-
μου φαίνεται αδιανόητο να μην φοράει κάποιος κράνος και ζώνη δεν μπορώ να το κατανοήσω
πριν 2-3 βδομάδες, έβλεπα από τον καθρέφτη στο φανάρι πίσω μου,δυο πιτσιρικάδες σε μια πάπια να με κοροιδεύουν επειδή φορούσα καλοκαιρινό μπουφάν + παντελόνι μηχανής, κράνος και γάντια ενώ οδηγούσα ένα ταπεινό παπί (λες και σε ρωτάει από πού έπεσες)
τί να τους πείς? να επιχειρηματολογήσεις για το αυτονόητο?πίνουν τον βόσπορο και οδηγούν και μάλιστα αισθάνονται ότι το πάνε και καλύτερα τυχαίο?
200αρίζουν στην παραλιακή γιατί κάπου διάβασαν ότι το δικό τους είναι το καλύτερο και στρίβει τέζα! σαν οδηγοί όμως, δεν επενδύουν να γίνουν καλύτεροι σε καμιά πίστα (έστω νοικιάρικα καρτ).αέρα στα λάστιχα δεν κοιτάνε ποτέ.
πετάνε τα παιδιά τους χύμα στο αμάξι λες και είναι περιοδικά
παρόμοιο τραγικό ατύχημα είχε γίνει πριν καμιά δεκαριά χρόνια κάπου στα μεσόγεια αν θυμάμαι καλά.
ο 20άρης οδηγός ενός πόλο προκάλεσε τον θάνατο 3 φίλων του. τον ίδιο δεν τον βρήκαν στον τόπο του ατυχήματος και μετά από 2 μέρες που τριγυρνούσε, τον βρήκαν νεκρό - είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας από ταράτσα.πάντως, υπάρχει και η προσωπική ευθύνη αυτού που μπαίνει στο αμάξι πιωμένου ή γενικώς επικίνδυνου οδηγού.
φοιτητής και ενώ ο ίδιος πήγαινα 3-4 φορές την βδομάδα σούνιο βράδυ , είχα κατέβει στην ψύχρα στο πρώτο κόκκινο φανάρι από αμάξι συμφοιτητή που ήταν επιεικώς απαράδεκτος.τους καληνύχτισα, τους ευχήθηκα να φτάσουν και περπατούσα 1,5 ώρα μέσα στην νύχτα για να γυρίσω σπίτι.δυστυχώς, η ιστορία συνεχίζεται και θέλει πέρα από σύνεση και πολύ τύχη...
-
Σαν 20άρης και νέος οδηγός καθώς οδηγαω 2 χρόνια και εχω γύρω στα 25.000 χιλιόμετρα. Παρατήσω ότι αρκετά άτομα φοράνε ζώνη πια. Δεν ξέρω αν την φοράνε λόγω παιδείας η λόγω προστίμων. Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι ότι άτομα της ηλικίας μου νέα παιδιά δεν φοράνε ζώνη όλοι τους. Για αυτό βέβαια φταίει και η ηλικία καθότι η μαλακια βαράει κόκκινα. Τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε σε τεράστιο βαθμό,αλλα και οι ταινίες. Καθότι όλοι ονειρεύονται να πάρουν ένα r34 και να γίνουν fast and furious. Δυστυχώς δεν είναι ετσι όμως και αυτό το καταλαβαίνεις μόνο αν ζήσεις το ατύχημα. Εγώ προσωπικά το εχω ζήσει. Ένα celica έπεσε με 180 περίπου πλαγιομετωπικά μας. Εγώ καθόμουν μπροστά και φυσικά φορούσα ζώνη. Από μικρός με έβαζε ο πατέρας μου να φοράω ζώνη πάντα. Και από μικρό όσο μπορω να θυμηθώ με έβαζε μπροστά με ειδικό καθίσματακι και ζώνη και με έλεγε για το όταν θα μεγαλώσω πως θα πρέπει να διαβάζω τον δρόμο να φοράω ζώνη κλπ. Ετσι μου έγινε πια συνήθεια σε σημείο να μην μπορω να οδηγήσω αν δεν φοράω ζώνη γιατι δεν νιώθω άνετα στο κάθισμα. Τέλος όπως και ο crossaro ετσι και εγώ αν δεν φοράνε όλοι ζώνη δεν ξεκινάω. Εχω φτάσει σε σημείο να κάνω στην άκρη για να βάλει ζώνη φίλος γιατι μου έλεγε την κλασική παπαρια έλα μωρέ για τέτοια απόσταση θα βάλω ζώνη?
