-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τώρα για να το λέει αυτό ο πωλητής, κάτι θα ξέρει.ή μπορει να εχει μονο αμαξια με μεταλλικο χρωμα στην αποθηκη του.
-
Άρα κάτι ξέρει.
-
και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί τα μόνο ετοιμοπαράδοτα ήταν μέταλλα
-
Μπορεί να ξέρει όμως οτι τα ducia ξεβαφουν..χεχε
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί τα μόνο ετοιμοπαράδοτα ήταν μέταλλαΤο πρόβλημα όμως με τις παραγγελίες του Duster είναι ότι πλέον περιμένεις πολύ.
Άρα ετοιμοπαράδοτο μαλλον στο ωραίο μπλέ μεταλλικό (το έχω ερωτευτεί σ' αυτό το χρώμα ) -
Από την γραμμή παραγωγής http://www.youtube.com/watch?v=9YABPaD393w
Σε κάποιο σημείο πριν την τελική βαφή στον 'φούρνο' το ψεκάζουν με κάτι με τα χέρια!Δεν ξέρω για τα ακρυλικά αλλά και τα έντονα μεταλλικά μετά απο χρόνια ξεθωριάζουν (τουλάχιστον το μπλε σκούρο, μαύρο και μπορντώ που είχα/έχω).
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Ασχετο: Ο πωλητής μου είπε να μην μπλέξω με χρώμα όχι μεταλικό γιατί θα ξεθωριάσει. Από όσα έχω διαβάσει αυτό είναι άτοπο σωστά?Φιλε μου θα σου μιλησω βασει εμπειριας κ μονο. Τα περισσοτερα ξεθωριασμενα αυτοκινητα που εχω δει ειναι ειτε μπλε ειτε κοκκινα δυστυχως. Φυσικα μιλαω για αυτοκινητα απο 10 ετων και πανω. Μια πιο ασφαλης επιλογη ειναι το λευκο, το οποιο ομως κιτρινιζει με τον καιρο. Το κιτρινισμα αυτο βεβαια θα το αντιληφθεις μονο αν παρκαρει ενα καινουριο με το ιδιο χρωμα διπλα σου.
Αν βεβαια φυλασσεται σε στεγασμενο χωρο δε νομιζω να εχεις ποτε προβλημα ο,τι κι αν επιλεξεις
-
Το Duster ποσο καιρο κυκλοφορει που εχουν μαθει οτι ξεθωριαζουν τα μη μεταλλικα χρωματα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το Duster ποσο καιρο κυκλοφορει που εχουν μαθει οτι ξεθωριαζουν τα μη μεταλλικα χρωματα;Ρε Bill νομίζω δεν πρεπει να κάνουμε θέμα την λαλακία ενός πωλητή.
Λεφτά θέλει ο άνθρωπος τι θα έλεγε? -
Συμφωνώ και εγώ. Άλλος ένας πωλητής που για να πουλήσει λέει .
Μετα τα 10 χρόνια θα ξέρουμε την ποιότητα βαφής του. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από την γραμμή παραγωγής http://www.youtube.com/watch?v=9YABPaD393w
Σε κάποιο σημείο πριν την τελική βαφή στον 'φούρνο' το ψεκάζουν με κάτι με τα χέρια!Φυσιολογικά είναι ψεκασμός ασταριού και κυρίως αφορά τα δύσκολα σημεία ... Βασικό βήμα πριν τον ψεκασμό με χρώμα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το πρόβλημα όμως με τις παραγγελίες του Duster είναι ότι πλέον περιμένεις πολύ.
Άρα ετοιμοπαράδοτο μαλλον στο ωραίο μπλέ μεταλλικό (το έχω ερωτευτεί σ' αυτό το χρώμα )και μετά μας λές πως έχεις γούστο .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το πρόβλημα όμως με τις παραγγελίες του Duster είναι ότι πλέον περιμένεις πολύ.
Άρα ετοιμοπαράδοτο μαλλον στο ωραίο μπλέ μεταλλικό (το έχω ερωτευτεί σ' αυτό το χρώμα )και μετά μας λές πως έχεις γούστο .
Γιατί δεν είναι ωραίο σε αυτό το χρώμα
Youtube Video -
Το χρώμα καλό είναι το αυτοκίνητο δεν βλέπεται
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το χρώμα καλό είναι το αυτοκίνητο δεν βλέπεταιΓια τα λεφτά του είναι απίθανο
-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ελα συνελθε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε: