-
-
Συνεχίζοντας από εδώ, για να μη χαλάμε το φωτο-τόπικ, να πω ότι στο Τρίκαλα-Αθήνα - με ταχύτητα 80-110 μέχρι Λαμία και 110-130 από εκεί μέχρι Αθήνα - έβγαλε μέση 5,9. Όχι χαμηλή, σίγουρα, αλλά φαντάζομαι ότι θα πέσει όσο το μοτέρ στρώνει. Μέσα στην Αθήνα πρέπει να έχει κάνει, αυτές τις μέρες, καμιά 150αριά ακόμα χιλιόμετρα (με τον φάδερ, όμως, τα περισσότερα, οπότε δεν έχω τσεκάρει). Το έβαλα και στο Eco Drive και μέσα στο ΣΚ - να περάσει μια βδομάδα χρήσης, δλδ - θα έχω νέα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Συνεχίζοντας από εδώ, για να μη χαλάμε το φωτο-τόπικ, να πω ότι στο Τρίκαλα-Αθήνα - με ταχύτητα 80-110 μέχρι Λαμία και 110-130 από εκεί μέχρι Αθήνα - έβγαλε μέση 5,9. Όχι χαμηλή, σίγουρα, αλλά φαντάζομαι ότι θα πέσει όσο το μοτέρ στρώνει. Μέσα στην Αθήνα πρέπει να έχει κάνει, αυτές τις μέρες, καμιά 150αριά ακόμα χιλιόμετρα (με τον φάδερ, όμως, τα περισσότερα, οπότε δεν έχω τσεκάρει). Το έβαλα και στο Eco Drive και μέσα στο ΣΚ - να περάσει μια βδομάδα χρήσης, δλδ - θα έχω νέα.5.9??? ισως γιατι ειναι αστρωτο...
εμενα θυμαμαι οταν ειχα κανει Καλαματα-Αθηνα και το αμαξι με 3.000χμ περιπου το καλοκαιρι, ειχε βγαλει μεση καταναλωση στο trip το punto 5,7 με ταχυτητες μεταξυ 120-130χμ/ωρα... (1.2 fire)
λογικα επειδη το πετρελαιο θελει πολλα χιλιομετρα για να στρωσει, στην συνεχεια θα βλεπεις πολυ καλυτερα νουμερα...
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Συνεχίζοντας από εδώ, για να μη χαλάμε το φωτο-τόπικ, να πω ότι στο Τρίκαλα-Αθήνα - με ταχύτητα 80-110 μέχρι Λαμία και 110-130 από εκεί μέχρι Αθήνα - έβγαλε μέση 5,9. Όχι χαμηλή, σίγουρα, αλλά φαντάζομαι ότι θα πέσει όσο το μοτέρ στρώνει. Μέσα στην Αθήνα πρέπει να έχει κάνει, αυτές τις μέρες, καμιά 150αριά ακόμα χιλιόμετρα (με τον φάδερ, όμως, τα περισσότερα, οπότε δεν έχω τσεκάρει). Το έβαλα και στο Eco Drive και μέσα στο ΣΚ - να περάσει μια βδομάδα χρήσης, δλδ - θα έχω νέα.
5.9??? ισως γιατι ειναι αστρωτο...
εμενα θυμαμαι οταν ειχα κανει Καλαματα-Αθηνα και το αμαξι με 3.000χμ περιπου το καλοκαιρι, ειχε βγαλει μεση καταναλωση στο trip το punto 5,7 με ταχυτητες μεταξυ 120-130χμ/ωρα... (1.2 fire)
λογικα επειδη το πετρελαιο θελει πολλα χιλιομετρα για να στρωσει, στην συνεχεια θα βλεπεις πολυ καλυτερα νουμερα...
δεν πολύ έχει νόημα η σύγκριση διαφορετικών οδηγών
-
Κωστή το τεστ ντραιβ που είχα δοκιμάσει...μετά απο 350 χλμ σκίσιμο έγραψε 5,6...Θα μου πεις ήταν 4Χ2...αλλά μιλάμε για αντιοικονομική οδήγηση με όοοολη την σημασία της λέξης...
Μάλλον λοιπόν, θα πρέπει να στρωθεί... -
Το στρώσιμο, τελικά, έχει νόημα; Και όταν λέμε 'τα πετρελαιοκίνητα ανοίγουν αργά', στα πόσα χλμ. εννοούμε, περίπου; Γιατί μου ακούγεται λίγο μπακαλέ.
Τώρα πηγαίνω μέχρι 2.500, βαριά 3.000 σ.α.λ.
-
Κοφτες δηλαδη
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κιοφτές δηλαδή -
Το στρώσιμο, τελικά, έχει νόημα; Και όταν λέμε 'τα πετρελαιοκίνητα ανοίγουν αργά', στα πόσα χλμ. εννοούμε, περίπου; Γιατί μου ακούγεται λίγο μπακαλέ.Τώρα πηγαίνω μέχρι 2.500, βαριά 3.000 σ.α.λ.
Το πιέζεις πολυ
Ε γυρω στα 3000 λογικά θα μπορεις να το πας πιο άνετα
Τωρα για διαφορες λογικα θα βλεπεις με τον καιρό.Πχ στο καραβι που ναι και βενζινα μεχρις τις 20000 περιπου μεταβαλοταν η λειτουργια του μοτερ (άλλαζε ο ήχος στην αρχη,μειωνοταν η καταναλωση σταδιακά κλπ) μεχρι που καποια στιγμη σταθεροποιηθηκε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το στρώσιμο, τελικά, έχει νόημα; Και όταν λέμε 'τα πετρελαιοκίνητα ανοίγουν αργά', στα πόσα χλμ. εννοούμε, περίπου; Γιατί μου ακούγεται λίγο μπακαλέ.
Τώρα πηγαίνω μέχρι 2.500, βαριά 3.000 σ.α.λ.
Το πιέζεις πολυ
Ε γυρω στα 3000 λογικά θα μπορεις να το πας πιο άνετα
Τωρα για διαφορες λογικα θα βλεπεις με τον καιρό.Πχ στο καραβι που ναι και βενζινα μεχρις τις 20000 περιπου μεταβαλοταν η λειτουργια του μοτερ (άλλαζε ο ήχος στην αρχη,μειωνοταν η καταναλωση σταδιακά κλπ) μεχρι που καποια στιγμη άρχισε να πίνει τον άμπακοFixed.
-
Όχι όχι δεν ειναι σαν τον οδηγο του το αμαξι
-
Αμ' έπος αμ' έργον γαλάτη.
Έχει καλό ημίγλυκο εκεί που θα σε πάω. -
Ωπ
-
Πφφφ ημίγλυκα και αηδίες. Ξηρό ftw.
-
Πφφφ ημίγλυκα και αηδίες. Ξηρό ftw.Καλα κι εγω το προτιμώ αλλα οκ ειμαστε κι
-
Πφφφ ημίγλυκα και αηδίες. Ξηρό ftw.Εσύ να κοιτάζεις τα ντιζελόλαδά σου.
-
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Λάθος θέμα;
-
Μπα, το χρώμα του κρασιού ήθελε να επιβεβαιώσει.
-
Πάντως, το 100άρι μετά τις 20000 χλμ άνοιξε...Συγκεκριμένα μετά το σέρβις των 20000 είδα την διαφορά...
@ Sinanai Για το στρώσιμο δεν είμαι ο κατάλληλος να πω, γιατί δεν έχω στρώσει αυτοκίνητο ποτέ... (είναι η άποψη μου) αν το στρώνεις όμως οι 3000 σαλ είναι πολλές για τα πρώτα χλμ.
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)