-
Το πρώτο είναι το Excel
-
Δε πρεπει να ειναι το Excel mirage, Στο εξσελ το πορτμπαγκάζ δεν φαίνεται τοσο παραμορφωμένο οσο στη πρώτη foto + το τιμόνι δεν ειναι το ιδιο στις 2 φώτο! (αυτο που με προβληματίζει ομως ειναι ο ουρανός φαίνεται με τις ιδιες παραμορφώσεις στις 2 φωτο )
Για καμια c-class μου φαινεται απο την ζαντα!
εντιτ: + εχει αλλα καθίσματα απο την 1 φωτο τελικά:
http://img.protothema.gr/EE4A9E3DBBA32C ... 6B3926.jpg
κριμα κριμα για την μανα ιδιαίτερα
-
στην http://www.trikalanews.gr/adminpanel/ed ... petr04.jpg δεν ειναι το εξελ ,εχει αεροσακο σκασμενο ενω το εξελ δεν εχει .
Το εξελ απο μπροστα ειναι το http://www.trikalanews.gr/adminpanel/ed ... petr09.jpg -
Opel Vectra ηταν:
-
Tι κακό ειναι αυτό ρε παιδιά?
Πρέπει να τεθεί άμεσα επι τάπητος το θέμα οδικής ασφάλειας σε κυβερνητικό επίπεδο.ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
'Δεν φοραγα κρανος γιατι ηταν 25η Μαρτιου κ αυτη την μερα δεν φοραμε κρανη. Επειδη ειναι κ πιο χαλαρη η αστυνομια, κ επειδη ειναι γιορτη κ χαρουμενη μερα'.
Τωρα, φταιω εγω που δεν τον λυπαμαι?
Μα περιέγραψε με τον πιο λεπτομερή τρόπο το λάθος του. Τι ήθελες; Να αυτομαστιγωθεί on camera; Δεν σου έφτασε που τα έλεγε με καροτσάκι;
Οταν ενω την εχεις παθει, το λες σαν να ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο κ χωρις να κατανοεις ποσο μαλακια ειναι αυτο που λες ,ε συγνωμη αλλα δεν στεναχωριεμαι...
[i]Μια κοπέλα 21 ετών, απο την Κρέστενα, έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που συνέβη στις εννέα το πρωί του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Οινοποιητικής, έξω απο τον Πύργο.
Η κοπέλα επέβαινε σε μια μαύρη Mercedes στην πίσω θέση,
Η κοπελιά ήταν σαν να είχα ξαπλώσει στον δρόμο, κάμποσα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο.
Ειναι που δεν χρειαζεται να φορας ζωνη πισω...
Για να μου πει το θεικό ο μπάρμπας αν δεν ήταν ο άλλος θα του έβγαζα 20 euro στα ίσα.
Μέγιστη προσβολή προς το όργανο και μέγιστη ξεφτύλα για να μην πω κάτι άλλο για τον μπάρμπα σου...
Προσβολη για το οργανο? Τον δημοσιο υπαλληλισκο που εχει μετατραπει σε φοροεισπρακτορα κ σε βαζει σε κινδυνο για να σε χρεωσει? Που αμα του την πεις για το οτι σε βαζει σε κινδυνο θα σου πουλησει κ μαγκια επειδη φοραει στολη? Πολλα ειναι τα 20 ευρω για την αφεντια του, εγω κερματα θα του πεταγα...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Tι κακό ειναι αυτό ρε παιδιά?
Πρέπει να τεθεί άμεσα επι τάπητος το θέμα οδικής ασφάλειας σε κυβερνητικό επίπεδο.ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
ΟΔΙΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΧΙ οδικη ασφαλεια
δεν πας να κανεις προσπεραση με την οικογενεια σου μεσα ρε μαλακα σε σημειο που ξερεις οτι ειναι τιγκα γεματο απο καφρους και νταλικες
-
Excel ειναι το hyoundai.Παναγια μου πως εγινε ετσι το αυτοκινητο??? Δε προκειται να ξεχασω ποτε πως περασε το ζωο με ενα golf χτες απανω στον εθνικο που ανοιγε με ενα evo απο το c3 που επεβαινα.Πραγματικα για χιλιοστα ομως!!!!
