-
Ο χρήστης gto234 έγραψε:
Δεν ειναι πολυ μεγαλος ο οριζοντας των 7-8 χρονων ;
Είναι, αλλά δεν είμαι και απο αυτούς που αλλάζουν συχνά αυτοκίνητο.
Απλά σκέφτομαι και το άλλο,τι μεταπώληση θα έχει ένα Terios 10ετίας με ένα Duster 7-8 χρονων...
Μάλλον που το duster θα πουλιέται για ένα κομμάτι ψωμι ε;η νταιχάτσου θα την κάνει από την ευρωπη...
άρα καλύτερα ένα κομμάτι ψωμί παρά ένα @... -
ναι...είναι κ αυτό ένα πρόβλημα.τι όμως θα συνεπάγεται αυτό;
έλλειψη ανταλακτικών ή/και πανάκριβα λόγω εισαγωγής από ιαπωνία;
Μπορεί κανείς που ασχολείται με το αντικείμενο να κάνει μια πρόβλεψη σχετικά με την daihatsu? -
Δεν είναι θέμα πρόβλεψης.Ποιος θα το έλεγε πριν λίγο καιρό πως θα έβγαζαν ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσουν από την Ευρώπη.
Από εκεί και πέρα πως να κάνεις πρόβλεψη για ανταλλακτικά..Οπότε ένα το κρατούμενο Η Daihatsu θα αποχωρήσει από την Ευρώπη (βάση αυτά που έχουν ανακοινώσει μιλάω).Και επειδή ήμουν και εγώ στο δίλημμα ανάμεσα στα δύο ψηφίζω duster.. -
Παραθέτω και το άρθρο: http://www.4troxoi.gr/default.php?art_i ... me=Article
-
Το πιθανότερο είναι να υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση με ποιο τρόπο:
'Ωστόσο, παρά την απόφαση αναστολής των πωλήσεων της, όπως ρητά διαβεβαιώνουν τα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας, η Daihatsu θα συνεχίζει να υποστηρίζει σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής (βλ. service, ανταλλακτικά κοκ) το υπάρχον «πάρκο» των ήδη πωληθέντων αυτοκινήτων της στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς'.
Το πιθανότερο πιστεύω να αναλάβει η Toyota επίσημα, μιας και η Daihatsu είναι θηγατρική της και τα περισσότερα μέρη των αυτοκινήτων της είναι της Toyota.΄
Στο δίλλημα σου πάντως πιστεύω πιο ευκολα θα πωλείται ένα μτχ Duster παρα ένα Terios ... που θα ζηταει τρίτο ιδιοκτήτη και εκεί ίσως να υπάρξει και το θέμα της εταιρίας αφού δύσκολα θα έχουν μετά από κάποια χρόνια στοκ ανταλλακτικά! Σίγουρα θα θέσουν έναν μέσο όρο κυκλοφορίας των τελευταίων αυτοκινήτων τους για να μπορούν να τα 'καλύψουν' αλλά δεν θα τα παρέχουν και αιώνια!!! -
Πάντως όπως είναι η κατάσταση τώρα δεν ξέρουμε τι μας περιμένει τον άλλο μήνα όχι σε 5-7 χρόνια.
Το θέμα είναι πως τότε το αμάξι θα έχει βγάλει τα λεφτά του και όσο και να το πουλήσεις στην ουσία κέρδος είναι..Και η λογική λέει πως ανάμεσα σε ένα Terios μεταχειρισμένο και ένα Duster καινούργιο προσωπικά προτιμώ το Duster... -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Πάντως όπως είναι η κατάσταση τώρα δεν ξέρουμε τι μας περιμένει τον άλλο μήνα όχι σε 5-7 χρόνια.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...άρα ότι και να επιλέξω ζαριά είναι...
-
Καλησπέρα και χρόνια καλά..
Κάποια Duster (και το δικό μου για αυτό και το ρώτησα) παρουσιάζουν πρόβλημα στη συνεργασία μεταξύ της στάθμης του καυσίμου στο ρεζερβουάρ και στο δείχτη στη οθόνη του καντράν. Το πρόβλημα έχει κοινοποιηθεί από το εργοστάσιο στα συνεργεία. Στις επόμενες μέρες θα με καλέσουν για αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων.... -
@stathis1980: δεν το συζητάω για κάτι άλλο εκτός από diesel, είμαι συνειδητοποιημένος πως δε γίνεται να τα έχεις και 4κίνηση και σούπερ επιδόσεις... όποτε θέλω γκάζι θα παίρνω τη μηχανή
@cosneo: γενικά (στα πλαίσια της διατήρησης της τιμής χαμηλά;) έχει λίγα χρώματα νομίζω, αλλά άλλο να φαντάζεσαι το αυτοκίνητο κι άλλο να το βλέπεις. Όσον αφορά το μπλε-μινεραλ, σύμφωνα με τον πωλητή διαφέρει 5% από το αντίστοιχο της ρενό που το είδα σε ένα κλιό που είχαν στην έκθεση
@PozPilot: κι εγώ το σκέφτομαι αν οι οικονομικές συγκυρίες είναι κατάλληλες, όμως σκέψου πως αν δεν το πάρουμε τώρα, ίσως δεν αλλάξουμε ποτέ (πρέπει να είμαι 1-2 χρόνια μικρότερός σου).... α, και πες που μένεις να έρθω να δω το λευκό από κοντά!