Sent from my U20i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε σε τεράστιο βαθμό,αλλα και οι ταινίες.Σίγουρα αυτά τα 2 δε φταίνε για τη βλακεία που κουβαλάει ο άλλος.
-
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατέβαινα Κηφισό και στο ύψος Λυκόβρυσης-Κηφισιάς ερχόταν αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, επί της αριστερής λωρίδας. Τον απέφυγα στο τσακ, καθώς πήγαινα να περάσω τον μπροστινό μου... Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και ενημέρωσα, αλλά μου είπαν ότι το ήξεραν ήδη. Μάθαμε τίποτα γι'αυτό? Τον προλάβανε από την τροχαία?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατέβαινα Κηφισό και στο ύψος Λυκόβρυσης-Κηφισιάς ερχόταν αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, επί της αριστερής λωρίδας. Τον απέφυγα στο τσακ, καθώς πήγαινα να περάσω τον μπροστινό μου... Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και ενημέρωσα, αλλά μου είπαν ότι το ήξεραν ήδη. Μάθαμε τίποτα γι'αυτό? Τον προλάβανε από την τροχαία?Πως κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο και δε κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά?
Και στα ζώα ταιριάζει αυτό.
-
Eχθές στην εκπομπή του Ευαγγελάτου έδειξε ένα μικρό ρεπορτάζ για τα 4 παιδιά που σκοτώθηκαν. Ο οδηγός είναι εντάξει στην υγεία του και ανέβασε στο διαδίκτυο και ένα τραγούδι του Καρά για τα θύματα.....
-
χθες το μεσημερι κυκλοφορούσε κάποιος τελειωμένος ανάποδα στην εθνική απο κατερίνη και αν κατάλαβα καλά πρέπει να φτασε μέχρι το τιταν στη θεσσαλονικη...παίρνανε τηλέφωνο στα ράδια αυτοί που τον συναντούσαν ανάποδα στο ρευμα τους
-
Σαν 20άρης και νέος οδηγός καθώς οδηγαω 2 χρόνια και εχω γύρω στα 25.000 χιλιόμετρα. Παρατήσω ότι αρκετά άτομα φοράνε ζώνη πια. Δεν ξέρω αν την φοράνε λόγω παιδείας η λόγω προστίμων. Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι ότι άτομα της ηλικίας μου νέα παιδιά δεν φοράνε ζώνη όλοι τους. Για αυτό βέβαια φταίει και η ηλικία καθότι η μαλακια βαράει κόκκινα.** Τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε σε τεράστιο βαθμό,**αλλα και οι ταινίες. Καθότι όλοι ονειρεύονται να πάρουν ένα r34 και να γίνουν fast and furious. Δυστυχώς δεν είναι ετσι όμως και αυτό το καταλαβαίνεις μόνο αν ζήσεις το ατύχημα. Εγώ προσωπικά το εχω ζήσει. Ένα celica έπεσε με 180 περίπου πλαγιομετωπικά μας. Εγώ καθόμουν μπροστά και φυσικά φορούσα ζώνη. Από μικρός με έβαζε ο πατέρας μου να φοράω ζώνη πάντα. Και από μικρό όσο μπορω να θυμηθώ με έβαζε μπροστά με ειδικό καθίσματακι και ζώνη και με έλεγε για το όταν θα μεγαλώσω πως θα πρέπει να διαβάζω τον δρόμο να φοράω ζώνη κλπ. Ετσι μου έγινε πια συνήθεια σε σημείο να μην μπορω να οδηγήσω αν δεν φοράω ζώνη γιατι δεν νιώθω άνετα στο κάθισμα. Τέλος όπως και ο crossaro ετσι και εγώ αν δεν φοράνε όλοι ζώνη δεν ξεκινάω. Εχω φτάσει σε σημείο να κάνω στην άκρη για να βάλει ζώνη φίλος γιατι μου έλεγε την κλασική παπαρια έλα μωρέ για τέτοια απόσταση θα βάλω ζώνη?Sent from my U20i using Tapatalk 2
Τα βιντεοπαιχνίδια δε φταίνε, ή μπορεί σε ελάχιστο βαθμό.
