-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Koιμάστε όλοι ύπνο βαθύ.
....
Γκεγκε?+1.
Οι αγωνιζόμενοι δεν φταίνε σε τίποτα για τον ερασιτεχνισμό του διοργανωτή, εκτός και αν ήξεραν οτι τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλιπή.
cabala10, γύρνα στη καφετέρια σου σε παρακαλώ.. Σου θίξαμε το αλογάκι; Άμα ήταν κανένα VW Scirrocco στη θέση της 430 θα'χες διαφορετική άποψη;
Ναι, είναι επικίνδυνο να παραβιάζεις τον ΚΟΚ σε δημόσιο δρόμο, γιατί οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου δεν είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να λαμβάνουν υπόψη οτι κάποιος θα οδηγεί όπως θα οδηγούσε σε πίστα. Ο sv2 και ο κάθε sv2 αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του.
Στη πίστα, οι ευθύνες αυτές 'δεν υπάρχουν'. Ο ΚΟΚ δεν ισχύει, και είναι όλοι οι χρήστες της πίστας συνεννοημένοι για τους κανόνες που ισχύουν σε αυτή. Τα μέτρα ασφαλείας τα αναλαμβάνει ο διοργανωτής και αυτός είναι υπόλογος αν κάτι πάει στραβά. -
+1000 σε όλα όσα γράφει ο Ταύρος πιο πάνω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
οι μονοι που δεν εχουν ευθυνη ειναι ο οδηγος (γιατι πηρε το οκ απο τον αλυταρχη να τρεξει - επομενος θεωρει αυτοματος οτι τα παντα ειναι συμφωνα με τους κανονισμους) και οι συγκεκριμενοι θεατες (αν και εφοσον στο σημειο που βρισκονταν πηγαν με δικη τους ευθυνη αψηφωντας εντολες-απαγορευσεις της οργανωσης η οποια με την σειρα της 8α επρεπε να αποτρεψει την προσεγγιση ολων τον επικινδυνων σημειων για θεατες ΚΑΙ αγωνιζομενους)
Φταίνε και με το παραπάνω ΟΛΟΙ οι οδηγοί που δεχτήκανε να τρέξουν με αυτές τις συνθήκες.Επειδή η οργάνωση ήταν ανεπαρκής είμαστε ΟΚ ? Θέλει πολύ σκέψη ν αντιλειφθείς ότι κινδυνεύεις αν έχεις την στιγμή σου να σκοτώσεις κόσμο ?Δύσκολο ήταν να φύγει η BMW που πέρασε με ανάποδα στα 5-10 μέτρα μακριά από τον κόσμο? Εσύ θα το ρίσκαρες?
Στις Σέρρες υπάρχει καμιά φορά φωτογράφος κοντά στην πίστα και σου δημιουργεί άγχος... το πόδι σηκώνεται από το γκάζι ασυναίσθητα......επομενως φταινε και ολοι οι επαγγελματιες οδηγοι αγωνων ολων των τυπων...βλεπε wrc jwrc f1 gtc klp klp
αι για να σου το αποδειξω θα σου πω το εξης για να το καταλαβεις στα μετρα σου...στις Σερρες ειναι ασφαλης η παραμονη κοσμου στον χωρο των πιτς απο την κατω μερια (οχι της ευθειας)? η νομιζεις οτι τα 4 μετρα αμμοπαγιδα και η μπαριερα θα σωσει ζωες αν φυγει ενα αμαξι δυνατο με 140+ μονο και μονο τα αντικειμενα που 8α πεταχτουν σκοτωνουν...
επομενως τι 8α πεις εκει οτι φταιει ο οδηγος η η πιστα?
οχι βεβεαια φταιει ο διοργανωτης που δεν προνοησε να απαγορευσει στον κοσμο να καθετε τοσο κοντα. παρολαυτα ομως πως δεχεστε και τρεχετε με τον κοσμο να καθετε διπλα στην μπαριερα?