Πιθανότατα αύριο θα ξαναπεράσω απ` την αντιπροσωπεία οπότε θα ενημερώσω για χρόνους παράδοσης
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια καλά..
Κάποια Duster (και το δικό μου για αυτό και το ρώτησα) παρουσιάζουν πρόβλημα στη συνεργασία μεταξύ της στάθμης του καυσίμου στο ρεζερβουάρ και στο δείχτη στη οθόνη του καντράν. Το πρόβλημα έχει κοινοποιηθεί από το εργοστάσιο στα συνεργεία. Στις επόμενες μέρες θα με καλέσουν για αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων....Σε ποια μοντέλα έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα?
Φαντάζομαι αφού το έχουν βρει στα νέα μοντέλα παραγωγής θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα .. ή όχι?? -
Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό. Πάντως ο μηχανικός ήταν ενήμερος, αυτό που μου είπε είναι ότι και άλλοι πελάτες του είχαν το ίδιο πρόβλημα. Το δικό μου είναι ένα dci.
-
Οπότε όταν σε καλέσουν αν μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον μηχανικό όπως αν το πρόβλημα είναι σε όλα τα μοντέλα η μόνο στα ντίζελ ,σε ποια παραγωγή,από πότε μέχρι πότε και ότι άλλο μπορείς έτσι ώστε να μας ενημερώσεις.
Σε ευχαριστώ
-
Άλλος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα??
-
Σαν το δικο μου!!!
[![](http://s3.postimage.org/u8vltwhw/0053_1.jpg)](http://postimage.org/image/u8vltwhw/)[/quote]
-
Καλημέρα,
Μιλάω για το πρόβλημα στην ένδειξη του καυσίμου.ΥΓ:Για να καταλάβω έχει βρει το αμάξι στο ντουβάρι??
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Καλημέρα,
Μιλάω για το πρόβλημα στην ένδειξη του καυσίμου.ΥΓ:Για να καταλάβω έχει βρει το αμάξι στο ντουβάρι??
Για την ένδειξη πρέπει νά το κάνη και το δικό μου γιατί χθες που το γέμισα ενώ ήταν από τι ρεζέρβα μια γραμμή πήρε 36 λίτρα πετρέλαιο. Όσο για το ντουβάρι έτσι φαίνεται.Καλημερα!!
-
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
εδω παιδια μην ζηατε και πολλα αν γιενι σωστη δουλεια κανενα προβλημα αν οχι.....
Το αν όχι φοβάμαι...Τέλος πάντων περιμένω να κλείσω κάποιες λεπτομέρειες και παω να το παραγγείλω..
Τελικά το παρήγγειλες?
-
Έχω μια μικρή αναστολή μέχρι να ακούσω τα νέα μέτρα τη κυβέρνησης από την Δευτέρα για να δω τι μας περιμένει..
Πέραν της πλάκας έχω βάλει και ένα γνωστό για να κανουμε κάτι καλυτερο στην τιμή και περιμένω...Είναι θέμα χρόνου... -
Γεια και χαρα σε όλους,
Τελικά ο έρωτας με τη dustero είχε αίσιο τέλος. Χθές τα μιλήσαμε και τα συμφωνήσαμε. Ο γάμος θα γίνει τέλος του Αυγούστου. Το μόνο που με κόλησε προσωρινά ήταν ότι αντί να πάρω προίκα πήρα δάνειο ύψους 21400€. Ας είναι όμως... μάτια και καμπύλες σαν της dusteros δεν βρήσκεις εύκολα. Εξάλλου έαν δεν παντρευτώ τώρα μάλλον με βλέπω να μένω στο ράφι μέχρι τα 140!
Η dastero μου είναι πεσμένη στα τέσσερα φορά κοστούμι Basalte και για να είναι σίγουρη φορά ASR @ ESP
@Hlias_GR : Πετρούπολη. Στήλε μου το τηλ. να τα πούμε. Σαν χρώμα το λευκό κατά τη γνώμη είναι άπαικτο και δεύτερο το Basalte. Εχώ δει όλα τα χρώματα από κοντά εκτός του Blue mineral.
@Kriti40: Ακριβώς την ίδια δυσλειτουργία μου περιέγραψε και η γειτόνισα και φίλη πλέον με το Λευκό. Στην ανηφόρα λεει ότι βλέπει μεγάλες αποκλίσεις. Αν έχεις νέα ενημέρωσέ μας.
Dacia Duster