-
-
Μεγάλε cruzakia πάλι πρώτο θέμα στον Σκάι το βιντεάκι σου!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Γκαφες εκπομπης για ψαρεμα
-
-
Κοντοστεκονται λιγο οι πεζοι, δεν περνανε χωρις να κοιτανε βλεπω
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κοντοστεκονται λιγο οι πεζοι, δεν περνανε χωρις να κοιτανε βλεπωΛογικό, με τόσους έλληνες που έχει η Ελβετία!
Ποτέ δεν ξέρεις... -
και στας ορεστειαδας το μεγαλυτερο ποσοστο σταματαει (ισως η μονη πολη που πηγα και το ειδα στο ελλαντα)
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μεγάλε cruzakia πάλι πρώτο θέμα στον Σκάι το βιντεάκι σου!Στάλθηκε από το LG-D802 μου
Εγώ το έβλεπα στο Πρώτο Θέμα και μετά πήρα είδηση ότι είναι ο cruzakias από το link στο youtube...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοντοστεκονται λιγο οι πεζοι, δεν περνανε χωρις να κοιτανε βλεπω
Λογικό, με τόσους έλληνες που έχει η Ελβετία!
Ποτέ δεν ξέρεις...Σωστος, αλλα το παω αλλου:
Ποιοτητα στους οδηγους, ποιοτητα και στους πεζους -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και στας ορεστειαδας το μεγαλυτερο ποσοστο σταματαει (ισως η μονη πολη που πηγα και το ειδα στο ελλαντα)Ισχυει. Δεν ειναι απλα το μεγαλυτερο ποσοστο, αλλα οταν οδηγουσα και ειχα μια φιλη μου στο αμαξι με καταγωγη απο εκει μου ειπε 'εμεις εδω, σταματαμε ΠΑΝΤΑ στις διαβασεις για να περασουν οι πεζοι'.
Πραγμα το οποιο ετσι κι αλλιως εκανα εγω και οταν μου το 'πε τοτε ηταν που παρατηρησα οτι οντως ετσι κανουν.Απο την αλλη, μιλαμε για μια πολη με τελειως χαλαρους ρυθμους, αρκετους γνωστους μεταξυ τους και το σημαντικοτερο.... ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ! Αν δεις ρυμοτομια (ετσι γραφεται? ισως το γαμησα οπως και συ την Ορεστειαδα ) θα καταλαβεις...
Εδω στο Λαρσα City του αργοσχολου κατσαπλια, σταματας πριν τη διαβαση... σε κοιταζουν, τους κοιτας, κανεις σινιαλο με τα φωτα. κουνας χερια, ποδια, κανεις νοημα με το κεφαλι, σφυριζεις κλεφτικα, πατας κορνα και ΩΩΩΩΩΩΠ .... χαλαρα! 2cm/sec ταχυτητα διελευσης!
Αλλα τι λεω, εδω σε πεζοδρομια δε μπορουν να κυκλοφορησουν η πλειοψηφια των πεζων ομορφα και σε 2 σειρες (νοητες λωριδες κατευθυνσης) ουτε καν σε κυλιομενες σκαλες δεν ξερουν να καθονται στην ακρη να κατεβουν εκεινοι που βιαζονται πιο γρηγορα ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ... παρε τον ενα βαρα τον αλλον. -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι σημαίνει διάβαση πεζών στην Ευρώπη:Αν ανέβεις προς βόρεια Ελλάδα θα το δεις κι εκεί. Όχι σε αυτό το βαθμό φυσικά αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών θα σταματήσει και απλά θα τσουλάει αργά το αυτοκίνητο μέχρι να αδειάσει η διάβαση και να φύγει. Στη Βέροια, στα Γιαννιτσά ακόμα και στη Θεσσαλονίκη έτσι γίνεται. Μου χουν πει το ίδιο και για τα Τρίκαλα πάντως.
Συνηθισμένος κι εγώ, στην Κομοτηνή φεύγω καρφί στις διαβάσεις αλλά εδώ πατάνε παραπάνω γκάζι κι έρχονται πάνω σου. Γενικά εδώ είναι τελείως ούγγανοι. -
Μην ξεχνας οτι στην Κομοτηνη παιζει ΠΟΛΥ δυνατο πιπινολογιον ... επομενως ειδικα σε φοιτιτικη περιοδο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σταματας και να κανεις χαζι.
-
Για να μην τα θεοποιούμε όλα, πριν πολλά χρόνια είμαι στο Αμβούργο με Γερμανό συνεργάτη και περπατάμε στην άκρη στο πεζοδρόμιο, και βάζω κάτω το πόδι μου, αυτόματα σταμάτησε όλη η κίνηση, του λέω του Γερμανού, γιατί σταματάτε εδώ ενώ όπως έχεις δεί στην Αθήνα που έρχεσαι σε βάζουν στο σημάδι ?
Και τελείως ψυχρά μου απαντάει, εδώ κοστίζει πολύ να σε πατήσουμε !!!
Άρα πάει ο μύθος της ευγένειας και έρχεται στο προσκήνιο η νομοθεσία και η αυστηρή της τήρηση γιατί ο πέλεκυς είναι βαρύς.
-
η ειναι deja vu η οντως το 'χεις ξαναπει καπου αυτο Quadra!
-
Και εγώ έχω πει άπειρες φορές ότι στα θέματα οδικής συμπεριφοράς 'παιδεία' είναι ο φόβος του νόμου και η γνώση ότι η παραβίαση του θα έχει συνέπειες για τον παραβάτη. Αφαίρεσε τον φόβο αυτό για μερικούς μήνες ακόμα και στις πιο πολιτισμένες και πειθαρχημένες πόλεις του κόσμου και βάζω στοίχημα τα μπιρμπιλωτά μου μάτια ότι θα γίνουν και αυτές μπορντέλο.
-
Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Στο Βερολίνο παρατηρούσα τους οδηγούς να είναι σφιγμένοι, φοβισμένοι ή όπως θες πέστο. Και όλη η ευγένεια οπουδήποτε ήταν ψεύτικη, φαινόταν ότι από μέσα τους σε γαμοσταυρίζαν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι σημαίνει διάβαση πεζών στην Ευρώπη:
Αν ανέβεις προς βόρεια Ελλάδα θα το δεις κι εκεί. Όχι σε αυτό το βαθμό φυσικά αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών θα σταματήσει και απλά θα τσουλάει αργά το αυτοκίνητο μέχρι να αδειάσει η διάβαση και να φύγει. Στη Βέροια, στα Γιαννιτσά ακόμα και στη Θεσσαλονίκη έτσι γίνεται. Μου χουν πει το ίδιο και για τα Τρίκαλα πάντως.
Συνηθισμένος κι εγώ, στην Κομοτηνή φεύγω καρφί στις διαβάσεις αλλά εδώ πατάνε παραπάνω γκάζι κι έρχονται πάνω σου. Γενικά εδώ είναι τελείως ούγγανοι.Σωστός. Θεσσαλονίκη όχι τόσο.
Πάντως βλέπουμε και κάτι άλλο στο βίντεο. Οι πεζοί δεν ψωλαρμενίζουν/κωλοβαράνε/ψωλοκοπανάνε κλπ αλλά περνάνε με γρήγορο βήμα απέναντι. Ακόμα και φορτωμένοι με βαλίτσες. -
τι περιμενεις απο μια χωρα που ακομη και στην ονομασια δρομων κανει copy paste απο μια πολη στην αλλη?
-
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#