κανονικα θα επερεπε να αρνηθειτε να συμμετεχετε -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μερικοι παντως τα γαμ**ε ολα
συγκρινεται τα 300 σε αυτοκινητοδρομο που δεν περναει ψυχη με κατι σαν πιστα..
δηλαδη βαζουμε στο ιδιο καζανι :
καποιον που πληρωσε για να τρεξει προφανως χωρις να ξερει το αμαξι του
καποιον που πληρωσε και ουσιαστικα ειπε ναι στα μετρα ασφαλειας παρολο που μεχρι να γινει το ατυχημα δεν σταματησε ουτε καν παραπονεθηκε..
καποιον που δεν ηξερε να οδηγαει στην τελικη και προφανως θα ειχε καμια γκομενα εκει γυρωκαι μετα βαζετε την φερραρι που προφανως την ανοιξε καπου μονος και το πολυ πολυ να εχανε αυτος την ζωη του με δικη του ευθηνη
και πρεπει καποτε να μαθετε τι ειναι καγκουρια και τι ανευθυνοτητα..
με την λογικη σου αυτη τοτε ακομα και η αφροκρεμα της παγκοσμιας αγωνιστικης οδηγισης (απαντες εχουνε κανει καταστροφικες εξοδους) τρεχουν χωρις να ξερουν το αμαξι...καθονται οι ιδιοι οι οδηγοι και εξεταζουν τα μετρα ασφαλειας του οργανωτη...και κανουν επιδειξη στις γκομενες εκει τριγυρω...
δεν χρειαζεται να βαλω τα σκουπιδια της ελλαδας που λεγονται διοργανωτες με αυτους της ευρωπης..
διοτι
α) αγωνας dragster ελληνικο μια μερα μετα εμαθα απο το Power οτι η σκαλωσια που ειχαν για κερκιδες δεν ειχε ασφαλειες και ουσιαστικα με ενα καλο τρανταγμα θα επεφτε..
β)αγωνας dragster σερρες απο που να ξεκινησω χαλασμενα φωτοκυταρα ενω ο φιλος μου πληρωσε για δυο περασματα και τελικα πηρε τα @@
μετρα ασφαλειας δεν χρειαζεται να πω.. θεατες μεχρι και στα 400 μετρα με απλα κιγκλιδωματα..
γ)πιστα σερρες στην κ1 με μια elise του φιλου μου και απο πισω να εχω καποιον της πιστας(ακομη δεν γνωριζω ποιον) να εχω 40-50 μετρα διαφορα απο αυτον να φρεναρω να μου χτυπαει τον προφυλακτηρα και να αποκλειουν εμενα.. για ανευθευνη οδηγηση
μπορω να πω πολλα ακομη
το πρωτο πραγμα που σου λενε εξω ειναι για τα σημεια εξοδου και την ασφαλεια την δικια σου και μετα το οποιον λοιπων θεατων (αναλογα την πιστα και που ειναι οι κερκιδες κτλ κτλ)
αμα κανεις ταρζανιες σαν κατι τετοιες στα ελληνικα καρουμπαλα δεν εχει μα μου.. εχω δει ελληνα να εχει πεσει στις μπαριερες στο ring και να πληρωνει 3000+ ευρω..
πες μου εναν οδηγο/πιλοτο που ετρεξε σε πιστα που οι θεατες ηταν σε μερη που με ενα Miss θα ειχαν κατα 80% θυματα..
πουθενα γιατι εξω δεν εχουν στο μυαλο τους την αρπαχτη οπως εχουν εδω..
