-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πως να μην φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος:http://carscoop.blogspot.com/2010/08/fa ... -flee.html
Μόνο αν η αλκοόλη ξεχύλιζε στις φλέβες του εξηγείται αυτό που έκανε
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πως να μην φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος:
http://carscoop.blogspot.com/2010/08/fa ... -flee.html
Μόνο αν η αλκοόλη ξεχύλιζε στις φλέβες του εξηγείται αυτό που έκανε
προφανως ειχε λιγο αιμα στο αλκοολ του
ετσι κι εκοβε το τιμονι δεν αλλαζε πορεια με τιποτα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Στο συγκεκριμένο πρατήριο , έχω βάλει αρκετές φορές βενζίνη. Όντως η ορατότητα (τουλάχιστον προς την έξοδο) για το ρεύμα που έρχεται από Ελευσίνα είναι δύσκολη.
Κρίμα για τα παιδιά.
Απορώ , ο οδηγός του αυτοκινήτου πριν επιχειρήσει την είσοδο δεν τους είδε?Ελπίζω να μην γίνομαι κακός, αλλά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να πήγε να περάσει το μηχανάκι ΔΕΞΙΑ από το αυτοκίνητο και ο οδηγός του να μην τους είδε καν ('νεκρή' γωνία ή ό,τι άλλο). Υπάρχουν καθημερινά παραδείγματα ('συναδέλφων') δικυκλιστών, που χώνονται αφρενάριστοι όπου να 'ναι ...
Εκτός βέβαια, αν ο ΙΧής μπήκε στο βενζινάδικο από τη μεσαία λωρίδα 'με τη μία', αλλά αυτό είναι αρκετά δολοφονικό, ακόμα και για τη σκατοχώρα μας...ετσι ακριβως , μπορει να μην κοιταξε καθολου ο οδηγος του αυτοκινητου ή να ηταν στην νεκρη γωνια η μηχανη ή ο αναβατης της μηχανης να χωθηκε απο τα δεξια , ειδικα μερικοι νομιζουν οτι ειναι κατι μεταξυ βαλεντινο ροσσι και χαϊλαντερ >>Πως να μην φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος:
http://carscoop.blogspot.com/2010/08/fa ... -flee.html
combo strike!!
χαχαχαχα
-
Τρελή κίνηση σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης και όταν μας προσπέρασε ασθενοφόρο καταλάβαμε το γιατί. Λίγο πιο πέρα ένα τζιπ (νομίζω Feroza)ήταν κάθετα στην μέση του δρόμου χωρίς πολλές ζημιές και δίπλά του πεσμένη στον δρόμο μια μηχανή με κατεστραμμένο το μπροστινό μέρος, αν είδα καλά. Ελπίζω να μην χτύπησε σοβαρά ο αναβάτης.
Το έχω ξαναγράψει, το ξέρω, αλλά σε αυτό τον @#$%δρομο το μόνο που με εκπλήσσει είναι ότι δεν έχουμε ατυχήματα κάθε μέρα. Είναι απίστευτος ο τρόπος που πετάγονται από παντού πεζοί, μηχανάκια και κάθε λογής τετράτροχα και όλα αυτά με ανύπαρκτες διαγραμμίσεις και ενώ προσπαθείς με σλάλομ να αποφύγεις τις λακκούβες/φρεάτια και σαμαράκια δώρο του εργολάβου μετά τα έργα αποχέτευσης. Εντελώς τριτοκοσμική φάση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τρελή κίνηση σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης και όταν μας προσπέρασε ασθενοφόρο καταλάβαμε το γιατί. Λίγο πιο πέρα ένα τζιπ (νομίζω Feroza)ήταν κάθετα στην μέση του δρόμου χωρίς πολλές ζημιές και δίπλά του πεσμένη στον δρόμο μια μηχανή με κατεστραμμένο το μπροστινό μέρος, αν είδα καλά. Ελπίζω να μην χτύπησε σοβαρά ο αναβάτης.Το έχω ξαναγράψει, το ξέρω, αλλά σε αυτό τον @#$%δρομο το μόνο που με εκπλήσσει είναι ότι δεν έχουμε ατυχήματα κάθε μέρα. Είναι απίστευτος ο τρόπος που πετάγονται από παντού πεζοί, μηχανάκια και κάθε λογής τετράτροχα και όλα αυτά με ανύπαρκτες διαγραμμίσεις και ενώ προσπαθείς με σλάλομ να αποφύγεις τις λακκούβες/φρεάτια και σαμαράκια δώρο του εργολάβου μετά τα έργα αποχέτευσης. Εντελώς τριτοκοσμική φάση.
