-
Κι εγώ για το εσωτερικό θα πόνταρα πιο πολύ. Εφόσον το έχουν ήδη έτοιμο ως Renault Duster, γιατί να μην μπει και στο Duster της Dacia; Ετοιμο το έχουν. Πάντως δείχνει πιο κοντά προς το 2012.
Για το πίσω μέρος μάλλον εκείνα τα μικρά φωτιστικά κάτω και το τελείωμα του προφυλακτήρα θα είναι οι αλλαγές. Οσο για το εμπρός μέρος παραμένει ερωτηματικό.
Με κινητήρα τι θα γίνει; ΘΑ δώσει το ΟΚ η μαμά Renault για τον 1.6 ή δε θέλει να χαλάσει τη ζαχαρένια της Nissan; -
με νεο μοτερ (1.6 dci) και καινουργιο εσωτερικο, κατα ποσο φθηνο θα' ναι αραγε για τα δεδομενα της dacia?
-
1.6 dci στο Duster ε?
Οκ καντε όνειρα αλλα δεν
Δυστυχώς τα Dacia μεχρι τον πολυφορεμένο K9K σε δύο επιλογές δύναμης
Δεν προβλέπονται ακριβα μοτέρ γι αυτα -
Οι κινητήρες Κ9Κ είναι σίγουρα πολυφορεμένοι αλλά είναι και δοκιμασμένοι.Το γεγονός ότι πλοιρούν τις προδιαγραφές euro 5 δεν μας αφήνει αδιάφορους αλλά σίγουρα υστερούν λίγο σε κατανάλωση από τους καινούριους dci. Παντως και με τους παλιούς κινητήρες τα dacia duster και sandero κινουνται άψογα χωρίς προβλήματα και σίγουρα αποδοτικά και προβλέψιμα.Δε με χαλάει που η ρενω δε βάζει τους καινούριους Tce στα dacia εξάλλου έτσι βγαίνει η χαμηλότερη τιμή για όλους εμάς που δε θέλουμε να δίνουμε μια περιουσία στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Με κινητήρα τι θα γίνει; ΘΑ δώσει το ΟΚ η μαμά Renault για τον 1.6 ή δε θέλει να χαλάσει τη ζαχαρένια της Nissan;Ποιας ακριβώς ζαχαρένια και τι 'κόψιμο' έχει η Nissan?
Μάλλον δεν το είχες παρει χαμπαρι αλλά ο 1,6 πρωτομπήκε σε Renault. Και ο 1,6 είναι γαλλική μελέτη και κατασκευή. Και αυτή αποφασίζει στην 'συνεργασία'! Το 45% απέναντι στο 15% των μετοχών απο την αντίθετη κατευθυνση. -
Κωστα και ζαχαρένια να υπηρχε αυτο το μοτερ σε Dacia δεν
Κι αυτο γιατι αυτο το μοτερακια κατασκευαζονται μονο στη Γαλλια και τροφοδοτει τα εργοστασια σε Γαλλια,Ισπανια και Αγγλια
Αρα τα Fluence, όλα τα Dacia κλπ ειναι έτσι κι αλλιως απο κλεισμενα απο την τροφοδοσία αρα κι απο το μοτερ καθαυτο
Κι επισης τα μοτερ που θα φορανε τα Dacia θα φτανουν σε diesel έχω τον 1.5 και σε βενζινη έως τον 1.2 tce με τα 115
Ότι αλλο μοτερ μπαινει τοποθετειται μονο με τα σηματα της Renault -
Οσο για το μετοχολόγιο και το ποιος παίρνει αποφάσεις σε Renault και Nissan δεν έχω φτάσει σε σημείο να παρακολουθώ και τα Δ.Σ της Renault.
