-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγω την E-class ψηφισα και ειδα την πλειοψηφια των ψηφων στο iq.Ελεος. Εχω μπει σε iq μολις εκανα το καθισμα πισω πισω ουτε παιδακι 3 χρονων δε χωραγε.
Και γιατί να το κάνεις πίσω ? Οδηγώ κανονικά και από πίσω μου κάθεται η κόρη μου άνετα με ύψος 1.61 cm
Για να το ρυθμισω αφου ειμαι 1.90.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγω την E-class ψηφισα και ειδα την πλειοψηφια των ψηφων στο iq.Ελεος. Εχω μπει σε iq μολις εκανα το καθισμα πισω πισω ουτε παιδακι 3 χρονων δε χωραγε.
Και γιατί να το κάνεις πίσω ? Οδηγώ κανονικά και από πίσω μου κάθεται η κόρη μου άνετα με ύψος 1.61 cm
Επομένως το πρόβλημα είναι σε εσένα και όχι στο αυτοκίνητο .
Ρατσιστες οι παλιο κοντοστουπιδες οι Ιαπωνες.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Και τι ηθελες να κανουν δηλαδη σε ενα αυτοκινητο περιπου 3 μετρων????Για δοκιμασε να το κανεις αυτο και σε μια BMW 1-Series.
Το iq νομιζω πως ειναι το ποιο πετυχημενο μικρο,ασφαλεστατο και 4θεσιο εναντι σου 2θεσιου Smart τωρα αν εσυ ειναι τοσο ψηλος δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το αυτοκινητο,απλα εσυ θα πρεπει να πας σε μεγαλυτερο η να κανουν μια υποχωριση οι πισω επιβατες. -
Και εγω E class ψηφισα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και τι ηθελες να κανουν δηλαδη σε ενα αυτοκινητο περιπου 3 μετρων????Για δοκιμασε να το κανεις αυτο και σε μια BMW 1-Series.
Το iq νομιζω πως ειναι το ποιο πετυχημενο μικρο,ασφαλεστατο και 4θεσιο εναντι σου 2θεσιου Smart τωρα αν εσυ ειναι τοσο ψηλος δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το αυτοκινητο,απλα εσυ θα πρεπει να πας σε μεγαλυτερο η να κανουν μια υποχωριση οι πισω επιβατες.Αρα ειναι ρατσιστικο!Μια σπιθαμι αμαξι οση ειναι η παλαμη μου και παει κοντα 12κ ελεος δηλαδη.Με 12κ στη μεταχειρα αγοραζω παπαδες!Οχι ΤΟΥΟΤΑ!
-
Στοχος ηταν να φτιαχνει ενα αυτοκινητο οσο ποιο μικρο γινεται με 4 θεσεις,το ρατσιστικο που το βλεπεις???Με αυτη τη λογικη ειναι ρατσιστες απεναντι στους μπασκετμπολιστες.
-
Αρα ειναι ρατσιστικο!Μια σπιθαμι αμαξι οση ειναι η παλαμη μου και παει κοντα 12κ ελεος δηλαδη.Με 12κ στη μεταχειρα αγοραζω παπαδες!Οχι ΤΟΥΟΤΑ!
Μην το αγορασεις.Δεν ειναι υποχρεωτικο.
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10626
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=10626Αισχος!!
-
με τον 1.2 tsi και το dsg ναι ειναι το πιο ολοκληρομενο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αρα ειναι ρατσιστικο!Μια σπιθαμι αμαξι οση ειναι η παλαμη μου και παει κοντα 12κ ελεος δηλαδη.Με 12κ στη μεταχειρα αγοραζω παπαδες!Οχι ΤΟΥΟΤΑ!
Ποιά 12.000.....15.000 και βάλε.Μπορεί στα μτχ να παίρνεις πάπάδες με 12.000 αλλά το iQ μετά από 21.000χλμ που έχω κάνει το χαρακτηρίζω πολύ καλό παπά.
