-
Και το συνεχιζεις χωρις λογο... ουτε σε χαρακτηρισα ουτε σου επιτεθηκα..μονος σου εκνευριστηκες και μονος σου χαλιεσαι.. προβλημα σου λοιπον..
Και για να το εξηγησω λοιπον θεωρω οτι το κυριο πλεονεκτημα που (πρεπει να) εχει το καθε suv ειναι η τετρακινηση. -
Είπα δεν συνεχίζω, αλλά αυτά με τις μύγες και τα λοιπά εδώ στον Πειραιά τα έχουμε για προσβολές.
Για τα SUV δεν έχω αντίρρηση - για να επιστρέψουμε στο θέμα - το Duster εγώ δεν το θέλω για SUV αλλά για ένα φθηνό και ανθεκτικό αυτοκίνητο που είναι ψηλό κλπ κλπ, όπως είπα παραπάνω. Αν υπάρχει άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή θα το δω και ας το λένε όπως να' ναι. -
Φίλοι μου ειρήνη. Φιλε kkokkolis πριν από λιγο παρατηρουσα ένα υπεροχο Δια με το τηλεσκοπιο μου. Επαιξα με τον 4mm φακο και μπορεσα ισα να διακρινω τις 2 παραλληλες λοριδες του μπαγασα. Κάθε δεκα δευτερα επρεπε να κανω διορθωτικες κινησεις. Αληθινα φτιαχτηκα με το θεαμα!
-
Να συμπληρωσω πως σε λιγάκι θα συμπληρωσω 50000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Το duster αποδειχθηκε λυρα 100!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Να συμπληρωσω πως σε λιγάκι θα συμπληρωσω 50000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Το duster αποδειχθηκε λυρα 100!Ωραιος ρε SPI!!
-
Και γω όλα καλά στις 44000. Μονο πριν λιγες μέρες κατέβασα το πίσω παράθυρο και δεν ανέβαινε με τίποτα. Κόλλησε αλλά τελικά μετα απο λίγη ωρα έγινε μονο του. Δεν το ξανακατεβασα απο τοτε μέχρι να πάω να το δουν αντιπροσωπεία είμαι ακόμα στην εγγύηση.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Πάρε τηλέφωνο σε όλες τις ανυιπροσωπειες και σε επαρχια να σου κανουν προσφορά. Εγώ όταν το πήρα αυτό έκανα και βρήκα διάφορα πανω απο 1000€. Επίσης αν το πάρεις χωρις απόσυρση ψάξε μηπως βρεις εκτελωνισμενο με απόσυρση δικινητο πετρέλαιο ίσως σου βγει στα ίδια λεφταΕίναι αλήθεια το ότι αν πάρεις μια προσφορά στο όνομά σου δεν σου δίνει άλλος αντιπρόσωπος άλλη προσφορά; Ένας φίλος μου εκτελωνιστής το ισχυρίζεται.
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Πάρε τηλέφωνο σε όλες τις ανυιπροσωπειες και σε επαρχια να σου κανουν προσφορά. Εγώ όταν το πήρα αυτό έκανα και βρήκα διάφορα πανω απο 1000€. Επίσης αν το πάρεις χωρις απόσυρση ψάξε μηπως βρεις εκτελωνισμενο με απόσυρση δικινητο πετρέλαιο ίσως σου βγει στα ίδια λεφτα
Είναι αλήθεια το ότι αν πάρεις μια προσφορά στο όνομά σου δεν σου δίνει άλλος αντιπρόσωπος άλλη προσφορά; Ένας φίλος μου εκτελωνιστής το ισχυρίζεται.
και που θα ξέρει ο χ αντιπρόσωπος οτι έχεις πάρει προσφορά απο τον ψ;;;
άλλωστε μιλάμε για διαφορετικά πορτοφόλια που απλά πουλάνε το ίδιο προιόν!!!
γι'αυτό υπάρχουν και διαφορετικές τιμές και δώρα απο αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο..... -
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Να συμπληρωσω πως σε λιγάκι θα συμπληρωσω 50000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Το duster αποδειχθηκε λυρα 100!
Ωραιος ρε SPI!!
Φίλε Makwolf τέτοια αίσθηση αξιόπιστου αυτοκινήτου έχω να αποκομίσω από την εποχή που ειχα Ιαπωνικά αυτοκίνητα. Με την ουσιαστική διαφορά πως εκεί που μπορεί να με πάει το σκονιστηρι μου με τα άλλα απλά δεν θα πήγαινα... Επιπλέον τα καλούδια του δεν τα ειχα σε αυτά. Πραγματικά αν βρω κάτι αξιο λόγου όπως με το φιλτροκουτι, θα σας κρατήσω ενήμερους. Για το παράθυρο που αναφέρεται ο Riverael πιθανό να είναι του μοτέρ πρόβλημα. Αν το έκανε μια φορά θα το ξανακάνει σε μια τετοια περίπτωση έως να κολλήσει τελικά μια και καλή. Στην περίπτωση αυτή η χρήση της εγγύησης είναι μονόδρομος.
