-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Saab ή Volvo S60?my mistake ολα εκει πανω μοιαζουν μεταξυ τους
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δε λέω, η Μαραθώνος είναι η αγαπημένη μου 'πίστα', και μπορείς να πας με πάρα πολλά το βράδυ που δεν έχει κίνηση. Αλλά με αμάξι ρε κουμπάρε...
...όχι με αυτό το πράγμα...Πάντως η στροφή η δεξιά (όπως πας για Ραφήνα) στο Aλεξ Πακ, είναι κατά τη γνώμη μου η μόνη που θέλει προσοχή σε αυτόν το δρόμο. Οι υπόλοιπες είναι μια χαρά.
Και εμένα η αγαπημένη μου 'πίστα' ήταν για βραδυνές βολτούλες (με ιδιαίτερη αγάπη στο Sάκι πρίν την Καλιτεχνούπολή) αλλά από τότε που βάλανε κάμερες πάπαλα
Τουλάχιστον να τις βάζανε κάπου που θα είχε και νόημα μη εισπρακτικό αλλά ουσιαστικό (είσοδο Παλλήνης-Πικερμίου-Αγ.Μαρίνας κ.λπ)...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Saab ή Volvo S60?
my mistake ολα εκει πανω μοιαζουν μεταξυ τους
μην σε ακούσει ο popol@ros
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Δε λέω, η Μαραθώνος είναι η αγαπημένη μου 'πίστα', και μπορείς να πας με πάρα πολλά το βράδυ που δεν έχει κίνηση. Αλλά με αμάξι ρε κουμπάρε...
...όχι με αυτό το πράγμα...Πάντως η στροφή η δεξιά (όπως πας για Ραφήνα) στο Aλεξ Πακ, είναι κατά τη γνώμη μου η μόνη που θέλει προσοχή σε αυτόν το δρόμο. Οι υπόλοιπες είναι μια χαρά.
Και εμένα η αγαπημένη μου 'πίστα' ήταν για βραδυνές βολτούλες (με ιδιαίτερη αγάπη στο Sάκι πρίν την Καλιτεχνούπολή) αλλά από τότε που βάλανε κάμερες πάπαλα
Τουλάχιστον να τις βάζανε κάπου που θα είχε και νόημα μη εισπρακτικό αλλά ουσιαστικό (είσοδο Παλλήνης-Πικερμίου-Αγ.Μαρίνας κ.λπ)...
Η κάμερα που είναι 500μ πριν τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την Αττική Οδό (μεταξύ Παλλήνης/Πικερμίου) νομίζω ότι έχει ουσιαστικό νόημα. Το σημείο είναι 'διάσημο' για τις στούκες του αφού αρκετοί έπιαναν πολλά και δε σταμάταγαν στο φανάρι είτε επίτηδες είτε επειδή δεν προλάβαιναν. Πάλι προ εβδομάδος είχε γίνει ατύχημα στο σημείο.
Επίσης, η άλλη μεταξύ Πικερμίου-Ραφήνας (πριν τη διασταύρωση προς Καλλιτεχνούπολη) είναι σε σημείο όπου καθυστερεί τον κόσμο από το να αναπτύξει υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα στις διαδοχικές ανοιχτές στροφές. Παλιά 'έπιανα' πάντα 150-160χαώ σε αυτές (και τώρα προλαβαίνει κάποιος αν το επιδιώκει ντε και καλά). Και το θέμα είναι ότι ακριβώς μετά το φανάρι η στροφή είναι αρκετά κλειστή και, αν έχεις πιάσει ταχύτητα και ξεχαστείς, μπορείς να πας εύκολα για αγορές αγροτεμαχίων/μπαριερών.
-
Στις 19 Αυγουστου εγινε ενα δυστυχημα με ενα 26χρονο στην Ιθακη οπου κατα τις 5 το πρωι πιωμενος προσπαθησε να 200σαρισει!!! (το κοντερ εδειχνε 180χλμ) σε μια ευθεια εξω απο το χωριο Κιονι για οσους ξερουν το νησι....με μια Ducatti.... ξεφυγε και συρθηκε πανω στον βραχο αριστερα του δρομου οπου διαμελισθηκε.... Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω αυτο το γεγονος.... ηταν γνωστο οτι ετρεχε χωρις αυριο, ειτε με αυτοκινητο ειτε με διτροχο.. μαλλον καποια στιγμη θα συνεβαινε οπως ειπαν και τα παιδια μου που τον γνωριζαν ... ευτυχως δεν πηρε στον λαιμο του καποιον ακομα...