Με 180 δεν παίζει να έπεσε πάνω σας. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χθες το μεσημερι κυκλοφορούσε κάποιος τελειωμένος ανάποδα στην εθνική απο κατερίνη και αν κατάλαβα καλά πρέπει να φτασε μέχρι το τιταν στη θεσσαλονικη...παίρνανε τηλέφωνο στα ράδια αυτοί που τον συναντούσαν ανάποδα στο ρευμα τουςΘα άκουγε ραδιόφωνο αυτός και θα έλεγε, τι ένας μ@λακας μόνο πηγαίνει ανάποδα, 100 είδα.
-
Εγώ προσωπικά το εχω ζήσει. Ένα celica έπεσε με 180 περίπου πλαγιομετωπικά μας.Αν ειχε πεσει καποιος πανω σας με 180 τωρα θα μας εγραφες με συνδεση God-afone.
-
ουτε με 40 δε ζεις αμα σε χτυπησει απο το πλαι
-
Δεν μπορω να καταλαβω πως ειστε τοσο απολυτοι για κατι στο οποιο δεν εισαστε εκει. Τελος παντων δεν με ενδιαφερει και δεν εχει νοημα να ασχοληθω καθοτι εμενα με ενδιαφερει οτι ζω μετα απο αυτο. Βαζω καποιες φωτογραφιες απλα για να δειτε τι προκαλεσε με την ταχυτητα του. στο accent ηταν η οικογενεια μας, στο peygeot μια γυναικα,στο celica ενας οπως αποδειχθηκε μετα μεθυσμενος 22αρης.
το peygeot ηταν στο αντιθετο ρευμα αλλα λογω της υπερβολικης ταχυτητας του celica γυρισε αναποδα και καρφωθηκε στη μπαριερα -
-
Δεν μπορω να καταλαβω πως ειστε τοσο απολυτοι για κατι στο οποιο δεν εισαστε εκει. Τελος παντων δεν με ενδιαφερει και δεν εχει νοημα να ασχοληθω καθοτι εμενα με ενδιαφερει οτι ζω μετα απο αυτο. Βαζω καποιες φωτογραφιες απλα για να δειτε τι προκαλεσε με την ταχυτητα του. στο accent ηταν η οικογενεια μας, στο peygeot μια γυναικα,στο celica ενας οπως αποδειχθηκε μετα μεθυσμενος 22αρης.
http://i468.photobucket.com/albums/rr45 ... C00030.jpg
http://i468.photobucket.com/albums/rr45 ... C00029.jpg
http://i468.photobucket.com/albums/rr45 ... C00028.jpg
http://i468.photobucket.com/albums/rr45 ... C00025.jpg
το peygeot ηταν στο αντιθετο ρευμα αλλα λογω της υπερβολικης ταχυτητας του celica γυρισε αναποδα και καρφωθηκε στη μπαριερα'Ετσι όπως το γραψες ήταν σα να χτυπήσατε πλαγιομετωπικά τις μούρες. Τώραι ναι, μπορεί να πήγαινε και με 200+ απλά εσείς τον εμβολίσατε στο πλάι. Υποθέτω από κάπου βγήκε χωρίς προτεραιότητα.
-
Έχεις δίκιο αυτή η μαγεία των λέξεων αλλάζει όλο το νόημα. Αυτό το σημείο είναι στη σέρρες. Ενώ ο δρόμος είναι 2 κατευθύνσεων και αρκετά μεγάλος,ξαφνικά υπάρχει μια γέφυρα που χωράει ένα αμάξι ΜΟΝΟ(τώρα έχει γίνει κανονική γέφυρα αλλα μέχρι να γίνει είχαν γίνει πολλά ατυχήματα). Στην περίπτωση μας προσπάθησε να προσπεράσει το peugeot γιατι δεν προλάβαινε να φρενάρει
-
Τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε σε τεράστιο βαθμό,αλλα και οι ταινίες. Καθότι όλοι ονειρεύονται να πάρουν ένα r34 και να γίνουν fast and furious.Εκαψα οποιοδηποτε 'racing' παιχνιδι υπηρχε μεχρι το 2003 και ακομα και τωρα, εαν εχω χρονο ριχνω κανενα e-παντιλικι σε κανενα 'αξιολογο' παιχνιδι που λανσαρεται.