-
Εγώ έπαιρνα τηλ κ έλεγα θέλω αυτό ποσο; μου λεγε πχ 20 ο άλλος 19.5 ο άλλος 19 κλπ κατέληξα στόν πιο φθηνό του λέω τι δώρα κανεις και το κλεισα
Για λάστιχα επίσης εκανα ενα ψαχτηρι αν και δεν χρειάζομαι ακόμα και κατεληξα στη διασταση 215/65/16 καλοκαιρινά στα nokian line suv και goodyear efficientgrip suv που τα έβγαλε και καλυτερα σε τεστ το autobild.de για χρηση κυρίως ασφαλτινη και λίγο εκτος
-
Γνωστοι μου με SUV και αγροτικα μου λενε για τα michelin latitude cross. Οσοι τα εχουν βαλει μονο καλα λογια λενε..
-
Και εγώ για εκεί προσανατολιζομαι. Έχω και έναν έρωτα με τα Michelin
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Τι να πω βρε παιδια και εγω τα μισελεν ελεγα να βαλω αλλα 2 λαστιχαδες φιλοι μου στο χρονο υπεφεραν απο γλιστρηματα και τα αλλαξαν με γιοκοχαμα η κοντινενταλ!!Τι να κανω και εγω που θελω αλλαγη δεν ξερω.Μαλλον θα ξαναβαλω τα γιοκοχαμα που ηδη φοραω.Ο μεγαλος μου ερωτας ειναι τα γκουντριξ ατ2 αλλα ανεβαινει σε κοστος αρκετα τουτες τις εποχες και δεν ξερω αν υπαρχει διασταση 215/65/16 ετοιμοπαραδοτη!!!
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Γνωστοι μου με SUV και αγροτικα μου λενε για τα michelin latitude cross. Οσοι τα εχουν βαλει μονο καλα λογια λενε..Τα εχω βαλει εδω και 30000χλμ.και οι εντυπωσεις που μου εχουν αφησει,εξαιρετικες.Και στην επομενη αλλαγη,τα ιδια θα βαλω.
-
Το είδα σήμερα. Ωραίοι χώροι, άνεση στη θέση οδήγησης, μέτρια εργονομία αλλά τα πλαστικά δεν με χαλούν, μόνο εκείνο γύρω από το στερεοφωνικό θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Μου φαίνεται δύσκολο στην πόλη με αυτό το τεράστιο χώρο της μηχανής, τόσο που επανέφερα τημ πρόταση C3 Picasso αλλά η γυναίκα μου ούτε να το ακούσει.
Στα ουσιαστικά τώρα. 18000€ με μεταλλικό χρώμα, υποβραχιόνιο και αισθητήρες παρκαρίσματος. Χαμηλή μεταπωλητική αξία αλλά φαίνεται ικανό για μια μακροχρόνια σχέση.
Μόνο που 1.2 TCe δεν είναι διαθέσιμα. Παράδοση σε 4 μήνες! -
Πάντως έχε στο νου σου οτι έχει σκληρό συμπλέκτη και στην πόλη είναι λίγο κουραστικος για όσους είναι αμαθοι
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Το είδα σήμερα. Ωραίοι χώροι, άνεση στη θέση οδήγησης, μέτρια εργονομία αλλά τα πλαστικά δεν με χαλούν, μόνο εκείνο γύρω από το στερεοφωνικό θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Μου φαίνεται δύσκολο στην πόλη με αυτό το τεράστιο χώρο της μηχανής, τόσο που επανέφερα τημ πρόταση C3 Picasso αλλά η γυναίκα μου ούτε να το ακούσει.
Στα ουσιαστικά τώρα. 18000€ με μεταλλικό χρώμα, υποβραχιόνιο και αισθητήρες παρκαρίσματος. Χαμηλή μεταπωλητική αξία αλλά φαίνεται ικανό για μια μακροχρόνια σχέση.
Μόνο που 1.2 TCe δεν είναι διαθέσιμα. Παράδοση σε 4 μήνες!18000€ για ενα μετριας ποιοτητας,δικινητο περιπτερο;;;;
Ξανασκεψου το...... -
Τι θα προτείνατε;
Δεν γνωρίζω πόσοι το έχουν ζήσει αλλά αφού διάλεξα ένα οικογενειακό αυτοκίνητο πριν 12 χρόνια, όταν τα παιδιά ήταν μικρά, τώρα πάμε για αυτοκίνητο ζεύγους το οποίο θα χρησιμοποιώ και για να κάνω τις δουλειές μου. Το να ικανοποιήσω τη γυναίκα μου είναι πρώτη προτεραιότητα πάντως.
Ά! Το 99% των αυτοκινήτων είναι δικίνητα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μόνο που 1.2 TCe δεν είναι διαθέσιμα. Παράδοση σε 4 μήνες!18000€ για ενα μετριας ποιοτητας,δικινητο περιπτερο;;;;
Ξανασκεψου το......Αστα να πάνε. Για πέταμα είναι. Ούτε ένας δεν έχει μείνει ευχαριστημένος.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Να πω την αλήθεια δεν έχω συναντήσει άλλο forum σαν και αυτό που να μην ξέρω ποιος μιλάει σοβαρά και ποιος κάνει πλάκα. Και φυσικά δεν γνωρίζω ποιος από όσους μιλούν για το Duster το έχουν οδηγήσει. Ευχαριστώ όσους με πήραν στα σοβαρά πάντως.
Dacia Duster