-
Συμφωνώ ότι είναι κ@υλα το μηχανάκι.
Για μένα το μοναδικό πρόβλημα είναι η μη πρακτικότητά του. Και καλά για την κίνηση αφού έχεις σκούτερ αλλά να μην μπορείς να βάλεις πάνω συνεπιβατη είναι κάπως... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στο 'Είσαι το ταίρι μου' είχε μηχανή; Στον 'εραστή δυτικών προαστίων' έπαιζε τον badass μηχανόβιο αλλά αν θυμάμαι καλά είχε Caponord εκεί...
ελα, εδω εισαι, το βρηκα
δυστυχως ειχε ενα monster, το ρεζιλεψε το μηχανακι, το απαξιωσε
http://www.youtube.com/watch?v=vdY99Zkl ... re=related
πωπω απαισιο
θα μου πεις, τη μηχανη την παιρνεις για να κανεις το κεφι σου, στα @@ σου τι λενε οι αλλοι... ομως ρε γμτ.. καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα (ο ωραιος που μαμαει χοντρες κ αλλα ομορφα )
-
Θελω ν αγορασω μια MONSTER, απο τοτε που ειδα μια την ερωτευτηκα .Να δω ποτε θ αξιωθω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Θελω ν αγορασω μια MONSTER, απο τοτε που ειδα μια την ερωτευτηκα .Να δω ποτε θ αξιωθωΟταν πουλησεις τα ταφουρια!!!
-
Μην μπερδευεις τα ανομοια
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πρώτο μηχανάκι CB500, το κράτησα κανα χρόνο μόνο γιατί μου φαινόταν αργό. Δεύτερο μηχανάκι Yamaha R6, επίσης το κράτησα κανα χρόνο μόνο γιατί ήταν χρέπι.
Μήπως δεν φταίνε τα μηχανάκια αλλά κατά βάθος είσαι λίγο κουλός;
Κουλός είμαι και κατα βάθος και κατα ύψος (γι αυτό τώρα θέλω μηχανάκι με abs, esp και 6 αερόσακους ) αλλά αυτό το R6 ήταν χρέπι με ISO 9001.
Είχε κατανάλωση λαδιού σα δίχρονο, ουσιαστικά του έκανα ανακατασκευή της πλεξούδας γιατί όλα τα καλώδια ήταν σάπια και μόλις τα λύγιζες κόβονταν, πρόβλημα με τον ανορθωτή, κολημένη βαλβίδα, ραγισμένο μπλόκ. Με είχε αφήσει άπειρες φορες στο δρόμο απο τα ρημαδοηλεκτρικά του, τη μία κοβόταν κάποιο καλωδιάκι, την άλλη άδειαζε τη μπαταρία. Τελικά το έδωσα κοψοχρονιά σε ένα παληκάρι που είχε φίλο με συνεργείο Yamaha και το επισκεύασε με λίγα λεφτά, αλλά πάλι έχει ημερομηνία λήξης γιατί τα R1 και R6 μέχρι το 2003 είχαν πολύ μπουρδελο-μοτέρ
Το CB500 τελικά μετάνοιωσα που το έδωσα. 'Ηταν άνετο και ευκολοδήγητο σαν παπάκι και δέν είχε βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Έπρεπε να το είχα κρατήσει για δεύτερο μηχανάκι.
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ CORDURA ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙς ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΑΠ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΦΙ ΤΗς ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ? -
-
ειμαι σιγουρος οτι με μια ραθυμη χαλαρη βολτιτσα σε μια παραλιακα διαδρομη με μια naked bike,θα σου διωξει τη λυπη και θα στειλει την 'λιμπιντο' σου στα υψη...