-
Ευτυχως δεν χτυπησε αλλος.Αν εκανε αυτα που λες ,συγνωμη αλλα τα ηθελε ο κωλος του.
Κουραγιο σε αυτους που τον αγαπουσαν . -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στις 19 Αυγουστου εγινε ενα δυστυχημα με ενα 26χρονο στην Ιθακη οπου κατα τις 5 το πρωι πιωμενος προσπαθησε να 200σαρισει!!! (το κοντερ εδειχνε 180χλμ) σε μια ευθεια εξω απο το χωριο Κιονι για οσους ξερουν το νησι....με μια Ducatti.... ξεφυγε και συρθηκε πανω στον βραχο αριστερα του δρομου οπου διαμελισθηκε.... Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω αυτο το γεγονος.... ηταν γνωστο οτι ετρεχε χωρις αυριο, ειτε με αυτοκινητο ειτε με διτροχο.. μαλλον καποια στιγμη θα συνεβαινε οπως ειπαν και τα παιδια μου που τον γνωριζαν ... ευτυχως δεν πηρε στον λαιμο του καποιον ακομα...τα επινε ενω ηξερε οτι ειναι προβλημα και οδηγουσε
νομιζω τα λεει ολα καλα επαθε -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευτυχως δεν χτυπησε αλλος.Αν εκανε αυτα που λες ,συγνωμη αλλα τα ηθελε ο κωλος του.
Κουραγιο σε αυτους που τον αγαπουσαν .Σε αυτο το βραχωδες πρανες συρθηκε για 40 μετρα περιπου.... ηταν και αρραβωνιασμενος. Ομως οι γονεις εχουν μια ευθυνη, νομιζω, για την οικονομικη δυνατοτητα που του εδωσαν να εχει τετοια οχηματα απο ηλικια των 19 ετων...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Η κάμερα που είναι 500μ πριν τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την Αττική Οδό (μεταξύ Παλλήνης/Πικερμίου) νομίζω ότι έχει ουσιαστικό νόημα. Το σημείο είναι 'διάσημο' για τις στούκες του αφού αρκετοί έπιαναν πολλά και δε σταμάταγαν στο φανάρι είτε επίτηδες είτε επειδή δεν προλάβαιναν. Πάλι προ εβδομάδος είχε γίνει ατύχημα στο σημείο.
Επίσης, η άλλη μεταξύ Πικερμίου-Ραφήνας (πριν τη διασταύρωση προς Καλλιτεχνούπολη) είναι σε σημείο όπου καθυστερεί τον κόσμο από το να αναπτύξει υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα στις διαδοχικές ανοιχτές στροφές. Παλιά 'έπιανα' πάντα 150-160χαώ σε αυτές (και τώρα προλαβαίνει κάποιος αν το επιδιώκει ντε και καλά). Και το θέμα είναι ότι ακριβώς μετά το φανάρι η στροφή είναι αρκετά κλειστή και, αν έχεις πιάσει ταχύτητα και ξεχαστείς, μπορείς να πας εύκολα για αγορές αγροτεμαχίων/μπαριερών.
Επειδή περνάω πολύ συχνά απο εκεί, όσοι δεν προσέχαν π.Κ. (πρό Καμερών), δεν προσέχουν και τώρα και πάνε κομμάτια....
Οι 'υποψιασμένοι', απλά θα κόψουν στην κάμερα και όπου αλλού πρέπει και εκεί που είναι κάπως 'safe' θα τρέξουν λίγο παραπάνω...
-
Πριν λίγο στην Ποσειδώνος στο ύψος της Καλαμακίου ένα seat διαρρύθμισε εκ νέου το πορτ-παγκάζ μιας bmw
-
Πριν μιση ωρα στην ανοδο Κηφισου τουμπαρισμενο Seicento στη μεσαια λωριδα. Δεν υπηρχαν σημαδια συγκρουσης/φρεναρισματος στην ασφαλτο, μονο απο το συρσιμο της οροφης για 2-3 μετρα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Πριν μιση ωρα στην ανοδο Κηφισου τουμπαρισμενο Seicento στη μεσαια λωριδα. Δεν υπηρχαν σημαδια συγκρουσης/φρεναρισματος στην ασφαλτο, μονο απο το συρσιμο της οροφης για 2-3 μετρα.Μπορεί απλά να έφτασε στο τέλος της ζωής του και να γύρισε ανάποδα.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Πριν μιση ωρα στην ανοδο Κηφισου τουμπαρισμενο Seicento στη μεσαια λωριδα. Δεν υπηρχαν σημαδια συγκρουσης/φρεναρισματος στην ασφαλτο, μονο απο το συρσιμο της οροφης για 2-3 μετρα.