και φυσικα πες μου ποσοι ελληνες εχουν κοπελα στο αμαξι που εχει turbo time dilation hyperspace drive και εγω δεν ξερω τι αλλο επανω και να μην κανει μοστρα η να μην κατεβαζει βραδυ το full φιμε τζαμι και να σε κοιταει με μισο ματι αμα εισαι διπλα του επειδη εχει γκομενα.. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Aπολυτότητα βλέπω... και μάλιστα από έναν άνθρωπο που έχει υπερηφανευτεί οτι έχει πιάσει τα 300 σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο. Καλύτερα θα ήταν τα λόγια μας να είναι λίγο πιο μετρημένα, από τη στιγμή που -όπως έχει πει στο παρελθόν και γνωστό μέλος του φόρουμ- 'στην Έλλάδα με το που θα βάλεις μπρος το αυτοκίνητό σου είσαι με το ένα πόδι στον τάφο και με το άλλο στη φυλακή'.
Σαφώς και θα ήταν καλό να αρνηθεί να τρέξει ο οδηγός σε τέτοιες συνθήκες, αλλά από εκεί εως να του επιρρίπτουμε όλες τις ευθύνες έχει μεγάλη απόσταση...
Επαναλαμβάνω ότι δεν χρεώνω τίποτα στον οδηγό για την έξοδο (είναι απόλυτα φυσικό να έχουμε ) αλλά θεωρώ συνυπεύθυνους όλους τους οδηγούς που δέχτηκαν να τρέξουν με κόσμο να κάθεται σε σημεία πιθανής εξόδου.
Οσο για το τριακοσάρισμα έχει γίνει δύο φορές σε δρόμο με τρείς λωρίδες + ΛΕΑ κίνηση μηδενική από άλλα αυτοκίνητα πλην Ferrari και συνοδεία περιπολικών (αυτά πιάσανε μόνο 240χλμ..... )Δηλαδή με τη συνοδεία περιπολικών κλείσατε ολόκληρο το ρεύμα? Δεν υπήρχε πιθανότητα να φτάσεις με +240 παππού που έβγαινε από μια έξοδο εκείνη τη στιγμή? Και ας πούμε οτι το ρεύμα σας ήταν ερμητικά κλειστό... είχατε κλείσει και το απέναντι? Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν συνέβαινε κάτι εκείνη τη στιγμή δε θα πέρναγες απέναντι? Αν δεν ήσουν σίγουρος 101% οτι δε θα έπαιρνες κανέναν στο λαιμό σου (ούτε το έρημο το σκυλί που προανέφερα), γιατί το έκανες τότε και δε σήκωσες το πόδι από το γκάζι? Μήπως δε θα έπρεπε λοιπόν να είσαι τόσο απόλυτος?
Ερώτηση κρίσεως: εγώ που δεν έχω φερράρι, πώς θα γίνει να εξασφαλίσω την παρουσία και συνοδεία της αστυνομίας για να τελικιάσω το σάξο μου με 'ασφάλεια'? Ή μήπως επειδή οδηγούσαν όλοι φερραρι, είναι άλλης πάστας οδηγοί που στα 200+ το έχουν?
cabala, θα στο πω και εγω: μην κρίνεις εξ ιδίων... και θα σου κάνω και μια ερώτηση: εφόσον όλα τα μέτρα ασφαλείας είναι γτπcabala... εσύ γιατί πας θεατής ή τρέχεις?
-
- δυο φορες ετρεξα στην ελλαδα και δεν το ξανακανω δοξα το θεο.. σαν θεατης επαψα να κινουμαι σε οτιδηποτε εχει να κανει με μηχανοκινητο αθλητισμο στην ελλαδα απο τις αρχες του 2009 (και γενικα δεν παω πουθενα σαν θεατης πια γιατι δεν εχει νοημα)
- οσο για το θεμα με την φερραρι δεν εχει νοημα να λεμε οτι ηταν απολυτο..
λογικα μιλαει για τα 60 χρονια της φερραρι οπου οντως ειχαν παρθει πολυ καλα μετρα ασφαλειας στο μετρο που μπορουσαν
ποτε ομως δεν υπαρχει το 100% πολλα μπορει να συμβουν αλλα οκ το να περασει απεναντι ειναι λιγο ουτοπικο..αφου το τσιμεντενιο διαχωρισμα ειναι πιο ψηλο απο τις φερραρι
το θεμα ειναι οτι μπορει να πας και με 1000 αλλα δεν ξερεις αμα θα την κανεις εσυ η ο αλλος που παει με 200 και αλλαζει λωριδες σαν γαιδουρι..