To 1.0 ή το 1.33 έχεις και είσαι τόσο ευχαριστημένος;
-
Παντως αν ηταν να φτιαχνουν αυτοκινητα μονο για ανθρωπους που ειναι μεχρι 1.75 για να χωρανε τοτε να φτιαχνανε και ειδικα αυτοκινητα μονο για ψηλους...
Και γιωργο ναι εισαι προβληματικος τι ηθελες και ετρωγες τοσο πολυ... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
1.0 CVT
Εμένα πάλι στο 1.0 θα με προβλημάτιζαν οι επιδόσεις και ειδικά στο cvt(διαβάζοντας αυτά που λέει εδώ: http://fabiatou.com/2009/06/toyota-iq.html)
Στο θέμα μας τώρα, αρχίζω να πιστεύω ότι κανένα από τα υποψήφια μοντέλα δεν άξιζαν τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως αν ηταν να φτιαχνουν αυτοκινητα μονο για ανθρωπους που ειναι μεχρι 1.75 για να χωρανε τοτε να φτιαχνανε και ειδικα αυτοκινητα μονο για ψηλους...
Και γιωργο ναι εισαι προβληματικος τι ηθελες και ετρωγες τοσο πολυ...Γιατί, σε πολλά μεγαλύτερα αυτοκίνητα όπως το scirocco, νομίζεις ότι χωράνε ψηλότερα άτομα πίσω;
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
1.0 CVT
Εμένα πάλι στο 1.0 θα με προβλημάτιζαν οι επιδόσεις και ειδικά στο cvt(διαβάζοντας αυτά που λέει εδώ: http://fabiatou.com/2009/06/toyota-iq.html)
Μα ποιος ο λογος να εχει επιδοσεις ενα αυτοκινητο πολης???
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Στο θέμα μας τώρα, αρχίζω να πιστεύω ότι κανένα από τα υποψήφια μοντέλα δεν άξιζαν τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς.Πιστευω οτι η μερκ επρεπε να επερνε τον τιτλο σαν μεγαλο αμαξι και τοσο επιβλητικο.Απορω πως νικησε τον τιτλο ενα ψοριαρικο φαου βε.
-
Εγω την E-class ψηφισα και ειδα την πλειοψηφια των ψηφων στο iq.Ελεος. Εχω μπει σε iq μολις εκανα το καθισμα πισω πισω ουτε παιδακι 3 χρονων δε χωραγε.εισαι αδικος...στη θεση του συνοδηγου επρεπε να δεις...απο κει πισω καθεται ο τριτος οχι απ του οδηγου...το εχει η γυναικα,καθομαι συνοδηγος 1.89 φαρδυς παντου,κατι σε Σοφο σε μικρογραφια,και πισω μου καθεται ο μικρος μου γιος 1.70+χωρις παραπονο...ενταξει δεν ειναι και ματριξ η γιαρις(το πισω συρωμενο καθισμα ειναι πανακεια)αλλα οχι και δεν χωρας...
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Και γιωργο ναι εισαι προβληματικος τι ηθελες και ετρωγες τοσο πολυ...Γιατί, σε πολλά μεγαλύτερα αυτοκίνητα όπως το scirocco, νομίζεις ότι χωράνε ψηλότερα άτομα πίσω;
ετσι...ειχα 2 πριμερα και πισω μου χωραγε παιδακι 3-4 ετων...1 forfour που εχω με 3.75 μηκος,αλλα με συρωμενο πισω καθισμα,παμε 4αδα χωρις παραπονα,οδηγος 1.89 συν.1.78.πισω(της)γιος 1.92,πισω μου γιος 1.7+(πρεπει να τον μετρησω ...)αναλογα ημουν και σε γιαρις μκ1
-
παιδια σε σιροκο μπροστα οδηγος 2,02 πισω εγω 1,81 και χωρούσα ανετα !!!!
-
Άκουσα σήμερα στις ειδήσεις και για το ελληνικό car of the year, βγήκε το Skoda Yeti.
Car of the Year 2010