Απλά εκφράζω εύλογες απορίες. Οπως η Skoda, από το 'σπαρτιάτικο' Felicia έχει φτάσει στα χλιδάτα octavia και Yeti, δε θα μπορούσε να γίνει και η Dacia μια πιο εξευγενισμένη Renault με χαμηλότερο κόστος;
Δεν μπορεί να αφήσει η Renault τη Dacia να βολοδέρνει. Αν όντως δεν τη νοιάζει για τη Nissan τότε κάλλιστα θα μπορούσε να βγει στην κόντρα με τη Nissan και να τη χτυπήσει εκεί που πονάει, δηλαδή στο QQ.
ΕΞάλλου όπως δείχνουν οι εξελίξεις, η θέληση της VW για δημιουργία θυγατρικης εταιρείας χαμηλού κόστους, μάλλον θα αυξήσει τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος πάντων μάλλον εκφράζω ευσεβείς πόθους με τον κινητήρα, αλλά ειλικρινά δε με χαλάει καθόλου και ο 1,5. Καλώς εχόντων των πραγμάτων με το που θα σκάσει μύτη το facelift με βλέπω να παίρνω σβάρνα τις αντιπροσωπείες για να το αγοράσω...
Οχι τίποτε άλλο, να δικαιολογήσω επιτέλους και το όνομα που κουβαάω εδώ και καιρό.....
Ερώτηση προς τους γνώστες κινητήρων. Υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί περαιτέρω ένας κινητήρας και δη ο συγκεκριμένος; Κοινώς να έχει μικρότερη κατανάλωση-κάτι αντίστοιχο με τη βελτίωση στις εκπομπές ρύπων;
Επίσης αν έχει αναφερθεί πρόβλημα με τουρμπίνα σε diesel κινητήρα της Renault; Ρωτάω συγκεκριμένα γι αυτό γιατί τώρα τελευταία 'κάηκα' με γαλλική τουρμπίνα και το σκέφτομαι νύχτα μέρα.
ΤΝΧ -
Ισως να τονίζεις ένα 'λαθος' της VW. Eκανε 'καλή' εταιρία τη Skoda και τωρα ψάχνει άλλη να φτιάξει ως θηγατρική χαμηλού κόστους (σωστα το είπες) για 'λητή και φτηνή'. Ποιος ο λόγος να κανει το ίδιο η Renault.
Αν προσέξεις στις κινήσεις της Renault θα διαπιστώσεις πως ολη η προσπαθεια που ίσως να φαινεται ως και 'εναντιον' της Nissan είναι για την Ευρωπαική αγορά. Στην παγκόσμια ο καθένας έχει τα μοντέλα της και της εξελιξεις της. Στις περισσότερες δε αγορές ... δεν καπακώνει η μια την αλλη ή σε άλλες απλά συνυπάρχουν.
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να έχει καποιος προσβαση στο ΔΣ τους για να το δει αυτο!
Προφανώς θα σκέφτεσαι μια αναβάθμιση του Duster στο επιπεδο του QQ αλλά ξεχνάς ... το Koleos. To ίδιο και στην πιο κατω κατηγορία που θα παρουσιάσει ένα αντι-Juke που εκει και η Dacia έχει το Stepway.
Ακόμα βεβαια και να υπαρχει σκοπος τυπου Skoda ... μαλλον φαινεται να ειναι νωρίς ακόμα.Η εξελιξη ενος κινητήρα θεωρώ πως ειναι εφικτος. Φανταζομαι στις προδιαγραφές του Euro6 σιγουρα θα προσαρμόσουν τον 1,5. Ισως να έχει αρκετες περισσοτερες αλλαγές σε σχέση με τον πρωτο 1,5 απεναντι στον τωρινό. Αλλά πιθανότερο η βάση να ειναι η υπάρχουσα.
-
Εγω αν ειχα να αποφασισω για πετρελαιοκινητο με λογικη θα επελεγα τον Κ9Κ (1,5dCi) σε σχεση με τον R9M (1,6dCi) γιατι ο πρωτος ειναι δοκιμασμενος πολλα χρονια και σε πολλα αμαξια renault και ΜΗ
Ακομα και η καινουρια A-Class τον K9K φοραει!Εγω παντως μετα απο 53,000χλμ και 23 μηνες με το Clio (1.5dCi 106hp) δεν εχω κανενα προβλημα - προβληματισμο με το μοτερ!