-
Ρε παιδια, τι λεμε τωρα?
Ποσοι απο εσας εχουν μπει να οδηγησουν σε πιστα? (εστω και στα μεγαρα), δεν αναφερομαι σε ντριφτ τσαλεντζ κλπ, δεν παω γιατι δεν μπορω την ταλαιπορια με τον πολυ κοσμο,και γιατι θεωρω αρκετα επικυνδηνο το νε βρισκομαι εκει....στις 2-3 φορες που εχω παει, αν κατι μου συνεβαινε, δεν θα κατηγορουσα τον οδηγο (εκτος απο τους μαλακες που κανουν σβουρες στο παρκινκ) αλλα τους αχρηστους διοργανοτες.Αν νομιζεται οτι ακομη και στα μεγαρα εισαστε ασφαλεις κανετε λαθος! 2 αμαξια εχουν φυγει στην Κ6 (μετρωντας σαν Κ1 την αριστερη μετα την αφετηρεια) και εχουν πηδηξει λαστιχα και βουναλακι που εχει μετα το χαλικι) ποσοι μπορουν να φανταστουν ενα αμαξι να φτανει με 160-170 στην Κ8 και να το χανει.....που θα βρεθει? Σας φαινοντε πολλα ειπατε τα χλμ? Εγω φτανω με 3η σπασμενη (σχεδον 150 κοντερ) και μπορω να περασω με ενα απλο ασε, αν νικησω τον φοβο μου....την ημερα λοιπον που καποιος θα το χασει με 160-170 (ευχομαι να μην γινει ποτε) και βρεθει εξω στο παραλληλο δρομακι μεταξυ πιστας και δευτερου παρκινκ, θα ξυπνησουμε και θα λεμε παλι για εγκαταστασεις, λαθος αμοπαγιδες κλπ κλπ.
Οταν βρισκεσαι σε μια πιστα που τρεχει κοσμος, απλα πρεπει να εχετε τα ματια σας 1024 (σε καμια περιπτωση εδω δεν λεω οτι φταιει ο πατερας του παιδιου), μην περιμενετε να σωσει το τομαρι σας καμια ΕΛΠΑ κανενας πισταρχης κανενας αλλος εκτος απο εσας! Εχετε το νου σας....τοσο απλά!Μεταξυ μας στις Σερρες η κατασταση ειναι σχεδον τελεια.....ακομη και εκει ομως θελει το μυαλο μας να ειναι σε εγρηγορση....τελεια πιστα παντως
-
χωρις παιδεια δεν υπαρχει ασφαλεια..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
(σε καμια περιπτωση εδω δεν λεω οτι φταιει ο πατερας του παιδιου)Για μένα αυτός φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αφού δεν είχε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει σε τι κίνδυνο έθετε τα παιδιά του ... φυσική επιλογή λέγεται. Βαριά κουβέντα είπα αλλά παιδί σου είναι , όχι κάποιος ξένος.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
(σε καμια περιπτωση εδω δεν λεω οτι φταιει ο πατερας του παιδιου)
Για μένα αυτός φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αφού δεν είχε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει σε τι κίνδυνο έθετε τα παιδιά του ... φυσική επιλογή λέγεται. Βαριά κουβέντα είπα αλλά παιδί σου είναι , όχι κάποιος ξένος.
την μεγαλυτερη ευθηνη την φερνει η δ.αρχη που δεν εβαλε προστατευτικα η εστω εναν σεκιουριτα ωστε να μην αφηνει τον κοσμο να καθεται εκει..
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για μένα αυτός φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αφού δεν είχε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει σε τι κίνδυνο έθετε τα παιδιά του ... φυσική επιλογή λέγεται. Βαριά κουβέντα είπα αλλά παιδί σου είναι , όχι κάποιος ξένος.
