-
Όπως είπε και ο προλαλήσας.....έχω το 100αρι πετρέλαιο από το 16 και κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Χτύπα το άφοβα.
-
Μου λένε ότι βγάζει ηλεκτρολογικα προβλήματα και με προβληματίζει αυτό μόνο
-
Ποια τα νεα psa;
Η γενικα;
Παλια μεταξυ 2000 και 2007 εβγαζαν κατι τρελα θεματακια λογω της πρωτοεμφνανισης του πρωτοκόλλου van/can στα ηλεκτρολογικα του αυτοκινητου. Πλεον τελειωσαν αυτα. (Μετα το 2007 αλλαξαν εγκεφαλους και πρωτοκολλο στα ηλεκτρολογικα)
Γενικα ειναι αρκετα αξιόπιστα, οχι τα καλυτερα αλλα πανω απο τον μεσο ορο.
-
Κοίτα ρώτησα μηχανικο και μου το είπε αυτό γενικά για τα γαλλικά αλλα ο καθένας πολλά λέει κ ας μη ξέρει επειδή το έχει ακούσει κάπου γ αυτό θέλω να πάρω γνώμες από παντού
-
Οι κλασικοί αστικοί μύθοι.....χαζομάρες....επτά γαλλικά πέρασαν από τα χέρια μου και δεν είχα ούτε ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Για το 208 μπορώ να σου πω για 3 ενδεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζονταν. Το πρώτο είναι τα μπροστινά αμορτισέρ που τα έφτυναν νωρίς και αλλάζονταν εντός εγγύησης. Το δεύτερο είναι η οθόνη που κάποιες φορές είχε αργή απόκριση και διορθώνονται με update. Το τρίτο αφορά τα πετρέλαια και το δοχείο adblue που επίσης αλλάζονταν ακόμα και εκτός εγγύησης.
-
Καταλαβα ευχαριστώ παιδιά επίσης ξέρετε τη διαφορά θα έχει ένα μοντέλο του 13 με ένα μοντέλο του 15;μου φαίνονται ίδια γτ είμαι ανάμεσα σε ένα του 13 φουλ έξτρα με τα όλα του και ένα του 15 στην ίδια τιμή πάνω κάτω αλλά όχι φουλ έξτρα χωρίς οθόνη και τα σχετικά
-
Καταλαβα ευχαριστώ παιδιά επίσης ξέρετε τη διαφορά θα έχει ένα μοντέλο του 13 με ένα μοντέλο του 15;μου φαίνονται ίδια γτ είμαι ανάμεσα σε ένα του 13 φουλ έξτρα με τα όλα του και ένα του 15 στην ίδια τιμή πάνω κάτω αλλά όχι φουλ έξτρα χωρίς οθόνη και τα σχετικά
Καλή επιλογή. Από τα δύο διάλεξε το ελληνικό σε σχέση με το εισαγώμενο, αυτό που είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό που έχει καθαρό και ξάστερο ιστορικό. Εννοείται καλός έλεγχος.. Αν δε πληρούνται τα παραπάνω, επαναλαμβάνεις την διαδικασία με άλλα υποψήφια οχήματα.
-
Αν είναι προς το τέλος του 15 λογικά θα είναι το f/l. Η απορία μου είναι για την οθόνη...δεν έχει καθόλου αυτό του 15?
'Όπως είπε και ο μάστορας...μόνο ελληνικό και θα συμπληρώσω όχι leasing!
-
Όχι δεν έχει καθόλου οθόνη φίλε..ευχαριστώ πολύ παιδιά με βοηθησατε αρκετά
-
Πιθανότατα πρόκειται για εντελώς βασική έκδοση που την λάτρεψαν τα leasing....καλό έλεγχο!
-
Καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω ένα 208 1.4 HDi και θα ήθελα την γνώμη σας για το μοντέλο αυτό. Έχω διαβάσει πολλά σχόλια για τους 1.6 και 1.2 αλλά καθόλου για το 1.4 για θέματα αξιοπιστίας τι πρέπει να προσεξω κτλ. Ενδιαφέρομαι για αυτό με τα 68 hp σε active έκδοση. Δεν είχα Peugeot ποτέ και θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας.
Ευχαριστώ.
-
Πέρα από τις επιδόσεις που είναι αναιμικές,όλα τα άλλα είναι από καλά έως πολύ καλά. Μόνο καλό ψάξιμο!
-
Έχω διαβάσει ότι είναι από τα πιο αδύναμα στην κατηγορία του και ότι ακόμα και με πρόγραμμα tuning της Peugeot δεν αλλάζουν και πολλά. Όταν λες ψάξιμο, εκτός από τα γενικά πρέπει να επικεντρωθώ κάπου;
-
Εγώ πχ δεν θα έπαιρνα leasing ούτε εισαγωγής παρά μόνο ιδιώτη. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα οχήματα.
-
Έχω διαβάσει ότι είναι από τα πιο αδύναμα στην κατηγορία του και ότι ακόμα και με πρόγραμμα tuning της Peugeot δεν αλλάζουν και πολλά. Όταν λες ψάξιμο, εκτός από τα γενικά πρέπει να επικεντρωθώ κάπου;
τον έχω στο C3, πραγματικά είναι πολύ αναιμικός κινητήρας αλλά και πολύ οικονομικός, κατά τα άλλα δεν το παίρνεις για να βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά να σε πηγαίνει με ασφάλεια και οικονομία, σε λίγο θα κλείσω δεκαετία και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα (όλα τα service αντιπροσωπεία όμως).