-
Κρίμα ρε παιδιά. Όχι άλλα τέτοια ανόητα ατυχήματα. Ειδικά αυτό στα Τρίκαλα είναι τραγικό.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
[i]Μια κοπέλα 21 ετών, απο την Κρέστενα, έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που συνέβη στις εννέα το πρωί του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Οινοποιητικής, έξω απο τον Πύργο.
Η κοπέλα επέβαινε σε μια μαύρη Mercedes στην πίσω θέση,
Η κοπελιά ήταν σαν να είχα ξαπλώσει στον δρόμο, κάμποσα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο.
Ειναι που δεν χρειαζεται να φορας ζωνη πισω...
Μάλλον αυτό ήταν το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν θα είχε σωθεί με τη ζώνη, αλλά τουλάχιστον υπήρχαν κάποιες ελπίδες να ζούσε.Δυστυχώς έχει επικρατήσει η λανθασμένη άποψη 'κάθομαι πίσω δεν χρειάζεται ζώνη'. Προσωπικά ΔΕΝ ξεκινάω αν δεν βεβαιωθώ πως έχουν όλοι δεθεί. Με την ασφάλεια δεν παίζεις ούτε ρισκάρεις.
-
Οτι και να λεμε τωρα η κοπελα χαθηκε
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάποιος που θα σκεπτόταν την νομιμότητα της δίχως προστατευτικά κολόνας στην αρχή της διαχωριστικής νησίδας, θα απαντούσε διαφορετικά.
Το ίδιο και κάποιος που θα έβλεπε τροχαίο να μπαίνει σχεδόν τρέχοντας στη μέση του δρόμου για να σου κάνει σήμα 'περάστε δεξιά' γιατί πηγαίνεις με υπερβολική ταχύτητα*.
Αυτοί βέβαια δεν θα έπρεπε να είναι Έλληνες, εμείς τα θεωρούμε νομιμότατα όλα αυτά!- Κόρινθος - Αθήνα, έξοδος Κινέτας αν δεν κάνω λάθος, ατέλειωτη ευθεία, πας με 140 - 150 κ σου πετάγεται μ' αυτόν τον τρόπο ο τροχαίος. 100% σταματάς (έχει γίνει μπροστά μου πάρα πολλές φορές - άρα γίνεται καθημερινά) 100 μέτρα πιό κάτω μετά από φρενάρισμα πανικού κ κάνεις 100 μέτρα με την οπισθεν, στην ΕΟ Κορίνθου - Αθήνας, για να φτάσεις κοντά στο μπλόκο να σε γράψουν. Έχει δει κανένας τέτοια φάση σε χώρα που να μην είναι τριτοκοσμική?
+1 στην διασταύρωση Καλαβρύτων.
Γυρισαμε με οπισθεν και την τσιμπίσαμε την κλήση. Η φάση είναι ότι βγήκε ταυτόχρονα σε 3 αυτοκίνητα σταματήσαμε και οι 3. Κάτι σαν διόδια.
Το ένα το οδηγουσα εγώ το άλλο ο θείος και του λέω πως μας χτύπησες και τους 3?
Τελικά μας έγραψε για άδεια ίσα ίσα να τρέχουμε στο ταχυδρομείο.
Για να μου πει το θεικό ο μπάρμπας αν δεν ήταν ο άλλος θα του έβγαζα 20 euro στα ίσα.BTw αυτά τα octavia πολύ βολικά στις κλήσεις. έχουν το πορτ μπαγκαζ σε ωράιο ύψος για την χαρτοδουλειά. Με το i30 δύσκολο
Όλα ξεκινούν από το υπογραμμισμένο. ΠΟΤΕ δεν κάνεις όπισθεν! Αν θέλει ας έρθει ο τροχαίος στα 100-200-500 μέτρα που θα έχεις σταματήσει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, να σε χαιρετήσει όπως ΟΦΕΙΛΕΙ και να σου κάνει ότι παρατηρήσεις ή να σου καταλογίσει παράβαση.
