-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
21 Νοεμβρίου να πάω Δουβλίνο για 4 μέρες ή όχι ;
Σκυλοβαριέμαι αλλά δεν είναι και πολύ πιθανό να ξαναβρεθώ κατά 'κει...Τι περιλαμβάνει το μενού ;
Εν τέλει θα πάω και το κρίμα στο λαιμό μου
Μα να μην προταθεί ούτε ένα μουσείο ρε παιδί μου που τόσο μ'αρέσουν, ε θ'αναγκαστώ να κόβω βόλτες και να δοκιμάζω εστιατόρια, που το απεχθάνομαι ως γνωστόν
Είπαμε, πας εκεί για έναν και μόνο σκοπό, μην αποσυντονίζεσαι
και μόνο το γεγονός ότι πούλησες το παρίσι αποτελεί ασυγχώρητο αμάρτημα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φέτος λέω να χαλάσω ό,τι έχω και ό,τι μπορώ να δανειστώ και να κάνω Χριστούγεννα Βιέννη.
Καλά οτι αξίζει φαντάζομαι είναι αυτονόητο. Θέλω να ψάξω για αξιοθέατα, τιμές κτλ...
ΡοΧι για λέγε...
Θύμιο δεν ρωτάς τον ντρίφτερ για Βιέννη, έχει εμπάργκο
να ρωτήσεις τον βιενόπληκτο
Δεν μπορώ να βοηθήσω στο θέμα Βιέννη, είχαμε πάει όταν ήμουν 16, οδικώς, τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι με το honda πριν αναλάβει η εύα , και είχαμε περάσει πολύ ωραία. Είμασταν Πρωτοχρονιά, και είχαμε κινηθεί κυρίως με γνώμονα τα μουσεία αξιοθέατα, οπότε ό,τι σου πώ θα είανι τα απολύτως τετριμένα
guiness factory@μιραζ : έχω μείνει σε πολύ χειρότερα, αυτό μου φάνηκε μια χαρά
Hμουν περσι το Πασχα δεν θα μιλησω βεβαια γιατι εχουμε τον Βιεννολογο. Μου αρεσε αλλα το Παρισι μου αρεσει περισσοτερο
-
έτσι το παρισόπληκτο team
θάνατος στους ούνους
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Hμουν περσι το Πασχα δεν θα μιλησω βεβαια γιατι εχουμε τον Βιεννολογο. Μου αρεσε αλλα το Παρισι μου αρεσει περισσοτερο
Νταξ' τώρα άμα αρχίσουμε να λέμε και τα αυτονόητα να πάμε και στον ANT1 να κάνουμε ρεπορτάζ για τον Ευαγγελάτο : 'Μάλιστα κύριοι γυρίζουν τα χλμ σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα'
-
Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να λέμε τα αυτονόητα, γιατί απ ό,τι φαίνεται ου γαρ έρχεται μόνον
άκου εκεί δουβλίνο
Ακολουθείς τον μίκυ κατα πόδας
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Νταξ' τώρα άμα αρχίσουμε να λέμε και τα αυτονόητα να πάμε και στον ANT1 να κάνουμε ρεπορτάζ για τον Ευαγγελάτο : 'Μάλιστα κύριοι γυρίζουν τα χλμ σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα'
Τα γυριζουν ε?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φέτος λέω να χαλάσω ό,τι έχω και ό,τι μπορώ να δανειστώ και να κάνω Χριστούγεννα Βιέννη.
Καλά οτι αξίζει φαντάζομαι είναι αυτονόητο. Θέλω να ψάξω για αξιοθέατα, τιμές κτλ...
ΡοΧι για λέγε...
