-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ψαχνεις το Καρπενησι κ σε διαβεβαιω δεν θα μεινεις νηστικος .+1 αλλά δεν είναι 3 ώρες από Αθήνα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ψαχνεις το Καρπενησι κ σε διαβεβαιω δεν θα μεινεις νηστικος .
+1 αλλά δεν είναι 3 ώρες από Αθήνα.
10 λεπτα λιγοτερο
Ας οδηγησει πιο χαλαρα για διακοπες παει -
200 χλμ μέχρι την Λαμία και δεν είναι + άλλη μιάμιση τουλάχιστον μέχρι Καρπενήσι ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
200 χλμ μέχρι την Λαμία και δεν είναι + άλλη μιάμιση τουλάχιστον μέχρι Καρπενήσι ?Αθηνα -Λαμια κ να θελεις να το κανεις 2 ωρες δεν μπορεις ,εκτος κ εισαι κουλος
Λαμια -Καρπενησι λογω τουνελ μειωθηκε η αποσταση .
Χαλαρα πολυ χαλαρα 3 ωρες κ παντα μιλαω για ανθρωπους που εχουν καλη σχεση με το τιμονι -
'Σήμερα, το Καρπενησι αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες εκδρομείς, που φτάνουν κατά κύματα για να απολαύσουν το χιονοδρομικό κέντρο, τις γραφικές ταβέρνες, τα καλόγουστα μπαράκια, την πλειάδα των επιλογών διαμονής στα ξενοδοχεία του, αλλά και την παρθένα φύση της Ευρυτανίας'
Την προϋπόθεση να μην ποδοπατηθω την πληρεί ή θα κολυμπάω σε μια θάλασσα επίδοξων σκιέρ και πάσης φύσεως τρέντηδων;
-
Ποιός θα πάει Καρπενήσι και πότε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός θα πάει Καρπενήσι και πότεΘ α πανε αλλα το ποιοι θα πανε κανει την διαφορα ,μπουληδες που μενουν κλεισμενοι μεσα κ δεν θα σ'ενοχλησουν καθολου .Αλλωστε το καρπενησι ειναι τεραστιος χωρος με πολλες επιλογες .
-
Ευελπιστώ να μείνω και εγώ μέσα
-
Τιγρη τι αλλες απαιτησεις εχεις; Αν δε σε νοιαζει να μην εχεις αλλες επιλογες διασκεδασης απο το φαϊ, δοκιμασε και την ορεινη Φωκιδα. Αθ. Διακος κλπ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τιγρη τι αλλες απαιτησεις εχεις; Αν δε σε νοιαζει να μην εχεις αλλες επιλογες διασκεδασης απο το φαϊ, δοκιμασε και την ορεινη Φωκιδα. Αθ. Διακος κλπΓυμνες χορευτριες
Χαβιαρι καθε βραδυ στο δωμάτιο μου
Παρόλα αυτα θα εξετάσω και την Φωκιδα thanx -
http://www.villavirginia.gr/index.htm
Aυτό τι λέει;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τιγρη τι αλλες απαιτησεις εχεις; Αν δε σε νοιαζει να μην εχεις αλλες επιλογες διασκεδασης απο το φαϊ, δοκιμασε και την ορεινη Φωκιδα. Αθ. Διακος κλπ
Γυμνες χορευτριες
Χαβιαρι καθε βραδυ στο δωμάτιο μου
Παρόλα αυτα θα εξετάσω και την Φωκιδα thanxΤο πρωτο ειναι ευκολο στην Ελληνικη επαρχια, το δευτερο υπο εξεταση
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν καποιος ψαχνει κατι που να ειναι μεχρι 3 ωρες μακρια απο Αθηνα (οχι 3 και μιση ουτε 4),να μην πεθανει της πεινας Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια γιατι οι μαγαζατορες θα εχουν βαλει λουκετο για 2 εβδομαδες,και να μην ποδοπατηθει απο ορδες τουριστων ,εχει καμια ελπιδα να βρει κατι;Εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια απο Ισθμια και κατηφοριζοντας προς Λουτρα Ωραιας Ελενης, Σοφικο,Κορφο,Επιδαυρο,