Μετα ολα θα ειναι θεμα χρονου και διαδικασιων...δεν ειναι του γουστου του ρε... ο τυπος πηρε το cb πρωτη μηχανη, το βαρεθηκε σε χρονο dt και πηρε R6
η μαλακια ΙΜΟ με τις SS μηχανες ειναι οτι εχουν τοση δυναμη που ειναι αχρηστη... θες αλλο ενα μηχανακι/μηχανη να οδηγεις και μια SS να βγαζεις γουστα καθε αγιου ανημερα..
οι γυμνες απ'την αλλη, αν και ειναι και ηταν παντα οι αγαπημενες μου, ειναι κ αυτες ολιγον αχρηστες γιατι δεν μπορεις να κινηθεις σε αξιοπρεπεις ταχυτητες χωρις να παραμορφωνεται το προσωπο σου απ'τον αερα... ακομα κ ταξιδακι δυσκολα κανεις... βεβαια στη monster σε αποζημιωνει ο ηχος
-
-
Αλλιως..CB 500 και μπολικο αλατακι μπας και παρει γευση...
σωστος..
αλλα στα υπολοιπα θα διαφωνησω λιγακι, πιστευω οτι για εμενα που δεν ειμαι και καπιροσι υπαρχουν και τα πιο... all rounders (πχ cbr 600f / blackbird / er-6 f κλπ αναλογως την κατηγορια)
-
-
παντως τι ηχαρα εχει αυτο το monster
εμενα με ψηνει πολυ το monster αλλα σε κατι λεπτομερειες τα χαλαμε...αληθεια ταξιδι πως κανεις ρε σπυρο;; εισαι και παντρεμενος ανθρωπος , σοβαρα η γυναικα σου δε γκρινιαζει ; με τι ταχυτητες ταξιδευεις;
-
-
Καλησπέρα σε όλους σας... Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για την Ducati Monster 696, μιας και στο άλλο Thread για την Ducati δεν λύθηκαν οι απορίες μου. Αρχικά, να πω ότι δεν έχω εμπειρία πάνω σε μηχανές (μόνο παπιά και τέτοια είχα μέχρι τώρα), αλλά θέλω να αποκτήσω πάνω σε μία Monster. ΕΙλικρινά τη θεωρώ πανέμορφη, πέρα ομως από αυτό θα ήθελα να γνωρίζω τα πάντα πριν την αγοράσω, κάτι που νομίζω θα γίνει στους επόμενους μήνες. Δηλαδή ποια θεωρείται ότι είναι τα μειονεκτήματα της και αν αυτά ειναι τόσο σημαντικά που να σε αποτρέπουν να την αγοράσεις. Μέχρι στιγμής εχώ δει για το ABS... Απο κει και πέρα, υπάρχει πρόβλημα στο δικάβαλο? Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω? Εκτός από το ότι θα τρώω πολύ αέρα...
ΥΓ. Έχω δει πάντως ότι γενικότερα έχει άψογα φρένα και φιλική οδηγική συμπεριφορά...
Δεν χρειαζονται 2 θεματα για την ιδια μηχανη,οτι θελεις ρωτησε το εδω
μοντ bill33 -
p.s ο κωνσταντινος δεν θα ξαναγυρισει.... μαλλον τον κοβω μετα το WDW να διατηρει καντινα μαζι με την σοκολατι ιταλιδα καλλονη γυναικα του σε καμια piazza στην bologna με φοντο απ την μια το εργοστασιο της duca και απ την αλλη την αστραφτερη monsterαρα τουΣτη Μπολόνια είναι το εργοστάσιο της Ducati?
Κανόνισε, θα μας το τρελάνεις το παιδί (όχι ότι δεν είναι ήδη) -
-
-
Η αλήθεια είναι ότι έχω πάθει πλάκα με αυτή τη μηχανή. Και κατά πάσα πιθανότητα (99%) θα την αποκτήσω μέσα στους επόμενους μήνες. Αν μου δημιουργηθεί καμία άλλη απορία θα σε ρωτήσω Σπύρο. Ευχαριστώ.
Ducati monster 696 ή κάτι άλλο...?