-
110 κιλά μείον
7 εκατοστά σε μήκος μείον.Να φανταστώ ότι η μείωση βάρους ήταν αποτέλεσμα του μικρότερο μήκους; Μάλλον
Εκτός αν το ελάφρυναν και σε τίποτα άλλες ιστορίες. Και θα είναι όλα μείον 110κιλά ή θα βγει το THP και θα είναι πάλι 1245κιλά;Θα ήθελα να μάθω και ύψος/πλάτος. Λογικά δεν πρέπει να έχει διαφορά με το 207.
Ωστόσο θεωρώ ότι τα 7 εκατοστά στο μήκος θα είναι ορατά στο μάτι και ίσως και επηρεαστεί και η άνεση των πίσω καθισμάτων.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν βρίσκω κάποιο ξεχωριστό, ιδιαίτερο λόγο π.χ. να 'σουτάρω' το 207 για να πάρω το 208.
-
Αν δεν μίκραινε σε βάρος, δεν θα μπορούσε να πάρει τους νέους μικρούς κινητήρες. Εκτός αν ήθελαν να πηγαίνει όπως το 1400άρι 307 με τα 75 άλογα. Eπιπλέον αν μεγάλωνε κι' άλλο, όπως άλλωστε συνηθίζει η κάθε εταιρεία σχεδόν με κάθε νέα γενιά μοντέλου, θα προσέγγιζε το 308.
Μήπως ήταν πλέον επιβεβλημένο το συμάζεμμα για πολλούς λόγους? -
Ειχε παραμεγαλώσει το 207 σε διαστασεις. Καλα έκαναν και το μαζεψαν.
Καλο να ακολουθήσουν και οι άλλοι αυτη την τακτική.Οσο το βλέπω τόσο θεωρώ πως έφτιαξαν ένα υπεροχο supermini ανταξιο για διαδοχο του ωραίου 206.
-
Ο Χριστός και η Μάνα του!
-
Μόνο εμένα μου θυμίζει το i20 αφημένο στα χέρια ενός όχι ιδιαίτερα ταλαντούχου εικαστικού;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αηδία οι γαλλακιδες ...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μονο εμενα μου θυμιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το νεο γιαρις?ειδικα στην 5θυρη εκδοχη του.οπως κ να εχει,πανεμορφο.Στη μούρη το 3ης γενιάς στάνταρ και στο πίσω μέρος mk2.
Η Peugeot τρολλάρει Fiestaro κ Chemic !
ΥΓ Θα διατεθει Ινδία το αμαξάκι αυτό?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
μονο εμενα μου θυμιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το νεο γιαρις?ειδικα στην 5θυρη εκδοχη του.οπως κ να εχει,πανεμορφο.
Στη μούρη το 3ης γενιάς στάνταρ και στο πίσω μέρος mk2.
Η Peugeot τρολλάρει Fiestaro κ Chemic !
ΥΓ Θα διατεθει Ινδία το αμαξάκι αυτό?
στην ινδια τα φτιαχνουν μόνοι τους (για να θυμηθουμε την διαφήμιση του 206)
μια μικρή λεπτομερεια που δεν μου αρέσει είναι ότι αμβλυναν το σήκωμα καμπύλη στα πισω πλαινα τζάμια στο 3θυρο κ το καταργήσαν στα 5θυρα. πολύ όμορφη λεπτομέρεια που είχαν ξεκινήσει με το 206
-
-
αλήθεια, πότε θα έρθει ελλάδα?
το 207 θα το σταματήσουν ή θα το συνεχίσουν όπως έχουν κάνει με το 206? -
Θα βγάλουν 207+.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Θα βγάλουν 207+.Λες ?
-
Μ' αυτές τις πίπες που βγάζουν, ικανούς τους έχω...
Κρίμα ρε γμτ... Μα τι τους έχει πιάσει. Έχουν καταντήσει - καθ' υπερβολή το λέω, μη με βρίσετε οι VAGέληδες - τα Φάου-Βε πιο όμορφα απ' τα Peugeot.
Καλά που υπάρχουν τα RC-Z και 508...
