-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Με τοσα λεφτα ξεχασε το. Κανα ταλαιπωρημενο μπορει να βρεις αλλα δεν αξιζειΝικο ευχαριστω για την απάντηση αν και ευχόμουν να μην άκουγα κατι τετοιο
Να κατι τετοιο εχω στο μυαλό μου
https://www.car.gr/9404585-dacia-duster ... 90hp-euro5 -
Ο χρήστης VOSDOGIAN έγραψε:
Με τοσα λεφτα ξεχασε το. Κανα ταλαιπωρημενο μπορει να βρεις αλλα δεν αξιζει
Νικο ευχαριστω για την απάντηση αν και ευχόμουν να μην άκουγα κατι τετοιο
Να κατι τετοιο εχω στο μυαλό μου
https://www.car.gr/9404585-dacia-duster ... 90hp-euro5Συνηθως τα πετρελαια ειναι εισαγωμενα οποτε ειναι ρισκο. Για ελληνικο δυσκολο γιατι αυτοι που τα εχουν τα πηραν για τον ιδιο σκοπο με σενα (κυνηγι,εξορμησεις...).
Ψαξτο παντως που ξερεις μπορει να πετυχεις καναν ιδιωτη -
Πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε τίποτα πάντως. Ειδικά ντίζελ 4κινητο είχε 1 αγγελία εισαγωγής από Γερμανία. Είχε μερικά 16αρια φεις 1 4κινητα.
Για εμένα αν δεν υπάρχει λόγος να φύγει το φοκους δεν μου φαίνεται καλή ιδέα.
Η πρόταση που θα έκανα είναι για καινούριο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε τίποτα πάντως. Ειδικά ντίζελ 4κινητο είχε 1 αγγελία εισαγωγής από Γερμανία. Είχε μερικά 16αρια φεις 1 4κινητα.Για εμένα αν δεν υπάρχει λόγος να φύγει το φοκους δεν μου φαίνεται καλή ιδέα.
Η πρόταση που θα έκανα είναι για καινούριο.
Λογος να φυγει το φοκους δεν υπαρχρει,απλα απο την πρωτη στιγμη ηταν συμβιβασμός για μενα και τωρα που μπηκε στο μυαλό οτι καπου εκει εξω κυκλοφορεί diesel 1500 με χώρους και αυτοι που το εχουν ειναι ευχαριστημενοι και ειναι πραγματικά 4χ4 και οχι σαν κατι αλλα
Για καινουργιο δυστυχώς δεν υπαρχει δυνατότητα -
Είναι αρκετά καλό η αλήθεια είναι εκτός δρόμου. Σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας έχει καλύτερη απόσταση από το έδαφος και πιο μεγάλες γωνιες. Το jimmy είναι σίγουρα καλύτερο εκτός αλλά έχει άλλους περιορισμούς.
-
Το jimny ειναι σιγουρα καλύτερο αλλα δεν κάνει για κάποιον που θελει να συνδυάσει οικογενειακό αμαξι και εκτος δρόμου διαδρομές
-
Ο χρήστης VOSDOGIAN έγραψε:
Το jimny ειναι σιγουρα καλύτερο αλλα δεν κάνει για κάποιον που θελει να συνδυάσει οικογενειακό αμαξι και εκτος δρόμου διαδρομέςΈτσι είναι. Μόνο το Duster νομίζω συνδυάζει σε ικανοποιητικό βαθμό και τα δύο (σε χαμηλή κατηγορία τιμής).
-
Θα δειξει αν θα καταφέρω να βρω κατι στα χρήματα που μπορω, αγγελιες υπαρχουν αρκετες, τωρα σε τη κατασταση ειναι τα αυτοκινητα και αν ειναι εισαγωγείς θέλει έρευνα ...............
Ενα ειναι το σιγουρο οτι συνδυάζει τα θελω μου,και αφου δεν εχω καποιο λόγω να βιαζομαι που θα παει ολο και καποιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση θα βρεθει ...... -
Γνώμη μου, δες για φεις 2 αν και δεν ξέρω ποσα υπάρχουν. Έχει πολύ πιο όμορφο εσωτερικό. Απ έξω οι διαφορες ειναι πολύ μικρές. Βλέπω αρκετά τα οποία είναι λιζινγκ όποτε δεν είναι απίθανο να αρχίσουν να εμφανίζονται μεταχειρισμένα.
