-
Συμπερασμα? Παντα αστυνομια σε αυτες τις περιπτωσεις..
Πριν 14 μηνες ενω ημουν σταματημενος σε φαναρι στη Πετρουπολεως επεσε παπι στην πισω δεξια γωνια του προφυλακτηρα μου..Κονομησα ενα διακριτικο γδαρσιμο και βγηκε ο προφυλακτηρας απο τη βαση του τη δεξια.. Με αρχισε στα παρακαλια και απλα κρατησα τα στοιχεια του καθοτι σχεδον ανυπαρκτη η ζημια μου.. Τον πηρα λοιπον τηλ για να του ζητησω απλα 50e για το γαμωτο κυριως και για να φτιαξω τη βαση (τελικα απλα κουμπωσε κανονικα χωρις δραματα).. Και μου αρχιζει 'Δεν εχω ουτε ασφαλεια ουτε λεφτα και ειμαι ανεργος'.. Μετα σκεφτομουν οτι αμα ηταν μεγαλος και με εβλεπε σα την ευκαιρια της ζωης του ακομα θα ετρεχα, καθως αμα του τη βαραγε μου κανε μια καταγγελια για εγκαταλειψη καθως επεσε και σουρθηκε κατω ο τυπος και ηταν και ξεκρανωτος..Γι αυτο λοιπον με παπακια και μηχανες παντα αστυνομια και καταγραφη! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
**Συμπερασμα? Παντα αστυνομια σε αυτες τις περιπτωσεις.. **
Πριν 14 μηνες ενω ημουν σταματημενος σε φαναρι στη Πετρουπολεως επεσε παπι στην πισω δεξια γωνια του προφυλακτηρα μου..Κονομησα ενα διακριτικο γδαρσιμο και βγηκε ο προφυλακτηρας απο τη βαση του τη δεξια.. Με αρχισε στα παρακαλια και απλα κρατησα τα στοιχεια του καθοτι σχεδον ανυπαρκτη η ζημια μου.. Τον πηρα λοιπον τηλ για να του ζητησω απλα 50e για το γαμωτο κυριως και για να φτιαξω τη βαση (τελικα απλα κουμπωσε κανονικα χωρις δραματα).. Και μου αρχιζει 'Δεν εχω ουτε ασφαλεια ουτε λεφτα και ειμαι ανεργος'.. Μετα σκεφτομουν οτι αμα ηταν μεγαλος και με εβλεπε σα την ευκαιρια της ζωης του ακομα θα ετρεχα, καθως αμα του τη βαραγε μου κανε μια καταγγελια για εγκαταλειψη καθως επεσε και σουρθηκε κατω ο τυπος και ηταν και ξεκρανωτος..Γι αυτο λοιπον με παπακια και μηχανες παντα αστυνομια και καταγραφη!Σε όλες τις περιπτώσεις... Όχι άνεργος, γνωστός και παρακάλια, και ο Θεός ο ίδιος να είναι...
-
πραγματικά όμως...
απλά λες ρε πστ μου, σε φύλαξα, έφταιγες και για 300 ευρώ θες να πουλήσεις και τσαμπουκά?
το κορυφαίο είναι οτι μετά επαιρνε τον πατέρα μου τηλ να του πει, ε να βοηθήσουμε λίγο να βάλουμε κανα 50€
-
Να ρωτησω κατι....ειναι απαραιτητο να καλεσουμε αστυνομια ή αρκει μονο ο πραγματογνωμονας που θα καταγραψει τις ζημιες και θα κανει και τις δηλωσεις? Αναφερομαι κυριως σε περιπτωσεις που και οι 2 εμπλεκομενοι ειναι νομοτυποι με τα χαρτια τους (αδειες, ασφαλειες κλπ). Γιατι οσες φορες μου εχει τυχει συνηθως η τροχαια αργει πολυ να ερθει σε αντιθεση με τους πραγματογνωμονες που ερχονται γρηγορα και τα αναλαμβανουν οι ιδιοι
Τελικα τι πρεπει να κανουμε? Ευχαριστω
-
Με τους πραγματογνώμονες ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αντιθέτως η αστυνομία δεν ήρθε σχεδόν ποτέ. Αν δεν υπάρχουν ελλείψεις χαρτιών νομίζω ότι ο πραγματογνώμονας αρκεί. Μετά τα βρίσκουν οι ασφαλιστικές.
