-
OK, πειράζει να είμαι στο Q7 εγώ;
-
Εχμ... πειράζει να είμαι σπίτι μου εκείνη την ώρα εγώ;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Προσωπικά σε σύγρουση ενός μεγάλου 2μισατονου τζίπ με 3 αστέρια με ένα supermini με 5 θα προτιμούσα σαφώς να βρίσκομαι μεσα στο supermini.
-
To Q7 έχει 4 αστέρια, είναι οριακά λίγο κάτω από τα 5. Έχω την αίσθηση πως αρκετοί δεν διαβάζουν όλες τις λέξεις από κάθε ποστ πριν απαντήσουν
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Για μένα είναι σχεδόν γελοίο να ασχολείται κανείς με το πόσα αστεράκια παίρνει ένα αμάξι στα διάφορα κρας τεστς. ...Φίλε μου δεν ειναι γελοίο, γιατι έχει αποδεδειγμένη στατιστική αξία.
Το άλλο που κάνουν με τον ελλειπή εξοπλισμό ασφαλείας στις βασικές εκδόσεις ειναι φρικτό! Φαντάζεσαι τι τύψεις θα έχει κάποιος αν συμβει κάτι και σκέφτεται ότι αν έδινε 1-2 χιλιάρικα παραπάνω για την ακριβη έκδοση, ο συγγενής του, ο φιλος του, μπορει να είχε γλυτώσει τα χειρότερα ... στατιστικά θα συμβεί σε κάποιους!
Γελοίο είναι ότι στο DUSTER δίνουν την ρύθμιση ύψους της ζωνης σε πακέτο 'πολυμορφικότητας' .... μαζί με την 1/3-2/3 διαίρεση των καθισμάτων και το ανεβοκατέβασμα του τιμονιού !!!
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Προσωπικά σε σύγρουση ενός μεγάλου 2μισατονου τζίπ με 3 αστέρια με ένα supermini με 5 θα προτιμούσα σαφώς να βρίσκομαι μεσα στο supermini.
Το τραγικό είναι ότι το καπώ του Audi βρίσκεται στην ευθεία του κεφαλιού του οδηγού του Fiat... Με λίγα παραπάνω χιλιόμετρα θα τον έχει αποκεφαλίσει (δείτε στο τέλος του video).
Βέβαια τα αστέρια και η δομή του κάθε αμαξώματος παίζουν σπουδαίο ρόλο, δε μπορεί να είναι μόνο marketing το ξόδεμα τόσων εκατομμυρίων.
http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY
Βέβαια, το καλύτερο εξάρτημα ενός αυτοκινήτου, όσον αφορά την ασφάλεια, είναι ο οδηγός του, αλλά μερικές φορές επιβιώνεις μόνο από συμπτώσεις και εξ΄αιτίας της καλής σου τύχης... -
Ειδα 3 φορτηγα που μετεφεραν duster σταματησα και τα περιεργάστηκα απο κοντα , δεν διαφερει πολυ απο τις φωτογραφιες, απο κοντα δεν ειναι τοσο ασχημο , τρωγετε .
Ενα πραγμα που με χαλασε ειναι η απουσια πλαστικου προστατευτικου στους θολους , προφανως για μειωση κοστους ημαρτον ποσο θα ηταν κοστος για 4 πλαστικα ?
Παντως σε γενικες γραμμες με αφησε ικανοποιημενο
-
Ειδα 3 φορτηγα που μετεφεραν duster σταματησα και τα περιεργάστηκα απο κοντα , δεν διαφερει πολυ απο τις φωτογραφιες, απο κοντα δεν ειναι τοσο ασχημο , τρωγετε .Πολλά τεμάχια απο βασικές εκδόσεις με τους μαυρους τους προφυλακτήρες!
Κραχτες εκθεσιακά ή προς διάθεση?Ενα πραγμα που με χαλασε ειναι η απουσια πλαστικου προστατευτικου στους θολους , προφανως για μειωση κοστους ημαρτον ποσο θα ηταν κοστος για 4 πλαστικα ?
Σίγουρα λόγω κόστους! Σε μη ευδιάκριτα σημεία ιδίως κάποιες περικοπές πιθανό να υπάρχουν!
Στα υπέρ του πάντως που είναι βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου εξ' ολοκλήρου το αμάξωμα ακόμα και εντός του κινητήρα. -
Μου αρεσε που εχει προστατευτικη ποδια απο κατω , αν δεισ στην τελευταια φωτογραφια φαίνεται , απλα δεν θυμαμαι και δεν μπορω να ξεχωρησω αν ειναι μεταλλικη ή πλαστικη , στην φωτο οπως την βλεπω νομιζω οτι ειναι μιση μεταλλο και μιση πλαστικη
-
Ετσι μάλλον πρέπει να είναι. Η κάτω ποδιά φαίνεται μεταλλική.