Το ότι δεν έχεις ακούσει πολλά είναι επειδή δεν έχει βγάλει θέματα. πολύ αξιόπιστος.
Με ελαφρύ tuning (10-15 άλογα) γεμίζει η ροπή του και είναι αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο. Θα του βάλω μάλλον ένα φθηνό racechip ή κάτι τέτοιο σύντομα.
Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο εδώ και πολλά χρόνια, και φορτωμένο, και με 4 άτομα, απ' όλα. Το ότι είναι turbo diesel βοηθάει από χαμηλά να έχει αρκετή ροπή, δεν είναι σαν ατμοσφαιρκός βενζίνης με αντίστοιχα (ή λίγο περισσότερα) άλογα.
-
Εγω που τον οδηγησα ειναι σαν ατμοσφαιρικος χιλιαρης σε επιδοσεις,
Παααααρα πολυ αργος.
Οντως δινει ροπουλα χαμηλα και εχει μια ψευδαίσθηση δυναμς ογω ροπης, αλλα θελει συνεχως αλλαγη σχεσεων στο κιβωτιο οπως ενας ατμοσφαιρικος.
Αλλα οπως λες παααααρα πολυ αξιοπιστος.
Η ιδια η peugeot του εκανε αναβαθμιση οπου γινιταν αξιοπρεπής
-
1000 ατμοσφαιρικός βενζίνης ίδιος με turbo diesel 1.4; μάλιστα..
βάζεις ένα από αυτά και καθαρίζεις πάντως. 139euro το φθηνότερο 13hp και 32Nm σου δίνει άμεσα.
-
Ε καλα οχι χιλιαρι αντε 1,2 σε αυτο το αμαξωμα.
Γενικα δεν εχει σχεση το οτι εχει turbo. Ειναι απο το πιο αργα αυτοκινητα που εχω οδηγησει.
Με aircodition θυμαμαι κατι 15 αρια δευτερολεπτα για τα 0-100, μπορει και παραπανω.
Ενα ατμοσφαιρικο 1,2 κορεατικο ή ιαπωνικο ειναι σαφως πολυ πιο γρηγορο και ευχαριστο στην οδηγηση. Κατα πολυ μαλιστα.
Επισης ψοφαγε αμεσως μετα τις 3000 σ.α.λ ηθελε αλλαγες στο κιβωτιο.
Υ.γ με 4 ατομα που λες και φορτωμενο το λες εως και επικίνδυνο λογω του ποσο αργο ειναι,
-
Ε καλα οχι χιλιαρι αντε 1,2 σε αυτο το αμαξωμα.
Γενικα δεν εχει σχεση το οτι εχει turbo. Ειναι απο το πιο αργα αυτοκινητα που εχω οδηγησει.
Με aircodition θυμαμαι κατι 15 αρια δευτερολεπτα για τα 0-100, μπορει και παραπανω.
Ενα ατμοσφαιριο 1,2 κορεατικο ή ιαπωνικο ειναι σαφος πολυ πιο γρηγορο και ευχαριστο στην οδηγηση. Κατα πολυ μαλιστα.
Επισης ψοφαγε αμεσως μετα τις 3000 σ.α.λ ηθελε αλλαγες στο κιβωτιο.
οκ, το ανεβάζεις τώρα!
ναι, είπαμε είναι αργό, οι 3.000 σ.α.λ που κολλάνε; μιλάμε για το diesel πάντα..
-
Ε ναι το ανεβασα διοτι δεν βγαινει χιλιαρι σε αυτην την κατηγορια.
Δηλαδη το όποιο βασικο βενζινης της κατηγοριας αυτης ειναι πιο γρηγορο.
Τις αλλαγες τις αναφερω διοτι αναφέρεις ' Το ότι είναι turbo diesel βοηθάει από χαμηλά να έχει αρκετή ροπή, δεν είναι σαν ατμοσφαιρκός βενζίνης με αντίστοιχα (ή λίγο περισσότερα) άλογα'
Και ετσι λεω οπως και τα ατμοσφαιρικα χρειαζονται αλλαγες στο κιβωτιο διοτι δεν εχουν πολυ ροπη χαμηλα , αντιστοιχα και αυτο θελει πολλες διοτι μετα τις 3000 'ψοφαει'.
Δηλαδη το ιδιο φορτο εργασιας απαιτουν απο τον οδηγο τους, δεν ειναι μεγαλο προσον του 1,4 hdi το οτι εχει ροπη χαμηλα και καθολου στα μεσαια.
Δηλαδη περα απο οικονομικος κινητηρας, και πολυ αξιοπιστος.....δεν αρκει για να μεταφερει με ασφαλεια ενα τετοιο αμαξωμα και με πανω απο 2 επιβατες. Ειναι αργο.
Αυτα
Edit
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/peugeot-208-14-hdi-active-5th
Εδω με 390 ευρω το πηγαιναν στα 81 αλογα. Επισημο προγραμμα.
Και παλι αργο ειναι αλλα πλεον αξιοπρεπες, χωρις το προγραμμα ισως το πιο αργο αυτοκινητο της αγορας!
Peugeot 208