-
Αυτα τα 200αρια και 300φευγα που γραφετε ειναι για 1 βραδυ; Ή για ολη τη διαμονη;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτα τα 200αρια και 300φευγα που γραφετε ειναι για 1 βραδυ; Ή για ολη τη διαμονη;Ο αριστερός koutsan πάντα μιλάει για τιμή διανυκτέρευσης
Δεν είμαστε και γύφτοι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ήταν να κάνουμε και surf couching με τη γκόμενα, αλλά τελικά το προτιμήσαμε για να μη είμαστε βάρος στα παιδιά που μας ξεναγήσανε
Asimov, αν θες να κοιτάξω τα κοιτάπια μου για τπτ underground μερη
Στα must το curry wurst στο Curry 36 και το μουσείο των πραγμάτων, για κάτι διαφορετικό
Είχα ανακαλύψει και τις φοιτητοπεριοχές και ήταν all the money (δεν ξέρω αν τους πέφτεις λίγο μεγάλος όμως για αυτά )couch surfing λέγεται ρεεεε
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ήταν να κάνουμε και surf couching με τη γκόμενα, αλλά τελικά το προτιμήσαμε για να μη είμαστε βάρος στα παιδιά που μας ξεναγήσανε
Στα must το curry wurst στο Curry 36 και το μουσείο των πραγμάτων, για κάτι διαφορετικό
Είχα ανακαλύψει και τις φοιτητοπεριοχές και ήταν all the money (δεν ξέρω αν τους πέφτεις λίγο μεγάλος όμως για αυτά )couch surfing λέγεται ρεεεε
κι έλεγα ότι κάτι δε μου πάει καλά
Δείξτε κατανόηση
-
Εγώ ώς γνήσιος αριστερός, έμεινα σε Hostel (προφανώς στο ανατολικό που είναι και αυτό που αξίζει ) με 12 € τη βραδιά.
Είχα ανακαλύψει και τις φοιτητοπεριοχές και ήταν all the money (δεν ξέρω αν τους πέφτεις λίγο μεγάλος όμως για αυτά )Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα αγαπητε για τους αριστερους και τους δεξιους! Ρωτα τον koutsan να σου πει
Εγω λοιπον (δεξι χερι της Αλεκας γαρ), εκλεισα, τελικα, στο Park Inn (4*), πανω στην Alexanderplatz, €95 με πρωινο το δικλινο.
Κυκλοφορω καθημερινα σε φοιτητοπεριοχη , οποτε και μεγαλος να πεφτω (καμια 10αρια χρονια), εχω παρει το σουλουπι και δεν ξεχωριζω. Εξαλλου, η... παρεα μου θα ειναι της ηλικιας τους
Ο,τι info εχεις, δωσε: οσο πιο underground τοσο καλυτερα!Γηραιε σε κανα hostel θα 'χες μεινει και σου κανει εντυπωση η τιμη! Δυστυχως πεσανε αφραγκιες, οποτε συμβιβαστηκα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα αγαπητε για τους αριστερους και τους δεξιους! Ρωτα τον koutsan να σου πει
Εγω λοιπον (δεξι χερι της Αλεκας γαρ), εκλεισα, τελικα, στο Park Inn (4*), πανω στην Alexanderplatz, €95 με πρωινο το δικλινο.
Κυκλοφορω καθημερινα σε φοιτητοπεριοχη , οποτε και μεγαλος να πεφτω (καμια 10αρια χρονια), εχω παρει το σουλουπι και δεν ξεχωριζω. Εξαλλου, η... παρεα μου θα ειναι της ηλικιας τους
Ο,τι info εχεις, δωσε: οσο πιο underground τοσο καλυτερα!Γηραιε σε κανα hostel θα 'χες μεινει και σου κανει εντυπωση η τιμη! Δυστυχως πεσανε αφραγκιες, οποτε συμβιβαστηκα
Θα συνοδεύεσαι λοιπόν Καλά κάνω και ρίχνω άδειο για να βγάλω γεμάτο
Αύριο θα ανέβω στο γραφείο, θα πάρω το χάρτη του Βερολίνου (ελπίζω να τα βρώ), θα το σκανάρω και θα σου δείξω κάποιες περιοχές. Είναι και κάποια μαγαζάκια που δεν καταφέραμε να πάμε λόγω χρόνου, και μου τα είχαν συστήσει τα παιδιά που θα μας φιλοξενούσαν
Βερολίνο
Όσο είναι καιρός, γιατί θα χαλάσει κι αυτόΕΕΠ, αν έχεις μέρες, Potsdam και Δρέσδη είναι σε απόσταση βολής
-
Με καταλαβες
Κι απο Δευτερα να μου τα στειλεις δεν εχω προβλημα , ετσι κι αλλιως ΣΚ θα λειπω εκδρομη στα εξωτικα Τρικαλα
Δρεσδη θα παω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -
Το Potsdam δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο (φοιτητούπολη είναι πάντως ), απλά μπορείς στο γυρισμό να σταματήσεις για ενα καφεδακι
Ζηλεύωω (με την καλή εννοια )
Πότε πας?
