-
απο κινητηρες τι θα παιξει?
θα υπαρχει κατι σε μικρο τουρμπο?
-
1.6Τ.
-
Ο χρήστης lalakis13 έγραψε:
απο κινητηρες τι θα παιξει?θα υπαρχει κατι σε μικρο τουρμπο?
Έχουν γραφτεί πιο πίσω. Θα υπάρξει και μικρότερος ;πο τις διάφορες εκδόσεις του 1.6Τ για όσους μπορούν να περιμενουν.
http://www.feline208.net/dossiers/peugeot-208/motorisations/ -
-
Αν οντως βγει θα γινει της π.....ας στην κατηγορια!!!!!!!
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=25338
1.6 ΤΗP 200bhp......μια χαρα ακουγεται -
παλι το γιαρις μου θυμιζει.
-
Και η πλάκα είναι πως το καινούριο γιάρις μου θυμίζει 207.
-
Πολύ όμορφο το 208. Σαν GTi θα ήθελα να είναι λίγο κραυγαλέο και να μην ξεχωρίζει μόνο απο τις ζάντες.
-
Άν και με χαλάει λίγο το σχήμα των πίσω φαναριών είναι αρκετά συμπαθητικό.
-
Μ'αρέσει...
Θα πάρω. -
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
...θα γινει της π.....ας στην κατηγορια!!!!!!! -
Εχουνε δωσει βαρος για αυτο;
-
κάντο 1.80 κ είσαι μέσα.
μόνο αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις.
πίσω κ στο πλαι πίσω μοιάζει με γιάρις με αυτά τα φώτα κ το 'φούσκωμα' που έχει το σουλούπι του -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ όμορφο το 208. Σαν GTi θα ήθελα να είναι λίγο κραυγαλέο και να μην ξεχωρίζει μόνο απο τις ζάντες.Τα GTi της Peugeot δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερες διαφορές από τα υπόλοιπα της σειράς (καλώς κατ'εμέ) οπότε...
κάντο 1.80 κ είσαι μέσα.
μόνο αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις.
πίσω κ στο πλαι πίσω μοιάζει με γιάρις με αυτά τα φώτα κ το 'φούσκωμα' που έχει το σουλούπι τουΓια πες καμιά εντύπωση!
-
δεν ειπα πως το έχω οδηγήσει βεβαια
εννοώ πως με test drive θα δεις αν σε βολευει εκεί ψηλά κ μακριά τα όργαν και κυρίως αν ενοχλεί να σου κρύβει το τιμόνι το κάτω μέρος των ενδείξεων (αν στο κρύβει, αφού δεν εχουμε όλοι το ίδιο υψος κ θεση οδηγησης)
παντως οι δημοσιογράφοι το υποδεχτήκαν πολύ 'ουδετερα' το θέμα, λέγοντας πως κρύβονται οι ενδείξεις. εμένα αυτό μου φαίνεται πως δεν τους άρεσε -
Αναμενόμενο το θέμα περί οργάνων, τιμονιού κλπ... Τα είχαμε ξαναπεί και παλιότερα. Το θέμα οργάνων, τιμονιού κλπ... φαινόταν και στις φωτογραφίες.
Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι το 208 μάλλον σχεδιάστηκε και 'ντύθηκε' μέσα-έξω με γνώμονα να πουλήσει και στο γυναικείο φύλο.
Τώρα αν ο οδηγός πρέπει να είναι πάνω από 1.80 ή 1.85 ή 1.70 ή 1.75 για να μπορεί να δει πάνω από τα όργανα τότε μάλλον υπάρχει σοβαρό θέμα κυρίως όσο αφορά το γυναικείο πληθυσμό.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αναμενόμενο το θέμα περί οργάνων, τιμονιού κλπ... Τα είχαμε ξαναπεί και παλιότερα. Το θέμα οργάνων, τιμονιού κλπ... φαινόταν και στις φωτογραφίες.Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι το 208 μάλλον σχεδιάστηκε και 'ντύθηκε' μέσα-έξω με γνώμονα να πουλήσει και στο γυναικείο φύλο.
Τώρα αν ο οδηγός πρέπει να είναι πάνω από 1.80 ή 1.85 ή 1.70 ή 1.75 για να μπορεί να δει πάνω από τα όργανα τότε μάλλον υπάρχει σοβαρό θέμα κυρίως όσο αφορά το γυναικείο πληθυσμό.
όντως, από τη μία το κάνανε πιο 'θηλυκό' αφού οι έρευνες του δείξαν πως το 207 ήταν πολύ 'αγριο' για τα γουστα των γυναικών κ από την άλλη δημιουργησαν το θέμα με τα όργανα για οδηγούς κάτω από 1.80. για το 95% των γυναικών δηλαδή?
wtf! -
Ωραίο αυτό!
Κάθε φορά που θα συναντώ στο δρόμο ένα 208, θα ψάχνομαι να βλεφαριάσω τη νταρντάνα που το κουμαντάρει!Κατά τα λοιπά θα πουλήσει σε κάτι Σουηδίες, Γερμανίες κλπ όπου οι γκόμενες είναι ψηλές, ενώ σε κάτι Ελλάδες...
-
τα 206 τα οδηγούσαν τα πιο καλά γκομενάκια 10 χρόνια πριν. Διασταυρωμένο από πολλούς φίλους
-
Καθόλου δε διαφωνώ! Προσωπική πείρα...
Απλά τώρα θα ξέρεις ότι η άλλη είναι και γύρω στο 1,80 , οπότε...
Peugeot 208