...υπαρχουν και αμαξι της δικιας μου ηλικιας τα οποια φτανουν τα 100.000χλμ τα οποια και αυτα δεν εχουν κανενα απολυτος προβλημα! -
Όσον αφορά το facelift του εσωτερικου που θα ξεκινήσει απο την αγορα του Ηνωμένου Βασιλείου μαλλον μιλαμε για τις φώτο που βλέπουμε κατα καιρους και το εσωτερικο που έχει το Duster στις αγορές που κυκλοφορεί σαν Renault
Τα Duster της αγοράς του Ηνωμένου βασιλείου θα κατασκευάζονται στην Ινδία μαζι με τα Renault Duster της εκει αγοράς
Πρακτικα μονο άλλα σήματα θα έχουν
Αυτα μέχρι στιγμης έχω διαβασει και συμφωνουν στην παρακατω εικόνα εσωτερικου http://myautoblog.net/wp-content/uploads/2011/11/1.jpg
Θα βαλουν και την οθονουλα και θα γίνει πιπινιΑρχιζει και γινεται τελειο για μενα το αμαξακι ειδικα τη στιγμη που θα φοράει 1.2 energy 115 και 1.5 dci και πιθανα θα κοστιζει όσο τώρα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όσον αφορά το facelift του εσωτερικου που θα ξεκινήσει απο την αγορα του Ηνωμένου Βασιλείου μαλλον μιλαμε για τις φώτο που βλέπουμε κατα καιρους και το εσωτερικο που έχει το Duster στις αγορές που κυκλοφορεί σαν Renault
Τα Duster της αγοράς του Ηνωμένου βασιλείου θα κατασκευάζονται στην Ινδία μαζι με τα Renault Duster της εκει αγοράς
Πρακτικα μονο άλλα σήματα θα έχουν
Αυτα μέχρι στιγμης έχω διαβασει και συμφωνουν στην παρακατω εικόνα εσωτερικου http://myautoblog.net/wp-content/uploads/2011/11/1.jpg
Θα βαλουν και την οθονουλα και θα γίνει πιπινιΑρχιζει και γινεται τελειο για μενα το αμαξακι ειδικα τη στιγμη που θα φοράει 1.2 energy 115 και 1.5 dci και πιθανα θα κοστιζει όσο τώρα
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει με το ανανεωμένο εσωτερικό στην Ελλάδα?
Με αυτό το εσωτερικό και τον 1,5dci μάλλον θα το παραγγείλω αρχές του έτους αν δεν αυξηθούν σημαντικά οι τιμές -
Προς το Μαρτη πιθανον απ' όσο γραφεται
-
Λιγο μετά μαλλον. Συνήθως η Dacia πάει προς 6μηνο να τα φερει μετα την παρουσίαση τους.
-
Πάντως μακράν η αντιπροσωπεία του Σφακιανάκη στο Μαρούσι είναι οι πλέον επαγγελματίες.Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα είναι ενημερωμένοι και κάνουν ότι μπορούν για να εξυπηρετήσουν.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΝ ΤΑ DUSTER 1,6 105HP ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ SUPER UNL. Η ΟΧΙ??????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ -
Γιατι να μην παιρνουν αμολυβδη πολλων οκτανιων δηλαδή?
-
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΑ)ΓΡΑΦΕΙ 98 OCT ΝΟΜΙΖΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
Ο χρήστης A.X έγραψε:
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΑ)ΓΡΑΦΕΙ 98 OCT ΝΟΜΙΖΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜε 95αρα δεν δουλευουν;
-
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕ 2000cc ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.........
-
Ο χρήστης A.X έγραψε:
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕ 2000cc ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.........Χειροτερα;
Αλλωστε 98αρα δεν εχει καμια εταιρια,97αρα εχει η σελλ και 100 ολες.
Dacia Duster