Θα συμφωνησω και εγω με αυτο,δεν διαβασα ολες τις σελιδες αυτου του θεματος αλλα καπου διαβασα οτι δεν φταιει ο γονιος διοτι μπορει να μην ηξερε απο αγωνες και πως οφειλαν οι διοργανωτες να τοποθετησουν με ασφαλεια τους θεατες
Βεβαιως και οι διοργανωτες ηταν υπευθυνοι,αλλα απο κει και περα υπαρχει και κατι που λεγεται κοινη λογικη.Εαν ο γονεας ειναι οδηγος αυτοκινητου(που 99% λογικα ειναι)θα επρεπε να εχει την στοιχειωδη λογικη να καταλαβει οτι το σημειο που καθεται δεν ειναι ασφαλες.Τι σημαινει δηλ οτι και αλλοι ηταν εκει η οτι οι διοργανωτες τους εβαλαν εκει? Η τι σημαινει δεν ηξερε απο αγωνες? Δηλ στους αγωνες ισχυουν αλλοι νομοι φυσικης?
Αυτη ειναι η γνωμη μου,και δυστηχως η πραγματικοτητα πολλες φορες ειναι σκληρη και δεν θελουμε να την ακουσουμε. -
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή με τη συνοδεία περιπολικών κλείσατε ολόκληρο το ρεύμα? Δεν υπήρχε πιθανότητα να φτάσεις με +240 παππού που έβγαινε από μια έξοδο εκείνη τη στιγμή? Και ας πούμε οτι το ρεύμα σας ήταν ερμητικά κλειστό... είχατε κλείσει και το απέναντι? Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν συνέβαινε κάτι εκείνη τη στιγμή δε θα πέρναγες απέναντι? Αν δεν ήσουν σίγουρος 101% οτι δε θα έπαιρνες κανέναν στο λαιμό σου (ούτε το έρημο το σκυλί που προανέφερα), γιατί το έκανες τότε και δε σήκωσες το πόδι από το γκάζι? Μήπως δε θα έπρεπε λοιπόν να είσαι τόσο απόλυτος?
Ερώτηση κρίσεως: εγώ που δεν έχω φερράρι, πώς θα γίνει να εξασφαλίσω την παρουσία και συνοδεία της αστυνομίας για να τελικιάσω το σάξο μου με 'ασφάλεια'? Ή μήπως επειδή οδηγούσαν όλοι φερραρι, είναι άλλης πάστας οδηγοί που στα 200+ το έχουν?
Πιστεύω ότι έγινε έγινε με τις ιδανικότερες συνθήκες που μπορεί να βρεί κανείς σε δημόσιο δρόμο.Τα περιπολικά πηγαίνανε καροτσάκι όλους τους από πίσω και έτσι σε λίγο άδειασε όλος ο δρόμος μπροστά μας......
Mάλιστα... οτι ήταν οι ιδανικότερες συνθήκες για έναν ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο δε σημαίνει οτι ήταν και οι ΙΔΑΝΙΚΕΣ. Ο παππούς που κινείται μπροστά από το κομβόι σε απόσταση 3-4 χιλιομετρων με -200 χλμ δε θα προλάβει καν να σε δει στον καθρέφτη. Λίιιιγο αριστερά να κάνει όταν φτάνεις και... Εκτός αν είχαν βάλει και 'σκούπα' μπροστά, πράγμα που πολύ αμφιβάλω. Για το σκυλί όμως δε μου απάντησες... για τον απέναντι διερχόμενο που σε περίπτωση χοντρού σκηνικού -χτύπα ξύλο- θα έβλεπε το μοτέρ να του έρχεται με κάμποσα χιλιόμετρα δεν απάντησες. Μη μου πεις οτι δεν μπορεί να συμβεί... Και ξαναρωτάω. Ήσουν σίγουρος 101% οτι δε θα μπορούσες να πάρεις στο λαιμό σου κανέναν???
