-
Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη παρέλαβα καινούριο αμάξι με χάρτινες πινακίδες. Οι κανονικές πινακίδες αργούν κάνα 15ημερο, η αστυνομία εδώ και να σε σταματήσει κάνει στραβά μάτια για τις χάρτινες πινακίδες (αν είναι καινούριο αμάξι), γνωρίζει κάνεις σε ποιους άλλους νομούς μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς άγχος (ειδικά Κοζάνη, Ημαθία, Πιερία, Χαλκιδική);
-
Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη παρέλαβα καινούριο αμάξι με χάρτινες πινακίδες. Οι κανονικές πινακίδες αργούν κάνα 15ημερο, η αστυνομία εδώ και να σε σταματήσει κάνει στραβά μάτια για τις χάρτινες πινακίδες (αν είναι καινούριο αμάξι), γνωρίζει κάνεις σε ποιους άλλους νομούς μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς άγχος (ειδικά Κοζάνη, Ημαθία, Πιερία, Χαλκιδική);
-
Αναβιώνω το topic για να μην ανοίγω καινούργιο. Έχω το (καινούργιο) αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο. Μου έχει πει οτι έχει βγάλει αριθμό κυκλοφορίας αλλά η άδεια μπορεί να αργήσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο να έρθει. Πως είναι αυτό δυνατόν, μπορεί να μου πει κάποιος; Μου λέει να παω να το παραλάβω την άλλη εβδομάδα (τώρα είναι κλειστά λόγω διακοπών) και αναρωτιέμαι, πως θα κάνω τα 15χλμ απο την έκθεση στο σπίτι μου όταν και η Hellas Direct που θα το ασφαλίσω,μου λέει ότι δεν μπορεί να βγεί ασφάλεια αν δεν έχει εκδοθεί άδεια...
-
Μήπως εννοεί άδεια τυπωμένη σε Α4 κι όχι κανονική σε πράσινο χαρτί;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το γνωρίζω. Αυτό που θυμάμαι να μου είπε είναι ότι 'Το να πάρουμε αριθμό κυκλοφορίας είναι μισή ώρα δουλειά'. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι έχει βγεί και η άδεια. Βασικά αυτό ρωτάω. Αυτοί είναι κλειστά τώρα και δεν μπορώ να τηλεφωνήσω.
-
Μαλλον πας για τελος αυγουστου...
ΥΓ.και εμενα η αδεια μου (11/2015)τυπωμενη σε απλο χαρτι ειναι,τους τελειωσαν τα πρασινα -
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Μαλλον πας για τελος αυγουστου...
ΥΓ.και εμενα η αδεια μου (11/2015)τυπωμενη σε απλο χαρτι ειναι,τους τελειωσαν τα πρασιναΜάλλον δεν πρόκειται να ξαναφορεθούν. Εγώ την έχω με απλό χαρτί από 7/2014
-
Δεν νομίζω φίλοι. Με 3/2015 εγώ και 9/15 φίλος και φόρουμιτες έχουμε σχεδόν χρόνο που πήραμε πράσινες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάπου διάβασα ότι το μεταφορών ξανάρχισε να δίνει τις κανονικές, πράσινες άδειες από Απρίλιο του 2016. Εμένα το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό, το υλικό στο οποίο θαναι τυπωμένα τα στοιχεία μου, αλλά το κατά πόσο νόμιμος θα είμαι κυκλοφορώντας μονο με το τιμολόγιο στο χέρι
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Δεν το γνωρίζω. Αυτό που θυμάμαι να μου είπε είναι ότι 'Το να πάρουμε αριθμό κυκλοφορίας είναι μισή ώρα δουλειά'. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι έχει βγεί και η άδεια. Βασικά αυτό ρωτάω. Αυτοί είναι κλειστά τώρα και δεν μπορώ να τηλεφωνήσω.Δεν σου λέει ότι έχει βγει κάτι αλλά ότι θα βγει.Πινακίδες χωρίς άδεια δεν βγαίνουν.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Δεν το γνωρίζω. Αυτό που θυμάμαι να μου είπε είναι ότι 'Το να πάρουμε αριθμό κυκλοφορίας είναι μισή ώρα δουλειά'. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι έχει βγεί και η άδεια. Βασικά αυτό ρωτάω. Αυτοί είναι κλειστά τώρα και δεν μπορώ να τηλεφωνήσω.
Δεν σου λέει ότι έχει βγει κάτι αλλά ότι θα βγει.Πινακίδες χωρίς άδεια δεν βγαίνουν.
Μα αφού μου έδωσε και τον αριθμό κυκλοφορίας
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Δεν σου λέει ότι έχει βγει κάτι αλλά ότι θα βγει.Πινακίδες χωρίς άδεια δεν βγαίνουν.
Μα αφού μου έδωσε και τον αριθμό κυκλοφορίας
ΠΡώτη φορά ακούω να δίνουν πινακίδες και να μην υπάρχει άδεια κυκλοφορίας.Σίγουρα έχει βγει άδεια,αλλιώς τι φάκελο έχουν φτιάξει στο υπουργείο; ,ίσως να μην είναι στο πράσινο χαρτί αλλά σε σελίδα Α4.Στο http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ ... s_new.html για τα οχήματα δοκίμασες να δεις τι υπάρχει;
Αν έχεις πινακίδες τότε χωρις ασφάλεια πιθανότατα έχεις πρόβλημα,ανασφάλιστος κλπ.
Χάρτινες πινακίδες