-
Η ζωνη ειναι αυτο που θα σε κρατησει, οχι κατ'αναγκην μακρυα απο σκληρα αντικειμενα, ουτε ντε κ καλα ζωντανο, αλλα σιγουρα θα σε κρατησει εντος του αυτοκινητου. Κ αν βρεθεις εκτος του αυτοκινητου σε τρακαρισμα, 99% εχεις πεθανει.
-
Ωστόσο νομίζω ότι σε πλάγια σύγκρουση η ζώνη αντενδείκνυται...
Σε κρατά στο σημείο που είσαι και ουσιαστικά τα σίδερα εισέρχονται μέσα σου...
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Ωστόσο νομίζω ότι σε πλάγια σύγκρουση η ζώνη αντενδείκνυται...Σε κρατά στο σημείο που είσαι και ουσιαστικά τα σίδερα εισέρχονται μέσα σου...
Μια κοπελα πρωην συναδελφος ηταν συνοδηγος νομιζω σε ενα lancia Y και ειχαν σταματησει με την φιλη της σε ενα περιπτερο να παρει τσιγαρα, οταν ξαναμπηκε μεσα στο αυτοκινητο δεν φορεσε ζωνη και μερικα χιλιομετρα πιο κατω η κοπελα που οδηγουσε εχασε τον ελεγχο εξ'αιτιας μιας μηχανης που της εκανε σφηνα και την τρομαξε. Μολις εχασε το αμαξι χτυπησε σε κρασπεδο και μετα σε μπαριερες με φορά απο το κατω μερος του αυτοκινητου (πατωμα ) προς τα επανω και μεσα στην πλευρα της συνοδηγου , η κοπελα απο την συγκρουση και επειδη δεν φοραγε ζωνη πεταχτηκε στο πισω καθισμα και την εβγαλε με μελανιες και χτυπηματα στην ωμοπλατη ,στο χερι και ενα μικρο σκισιμο στο κουτελο , την πλευρα του συνοδηγου οπου καθοτανε την ειχε διαπερασει η μπαριερα και ειχε κοψει την λαμαρινα σαν μαχαιρι
Πρακτικα αυτο που την εσωσε ηταν οτι δεν φοραγε ζωνη, εαν την κραταγε η ζωνη στην θεση της θα την ειχε κοψει σαν σαλαμι ! -
Πολλα ειναι τα παραδειγματα ατομων που σωθηκαν επειδη δεν φορουσαν ζωνη αλλα αυτο ηταν καθαρα και μονο κωλοφαρδια γιατι ακομα ποιο πολλα ειναι τα παραδειγματα ανθρωπων που σωθηκαν επειδη φορουσαν ζωνη.
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Ωστόσο νομίζω ότι σε πλάγια σύγκρουση η ζώνη αντενδείκνυται...Σε κρατά στο σημείο που είσαι και ουσιαστικά τα σίδερα εισέρχονται μέσα σου...
Fail...
-
(πηγή)
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πολλα ειναι τα παραδειγματα ατομων που σωθηκαν επειδη δεν φορουσαν ζωνη αλλα αυτο ηταν καθαρα και μονο κωλοφαρδια γιατι ακομα ποιο πολλα ειναι τα παραδειγματα ανθρωπων που σωθηκαν επειδη φορουσαν ζωνη.+1
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ωστόσο νομίζω ότι σε πλάγια σύγκρουση η ζώνη αντενδείκνυται...
Σε κρατά στο σημείο που είσαι και ουσιαστικά τα σίδερα εισέρχονται μέσα σου...
Fail...
Νομίζω είπα.
Άλλωστε νόμος απαράβατος είναι να φορούν οι επιβάτες που επιβαίνουν μαζί μου ζώνη
Μακάρι να μη χρειαστεί κανείς να το διαπιστώσει....
-
Σε οποιοδηποτε τρακαρισμα, το να μην φορας ζωνη = σχεδον σιγουρα οτι θα συγκρουστεις με τους αλλους επιβατες, ή σε ασχημο τρακαρισμα θα βρεθεις εκτος του αυτοκινητου. Δεν υπαρχει συζητηση πανω στο θεμα...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#