Παιζω επισης τακτικα και το Live for speed (Online racing sim).Μου αρεσαν επισης απο πολυ μικρος, ολες οι ταινιες που ειχαν καταδιωξεις, γκαζοκαταστασεις κλπ (εκτως τον F&F τα οποια ηταν ΟΛΑ τραγικα) ...
Δε βγηκα στο δρομο να κανω καμια καγκουρια απο αυτες που ειδα, γιατι πολυ απλα η λογικη μου, μου λεει πως το αυτοκινητο των 1400 κιλων, που κινειται με 100χλμ/ω σε δρομο γυαλι, δε θα σταματησει τοσο ευκολα, ΟΥΤΕ οταν θα χτυπησει εστω και με 30χλμ/ω σε ενα κρασπεδο δε θα ξηλωθει απο πανω του η απο κατω του οτι εχει και δεν εχει.
Αυτοι που κανουν οσα κανουν, συνεπαρμενοι απο τα ηλεκτρονικα παιχνιδια η το Hollywood... καλως πραττουν οσο δεν παιρνουν αθωο κοσμακη στο λαιμο τους, ΔΙΟΤΙ ... μια δυο φορες θα τους αδειασει το ρημαδι το πορτοφολι πληρωνοντας τζερεμεδες επειδη οργωσαν καποιο παρακειμενο χωραφι και θα απαλλαγουμε αφου θα κυκλοφορουν με τα ποδια.
Περα απο αυτο, οσοι νομιζουν πως η πραγματικη οδηγηση εχει να κανει με ηλ. παιχνιδια η ταινιες... εχουν σοβαρο προβλημα και ανυπαρκτη νοημοσυνη.
Δε φταινε οι ταινιες ουτε τα παιχνιδια, η ΒΛΑΚΕΙΑ φταιει.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Eχθές στην εκπομπή του Ευαγγελάτου έδειξε ένα μικρό ρεπορτάζ για τα 4 παιδιά που σκοτώθηκαν. Ο οδηγός είναι εντάξει στην υγεία του και ανέβασε στο διαδίκτυο και ένα τραγούδι του Καρά για τα θύματα.....Με τι κουραγιο? ειναι δυνατον? Φυσιολογικά ενας άνθρωπος μετά απο κατι τετοιο θα επρεπε να ειναι με ψυχολογική υποστήριξη το λιγότερο με ψυχοφάρμακα η να ειχε έντονες διαθέσεις αυτοκτονίας,όχι να ανεβάζει τραγουδια !
Που βρισκετε αυτο το ανέβασμα? -
Να ανεβαζεις τραγουδια στο διαδικτυο, υπαιτιος 4 θανατων... με μουσικη επενδυση Καρρα!
Βαρεσα κατι facepalms .... !!!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Eχθές στην εκπομπή του Ευαγγελάτου έδειξε ένα μικρό ρεπορτάζ για τα 4 παιδιά που σκοτώθηκαν. Ο οδηγός είναι εντάξει στην υγεία του και ανέβασε στο διαδίκτυο και ένα τραγούδι του Καρά για τα θύματα.....
Με τι κουραγιο? ειναι δυνατον? Φυσιολογικά ενας άνθρωπος μετά απο κατι τετοιο θα επρεπε να ειναι με ψυχολογική υποστήριξη το λιγότερο με ψυχοφάρμακα η να ειχε έντονες διαθέσεις αυτοκτονίας,όχι να ανεβάζει τραγουδια !
Που βρισκετε αυτο το ανέβασμα?Κοίτα αν ο δείκτης νοημοσύνης του ήταν χαμηλός πριν το ατύχημα λογικά θα παραμένει και μετά, οπότε μην σου κάνει εντύπωση αν ενεβασε μουσική στο διαδίκτυο, άσε που μπορεί να πιστεύει ότι δεν σκότωσε αυτός τους φίλους του αλλά τους σκότωσε το κακό οδόστρωμα, το αυτοκίνητο που δεν είναι καλά στημένο από το εργοστάσιο, η κολόνα της ΔΕΗ που έπεσαν επάνω, η...η...η...η ο Ερμής που ήταν ανάδρομος!
-
Στο facebook το ανέβασε αυτό το τραγούδι. Το διάβασα σε ένα blog όπου είχε και την φωτογραφία από το τραγούδι αύγουστος.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#