-
φιλαράκι κανένα στιλό εχεις προχειρο;
-
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
:lipsealed:Θεός ο τύπος που βγαίνει από το αμάξι και κοιτάει απογοητευμένος την μούρη του ΙΧ, χωρίς να δίνει καμιά σημασία στον οδηγό του βυτίου που έχει εγκλοβιστεί και κάνει ακροβατικά για να βγει.
-
Εγω αν ημουν ο φορτηγατζης θα τον εβριζα....
-
Γιατί??
-
Επειδή τον έπαιξα και κόντεψα να σε σκοτώσω και να αφήσω ορφανά τα παιδιά σου κι εσύ δεν άπλωσες ούτε το χέρι σου να με βοηθήσεις.
-
Αυτο...Πρωτα τον βοηθας να βγει και μετα του τα λες....
-
Δε λέει αυτό ο Scotch...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε λέει αυτό ο Scotch...Εγω αυτο καταλαβα και αυτο θα εκανα...Θα του εκανα κομματια το παρμπριζ να βγει και μετα θα τα ακουγε....
-
Eιρωνικά το λέει αλλά τεσπα. Κάνεις μαλάκια, κοντεύεις να τον σκοτώσεις αλλά τελικά την γλιτώνετε και οι δύο και επειδή δεν σε βοήθησε θα τον βρίσεις κιόλας??
-
Eιρωνικά το λέει αλλά τεσπα. Κάνεις μαλάκια, κοντεύεις να τον σκοτώσεις αλλά τελικά την γλιτώνετε και οι δύο και επειδή δεν σε βοήθησε θα τον βρίσεις κιόλας??Μα πρεπει να σε βοηθησει...Αν χτυπαγε ο φορτηγατζης λεμε τωρα και πεθαινε στο ατυχημα δε θα ηταν γαϊδουρια που δεν τον βοηθησε εστω και λιγο αυτος που τον χτυπησε το φορτηγο παρα το μονο που ειναι να κανει ειναι δει το αυτοκινητο του???Εμενα προσωπικα αυτο μου φαινεται λογικο...Βοηθας τον αλλον αφου εισαι εσυ καλα πρωτα απο ολα και μετα γινεται η διαδικασια...Βεβαια λεω εαν ημουν ο οδηγος του αυτοκινητου τι θα εκανα ετσι.
-
Ναι είναι γαιδουριά δε λέω, αλλά το να κάνεις τη μαλακία και μετά να τον βρίζεις από πάνω ε δεν μπορείς να το κάνεις.
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγω αν ημουν ο φορτηγατζης θα τον εβριζα....Βεβαια λεω εαν ημουν ο οδηγος του αυτοκινητου τι θα εκανα ετσι.
Ε?
-
Ναι είναι γαιδουριά δε λέω, αλλά το να κάνεις τη μαλακία και μετά να τον βρίζεις από πάνω ε δεν μπορείς να το κάνεις.Εγω αν ημουν ο φορτηγατζης θα τον εβριζα....
Βεβαια λεω εαν ημουν ο οδηγος του αυτοκινητου τι θα εκανα ετσι.
Ε?
Φασκω και αντιφασκω τι θες τωρα?
-
Ε εισαί μλκς
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ε εισαί μλκς -
-
-
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#