-
Από Θεσσαλονίκη για Καρπενήσι ποιός δρόμος ενδείκνυται; Τα ferry boats αποκλείονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από Θεσσαλονίκη για Καρπενήσι ποιός δρόμος ενδείκνυται; Τα ferry boats αποκλείονται.http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/ ... itania.asp
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τιγρη τι αλλες απαιτησεις εχεις; Αν δε σε νοιαζει να μην εχεις αλλες επιλογες διασκεδασης απο το φαϊ, δοκιμασε και την ορεινη Φωκιδα. Αθ. Διακος κλπΕκεί κοντά υπάρχει και αυτό http://www.aselinoshotels.gr/index1.html
Δοκιμασμένο αλλά ίσως σου πέσει ... υπερβολικά ήσυχο. Αν χιονίσει θα έχει λιγότερο χιόνι από Αθ.Διάκο. -
Eπειδη τα Χριστουγεννα θα ειμαι στα Ζαγοροχωρια θα ηθελα πληροφοριες για την διαδρομη Σκαμνελι-Βωβουσα που ειναι περιπου 25χλμ πολλα απο αυτα χωματοδρομος .
Οι μικροδυσκολιες δεν ειναι προβλημα γιατι εχω τετρακινηση κ δεν μ'ενδιαφερει αν θα το λερωσουμε κ λιγο .
Ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Eπειδη τα Χριστουγεννα θα ειμαι στα Ζαγοροχωρια θα ηθελα πληροφοριες για την διαδρομη Σκαμνελι-Βωβουσα που ειναι περιπου 25χλμ πολλα απο αυτα χωματοδρομος .
Οι μικροδυσκολιες δεν ειναι προβλημα γιατι εχω τετρακινηση κ δεν μ'ενδιαφερει αν θα το λερωσουμε κ λιγο .
Ευχαριστω εκ των προτερωνΕίχα πάει το 1998 στα Ζαγόρια και έμενα στο Σκαμνέλλι, ο δρόμος δεν είναι άσχημος, φαντάσου εγώ με στριτάδικο αυτοκίνητο δεν είχα πουθενά πρόβλημα
Πολύ ωραίο μέρος για εκδρομή, θα ξαναπάω σίγουραΦέτος θα πάω στο Πήλιο από 27 έως 30/12. Θα μείνουμε στο Pilio Holiday club κοντά στην Τσαγκαράδα και θα μας κοστίσει 360 ευρώ με πρωινό και ένα γεύμα, εγώ και τα 3 γυναικόπαιδα.
-
Για τον Ξενωνα του Κεντερη -Παπιγκο ξεκινησαμε αλλα δεν προκαμαμε Ετσι καταληξαμε στο Σκαμνελι κ λογω γειτνιασης θελουμε να επισκεφτουμε την Βαλια Καλντα εξ ου κ το ενδιαφερον για την διαδρομη .Μαλλον οικονομικα θα την βγαλουμε με 90ευρω την διανυκτερευση ,μεγαλη διαφορα με αυτα που ζηταει ο κ Κεντερης .
Καλα να περασουμε -
Για διημερο-τριήμερο από Θεσσαλονίκη στα Ζαγοροχώρια ψάχνομαι. Μου είπαν να αποφύγω το Πάπιγκο για διαμονή ως πιο ακριβό μέρος και να επιχειρήσω αλλού.
α) Ξέρουμε ωραία μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δούμε;
β) Έχει κανείς καμιά πρόταση για διαμονή; Τιμαί λογικαί ζητάω, όχι απαραιτήτως λούσα ούτε απαραιτήτως φθήνια.
γ) Οι διαδρομές ανάμεσα στα χωριά πόσο δύσκολες είναι για μη τετρακούνα σε περίπτωση κακοκαιρίας; Χειμώνας είναι, Πίνδος είναι και δεν θέλω να αποκλειστώ σε ένα χωριό λόγω π.χ. χιονιού.
δ) Πόση ώρα είναι μέσω Εγνατίας πλέον;
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