-
Καρφώθηκε χθες ταριφας στην ολγας??
περισσότερες φωτος στο megapress.gr
-
Σύμφωνα με το troktiko:
*Καραμπόλα 10 οχημάτων πριν από λίγο στο τούνελ του Αρτεμισίου με κατεύθυνση προς Κόρινθο και εξαιτίας αυτού είναι κλειστή η εθνική σε εκείνο το σημείο με αποτέλεσμα πολλά οχήματα να έχουν εγκλωβιστεί και να είναι αδύνατη η συνέχεια...
του ταξιδιού τους . Στο σημείο η τροχαία προσπαθεί να βρει διέξοδο και να απελευθερώσει την εθνική οδό *άνοιξε το 2ο τούνελ μετά από έναν αιώνα και μάλλον κάποιοι θέλουν να ανακτήσουν το χαμένο χρόνο που σπατάλησαν τόσο καιρό λόγω διπλής κατεύθυνσης, με μία διέλευση...
-
Clio3 πρωί πρωί χτύπησε σε μπαριέρα στο Πικέρμι ακρβώς έξω από την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου.
Μπροστά διαλύθηκε εντελώς. Πως κατάφερε και έφυγε εκεί ... -
Σκοτώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να βοηθήσουν
-
Το λεωφορείο θα πήγαινε στην ΛΕΑ και τους πήρε παραμάζωμα.
Μην οδηγείτε στην ΛΕΑ για να διευκολύνετε άλλους να προσπερνάνε.
-
-
-
-
Ή Jimny ή Samurai (κρίνοντας από το ταμπλό), εκτός κι αν τα πρώτα vitara ήταν κάπως έτσι. Χάλια έγινε πάντως...
-
Jimny δεν πρέπει να είναι, γιατί έχει κάτι κιτρινοκόκκινα αυτοκόλλητα μπροστά από το πίσω λάστιχο, σαν αυτά που βάζανε στα στυλάτα νάιντιζ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το λεωφορείο θα πήγαινε στην ΛΕΑ και τους πήρε παραμάζωμα.Μην οδηγείτε στην ΛΕΑ για να διευκολύνετε άλλους να προσπερνάνε.
Τί σκατά λόγο είχε να οδηγάει στην ΛΕΑ στον αυτοκινητόδρομο ρε πστ
-
Δεν υπάρχει η έννοια της ΛΕΑ εδώ.
Παρέχει ακόμα μία δυναντότητα για γρήγορη προσπέραση όσων ηλιθίων σέβονται την ΛΕΑ.
-
Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα, έξω από τον κόμβο του Βελεστίνου, στο 315 χλμ. της ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα
...................................
Λογικά μιλάμε για κάποιον οδηγό λεωφορείου σε κάποιο από αυτά τα νυχτερινά δρομολόγια που προσπαθεί να μην κοιμηθεί.
Στο σημείο δεν είχε φως.
Στην ΛΕΑ χωράει ένα αυτοκίνητο αλλά αν είναι ανοιχτή η πόρτα ή οι οδηγοί είναι απέξω κινοούμενος στην δεξιά λωρίδα αν δεν τους δεις τους πετυχαίνεις -
Εχτες το πρωι κηδευτηκε ενα παλικαρι 18 χρονων μετα απο συγκρουση με Ι.Χ. εδω στο Αιγιο.Ουτε κρανος ουτε τιποτα 250 CRF η CRM εφυγε το παιδι.Χτυπησε στο κεφαλι και αφου παλευανε οι γιατροι να τον φερουνε η φυτο θα εμενε η θα πεθαινε.Τελικα το παιδι το πηρε ο ουρανος.Κριμα και τον γνωριζα.
-
Κρανάκι θα φοράμε απο δω και πέρα;
Δε το κοβω.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Κρανάκι θα φοράμε απο δω και πέρα;
Δε το κοβω..Μπα λες και ειναι ο πρωτος που πεφτει χωρις κρανος??Εδω περα στο Αιγιο ποσοι και ποσοι σκοτωνονται για αυτο το θεμα αλλα κανεις δε βαζει μυαλλο.
-
Είναι μαγκιά να μην φοράς κράνος. Όποιος δεν φοράει είναι μεγάλο αλάνι.
Τί να βάλουν μυαλό? Ναι βέβαια ...πάραυτα.
Όπως φοράνε ζώνη, όπως παρκάρουν στις ράμπες αναπήρων όπως περνάνε με κόκκινο...είπαμε μεγάλα αλάνια... -
Τωρα πριν 40 λεπτα γυρνούσα απο το χωρίο μου Σερρες κ στη διασταύρωση επαρχιακού δρομου (χωρίο Ζευγολατειο) τροχαίο με 2 άτομα αναίσθητα στην άσφαλτο στο δρομο. μηχανάκι πεσμένο δίπλα! Μάλλον τρακαρανε με ενα παλιό χιουνται κουπε! 2 περιπολικά σταματημένα κ ενας ψηλό χαμός! (+ κρανος βέβαια σχεδον απίθανο να φωρουσανε)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είναι μαγκιά να μην φοράς κράνος. Όποιος δεν φοράει είναι μεγάλο αλάνι.
Τί να βάλουν μυαλό? Ναι βέβαια ...πάραυτα.
Όπως φοράνε ζώνη, όπως παρκάρουν στις ράμπες αναπήρων όπως περνάνε με κόκκινο...είπαμε μεγάλα αλάνια...Εγω φιλε Κωστα ειμαι υπερ του κρανους.Αμα ειχα θα φοραγα.Βεβαια δε βαραω τις τρελες αποστασεις το ταφ το εχω εδω γυρω.Και φυσικα φοβαμαι που βγαινω ετσι.Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που ουτε το κρανος δε σωζει.Βεβαια αυτος αν φοραγε ΣΙΓΟΥΡΑ 100% θα ειχε σωθει.Αλλα....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω φιλε Κωστα ειμαι υπερ του κρανους.Αμα ειχα θα φοραγα.Βεβαια δε βαραω τις τρελες αποστασεις το ταφ το εχω εδω γυρω.
Ελα ρε συ τωρα...
Τι ειπαμε στο αλλο τοπικ.........?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#