-
Παρασκευη 13 του μηνος!
Θα σου στειλω pm με το mail μου το απογευμα! -
@rx8_πλαγιάζοντας: couch surfing ρε, όχι surf couching Τα σπάει όμως.
-
σκεφτόμαστε με το...έτερον ήμισυ για 3ήμερο ορεινή Αρκαδία (λες κι έχει και μη-ορεινή )..
Ψάχνω 3 μέρες τώρα πού θα μέινω. Οι τιμές είναι στην καλύτερη περίπτωση 120 €
Πάνε καλά;;;
Και δεν πάω Μάλτα με ένα πακετάκι που βρήκα: 1 βδομαδούλα, εισητήρια αεροπορικά και διαμονή 230...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
σκεφτόμαστε με το...έτερον ήμισυ για 3ήμερο ορεινή Αρκαδία (λες κι έχει και μη-ορεινή )..Ψάχνω 3 μέρες τώρα πού θα μέινω. Οι τιμές είναι στην καλύτερη περίπτωση 120 €
Πάνε καλά;;;
Και δεν πάω Μάλτα με ένα πακετάκι που βρήκα: 1 βδομαδούλα, εισητήρια αεροπορικά και διαμονή 230...
230 αεροπορικά + διαμονή 7 μέρες ?
Που θα μένετε δηλ ?
-
έχουν βγεί κι εδώ κάτι τέτοιες προσφορές, μόνο πυ έχει το μαγικό πρόθεμα
**v.a **250€
οπερ εστί μεθερμηνευόμενον άμα βάλεις κανα καλό ξενοδοχείο, έφτασες στο 400αριΣίγουρα πάντως θα παίξουν τρελές προσφορές φέτος, όποιος έχει λεφτά μπορεί να ευχαριστηθεί διακοπές
-
έχουν βγεί κι εδώ κάτι τέτοιες προσφορές, μόνο πυ έχει το μαγικό πρόθεμα**v.a **250€
οπερ εστί μεθερμηνευόμενον άμα βάλεις κανα καλό ξενοδοχείο, έφτασες στο 400αριΣίγουρα πάντως θα παίξουν τρελές προσφορές φέτος, όποιος έχει λεφτά μπορεί να ευχαριστηθεί διακοπές
Όποιος έχει λεφτά φχαριστιόταν και πέρυσι και πρόπερσι
-
Indeed
Εverything is relative, though -
δεν ξερω τι παίζει με διαμονή, θα πάνε κάποιοι γνωστοί και θα μάθω εντυπώσεις.
ωστόσο και 400 να φτάσει και 500 πάλι λίγα είναι...Στη Βυτίνα τόσα θες για 3ήμερο...
-
σκεφτόμαστε με το...έτερον ήμισυ για 3ήμερο ορεινή Αρκαδία (λες κι έχει και μη-ορεινή )..Ψάχνω 3 μέρες τώρα πού θα μέινω. Οι τιμές είναι στην καλύτερη περίπτωση 120 €
Πάνε καλά;;;
Οι 'In' πανε Στεμνίτσα, Δημητσάνα και Βυτίνα,
εγω γουστάρω Λαγκάδια είναι πολύ ήσυχα και πιο φθηνά έχει ένα hotel με super εστιατόριο και ένα baraki. Με το αμάξι βολτάρεις στα υπόλοιπα -
το ξέρω μωρέ, εγώ ψάχνω κάτι πιο απόμερο, κάτι πιο απλό...όχι δήθεν χλίδες σε μέρη που δεν προσφέρουν τίποτα...
την έχω οργώσει την Αρκαδία, άλλωστε ο μισός αρκάς είμαι...
θα ψάξω προς Δασικό Χωριό να δούμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
1 adult μου λεει το link...λέει 1 adult επειδή βαριόμουν να το αλλάξω.
βάλε 2 ενήλικες, και κατηγοριοποίηση με τιμή, και θα σου βγει 225
https://secure.hilton.com/en/hi/res/you ... stid=48263 -
το ξέρω μωρέ, εγώ ψάχνω κάτι πιο απόμερο, κάτι πιο απλό...όχι δήθεν χλίδες σε μέρη που δεν προσφέρουν τίποτα...την έχω οργώσει την Αρκαδία, άλλωστε ο μισός αρκάς είμαι...
θα ψάξω προς Δασικό Χωριό να δούμε
Ξενώνας Παπανικόλα στην Πιάνα http://www.hotelpapanikola.gr/
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