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Γνώμη μου, δες για φεις 2 αν και δεν ξέρω ποσα υπάρχουν. Έχει πολύ πιο όμορφο εσωτερικό. Απ έξω οι διαφορες ειναι πολύ μικρές. Βλέπω αρκετά τα οποία είναι λιζινγκ όποτε δεν είναι απίθανο να αρχίσουν να εμφανίζονται μεταχειρισμένα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Για βοήθα σε παρακαλώ απο ποια χρονιά και μετα εγινε το facelift ?
-
Νομιζω απο το 2014 και μετα, και επειδη σε ενδιαφερει και η τετρακινηση, το facelift εχει και βοηθεια για τα χιαστι αν απενεργοποιησεις το esp..
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Νομιζω απο το 2014 και μετα, και επειδη σε ενδιαφερει και η τετρακινηση, το facelift εχει και βοηθεια για τα χιαστι αν απενεργοποιησεις το esp..Ευχαριστω να εισαι καλα,αν και μου δυσκολεύεις ακομα πιο πολυ τα πράγματα ,τωρα θα μου πεις τη φταίω εγω που εχεις εσυ την τσέπη αδεια και θα εχεις δικιο
-
Παρόλα αυτά στα εισαγωγής η ημερομηνία μπορεί να είναι μετά το 2014 και να μην είναι φεις 2. Για απέξω διάφορες υπάρχουν στις μπάρες, στην σίτα εμπρός και τα φώτα μπροστά τα πιο εμφανή.
Μια ακόμα διαφορά είναι τα γράμματα και η τοποθέτηση του 4wd. Στο 1 είναι δεξιά κάτω από το τζαμί ενώ στο 2 δίπλα από το δεξί φανάρι.
Αυτή την στιγμή έχουν κάνει και ένα πιο μικρό 3ο update με μηδενικές σχεδόν οπτικές διάφορες με το 2ο
-
Σας ευχαριστω,θα το ψαξω αρκετά αν και νομιζω οτι με τα χρήματα που διαθέτω ειναι δύσκολα τα πράγματα
-
Άλλη μια καταχώρηση σχετικά με το 7 ετών πλέον duster. Αυτό το αυτοκίνητο που όντας ασφαλές, πολυχρηστικό και επαρκέστατο για τον μέσο οδηγό, εντούτοις δεν μας ζήτησε τις οικονομίες μιας ζωής για να το αποκτήσουμε.
http://www.nextdeal.gr/aytokinito/dacia ... ytiko.html
-
Αλήθεια υπάρχει κάπου διάγραμμα ροπής/ιπποδύναμης για τον 1.5 DCI με τους 110 ίππους;
-
Εντός του 2017 οι εκδόσεις Sportive θα έρθουν με αναβαθμισμένο εξοπλισμό (medianav standard + κάμερα οπισθοπορείας μάλλον), αλλά στην ίδια τιμή.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Άλλη μια καταχώρηση σχετικά με το 7 ετών πλέον duster. Αυτό το αυτοκίνητο που όντας ασφαλές, πολυχρηστικό και επαρκέστατο για τον μέσο οδηγό, εντούτοις δεν μας ζήτησε τις οικονομίες μιας ζωής για να το αποκτήσουμε.http://www.nextdeal.gr/aytokinito/dacia ... ytiko.html
+1000
Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που το εχουμε αγορασει ειμαστε κατευχαριστημενοι απο το duster .. -
Σοβαρο προβλημα μεχρι σημερα δεν εχω διαβασει οτι εχει παρουσιαστει σε καποιο.Κουσουρι που εχουν αναφερει καποιοι δοκιμαστες,το φρεναρισμα απο 100-0.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αλήθεια υπάρχει κάπου διάγραμμα ροπής/ιπποδύναμης για τον 1.5 DCI με τους 110 ίππους;Τουλάχιστον μπόρεσα να βρω αυτό που δείχνει τα αρχικά διαγράμματα ροπής και ιπποδύναμης 1.5 dci 110 συγκρινόμενα με τα βελτιωμένα για τον ίδιο κινητήρα (που ως γνωστό φορά και το qq) μετά την βελτίωση που υπόσχονται οι κύριοι στο link.
https://superchipsltd.files.wordpress.c ... p-copy.jpg
Dacia Duster