Μπορεί απλά να έφτασε στο τέλος της ζωής του και να γύρισε ανάποδα.
Σα κατσαριδα ενα πραμα.
-
Tα νούμερα του Αυγούστου λένε 136 νεκρούς στους Ελληνικου δρόμους.
Διαλυόμαστε κανονικά. Σβήνουμε κάθε χρόνο μια κοινότητα με 1,200 κατοίκους από τον χάρτη. Όλα αυτά χώρις ανάπηρους και άλλους σοβαρά τραυματίες.
-
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=40433&catid=1Ελπίζω ο άλλος να έχει καλή ασφάλεια!
-
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
http://www.today.com.gr/kilkis/index.php?option=com_content&view=article&id=4364:----19-16--14-&catid=8:kentrikothema&Itemid=2οχι ρε γμτ........
-
Μου διηγήθηκε σήμερα γνωστός μου το εξής περιστατικό: Σε επαρχιακή οδό όπου υπήρχε διασταύρωση και φανάρι, επιχείρησε αυτός (και άλλος ένα μοτοσυκλετιστής) ο ένας να στρίψει και ο άλλος να προχωρήσει ευθεία (έχοντας φυσικά πράσινο). Φρενάροντας επειδή ο δρόμος είναι κατηφορικός γλυστράνε και οι δύο και σωριάζονται στο δρόμο σερνόμενοι για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο...
Απολογισμός: ο γνωστός μου αρκετά (όχι πολύ σοβαρά) γδαρσίματα και καμία βλάβη στο παπί του, και ο έτερος σπασμένο χέρι, καψίματα από την άσφαλτο και σοβαρές βλάβες στην μηχανή.
Αιτία: Λάδια στο οδόστρωμα από στρατιωτικό όχημα (Mercedes 290GD, 'Καναδέζα') που είχε περάσει πριν από λίγο από το σημείο.
Ήρθε τροχαία, κατέγραψε το γεγονός (την 'καναδέζα' την σταμάτησε λίγο παρακάτω διερχόμενος οδηγός που είδε το ατύχημα) και τους τραυματίες, τους οποίους παρέλαβε ασθενοφόρο για τα παραιτέρω.
Χτες συγγενής του τραυματία (του οποίου η μοτοσυκλέτα υπέστη σοβαρή ζημιά) πήγε στην μονάδα όπου ανήκει το στρατιωτικό όχημα και του ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ασφάλεια που να καλύπτει ζημιές και τραυματισμούς επειδή είναι στρατιωτικό όχημα.( ). Επιπλέον του είπαν ότι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσει αποζημίωση (για ζημιές ή τραυματισμό) είναι να κινηθεί δικαστικά...
Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;;; Το δελτίο κίνησης του οχήματος και αυτός που το υπογράφει δεν παίζουν ρόλο;;;
Εγώ όταν ήμουν στρατιώτης και κάποιος φαντάρος του λόχου 'επανασχεδίασε' ολόκληρη τη δεξιά πλευρά ενός ολοκαίνουριου Civic με ένα ΡΕΟ ο ιδιοκτήτης 'βρήκε άκρη' με τον διοικητή για να αποζημιωθεί χωρίς να μπλέξει με τα δικαστήρια...
Όποιος έχει άποψη ή του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, κάθε βοήθεια είναι δεκτή.
Υ.Γ. Sorry για το σεντόνι. -
240 και καναδέζα δεν υπάρχει ΜS 290 GD (manual) ή 290 GDT (τουρμπάτη αυτόματη)
Ασφάλεια δεν έχει έχει ΚΑΝΕΝΑ κρατικό όχημα γιατί υπάρχει η εγγύηση του Δημοσίου.
Θα πρέπει να πάει δικαστικά για να το αποδείξει. Αλήθεια πώς είναι τόσο σίγουροι ότι είχε διαρροή το 290 ?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#