Γίνονται τακτικά ατυχήματα εκεί , το 2000 σκοτώθηκε συμμαθητής μου με μηχανάκι !
Όσο για την ποιότητα του οδοστρώματος όπως τα λες τριτοκοσμική και βγάλε , από εκεί περνώ μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη , και να σκεφτείς πως είναι ο Κεντρικός δρόμος που σε οδηγεί για Βόρειο Εύβοια ! -
είναι σκατόδρομος του κερ@τα.
όσες φορές περνάω με τη μηχανή, κοκοκο και δίνω πάντα προτεραιότητα. το τρυκ είναι να μην ξεχαστείς να ανοίξεις γιατί πολλές φορές ξεγελιέσαι οτι σηκώνει 100αρα+.πάντως έκανα μετά απο καιρό την ΕΟ Αθήνα Χαλκίδα με αυτοκίνητο και έφριξα. μιλάμε για νεύρα .
να σε βλέπει ο κομπλεξικός να έρχεσαι με πολλά, και κατσικωμένος στην αριστερή με άδεια μεσαία να περιμένει να πλησιάσεις για να πάει στη μέση! ναι να πιάσει και τις δυο για να μην μπορείς να περάσεις απο καμία!άλλος μαλάκας να κάνει όπισθεν στην έξοδο της εθνικής για Χαλκίδα!
σου λέω πιο ασφαλής νιώθω στο παράδρομο με τις νταλίκες.
-
-
http://www.protinews.gr/images/stories/00_online/kuriaki/05.jpg
6 σε αυτοκίνητο ρε γαμώτο ?
-
Ήμουν στη περιοχή εκείνο το βράδυ, η ράδιο αρβύλα λέει οτι δεν έτρεχαν και οτι η οδηγός δεν ήξερε τον δρόμο. Ο δρόμος είναι ο κλασσικός επαρχειώτικος δρόμος με χαντάκι 0.5-1 μέτρου δεξιά αριστερά, χωρίς φωτισμό. Την επόμενη μέρα που πήγαμε για μπάνιο στη παραλία των Θινών κοιτάξαμε μπας και δούμε που έγινε το ατύχημα αλλά δεν φαινόταν κάτι.
Ο αριθμός των ατόμων που επενέβαιναν δεν νομίζω οτι είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
-
Προφανώς και είναι σημαντικός! Σημαίνει ότι τουλάχιστον κάποιος(-οι) δεν φορούσε(-αν) ζώνη. Σημαίνει ότι ο μη-δεμένος μπορεί να χτύπησε τον διπλανό/μπροστινό του τη στιγμή της σύγκρουσης. Αν κάθοταν δύο στη θέση του συνοδηγού, μπορεί σε προσωρινή απώλεια του ελέγχου ο 2ος να έφυγε από τη θέση του, να έπεσε στην οδηγό κι αυτή να έχασε πλήρως τον έλεγχο. Πάρα πολλά μπορεί να συνέβησαν λόγω του υπεράριθμου των επιβατών!
-
Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι μια παρέα με 2 ανήλικους πήγαν για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο, και γυρίσαν οδηγόντας.
-
Τελευταία βόλτα για 20χρονο
Σε τραγωδία κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, η βόλτα για μια παρέα φίλων από την Πηνεία, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Σιμόπουλου. Νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε ο 20χρονος Θανάσης Γ. Κοντογιάννης, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο φίλοι του 19 και 16 ετών.
Ο 20χρονος που διέμενε στην Πάτρα αλλά καταγόταν από το δημοτικό διαμέρισμα Σκλίβα επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες την ιδιαίτερη πατρίδα του, προκειμένου να γιορτάσει εκεί τον Δεκαπενταύγουστο.
Ήταν λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 20χρονος Θανάσης Κοντογιάννης και στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος Φ.Α. και ο 16χρονος Η.Κ. κινούταν με κατεύθυνση από το Σκλίβα προς το Σιμόπουλο. Στην είσοδο του χωριού, 200 περίπου μέτρα μακρύτερα από το Κέντρο Υγείας, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.
Από το Ι.Χ. ανασύρθηκε νεκρός ο 20χρονος ενώ οι δύο φίλοι του τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου και από εκεί προληπτικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Σύσσωμη η κοινωνία του Σκλίβα οδήγησε χθες το 20χρονο στην τελευταία του κατοικία, χωρίς κανένας να μπορεί να πιστέψει το πώς έγινε το κακό. Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στην εφ. «Πατρίς» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.protinews.gr/images/stories/00_online/kuriaki/05.jpg6 σε αυτοκίνητο ρε γαμώτο ?
