-
Ρε παιδιά... σας δίνω ενα 207 1.6 του 07 με 38.000 χιλ... λευκό με πανοραμική...
Μου παιρνετε ένα τέτοιο; Το βασικό 4Χ4, ουτε βαψίματα με νοιάζουν ουτε τίποτα! -
Όταν με το καλό (ευελπιστούμε δηλαδή αλλά... ) στρώσουν τα πράγματα , θα χτυπήσω ένα μεταχειρισμένο 4x4 , σε λευκό πάντα και θα χαίρομαι εκτός δρόμου καταστάσεις!
(εκτός και αν προλάβει η Fiat και παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο .... ).
-
Κι αν μεχρι τοτε βγει Bravo 4x4?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Όταν με το καλό (ευελπιστούμε δηλαδή αλλά... ) στρώσουν τα πράγματα , θα χτυπήσω ένα μεταχειρισμένο 4x4 , σε λευκό πάντα και θα χαίρομαι εκτός δρόμου καταστάσεις!Κοίτα... όταν με το καλό πάει καλά και η δικιά μου η δουλίτσα και καταφέρω να πατήσω στα πόδια μου...
Θα χτυπήσω ενα καινούριο μπλέ φουλ εξτρα με τα μαυρα πλαστικά στα πλάγια! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όταν με το καλό (ευελπιστούμε δηλαδή αλλά... ) στρώσουν τα πράγματα , θα χτυπήσω ένα μεταχειρισμένο 4x4 , σε λευκό πάντα και θα χαίρομαι εκτός δρόμου καταστάσεις!
Κοίτα... όταν με το καλό πάει καλά και η δικιά μου η δουλίτσα και καταφέρω να πατήσω στα πόδια μου...
Θα χτυπήσω ενα καινούριο μπλέ φουλ εξτρα με τα μαυρα πλαστικά στα πλάγια!Ακόμα καλύτερα!
Εύχομαι πολλά-πολλά κλικ!!!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κι αν μεχρι τοτε βγει Bravo 4x4?Με 150 αλογάκια????
Υπερυψωμένο???? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κοίτα... όταν με το καλό πάει καλά και η δικιά μου η δουλίτσα και καταφέρω να πατήσω στα πόδια μου...
Θα χτυπήσω ενα καινούριο μπλέ φουλ εξτρα με τα μαυρα πλαστικά στα πλάγια!Ακόμα καλύτερα!
Εύχομαι πολλά-πολλά κλικ!!!!Σε ευχαριστώωωωωω
Σου εύχομαι το ίδιο!!! (αν και δεν ξέρω την δουλεια σου ) -
Θα χτυπήσω ενα καινούριο μπλέ φουλ εξτρα με τα μαυρα πλαστικά στα πλάγια!μπλε ε ;
-
Ναι ναι, αν μου κάνει τίποτα λαδιές σαν γαλλορουμάνικο, να ξέρω που θα πάει!
-
Ναι ναι, αν μου κάνει τίποτα λαδιές σαν γαλλορουμάνικο, να ξέρω που θα πάει!Θα το πάρεις λευκό , θα κάνεις ψηφιακές εκτυπώσεις , θα τις εφαρμόζεις στο αμάξωμα και κάθε δίμηνο θα τις αλλάζεις!
-
Γιατί τόση κακία ρε παιδιά?θα βρείτε πουθενά αλλού SUV με τόσα λεφτά??
-
Ποια κακια φιλε μου, εδω ολοι γραφουν οτι θελουν να δωσουν τα αυτοκινητα τους
για να το παρουν!!! -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ποια κακια φιλε μου, εδω ολοι γραφουν οτι θελουν να δωσουν τα αυτοκινητα τους
για να το παρουν!!! -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Γιατί τόση κακία ρε παιδιά?θα βρείτε πουθενά αλλού SUV με τόσα λεφτά??Που την είδες την κακία?