-
σεμικ αφου η φίλη σου την άρχισε στα χαστούκια, έχασε το δίκιο της.
-
Να τα πάλι, τα ίδια με το σκηνικό kc vs καριόλας. Και λίγα της έκανε, αν θες τη γνώμη μου, αυτό που έκανε (να φυγει δηλαδή) ήταν εγκληματικό. Και από τη στιγμή που τιμωρία από την αστυνομία δεν υπάρχει έπρεπε με κάποιον τρόπο να καταλάβει οτι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το ξανακάνει. Σαν το σκύλο του Παβλωφ ένα πράγμα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σεμικ αφου η φίλη σου την άρχισε στα χαστούκια, έχασε το δίκιο της.τίποτα δεν έχασε αφού όλοι φρίξαν με τη κωλόγρια που το έπαιζε στην αρχή πω τί έπαθα, γλύστρισε το αμάξι, χωρίς να λέει χτύπησα κάποιον 50 μετρά πιο πριν. Μόλις έφτασε η δικιά μου την κατηγόρησε πως φταίγαμε εμείς , ενώ μετα έλεγε πως πρώτα χάλασαν τα φρένα από τη μερσεντές κ βγήκε στο στοπ κ πως μετά κόλλησε το γκάζι κ έφυγε χωρίς να θέλει (ήθελε κ μάρτυρα το ζωον).
Μετα έφτασε κ ο γιος της κ λέει 'κόλλησε η βλακεία της όχι το γκάζι'
Α ρε να μην είχε προλάβει να έρθει η αστυνομία θα την έκανα τουλούμι στο ξύλο κ θα την έκανα αφήνοντας τη φίλη μου μετά. Την έδειρε ένας περαστικός...
Ειλικρινά, με την αδρεναλίνη που είχα πηγαίνοντας στο σημείο με αλαρμ κ κορνες, κ άντρας να ήταν νομίζω θα τον ξάπλωνα Όπως λέει κ ο ταύρος, όχι για το ατύχημα, αλλά για την εγκατάλειψη.
Τώρα, αν παρολαυτά επιμένει ότι τις έφαγε, θα τις ξαναφαει
ΑΝ κ αφού η αστυνομικοί την γράψαν στα π@παρια τους κ δεν γράψαν τίποτα για ξυλοδαρμό, δεν μπορεί να κάνει τίποτα ουσιαστικά.
Αύριο θα συναντήσω την νομική προστασία μου να δούμε για ψυχική οδύνη λόγω της εγκατάλειψης. Ένας γνωστός μου είχε καταφέρει κ είχε πάρει 3χιλιάρικα, από λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Κυνήγαγε τον οδηγό ο οποιος μπήκε στο παρκινγκ του οργανισμου για να βρει άλλους οδηγους οι οποιοι τον απειλήσαν. -
Καλα λενε οτι 'μια φωτογραφια, χιλιες λεξεις'
Ελπιζω να βρεις συντομα ακρη φιλε μου...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σεμικ αφου η φίλη σου την άρχισε στα χαστούκια, έχασε το δίκιο της.
τίποτα δεν έχασε αφού όλοι φρίξαν με τη κωλόγρια που το έπαιζε στην αρχή πω τί έπαθα, γλύστρισε το αμάξι, χωρίς να λέει χτύπησα κάποιον 50 μετρά πιο πριν. Μόλις έφτασε η δικιά μου την κατηγόρησε πως φταίγαμε εμείς , ενώ μετα έλεγε πως πρώτα χάλασαν τα φρένα από τη μερσεντές κ βγήκε στο στοπ κ πως μετά κόλλησε το γκάζι κ έφυγε χωρίς να θέλει (ήθελε κ μάρτυρα το ζωον).
ΕΙΠΑ, ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΜΑΖΕΥΕ ΟΥΓΚΙΑ ΟΥΓΚΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΕΡΜΕΝΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΙΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ;;;
κοντρακηδες....