Σε αυτό το δρόμο έχουν γίνει πολλές φορές ατυχήματα κάποια από αυτά θανατηφόρα, ο δρόμος αυτός μόνο δρόμος δεν λέγεται και να φανταστείτε ότι οδηγεί σε μια πολυσύχναστη παραλία και σε night club.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
http://www.protinews.gr/images/stories/00_online/kuriaki/05.jpg
6 σε αυτοκίνητο ρε γαμώτο ?
Σε αυτό το δρόμο έχουν γίνει πολλές φορές ατυχήματα κάποια από αυτά θανατηφόρα, ο δρόμος αυτός μόνο δρόμος δεν λέγεται και να φανταστείτε ότι οδηγεί σε μια πολυσύχναστη παραλία και σε night club.
μιλάμε για τρελή παγίδα για όποιον δεν ξέρει! 6μ δρόμου δεξια άριστερά κατευθείαν αρδευτικό κανάλι. μεγάλη ευθεία και δυο - τρεις καμπες που αν κάνεις λάθος πας κανάλι 100%
-
τι έκανε ο ποιητής μόνος του... 15:00 το μεσημέρι...
είναι στην στροφή λίγο πιο κάτω από το Αλεξ Πακ προς Ραφήνα. Εκλεισε και τις 2 λωρίδες και πέρναγαν καβαλώντας το ανύπαρκτο πεζοδρόμιο μόνο τα αμάξια με την κολώνα της δεη να αιωρείται από πάνω σου. Οπως πάει το μπροστινό μου με το ταχύπλοο.
Λεωφορεία και φορτηγά στην άκρη αποβιβάσανε κόσμο δημιούργώντας ακόμα μεγαλύτερο χάος. Το μποτιλιάρισμα πρέπει να έφτανε ίσα με τον Χολαργό. Στο ίδιο σημείο ήμουν για 30 λεπτά. -
Δε λέω, η Μαραθώνος είναι η αγαπημένη μου 'πίστα', και μπορείς να πας με πάρα πολλά το βράδυ που δεν έχει κίνηση. Αλλά με αμάξι ρε κουμπάρε...
...όχι με αυτό το πράγμα...Πάντως η στροφή η δεξιά (όπως πας για Ραφήνα) στο Aλεξ Πακ, είναι κατά τη γνώμη μου η μόνη που θέλει προσοχή σε αυτόν το δρόμο. Οι υπόλοιπες είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δε λέω, η Μαραθώνος είναι η αγαπημένη μου 'πίστα', και μπορείς να πας με πάρα πολλά το βράδυ που δεν έχει κίνηση. Αλλά με αμάξι ρε κουμπάρε...
...όχι με αυτό το πράγμα...Πάντως η στροφή η δεξιά (όπως πας για Ραφήνα) στο Aλεξ Πακ, είναι κατά τη γνώμη μου η μόνη που θέλει προσοχή σε αυτόν το δρόμο. Οι υπόλοιπες είναι μια χαρά.
Το ίδιο έλεγα μέχρι που συνάντησα μέσα σε δεξιά (τυφλή) στροφή μπουλντόζα να πηγαίνει με 20-30χαώ ενώ πήγαινα με +120χαώ τουλάχιστον. Από τότε μείωσα κατά πολύ τις ταχύτητές μου στο δρόμο και πατάω πολύ γκάζι μόνο όταν μπορώ να δω πολλάαα μέτρα μπροστά.
-
Θεωρώ την Λ. Μαραθώνος απο τους πλέον επικίνδυνους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας στην Αττική. Ξαφνικά φανάρια σε απόσταση μεταξύ τους 50-100 μέτρα, πού εύκολα μπορείς να ξεχάσεις την ύπαρξή τους και πάρα πολλές 'διασταυρώσεις' με μικρότερους δρόμους, που σε περίπτωση που βγεί κάποιος αφηρημένος, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο και ζωντανό, ειδικά μεταξύ Παλλήνης - Ν. Μάκρης .
Προσωπικά, αποφεύγω να πάω με περισσότερα απο 80χλμ και οταν αφεθώ και πιάσω τα 100χλμ, η αδρεναλίνη τρέχει απο τα μπατζάκια! -
πριν απο λιγο ενα rx8 στην υπαπαντη περασε με κοκκινο(ειχε αναψει 2-3 δευτερα πριν) με πολλα και ευτηχως δεν χτυπησε κανεναν αυτος αλλα τον χτυπησαν στα πλαγια ενα saab s60
το rx8 απο την δεξια πλευρα εχασε 6-7 εκατοστα το saab εκτως απο το ανασηκωμενο καπο δεν επαθε απολυτως τιποταμου αρεσει και η θρασυτητα του οδηγου του rx8 'αφου με ειδες γιατι δεν εκοψες?'
-
Saab ή Volvo S60?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#