Θύμιο δεν ρωτάς τον ντρίφτερ για Βιέννη, έχει εμπάργκο
να ρωτήσεις τον **βιενόπληκτο **:rtfm:
Τον Κων/νο εννοείς, έτσι;;
-
Εξαρτάται τί θέλεις βέβαια από ένα ταξίδι. Προσωπικά αυτή η πόλη μου φάνηκε σαν βγαλμένη μέσα από παραμύθι
-
Ειδες Θυμιο, ακουσε Βιεννη και εμφανιστηκε, οπως τα σαλιγκαρια μετα την βροχη
Κων ασε τα παραμυθια και δωσε ινφο στον λαο σου -
Εγώ πιστεύω οτι έχει φτιάξει ένα tool-άκι κι όποτε γράφεται το tag βιέννη, τσουπ, σκάει πμ
Τι ψάχνω;
Ψάχνω όμορφες γιορτινές και γραφικές εικόνες, ψάχνω αξιοθέατα , κάποιους που να καταλαβαίνουν τα αγγλικά που μιλώ και φυσικά για φωτογρφικές προκλήσεις...επειδή δεν έχω ταξιδέψει ποτέ στην κεντρική Ευρώπη, ψάχνω για μια αντιπροσωπευτική πόλη, με το ανάλογο 'χρώμα'
Λεφτά δεν έχουμε, επομένως ας είναι όσο ακριβά θέλει
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ πιστεύω οτι έχει φτιάξει ένα tool-άκι κι όποτε γράφεται το tag βιέννη, τσουπ, σκάει πμΤι ψάχνω;
Ψάχνω όμορφες γιορτινές και γραφικές εικόνες, ψάχνω αξιοθέατα , κάποιους που να καταλαβαίνουν τα αγγλικά που μιλώ και φυσικά για φωτογρφικές προκλήσεις...επειδή δεν έχω ταξιδέψει ποτέ στην κεντρική Ευρώπη, ψάχνω για μια αντιπροσωπευτική πόλη, με το ανάλογο 'χρώμα'
Λεφτά δεν έχουμε, επομένως ας είναι όσο ακριβά θέλει
νομιζω οτι καλυπτει τις αναγκες σου
http://en.wikipedia.org/wiki/Timişoara
εψαξα με βαση τη προφορα αγγλικων!
-
γεια σας παιδιά
Υπάρχει καμιά πρόταση για Πρωτοχρονιά προς Βορεια Ελλάδα για χαλαρωση στη φύση και για νέους γονείς? Ο μικρός θα είναι 9 μηνών και θα χρειάζεται τα γνωστά παρελκόμενα
-
Κερκίνη
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΚερκίνηΠολυ ομορφα!
Eπισης, Ελατοχορι Πιεριας. (Σημερα εκει πηγα )
Ωραιο φαι και περιβαλλον στο 'Κοκκινο πιπερι'
Ισως η καλυτερη μοσχαρισια μπριζολα που εχω γευτει ποτε...
(Ακομα και απο του γνωστου 'Μανωλη')
Εναλλακτικα, παιζει και Aριδαια, Φλωρινα κτλ.
-
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
γεια σας παιδιάΥπάρχει καμιά πρόταση για Πρωτοχρονιά προς Βορεια Ελλάδα για χαλαρωση στη φύση και για νέους γονείς? Ο μικρός θα είναι 9 μηνών και θα χρειάζεται τα γνωστά παρελκόμενα
Ωραίος προορισμός η Κερκίνη,όπως σου είπαν και πριν .Αν τον επιλέξεις και επειδή εχω παει αρκετές φορές,θα σε διαφωτίσω για τα περαιτέρω..
-
για ριξε εναν διαφωτισμο σε 5-10 γραμμες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για ριξε εναν διαφωτισμο σε 5-10 γραμμες...Βόλτα με βάρκα στη λίμνη,αν και δεν είμαι σίγουρος οτι τέτοια εποχή θα μπορέσεις..
Φαγητό στα Άνω Πορόια (πολύ ωραίο χωριό),στον Βασιλείου,λίγο πιο πάνω καφέ-γλυκό στο Τίντζα (τα γλυκά χειροποίητα και άψογα).Υπάρχει και παιδική χαρά εκει αν έχεις παιδιά,οπότε εσυ πίνεις το καφεδάκι σου και αυτά παίζουν.Αν είσαι fun της ιππασίας σχεδόν απέναντι απο τον Βασιλείου.Επίσκεψη στο μοναστήρι που είναι πάνω απο τα Πορόια με φανταστική θεα.Επίσης για φαγητό πολύ καλή ιδέα είναι η εβόρα στη Μακρυνίτσα.Συγκεκριμένα στο δρόμο απο Μακρυνίτσα προς Πλατανάκια,και πολύ κοντά στην πρώτη -
Αν καποιος ψαχνει κατι που να ειναι μεχρι 3 ωρες μακρια απο Αθηνα (οχι 3 και μιση ουτε 4),να μην πεθανει της πεινας Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια γιατι οι μαγαζατορες θα εχουν βαλει λουκετο για 2 εβδομαδες,και να μην ποδοπατηθει απο ορδες τουριστων ,εχει καμια ελπιδα να βρει κατι;
-
Ψαχνεις το Καρπενησι κ σε διαβεβαιω δεν θα μεινεις νηστικος .
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