-
σχολια στο γιουτουμπ
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεστε ναρκωτικά, έχετε το ίδιο αποτέλεσμα και χωρίς αυτά,
Ποιος χρειάζεται LSD και παραισθησιογόνα, εδώ μιλάμε για πρώτο πράγμα και χωρίς να καταστρέφεις τον οργανισμό σουΤο furby έχει μια φάτσα σα να λέει 'τι ακούω ρε πούστη μου!'
παιδια οτι λεει ισχυει . το πηρα εχθες και το βραδυ σηκωθηκε εφαγε ολες τις μπανανες απο το ψυγειο και μετα ηρθε στο κρεβατι και μου εβαζε κωλοχερο.ανεξελεγκτη κατασταση
Ρε σεις...
Εχω ένα δημοσιογραφικό κασετόφωνο.
Ακούει και μιλάει.
Λέτε να 'ναι δαιμονισμένο ? -
ΟΧΙ ΡΕ Π.... ΜΟΥ
και τα αλλα τα ΖΩΑ ... Κάθονται και το κοιτάνε ......
Το νου σας .... ΑΥΤΟΙ , ...ψηφίζουν κιόλας !!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απο το 06.00 και μετα...ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ
bonus σχολιο απο κατω:
**ε βέβαια έχει 15 τσιπς μέσα του (είπαμε κοντζάμ διάβολος) και το κάθε τσιπάκι έχει καμιά δεκαριά πινς...γιαυτό λένε ότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!! ** -
Βοnus κι άλλα σχόλια απο κάτω όμως.... εδω
'When my furby goes to sleep it doesnt close its eyes all the way... its creepy...'
'You obviously never had one as a kid I couldn't sleep because of it and it still haunts me now....'
Δεν το ξέρω το παιχνίδι, δεν το έχω ξαναδεί, αλλά μήπως υπάρχει θέμα όσον αφορά την ψυχολογία μικρών παιδιών....? Μήπως είναι για πιο μεγάλα 'παιδιά' κατάλληλο για κάποιους λόγους και οχι για 6χρονα..?
(και οχι λόγω.... δαίμονα φυσικά.. )
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Βοnus κι άλλα σχόλια απο κάτω όμως.... εδω'When my furby goes to sleep it doesnt close its eyes all the way... its creepy...'
'You obviously never had one as a kid I couldn't sleep because of it and it still haunts me now....'
Δεν το ξέρω το παιχνίδι, δεν το έχω ξαναδεί, αλλά μήπως υπάρχει θέμα όσον αφορά την ψυχολογία μικρών παιδιών....? Μήπως είναι για πιο μεγάλα 'παιδιά' κατάλληλο για κάποιους λόγους και οχι για 6χρονα..?
(και οχι λόγω.... δαίμονα φυσικά.. )
Σωπα ρε και συ... δεν ειχες παιδια ή ανιψια τελη '90 να δεις τι πανικος ειχε γινει τοτε. Ηταν και ακριβουτσικο και οι γονεις στέναζαν.
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι αρχιδι ο κοκκινος
Tapatalk & SII
Και η πλάκα ειναι οτι τον είδε που ερχόταν.
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2
Αυτό λέγεται πουστιά
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
vengas, το είδες; Είσαι Ελλάδα; Εμένα δεν με αφήνει ...
-
-
-
-
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#