Από εμένα έχει θετική ψήφο! -
Ναι ρε διαμαντι το duster ( ρε που μας εφτασε το ΔΝΤ - και που εισαι ακομα )
οπως εχω ξαναγραψει ενα ελαφρα μεταχειρισμενο θα ειναι
παρτε αλλο ενα καινουργιο βιντεο απο την γραμμη παραγωγηςhttp://www.youtube.com/watch?v=SVnfpY87 ... re=related
και αυτο που εχει ξαναποσταριστει
http://www.youtube.com/watch?v=kAWSRETa ... eature=sub
-
Λοιπόν πριν πέντε λεπτά μπήκα σπίτι μετά την βόλτα μου σε μια αντιπροσωπεία της Renault με θέμα το αυτοκινητάκι αυτό.Τα πλαστικά στο εσωτερικό είναι μεν σκληρά παντού αλλά σε θέμα φινιρίσματος και συναρμογής το αυτοκινητάκι είναι φαίνεται πολύ καλό.Καμία σχέση με προηγούμενες υλοποιήσεις της Dacia.Επίσης αυτό το καφέ πλαστικό της έκδοσης Laurete δίνει μια ευχάριστη νότα στο θέμα της ποιότητας(βεβαια εάν ήταν σε ένα χρωματάκι τύπου piano black θα ήταν ακόμη καλύτερο).Σε χώρους το αυτοκινητάκι είναι άπιαστο.Χωράνε πέντε άνθρωποι νομίζω άνετα με τα μπαγκάζια τους(ελέω 475 λίτρων χώρου αποσκευών).Τωρα πιστεύω ότι με μια προωθητική κίνηση τύπου 1000 έκπτωση ή κανένα ωραίο άτοκο πρόγραμμα θα ήταν κελεπούρι(Βέβαια αυτό με τα 1000 ευρώ απ' ότι κατάλαβα παίζετε και ανεπίσημα).Στην τελική πάντος δεν εισπράτεις την αίσθηση του πολύ φθηνού που σου δίνει ένα Logan ή ένα Sandero.Κατα την γνώμη μου πάντος η οικονομική κρίση αποτελεί ευκαιρία εδραίωσης της Dacia στην αγορά γενικότερα καθώς εάν πείσει με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προιόντων της σίγουρα θα κερδίσει μεγάλη μερίδα κόσμου που ψάχνει μία τίμια και αξιόπιστη λύση στο θέμα του αυτοκινήτου χωρίς να ξοδέψει πολλά.
-
Σε σχέση με το Sandero είδες διαφορές; Γιατί μιλάμε για το ίδιο ακριβώς ταμπλώ με μόνη διαφοροποίηση τα πλαστικά που αναφέρεις. Επίσης οι πόρτες είναι ακριβώς ίδιες και πολλά ακόμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε σχέση με το Sandero είδες διαφορές; Γιατί μιλάμε για το ίδιο ακριβώς ταμπλώ με μόνη διαφοροποίηση τα πλαστικά που αναφέρεις. Επίσης οι πόρτες είναι ακριβώς ίδιες και πολλά ακόμα.Ναι.Το σχέδιο είναι ίδιο αλλά η συναρμολόγηση των επιμέρους τμημάτων(στις πόρτες στις ενώσεις με το αμάξωμα,αλλά και στην εφαρμογή των πλαστικών μεταξύ τους) μακράν καλύτερη στο Duster.Γενικά η γενική εικόνα είναι πολύ καλύτερη εάν και μοιάζει εμφανισιακά πολύ με το Sandero.Είναι εάν το θες έτσι είναι σαν να πήραν το Sandero και να του διόρθωσαν τα λάθη που είχε σε επίπεδο συναρμολόγησης και φινιρίσματος.
-
Διαβασα σε περιοδικο δοκιμη του DACIA DUSTER και μαλιστα σε δρομους επι αφρικανικου εδαφους που σημαινει δυσκολες επιφανειες κινησης. Η δοκιμη δεν εβρισκε κανενα ψεγαδι στο πως κινειται το τζιπακι ακομα και σε δυσκολο εδαφος. Ακομη ελεγε οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο πλαισιο και στην αναρτηση στην ανεση που προσφερει ενω καλη ειναι και η οδικη του συμπεριφορα. Ακομα πολυ καλη δουλεια εχει γινει και στην τετρακινηση και γενικοτερα στη μεταδοση. Ο κινητηρας θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο δυνατος σε ισχυ για 1600αρη ισως θελουν να δωσουν εμφαση στην ελαστικοτητα και οχι στην απολυτη τελικη ισχυ.Εξωτερικα ειναι συγχρονο και εαν και το νταμπλο ειναι ιδιο με τα αλλα dacia ομως το φινιρισμα και η συναρμολογηση ειναι αρκετα καλη. Αυτα ελεγε η δοκιμη του περιοδικου auto triti .Γιατι οχι σε ενα τζιπακι με 14000 και μαλιστα οταν εχει αρκετα καλα στοιχεια οπως λενε οι προσφατες δοκιμες
-
το sandero ειναι n1 σε πωλησεις στην Γαλλια αν δεν κανω λαθος
Το Duster τωρα που το ειδα εχει ιδια ποιοτητα με το sandero δεν καταφερα να βρω ανωτερη ποιοτητα η συναρμογη απο το sandero αλλα για καποιον που δεν δινει προσοχη στην λεπτομέρεια πανω στο θεμα ταμπλο του αυτοκινητου ειναι παραπανω απο μετρια.
οι πορτες εχουν ακριβως ιδια αιθσηση οταν τις κλεινεις και τις ανοιγεις με τα αλλα dacia .
Τα καθισματα καλα, αλλα χωρις να σ κανουν να τα θυμασαι μετα απο λιγο .
το awd βγαινει αν δεν κανω λαθος με 6τχυτο κιβωτιο και συστημα τετρακινησης με επιλογη auto .
σαν σχεδιο τελικα ειναι ωραιο και εντυπωσιακο για τα χρηματα του...
οι χωροι πισω ειναι μετριοι για το μηκος του αυτοκινητου.
Dacia Duster