-
*Τραγωδία έξω από κέντρο διασκέδασης στα Τρίκαλα
Οδηγός μηχανής διαμέλισε δύο γυναίκες όταν αυτές προσπάθησαν να διασχίσουν την επαρχιακή οδό Πύλης Τρικάλων.*http://www.trikalanews.gr/article/34631/
Φήμες (προς το παρόν) αναφέρουν οτι οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι ο γιος του Αστυνομικού διευθυντή της πόλης. -
Ατύχημα είχε και η μάνα μου όταν πηγαίνοντας προς Πειραιά στη Θηβών στο ύψος του Village και πηγαίνοντας στην αριστερή λωρίδα με το s80, της βγήκε στην ψύχρα από δεξιά, χωρίς να της δώσει σημασία, ένας Κινέζος (τελικά αποδείχθηκε ότι έχει μεγάλη αλυσίδα κινέζικων μαγαζιών στην πλατεία Αττικής ) με 2 κινεζάκια άδετα στο πίσω κάθισμα με ένα Zafira ασημί (σχεδόν για παλιοσίδερα το χε καταντήσει). Το αποτέλεσμα ήταν να κοκαλώσει το βόλβο η μάνα μου χωρίς να παρεκλύνει καθόλου από την πορεία του (ευτυχώς δεν το κοψε δεξιά εκείνη τη στιγμή, ούτε γλίστρησε από το φρενάρισμα γιατί θα χτύπαγαν αυτοί της δεξιάς λωρίδας) και κονομήσαμε μερικές γρατζουνιές στο καπό, τη μάσκα και τον προφυλακτήρα. Ζημιές που κόστησαν μαζί με εργασία 2650 ευρώ. Ευτυχώς ήταν ασφαλισμένος και μίλαγε λίγα Ελληνικά. Αφού κατέφτασα στο σημείο καλέσαμε την τροχαία, αυτός ισχυρίστηκε ότι βιαζόταν και 'ορίστε τα στοιχεία μου πάρτε τα κλπ' και ήθελε να φύγει πριν την τροχαία αλλά ξεκίνησα να του λέω πως δεν πρόκεται να φύγεις δεν θα σε αφήσω κλπ (ήταν 2 κεφάλια κοντύτερος ) οπότε κάθισε μέχρι να έρθει η τροχαία που έκανε κανά μισάωρο μέσα στο νερό. Μετά τον έβαλα να υπογράψει φιλική δήλωση χωρίς να έχω συμπληρώσει το ποιος έφταιγε (έλεγε ότι δεν φταίει αυτός αλλά η αστυνομία το χε γράψει στο χαρτί που σου δίνει), το οποίο και συμπλήρωσα μόλις έφυγε και το παρέδωσα στον τύπο της Interamerican που ήρθε στη συνέχεια. Ευτυχώς μας πλήρωσε η ασφαλιστική αφού η Μινέττα (δικιά του) είναι στη διαδικασία φιλικής δήλωσης.
Προσοχή στους Κινέζους λοιπόν.
-
Η τροχαια δεν γραφει στην εκθεση της ποιος ειναι ο υπαιτιος.Απλα καταγραφει θεσεις αυτοκινητων,σηματα,προτεραιοτητες,αποτελεσματα.
Τουλαχιστον ετσι ξερω,κανω λαθος; -
Έτσι είναι.
-
Οχι δεν κανεις λαθος, αλλα με αυτα που γραφει ,θεση οχηματων, σημανση κλπ. ουσιαστικα δειχνει ποιος εχει την ευθυνη.
-
Σήμερα το πρωϊ στην Αθηνών - Λαμίας, ύψος Κηφησιάς, πρέπει να έγινε ένα εντυπωσιακό ατύχημα με ένα Smart να φλιπάρει πάνω από άλλο αμάξι... Όσοι αναρωτιέστε γιατί είχε μποτιλιάρισμα, τώρα ξέρετε.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Οχι δεν κανεις λαθος, αλλα με αυτα που γραφει ,θεση οχηματων, σημανση κλπ. ουσιαστικα δειχνει ποιος εχει την ευθυνη.Αυτό εννοούσα!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
*Τραγωδία έξω από κέντρο διασκέδασης στα Τρίκαλα
Οδηγός μηχανής διαμέλισε δύο γυναίκες όταν αυτές προσπάθησαν να διασχίσουν την επαρχιακή οδό Πύλης Τρικάλων.*http://www.trikalanews.gr/article/34631/
Φήμες (προς το παρόν) αναφέρουν οτι οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι ο γιος του Αστυνομικού διευθυντή της πόλης.και μακαβριο..
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καλα λενε οτι 'μια φωτογραφια, χιλιες λεξεις' -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλα λενε οτι 'μια φωτογραφια, χιλιες λεξεις'
παρολα τα νευρα μου, όταν έβγαζα τη φωτό το παρατηρησα κ εγώ κ μου φάνηκε αστείο
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#