Ό,τι και να πεις, δε θα πείσεις κανέναν οτι οι καγκουριές στο δρόμο είναι πιο ασφαλείς από τις 'καγκουριές' στην πίστα. Ακόμα και αν μιλάμε για τις -θεωρητικά- ιδανικότερες συνθήκες. Ακόμα και στατιστικά να το πάρεις, θα δεις. Όλα τα άλλα είναι απλά θεωρίες.Οσο για την ερώτηση κρίσεως θα σου απαντήσω ότι δεν έχεις καμία τύχη.....Οταν είμαι με το Accent και κάνω κάτι με σκίζουν.Οταν είμαι με την κόκκινη με πλευρίζουν τα περιπολικά και από το μεγάφωνο φωνάζουν ''σκίστο''.......
Το ήξερα... ρητορική ήταν μάλλον η ερώτηση και όχι κρίσεως... Ελλάδα, η χώρα των 2 ταχυτήτων στην εφαρμογή του νόμου. Αν όμως από τα μεγάφωνα σου πουν να πέσεις από το γκρεμό, θα το κάνεις?
edit: Θα ήθελα να ήμουν μπροστά στο σκηνικό και ένα περιπολικό να με παρεμπόδιζε να κινηθώ ελεύθερα στην ΕΟ. Ω ρε μάνα μου τι θα γινόταν....
-
Κανεις δεν οδηγει με σιγουρια 100% ειτε με 80 ειτε με 200 παει τα 300 ειναι σπανια περιπτωση με αντιστοιχα αυτοκινητα που ειναι φτιαγμενα να μπορουν να το κανουν με αναλογη ασφαλεια..... αλλωστε θα το 'ανοιξουν' δεν θα το κρατησουν για 50χλμ συνεχεια δεν γινεται δεν υπαρχουν ευκολα τετοιες ευθειες.... των 10- 15 χιλιομετρων (εκτος της Θηβας) και της Τριπολης... που ομως δεν εχουν αναλογο ταπητα... εγω ας πουμε καθε μερα πιανω 200 για λιγο γιατι μετα φτανω στην δουλεια μου και ειναι και αλλοι στο δρομο... αλλα δεν εχει γινει κατι οχι εξ' αιτιας μου εννοω αλλα ουτε και απο τους αλλους που μερικοι πιανουν τα 160 - 170 για τα 8 αυτα χλμ. ουτε εχει σημαδεια η τσιμεντενια μπαριερα δεξια αριστερα απο ακουμπησματα αλλης στιγμης... Θα το ηξερα γιατι εμεις εχουμε ευθυνη της επισκευης αυτου του κομματιου....
Μαλιστα στο τουννελ των350 μετρων ειχαμε οριο 60χλμ, και μετα απο 3 μηνες και 1.000.000 διελευσεις (τις μετρησαν τα συστηματα) αποφασισαμε να προτεινουμε να γινει 80χλμ το οριο κατι που η τροχαια το δεχτηκε... εφ οσον δεν ειχαμε ατυχημα αυτο το διαστημα... και οι οδηγοι τηρουσαν το οριο... η ταχυτητα σχεδιασμου ηταν τα 80χλμ αλλα προσωπικα περναω ανετα στο τιμονι μεχρι τα 120.... μετα θελει προσοχη... για να μην φυγεις απο την λωριδα σου...
-
Μα εγώ δεν είπα τίποτα για την υπερ-βολική ταχύτητα, ούτε κατηγόρησα το να 200ρίσεις ή να 300ρίσεις. Τα έχω με τη νοοτροπία 'είναι-πιο-ασφαλή-τα-300-σε-δημοσιο-δρομο-απο-τις-καγκουριες-σε-κλειστό-χώρο' και βεβαίως με τη νοοτροπία 'είμαι-πιο-ίσος-από-τους-ίσους'.
