-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Κατα δεύτερον φωτογραφίεςΩπ πες τα
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1718047/
Για δειτε το παραπανω χρωματακι.. Δεν το εχω δει ποτε στο δρομο εκτος και αν ειναι το μινεραλ???.. Αμφιλεγόμενο.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1718047/Για δειτε το παραπανω χρωματακι.. Δεν το εχω δει ποτε στο δρομο εκτος και αν ειναι το μινεραλ???.. Αμφιλεγόμενο.
Το ομορφότερο χρώμα.
Το έχω δει και είναι εξαιρετικό -
Ειναι το μινεραλ..?
-
Ναι αυτό είναι
-
Καλορίζικο κ` καλοτάξιδο σε όλους.
Άρχισα να ζηλεύωωωωωωωω. Ακόμα περιμένω αλλά μάλλον είναι θέμα ημερών πια...... -
Στο θέμα των service νομίζω ότι είναι απαραίτητο ο κάθενας να έχει ένα επίσημο έγγραφο (Βιβλίο, Εκτύπωση κλπ, σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον αντιπρόσωπο του) με το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου, το οποίο και θα ακολουθεί. Μόνο έτσι θα μπορεί να διεκδικήσει τα της εγγύησης αν κάτι πάει στραβά. Διαφορετικά θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Ο κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να λέει ότι θέλει, τα γραπτά όμως μένουν. Υποψιάζομαι ότι το σύστημα με το INTERNET δεν το έχουν όλοι (Διαδικασίες - Κωδικοι - Εκπαιδευση) και απλά λένε ένα νούμερο (15000, 2000, κλπ) σύμφωνα με αυτα που τους είπαν σε κάποιο σεμηνάριο. Αυτό όμως δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τον ιδιοκτήτη, διότι το επίσημο προγραμμα συντήρησης έχει αρκετά ψιλά γράμματα που τροποποιούν την συντήρηση μειώνοντας μεχρί και 50% τα διαστήματα αλλάγης λαδιών υπό αντίξοες συνθήκες χρήσης (Συχνή χρήση εκτός δρόμου, 'βαφτήσματα' σε νερό ή λάσπη κλπ)
Πιστέυω λοιπόν ότι όσοι δεν έχουν κάτι αντίστοιχο στα χέρια τους θα πρέπει να το απαιτήσουν.
Kriti40 Καλορίζικο
-
Καλοριζικα τα αυτοκινητα παιδια.Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχετε.Εγω αναμονη την αλλη εβδομαδα φαινεται θα ειμαι απο τους τελευταιους στην παραλαβη!!!Και μετα ενα ταξιδακι 1000χλμ
-
Kriti40 μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις αναλυτικά τη βλάβη με τον δείκτη καυσίμου γιατί νομίζω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα; Στο δικό μου όταν η στάθμη πέσει στο μισό και κάτω, μέχρι και η κατανάλωση αυξάνει με τις ίδιες συνθήκες οδήγησης, εκτός του ότι δεν συμφωνεί σε τίποτε ο ενδείκτης καυσίμου με τις digital ενδείξεις (καταναλωθέντα λίτρα, κ.λ.π.)
odis (dci 4x4). -
Ο χρήστης odis έγραψε:
Kriti40 μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις αναλυτικά τη βλάβη με τον δείκτη καυσίμου γιατί νομίζω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα; Στο δικό μου όταν η στάθμη πέσει στο μισό και κάτω, μέχρι και η κατανάλωση αυξάνει με τις ίδιες συνθήκες οδήγησης, εκτός του ότι δεν συμφωνεί σε τίποτε ο ενδείκτης καυσίμου με τις digital ενδείξεις (καταναλωθέντα λίτρα, κ.λ.π.)
odis (dci 4x4).Δεν είναι τίποτα παιδιά
Μια κακή ρύθμιση πρέπει να είναι που λύνεται με αντικατάσταση του καντράν
Έχει μία ασάφεια όσον αφορά την θέση του δείκτη σε αντιστοιχία με την στάθμη.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχίας πραγματικά την στιγμή που έχετε εξαιρετικά ακριβές trip computer -
Και μια νέα παρατήρηση προς τους κατόχους. Οδηγώντας με κλειστά παράθυρα ακούω έναν θόρυβο πού μοιάζει σαν βουητό από σφιχτό ρουλεμάν. Δεν είναι ιδαίτερα αισθητό αν κάποιος δεν γνωρίζει από μηχανολογικά ή έστω να έχει 'τεχνικό αυτί' αλλά αν του τον περιγράψεις τότε γίνεται αντιλιπτό ακόμα και από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν. Το αυτοκίνητο κινούταν εθνική με 2WD mode. Δεν το έβαλα στο Auto. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι?
-
Ο χρήστης odis έγραψε:
odis (dci 4x4).Στο δικό μου ήταν έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις συν ότι αν πάρκαρα λίγο πλαγιαστά προς την πλευρά του οδηγού μου έδειχνε ο δείχτης ότι το ντεπόζιτο ήταν γεμάτο καύσιμο ένώ αν πάρκαρα πλαγιαστά προς την πλευρά του συνοδηγού άναβε το λαμπάκι της ρεζέρβας καυσίμου. Στην πρώτη περίπτωση επανερχόταν σιγά σιγά όταν οδηγούσα ενώ στην δεύτερη δεν επανερχόταν. Έπρεπε να σταματήσω κάπου σε ίσιο έδαφος να σβήσω τον κινητήρα να αφήσω το αμάξι κανά 5 λεπτο για να επανέλθει.
