-
-
-
-
-
-
-
Επικό fail!!!
-
Κλαιω ειχε και facepalm παντως η υποθεση!!!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΑΤ ΝΑ ΔΕΙΣΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
http://www.dailymotion.com/video/xpab2j ... fail_sport
Ρικι Μαρτιν;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κλαιω ειχε και facepalm παντως η υποθεση!!! -
-
Nταξ όλο το χρήμα στις εταιρίες κινητής βρίσκεται το ξέρουμε!
Το πραγμά εχει πάρει διαστάσεις παρωδίαςΑσχετο ασχετικό και σορυ για το : Τι διαστάσεις είχε παρει η ατάκα '' τυχαιο δε νομίζω'' θελώ να ρωτήσω, ποιος μαλάκας είναι αυτος που μπορει να τηλεφωνίσει σε έναν αριθμο του 118.. και να χρεωθεί ένα ευρω το λεπτο για να μάθει ένα τηλέφωνο τι στιγμή που έχει ανακαληφθεί το ιντερνετ? θέλω να μου τον δείξετε με το δάχτυλο να το μουντζώνω και με τα δυο μου χέρια για ώρες!
Δε λέω έχει γέλιο! Βουκολική και με καλούς χαρακτήρες αλλά όταν πλερο.. έτσι είναι !!!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
θελώ να ρωτήσω, ποιος μ@λ@κ@ς είναι αυτος που μπορει να τηλεφωνίσει σε έναν αριθμο του 118.. και να χρεωθεί ένα ευρω το λεπτο για να μάθει ένα τηλέφωνο τι στιγμή που έχει ανακαληφθεί το ιντερνετ? θέλω να μου τον δείξετε με το δάχτυλο να το μουντζώνω και με τα δυο μου χέρια για ώρες!H μάνα μου που δεν ξέρει να ψάχνει στο Google. Αλλά μην την μουτζώσεις, σε παρακαλώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
θελώ να ρωτήσω, ποιος μ@λ@κ@ς είναι αυτος που μπορει να τηλεφωνίσει σε έναν αριθμο του 118.. και να χρεωθεί ένα ευρω το λεπτο για να μάθει ένα τηλέφωνο τι στιγμή που έχει ανακαληφθεί το ιντερνετ? θέλω να μου τον δείξετε με το δάχτυλο να το μουντζώνω και με τα δυο μου χέρια για ώρες!
H μάνα μου που δεν ξέρει να ψάχνει στο Google. Αλλά μην την μουτζώσεις, σε παρακαλώ.
Πες την να σε βάζει να τις το googlαρεις, εκτός και αν την περισσεύουν
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
θελώ να ρωτήσω, ποιος μ@λ@κ@ς είναι αυτος που μπορει να τηλεφωνίσει σε έναν αριθμο του 118.. και να χρεωθεί ένα ευρω το λεπτο για να μάθει ένα τηλέφωνο τι στιγμή που έχει ανακαληφθεί το ιντερνετ? θέλω να μου τον δείξετε με το δάχτυλο να το μουντζώνω και με τα δυο μου χέρια για ώρες!
H μάνα μου που δεν ξέρει να ψάχνει στο Google. Αλλά μην την μουτζώσεις, σε παρακαλώ.
oύτε εμένα αλλά με ρωτάει και μπαίνω στο ote whitepages ή στον xo και της βρίσκω το τηλ.
όταν δεν είμαι εκεί κοιτάει και το κατάλογο , εκείνο με τις πολλές σελ. τον θυμάστε;
-
Το εχω λύσει αλλιώς το πρόβλημα. Έχω μάθει τον πατέρα μου να google-αρει, και τις βρίσκει εκείνος τις πληροφορίες πλέον (άτσα...!! ).
-
O δικός μου είναι επιπέδου μαμάς. Οπότε αναγκαστικά...
-
-
Στην Βραζιλια δελφινια που εγκλωβίστηκαν σε θαλασσια ρευματα βγηκαν στην στερια και ο κοσμος τα εσωσε
-
από τα πιο συμπαθή ζώα του πλανήτη μας!
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#