Αυτά προς αποφυγή περεξηγήσεων... -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Θα συμφωνησω και εγω με αυτο,δεν διαβασα ολες τις σελιδες αυτου του θεματος αλλα καπου διαβασα οτι δεν φταιει ο γονιος διοτι μπορει να μην ηξερε απο αγωνες και πως οφειλαν οι διοργανωτες να τοποθετησουν με ασφαλεια τους θεατες
Βεβαιως και οι διοργανωτες ηταν υπευθυνοι,αλλα απο κει και περα υπαρχει και κατι που λεγεται κοινη λογικη.Εαν ο γονεας ειναι οδηγος αυτοκινητου(που 99% λογικα ειναι)θα επρεπε να εχει την στοιχειωδη λογικη να καταλαβει οτι το σημειο που καθεται δεν ειναι ασφαλες.Τι σημαινει δηλ οτι και αλλοι ηταν εκει η οτι οι διοργανωτες τους εβαλαν εκει? Η τι σημαινει δεν ηξερε απο αγωνες? Δηλ στους αγωνες ισχυουν αλλοι νομοι φυσικης?
Αυτη ειναι η γνωμη μου,και δυστηχως η πραγματικοτητα πολλες φορες ειναι σκληρη και δεν θελουμε να την ακουσουμε.To σημειο που ηταν ο πατερας με τα παιδια ειναι διπλα σοτ εκδοτηρειο, στην εισοδο δλδ, θα μπορουσε εκεινει την στιγμη απλα να μπαινουν μεσα. Τεσπα οπως ξαναειπα ο πατερας δεν ηταν υποχρεομενος να γνωριζει οτι εκει ειναι επικυνδηνο σημειο, οι οργανοτες ηταν ομως!
-
Γαμώτο σήμερα....
Πήγα και έπεσα ο μαλά@@ς πάνω σε προπορευόμενο όχημα ξεκινώντας πριν ξεκινήσει αυτός....
Ζημιά μικρή μεν αλλά σπάσιμο η μία ώρα αναμονή και το 400άρι που θα πάει υπέρ συνεργείο (το υπόλοιπο το καλύπτει η ασφαλιστική....).
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γαμώτο σήμερα....Πήγα και έπεσα ο μαλά@@ς πάνω σε προπορευόμενο όχημα ξεκινώντας πριν ξεκινήσει αυτός....
Ζημιά μικρή μεν αλλά σπάσιμο η μία ώρα αναμονή και το 400άρι που θα πάει υπέρ συνεργείο (το υπόλοιπο το καλύπτει η ασφαλιστική....).
Συμβαίνουν αυτά, δεν έχουμε και λίγα πράγματα στο μυαλό μας την ώρα που οδηγούμε. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, μην απογοητεύεσαι.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γαμώτο σήμερα....Πήγα και έπεσα ο μαλά@@ς πάνω σε προπορευόμενο όχημα ξεκινώντας πριν ξεκινήσει αυτός....
Μη στεναχωριεσαι παλι καλα καλα δεν εγινε καμια πιο χοντρη ζημια
-
Χθες βραδυ γυρω στις 12 γυρνωντας απο την πατρων κλαους προς πατρα ειχε γινει ενα ατυχημα πολυ ασχημο στο τερμα της γερμανου εκει που συνδεεται με την κλαους στο κομματι που πριν λιγους μηνες ανοιξε..
Μια μηχανη κομματια και ενα 207 που δεν ειχε μεινει τιποτα απο τη μουρη μεχρι πισω στη μερια του οδηγου..Ολοι οι πλευρικοι off και γενικα εμοιαζε λες και το χτυπησε αυτοκινητο..Δεν εκατσα να δω ενω ηταν μαζεμενα περι τα 100 ατομα γυρω γυρω..Εχει STOP ρε φουστη μου στο σημειο, ποσο χαμενος πρεπει να εισαι.. Μα μεσα στη πολη ρε.. Μακαρι να την εβγαλαν ολοι καθαρη αν και πολυ αμφιβαλλω..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#