-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι με μια ραθυμη χαλαρη βολτιτσα σε μια παραλιακα διαδρομη με μια naked bike,θα σου διωξει τη λυπη και θα στειλει την 'λιμπιντο' σου στα υψη...
Μετα ολα θα ειναι θεμα χρονου και διαδικασιων...Μετά το CB δέν θέλω άλλο γυμνό. Την άνοιξη θα αγοράσω 1000αρι supersport κομπλε με ολόσωμη φόρμα και αγωνιστικές μπότες για ινδιάνικες καταστάσεις
-
Σήμερα στην Αγ. Παρασκευή ήταν παρκαρισμένα πλάι-πλάι μία Ducati και μία Triumph Street Triple R πορτοκαλί. (Και παραδίπλα το δικό μου 'παπί' ). Ενώ θαύμαζα και έδειχνα στο φίλο μου την Triple, καταφθάνουν και οι αναβάτες τους. Ο ducatisti μάς κάνει 'τι κοιτάτε εκεί ρε σεις την Triumph; να, εδώ, ducati!!!'. Ο αναβάτης της Triple δεν απάντησε τίποτα.
Καταλάβατε κυρίες και κύριοι τι τραβάμε εμείς οι σοβαροί άνθρωποι; Δεχόμαστε πολύ μεγάλες ψυχολογικές πιέσεις από τους ducatisti όλη την ώρα. Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΤΕΡΜΑ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ!!!!!!111
Και για να μην πείτε ότι είμαι off-topic, το θέμα έχει τίτλο 'Ducati ή κάτι άλλο...?'
-
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:shifty:Το bagster είναι έγκλημα σε τέτοια μηχανή! Για να πω την αλήθεια πάντως, σε αυτό το ρετρό στυλ πιστεύω ότι η Triumph τα καταφέρνει καλύτερα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παντως τι ηχαρα εχει αυτο το monsterμε τα termignoni πυροβολεί
εμενα με ψηνει πολυ το monster
Πάμε για διπλή αγορά μπας και μας κόψουν τπτ?
πιστευω οτι θα χασουμε τα ιχνη του κωνσταντινου καπου στο ενδιαμεσο μεταξυ εργοστασιου,μουσειου και της piazza maggiore.....ας οψεται ομως...χαλαλι του..
και μετα θα μεινει εκει και θα ανοιξει καντινα(η μηπως κανα jazz μπαρακι?)με ονομασια
il ducatisti greco
: -
Τριπλη γινεται ;
-
-
-
http://www.mototriti.gr/data/newbikes/m ... tretta.asp
Αυτην εχεις Σπυρο ;
-
-
Άσε τινάχτηκε ο προϋπολογισμός Σπύρο μου
-
-
Σπασίμπα καπετάνιο
-
-
ναι σε μαυρο..αν ανατρεξεις στο θεμα 'τι μοτοσυκλετα εχετε' θα την δεις...
termignioni,προγραμμα,φιλτρο ducati racing...
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...P.S Κωνσταντινε..ακουστηκαν φημες οτι ξεσαλλωσες σε γιωτ και θαλαμηγους με στολους κορασιδων ονοματι 'τσβετισλανα','ταμαρα','γκαλινα' κτλ..κτλ...
εμεινε κανα φραγκο για την duca?Κι εγω αυτο επαθα μολις την ειδα
-
καλησπερα skye..
ειμαι σιγουρος οτι αν τα βαλουμε κατω θα υπερπηδηθουν οι οποιες μικρολεπτομερειες και συντομα θα εισαι και εσυ ducatistiΣπυρο, ανεκαθεν αγαπουσα τη ducati. Περασα ολη την εφηβεια μου με ονειρο μια 916, ειναι δεδομενο οτι καποια στιγμη στη ζωη μου θα αποκτησω καποια ducati, γιατι ειναι ονειρο ζωης.. απλως τωρα οι συνθηκες ειναι δυσκολες για γυμνη μηχανη.. κ το bandit να μην ειχα πουλησει κ να το'χα ακομα (λεμε τωρα), θα το πουλουσα κ θα επαιρνα καποια μηχανη με φερινγκ μαλλον , καθως αναγκαζομαι να πηγαινοερχομαι συνεχεια αθηνα - πατρα κ με την ελλιπη προστασια απο τον αερα θα εχω ενα μικρο προβληματακι..
Εκτος αν την εχω (σχεδον) μονο Αθηνα ή μονο Πατρα..γιατι δε θελω να παρω κ κατι ξενερωτο.. τα θελω κ ολα δικα μουΠάμε για διπλή αγορά μπας και μας κόψουν τπτ?
Τριπλη γινεται ;
-
-
Αν την παρω θα χω να λεω οτι η μηχανη μου κοστισε πιο πολυ απ τ αμαξι
-
Φίλε μου εδώ έχουμε να κάνουμε με εργαλείο, έργο τέχνης, απόλυτο αντικείμενο πόθου. Λατρεία σκέτη. Κλεισμένη σε γκαράζ με κουκούλα είναι ιεροτελεστία. Πλησιάζεις, χαιδεύεις το σατέν ύφασμα της, νιώθεις ένα ηλεκτρισμό να σε διαπερνά. Έπειτα την γδύνεις αργά και μαρτυρικά, πατάς το διακόπτη της ηδονής, τα termignioni πυροβολούν ανελέειτα και έπειτα την καβαλάς όπως θες στα 4 στα 2 όρθιος
Πω, πω δεν πάω καλά
Ducati monster 696 ή κάτι άλλο...?