-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος φέτος είναι το πρώτο σε πωλήσεις των Renault Dacia!
Τετρακίνηση έχει του Nissan Xtrail.
Πρώτο σε πωλήσεις Renault παγκοσμίως..
Δεν ξερω που το διαβασατε αυτο, αλλα το duster παραμενει 3ο σε πωλήσεις, ειτε μιλάμε για renault ειτε για renault-dacia.
-
Ναι με πρώτα τα Clio-Symbol και τα Logan-Sandero
-
ναι, με την μόνη διαφορά ότι το Clio/Symbol περιλαμβάνει: Clio II, III, IV, Symbol και Thalia, και το Logan/Sandero: Dacia/Renault Logan-Sandero, Renault Tondar 90, Nissan NP200, Mahindra Verito και Lada Largus. ενώ το Renault/Dacia Duster ειναι δυο μοντέλα και έχουν τόσες πωλήσεις, οπότε το καθιστά πρώτο.
-
-
Σ' αυτο τον πινακα απο πανω τα Renault Samsung δε τα μετραει ε?
-
η καρτέλα ειναι για Renault-Dacia.
-
Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε κάτι που αν δεν κάνω λάθος ισχύει. Η Dacia είναι θηγατρική εταιρία δηλαδή εξ'ολοκλήρου Renault. H Samsung είναι μέλος του γκρουπ που έχει και την αυτονομία της. Οπως και η Nissan σε μεγαλύτερο ποσοστό βέβαια. Το ίδιο ισχύει και για την Mahidra και την Lada.
Γι' αυτό στον πίνακα υπάρχει μονο η Renault (μαζί με την Dacia που αφορά την ευρωπαική και μόνο αγορά).
Στην περίπτωση ιδίως του Logan που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά με ΟΛΑ τα σήματα του γκρουπ (εκτός της Mercedes ) οι αριθμοί αφορούν μόνο στα Logan με σήματα Renault και Dacia και όχι με τα υπόλοιπα.
Δηλαδή του χρόνου πχ που θα κυκλοφορούν ήδη τα Mahindra Verito (Logan) και Nissan Terrano (Duster) δεν θα υπάρχουν στα στοιχεία αυτού του πίνακα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε κάτι που αν δεν κάνω λάθος ισχύει. Η Dacia είναι θηγατρική εταιρία δηλαδή εξ'ολοκλήρου Renault. H Samsung είναι μέλος του γκρουπ που έχει και την αυτονομία της. Οπως και η Nissan σε μεγαλύτερο ποσοστό βέβαια. Το ίδιο ισχύει και για την Mahidra και την Lada.
Γι' αυτό στον πίνακα υπάρχει μονο η Renault (μαζί με την Dacia που αφορά την ευρωπαική και μόνο αγορά).
Στην περίπτωση ιδίως του Logan που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά με ΟΛΑ τα σήματα του γκρουπ (εκτός της Mercedes ) οι αριθμοί αφορούν μόνο στα Logan με σήματα Renault και Dacia και όχι με τα υπόλοιπα.
Δηλαδή του χρόνου πχ που θα κυκλοφορούν ήδη τα Mahindra Verito (Logan) και Nissan Terrano (Duster) δεν θα υπάρχουν στα στοιχεία αυτού του πίνακα.Και η Samsung το ιδιο ειναι, απλα σε σχεση με την Dacia εχει μεγαλυτερο ποσοστο στην κατοχη της.
Στον συγκεκριμενο πινακα ειναι μονο Μοντελα Renault + τις πωλησεις που εχουν κανει τα εκάστοτε μοντελα με σηματα Dacia.
εγραψα ποιο πανω πως προσθέτονται τα μοντελα σε παγκοσμιες πωλησεις!
-
μπλεξαμε τα μπουτια μας με τις παγκοσμιοποιησεις!
-
Και μια δοκιμή του παρόντος 1.5 DCi 4x2:
http://www.autoblog.gr/2013/09/03/test- ... 2-1-5-dci/
-
Για το μονο που εχω επιφυλαξεις ειναι η αντοχη του σε σκληρη χρηση.Και φυσικα η κακη εργονομικα θεση πολλων διακοπτων.