Στη Renault όταν το ανέφερα (Απρίλιος 2011) ήξεραν το πρόβλημα παράγγειλαν τα ανταλλακτικά και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε τέλη Αυγούστου. (Δεν συνεργάζεται το φλοτερ καυσίμου με το καντραν, έτσι μου είπαν). -
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
Και μια νέα παρατήρηση προς τους κατόχους. Οδηγώντας με κλειστά παράθυρα ακούω έναν θόρυβο πού μοιάζει σαν βουητό από σφιχτό ρουλεμάν. Δεν είναι ιδαίτερα αισθητό αν κάποιος δεν γνωρίζει από μηχανολογικά ή έστω να έχει 'τεχνικό αυτί' αλλά αν του τον περιγράψεις τότε γίνεται αντιλιπτό ακόμα και από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν. Το αυτοκίνητο κινούταν εθνική με 2WD mode. Δεν το έβαλα στο Auto. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι?Τι εννοείς 'σφιχτό ρουλεμάν'?? Κάτι σαν τσίριγμα?
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Και μια νέα παρατήρηση προς τους κατόχους. Οδηγώντας με κλειστά παράθυρα ακούω έναν θόρυβο πού μοιάζει σαν βουητό από σφιχτό ρουλεμάν. Δεν είναι ιδαίτερα αισθητό αν κάποιος δεν γνωρίζει από μηχανολογικά ή έστω να έχει 'τεχνικό αυτί' αλλά αν του τον περιγράψεις τότε γίνεται αντιλιπτό ακόμα και από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν. Το αυτοκίνητο κινούταν εθνική με 2WD mode. Δεν το έβαλα στο Auto. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι?
Τι εννοείς 'σφιχτό ρουλεμάν'?? Κάτι σαν τσίριγμα?
Σαν ένα υψήσυχνο και ελαφρό Ουυυυυυ..... Δεν έχει σχέση με το αν έχω μέσα ταχύτητα ή όχι και πιθανά το κάνει όταν ζεσταθεί το αυτοκίνητο. Δηλαδή να έχει διανύσει κάποια Χλμ. Για περισσότερες πληροφορίες θα επανέλθω σήμερα το βράδυ.
-
Σαν ένα υψήσυχνο και ελαφρό Ουυυυυυ..... Δεν έχει σχέση με το αν έχω μέσα ταχύτητα ή όχι και πιθανά το κάνει όταν ζεσταθεί το αυτοκίνητο. Δηλαδή να έχει διανύσει κάποια Χλμ. Για περισσότερες πληροφορίες θα επανέλθω σήμερα το βράδυ.
Τελικά ο θόρυβος είναι από το κιβώτιο ταχυτήτων και ειδικότερα στο διαφορικό του πιστεύω. Ο θόρυβος είναι περισσότερο αισθητός κατά την φάση της επιβράνδυσης με ταχύτητα γύρω στα 110 με 100 αλλά είναι υπαρκτός σε όλες τις ταχύτητες με χαμηλότερη ένταση.
-
Τελικά ο θόρυβος είναι από το κιβώτιο ταχυτήτων και ειδικότερα στο διαφορικό του πιστεύω. Ο θόρυβος είναι περισσότερο αισθητός κατά την φάση της επιβράνδυσης με ταχύτητα γύρω στα 110 με 100 αλλά είναι υπαρκτός σε όλες τις ταχύτητες με χαμηλότερη ένταση.
Μήπως γίνεται όταν αφήνεις το γκάζι?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μήπως γίνεται όταν αφήνεις το γκάζι?
Ναι περισσότερος θόρυβος είναι τότε. αλλά το κάνει και με νεκρά στην ταχύτυτα αυτή.
-
αν ήταν χτύπημα όταν άφηνες το γκάζι θα ήταν σύνηθες για Renault
Αυτό δεν ξέρω -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:hmmm:
αν ήταν χτύπημα όταν άφηνες το γκάζι θα ήταν σύνηθες για Renault
Αυτό δεν ξέρωΕυχαριστώ Ορέστη. Αύριο θα το πάω στην αντιπροσωπεία. Θα σας κρατήσω ενήμερους για την εξέλιξη.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
To esp δεν μπλοκαρει τον τροχο που σπιναρει χιαστι.Αυτο το κανει το asr(anti spin) που εδω στην ελλαδα παει πακετο με το esp και το δερματινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων.Φυσικα υπαρχει και κουμπι απενεργοποιησης του asr γιατι αν θες να εκκινησεις σε πολυ γλιστερο οδοστρωμα αυτο δεν θα γινει ποτε!!!!Σωστά TEOHUNTER το antispin εννοούσα. Το έχει τελικά δοκιμάσει κανένας το αυτοκίνητο σε σοβαρές (στα πλαίσια των δυνατοτήτων του duster) εκτός δρόμου διαδρομές να πει πως του φάνηκε?
Dacia Duster