Και το Panda 4x4 την έχει και μπροστά και πίσω! -
Παντως ενα ελαφρα μτχ duster θα ειναι λουκουμι ! Φθηνα και αξιοπιστα μηχανικα μερη και στην εκδοση 4χ4 λογικα θα εχει και αξιολογες δυνατοτητες εκτος δρομου.
Περιμενω πως και πως να δουμε κανα τεστ duster vs terios vs jimny
-
... Περιμενω πως και πως να δουμε κανα τεστ duster vs terios vs jimnyΕξαρτάται πως θα τα δει ο δοκιμαστής γιατί στον ελληνικό ειδικό τυπο περισσότερο απαραίτητο θα είναι το Multimedia MP3 στο Jimny ή τα Lexus style πίσω φώτα του νέου Terios ... και στο τέλος νικητής φυσικά το Tiguan γιατί εχει μικρότερο κυβισμό και καλύτερη ποιότητα κατασκευής!
Είδομεν!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Περιμενω πως και πως να δουμε κανα τεστ duster vs terios vs jimny
Εξαρτάται πως θα τα δει ο δοκιμαστής γιατί στον ελληνικό ειδικό τυπο περισσότερο απαραίτητο θα είναι το Multimedia MP3 στο Jimny ή τα Lexus style πίσω φώτα του νέου Terios ... και στο τέλος νικητής φυσικά το Tiguan γιατί εχει μικρότερο κυβισμό και καλύτερη ποιότητα κατασκευής!
Είδομεν!!!δυστηχως ετσι οπως τα λες ειναι ο Ελληνικος ειδικος τυπος για αλλη μια φορα θα κρινει ΄΄ αντικειμενικα ΄΄ τα πραγματα
-
Βουλγαρικες οι νταλίκες..? Ισως να τα τοποθετουν εδω τα προστατευτικα, αλλιως μεγιστη γυφτια... Πιο λογικο θα ηταν να μην εχει απο κατω ποδια για λογους κοστους (και ας ειναι off road), παρα στους θολους... θα δειξει..
-
Παντως δεν νομιζω να τα πηγαινουν αυτα για τα εκθεσιακα... Μπορει ομως για κανα test drive Θα του αρεσε κανενος να το βλεπει εξω απο την εκθεση μ'αυτους τους μαυρους προφυλακτηρες??
-
Φθηνα και αξιοπιστα μηχανικα μερη και στην εκδοση 4χ4 λογικα θα εχει και αξιολογες δυνατοτητες εκτος δρομου.Το φθηνά και αξιόπιστα από που προέκυψε?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φθηνα και αξιοπιστα μηχανικα μερη και στην εκδοση 4χ4 λογικα θα εχει και αξιολογες δυνατοτητες εκτος δρομου.
Το φθηνά και αξιόπιστα από που προέκυψε?
Απο την στιγμη που χρησιμοποιει μηχανικα μερη του clio 2 τα οποια εχουν δοκιμαστει επι μια 10ετια αυτο θα ελειπε να μην ειναι αξιοπιστα και φθηνα ελεω της σχετικα παλαιας τεχνολογιας και του ονοματος της Dacia
-
Στο αξιοπίστα συμφωνώ και εγώ. Στο φτηνά ελπίζω, ευχομαι, προσδοκώ να συμβαίνει ελέω παλαιότητας αλλιώς ... ο μηχανισμός του ηλεκ. παραθυρου της Bosche 250€ (τιμή επί Mava εποχής ... ακρίβοτερο και απο το ίδιο που έδινε η VW). Και το χειρότερο ήταν πως δεν ήταν μόνο ακριβός αλλά και αναξιόπιστος!
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
... Θα του αρεσε κανενος να το βλεπει εξω απο την εκθεση μ'αυτους τους μαυρους προφυλακτηρες??Στα πλαίσια του low badget ... είναι αποδεκτό!
Περισσότερη σημασία θα έχει η ταμπέλα με τη τιμή δίπλα στο αμάξι παρά η ίδια η εμφάνιση του γυμνού αμαξιού! -
Δεν το παίρνεις για την εμφάνιση ούτε για τη μούρη. Ο μαύρος προφυλακτήρας στους επίδοξους αγοραστές μπορεί να είναι και καλύτερος.
Είδα άσπρο να κινείται και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το πίσω μέρος με τα φουσκωματάκια στην πίσω πόρτα. Θα το προτιμούσα σε κάποιο πιο σκούρο και καλυπτικό χρώμα.
Από μπροστά και πλάι είναι ακριβώς ότι περιμένει κάποιος. Ξεπερασμένο αλλά δείχνει ανθεκτικό και χρηστικό. Δίκαιο για τα λεφτά του.
Dacia Duster