Κατα τα αλλα το θεωρω εξαιρετικο. -
Προσπερνώ τη συζήτηση για την παγκοσμιοποίηση και πάω κατευθείαν σε εντυπώσεις για το fl. Ημουν από τους πρώτους που ψαχνόμουν μέσα στο φόρουμ και ρωτούσα για το fl. επιτέλους ήρθε και προσωπκά μου άφησε καλές εντυπώσεις. Θα συμφωνήσω με έναν προηγούμενο συμφορουμίτη για τις ζάντες. σαν τάσια είναι. Επίσης έχει αλλάξει η διάσταση αν δεν κάνω λάθος. Η γενικότερη εμφάνιση μου άφησε καλή εντύπωση, αλλά με τέτοια ζάντα μάλλον θα καταγράφουν παραγγελίες με σιδερένιες ζάντες.
από τις φωτό μου φαίνεται ότι είναι ψηλότερο από το προηγούμενο ή με ξεγελάνε οι φωτογραφίες; Επίσης θα παίξει διαφορά στην κατανάλωση; Αν έχει κάποιος περαιτέρω στοιχεία γι αυτό ας απαντήσει παρακαλώ.
Ξέρουμε πότε θα έρθει στο Ελλάντα να πάμε να το δούμε από κοντά; -
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Για το μονο που εχω επιφυλαξεις ειναι η αντοχη του σε σκληρη χρηση.Με δοκιμασμένα τεχνικά και μηχανικά μέρη, μάλλον για τα μόνα που θα ήμουν 100% σίγουρος!
-
Στην κατανάλωση σε diesel όχι κάποια σημαντική διαφορά καθώς θα παραμείνουν τα ίδια μηχανικά σύνολα. Βενζίνη ίσως αν μπει ο 1.2 TCE 115 αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί.
Ελλάδα -μάλλον- πριν τα Χριστούγεννα. Αρχικά εντός των επόμενων εβδομάδων έρχεται το νέο Sandero Stepway.
-
Παλιός 'κανόνας' της εταιρίας ήταν οτιδήποτε εμφανίζεται στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβρη να βρίσκεται στην ελληνική αγορά τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη ως δείγμα και ως τα Χριστούγεννα οι πρώτες παραδόσεις. Αντε να δούμε αν ισχύει τώρα ...
Διεστραμένο σκεπτικό ... μια 'δοκιμή τυπικότητας' του νέου εισαγωγέα ως προς το λανσάρισμα του την ίδια εποχή (στις γιορτές) που πιθανότερο να παίξει και η τελευταία μεγάλη προσφορά του τωρινού QQ πριν την παρουσίαση της 2ης γενιάς του ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το μονο που εχω επιφυλαξεις ειναι η αντοχη του σε σκληρη χρηση.
Με δοκιμασμένα τεχνικά και μηχανικά μέρη, μάλλον για τα μόνα που θα ήμουν 100% σίγουρος!
Σωστη η παρατηρηση σου.Εννοουσα ομως τη σκληρη εκτος δρομου χρηση για την οποια η αντοχη του αυτοκινητου ειναι αμφιβολη.
-
Κάτοχος είσαι, σίγουρα θα ξέρεις παραπάνω!
Προσωπικά με ένα χωμάτινο σετ λάστιχα δεν θα το λυπόμουν και φαντάζομαι σε δύσκολες καταστάσεις θα τα έβγαζε πέρα άνετα. Και εννοώ άμμο, λάσπη, χώμα κλπ. Οχι τίποτα trial σε βράχους βέβαια ...
Οσο σκέφτομαι αυτό που ESP και λάστιχα έκαναν τα αδύνατα δυνατά να χωθεί το αμάξι ... [IMG=http://img833.imageshack.us/img833/9299/g9m6.jpg][/IMG]
-
http://www.autoblog.gr/2013/09/07/peris ... urce=pubv1
Σε πραγματικη φώτο καλυτερο σε σχέση με τη photoshop αρχική αλλα μας δινουν αλλο εσωτερικο το οποίο δεν ειναι τοσο καλο όσο το πρωτο δωσμενο
-
Αν έχω καταλάβει καλά το τι παίζει, οι προηγούμενες φώτο του εσωτερικού ειναι επεξεργασμενες φωτογραφίες του εσωτερικού του Sandero II.
-
Πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο σημείο του αερόσακου αριστερά υπάρχει βαθούλωμα ή φωτο-απάτη?!
Εξωτερικά πάντως το έκαναν πολύ ωραίο!
Dacia Duster