-
Εγώ το βρίσκω όμορφο...
-
Oι πρώτες αντιδράσεις μετά τις φωτογραφίες του 207:
Ο χρήστης corsair έγραψε:
θεε μου, τι του κανανε???... ο επομενοοοοος....
(rip καλέ μας φίλε)
Καγκουρεμένο απ'τη μάνα του...
Ελέος πια εκεί στην Peugeot!! Τι είναι αυτά που κάνουν;;;
Μην μου ξαναπει κανεις οτι τα Κορεατικα ειναι αδιαφορα σχεδιαστικα...θα τον μπουφλησω ....
Και μετά 'αναρωτιώμαστε' γιατί έχει τέτοια πτώση το PSA στην Ευρώπη. Ε τι περίμεναν;;; να πουλήσουν;
κορυφαίο όλων το 1007 φυσικά, μην το ξεχνάμε
(από τα καλύτερα, δεν πούλησε καθόλου το 207 τελικά)
Πάντως εμένα παιδιά δε μου φάινεται και τόσο άσχημο. Αντιθέτως μάλιστα(εξαιρώντας βέβαια τους προβολείς ομίχλης).
http://www.forum-auto.com/uploads/20051 ... 149004.jpgΠαύλο είναι ολόιδιο το 307 f/l. Χαλαρά μιλάμε για ένα από τα ασχημότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Οπότε εγώ θα τηρήσω στάση αναμονής, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oι πρώτες αντιδράσεις μετά τις φωτογραφίες του 207:θεε μου, τι του κανανε???
... ο επομενοοοοος....
(rip καλέ μας φίλε)
όσο και να χτυπιέσαι ρε μλκ, εγώ δεν ψοφησα ακόμα.
Ψορσαιρ nevaaa dies.... he just goes to hell to regroup
-
εμενα εξακολουθει να μου θυμιζει το γιαρις 3.ειδικα το 5θυρο.αν μπορει καποιος να βαλει φωτος απο 208 κ γιαρις 3 που να ειναι απο την ιδια οπτικη γωνια,θα με καταλαβει.σοβαρα το λεω,δεν κανω πλακα.τα μονα που αλλαζουν ειναι η μασκα-φωτα κ ο ποπος.
-
...και εμενα μου φερνει κατι απο yaris...Γαλλικη εκδοχη yaris, ελαφρως πιο κομψη...
Καπως περιεργη αισθηση στην αρχη, αλλα προσωπικα το βρισκω ευπεπτο, παρα τις 'μπιχλιμπιδωτες' σχεδιαστικες λεπτομερειες, στα πισω φωτα, τα νικελ κτλ.
Ενα μεγαλο μπραβο παντως στην Peugeot για την μειωση βαρους, κατι που νομιζω σε τετοιο βαθμο, (κατι για μειον 170κιλα διαβασα αν δεν κανω λαθος...) δεν εχουμε ξαναδει απο αλλη προταση στην μικρομεσαια κατηγορια.
Επισης αλλο ενα μπροβο, για τους χωρους, που απ' οσο λεγεται τουλαχιστον ειναι οριακα μεγαλυτεροι απο το 207 παροτι το συνολικο μηκος περιοριστηκε ελαφρως.
Με ολα αυτα, η ιδεα και μονο ενος 208 GTI με τα ροπατα 156αλογα στα 1050-1100(?) κιλα περιπου (ανεφεραν 975 κιλα νομιζω για τις βασικες τρικυλινδρες εκδοσεις), ακουγεται ιδιαιτερα ενδιαφερουσα, και αρκετα υποσχομενη στο οδηγικο κομματι. -
Γαλλικη εκδοχη yaris,
Και το Γιάρις γαλλικό είναι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Oι πρώτες αντιδράσεις μετά τις φωτογραφίες του 207:
θεε μου, τι του κανανε???
... ο επομενοοοοος....
(rip καλέ μας φίλε)
όσο και να χτυπιέσαι ρε μλκ, εγώ δεν ψοφησα ακόμα.
Ψορσαιρ nevaaa dies.... he just goes to hell to regroup
looooooool
Peugeot 208