-
Παιδια Σκεφτομαστε να παμε Μονεμβασια για 2 μερες.Τι λετε?Ποση ωρα ειναι απο Αθηνα?Εχετε κατι να προτεινεται στη περιοχη?
-
Ο Asimov νίκησε με ενάμισι καλάθι την Ταού και θέλει να πάει και Βερολίνο????
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Asimov νίκησε με ενάμισι καλάθι την Ταού και θέλει να πάει και Βερολίνο????Πλάκα πλάκα
Όχι μόνο θέλει να πάει Βερολίνο, αλλά έφυγε και για ΣΚ το πουλάκι μουΚάτσε να τον ταχτοποιήσω. Θα του στείλω καλές πληροφορίες λοιπόν
(πάλι καλά που μπορούμε και δουλεύουμε και τους γαύρους σε κάτι )
-
Έχει ένα πολύ γουστόζικο στο Ανατολικό Βερολίνο, κοντά στον σταθμό των τρένων του οποίου τα δωμάτια είναι διακοσμημένο σαν αναταλικόγερμανικό διαμέρισμα. Ό,τι πρέπει για την περίπτωση του Asimov Δυστυχώς δεν πολυβολεύουν οι συγκοινωνίες εκεί.
Penzlauer Berg!
-
Ποιός άθλιος πάει Βερολίνο; (χωράω σε μια βαλίτσα να με κουβαλήσει και μένα; )
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια Σκεφτομαστε να παμε Μονεμβασια για 2 μερες.Τι λετε?Ποση ωρα ειναι απο Αθηνα?Εχετε κατι να προτεινεται στη περιοχη?Η Μονεμβασια κατ'εμε ειναι 'θερινος' εκδρομικος προορισμος μιας και αν βρεχει δεν εχει τιποτα να δεις και πουθενα να πας.
Τωρα ενα τριωρο αν δεν φοβασαι τα ρανταρ και αν δεν βρεις ομιχλη στην Τριπολη θα το φας για να φτασεις. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
το ξέρω μωρέ, εγώ ψάχνω κάτι πιο απόμερο, κάτι πιο απλό...όχι δήθεν χλίδες σε μέρη που δεν προσφέρουν τίποτα...
την έχω οργώσει την Αρκαδία, άλλωστε ο μισός αρκάς είμαι...
θα ψάξω προς Δασικό Χωριό να δούμε
Ξενώνας Παπανικόλα στην Πιάνα http://www.hotelpapanikola.gr/
Ωραίος φαίνεται ο Παπανικόλας και μάλιστα ποιό κοντά από το Το Σπίτι της Θεώνης που έμεινα εγώ ένα βράδυ με την οικογένεια πριν 2 περίπου χρόνια.
Το χωρίο σίγουρα δεν είναι καθόλου δήθεν, έχει τουλάχιστον 2 ταβέρνες και πολλά σπίτια ντόπιων.
-
Εγκαθετοι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΕγκαθετοιΜυστρί και πηλοφόρι στις βαλίτσες να φτιαξεις το τείχος εσύ
Και φωτό για τα πειστήρια -
καππαδοκία εχει ταξιδεψει καποιος?
6 μερες (16-21) με πτηση απο θεσσαλονίκη-Καισάρεια,με πρωινό και δειπνο στο ξενοδοχείο στην καππαδοκία,πασχαλινό γεύμα,φορους αεροδρομίων,μεταφορα και ξεναγηση σε 790 Ε ειναι καλα?
μου φαινονται αρκετα,αλλα θελω να παω να δω αυτα τα μερη και δεν οργανώνονται πολλες τέτοιες εκδρομές -
Φίλος είχε πάει οδικώς, πανέμορφα μέρη, μακάρι το πρόγραμμα του πρακτορίου να μην είναι αρπαχτή. Είναι μέρη που δύσκολα τα πλησιάζεις μόνος
Η τιμή σίγουρα δεν είναι φτηνή -
ΦΟΒΕΡΟ μέρος, αν όντως μπορέσεις, αξίζει με τα χίλια.
Εγώ πήγα με το σχολείο στα πλαίσια αδελφοποίησης με ένα εκεί (λύκειο κιλιτσασλαν ή κάπως έτσι). Τέτοια φιλοξενία δεν ένιωσα ποτέ ούτε από τους γονείς μου. Το θυμάμαι και συγκινούμαι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΦΟΒΕΡΟ μέρος, αν όντως μπορέσεις, αξίζει με τα χίλια.Εγώ πήγα με το σχολείο στα πλαίσια αδελφοποίησης με ένα εκεί (λύκειο κιλιτσασλαν ή κάπως έτσι). Τέτοια φιλοξενία δεν ένιωσα ποτέ ούτε από τους γονείς μου. Το θυμάμαι και συγκινούμαι...
σας υποδέχτηκαν δίμετρες ξανθές με τα μαλάκια κοτσιδούλες?
εμ ,φυσικό είναι να μην ένιωσες αλλού τέτοια φιλοξενία... μιλάμε για γυναίκες άλλου επιπέδου -
Δίμετρες ξανθιές δεν ήταν, έπαιζε πολύ PPO καστανό...
-
Τeenιες καταστάσεις
(δεν βγαζεις αυτο το i-στο-dialo απ την υπογραφή σου ρε Ντίνο, είναι τραγωδία )
-
αρπαχτη δεν νομιζω να ειναι
την εκδρομη εχει αναλαβει το radio Θεσσαλονικη,ο μεγαλυτερος ραδιοφωνικος σταθμος της πόλης σε συνεργασια με το πρακτορειο SILVER HOLIDAYS,(ειχε οργανωσει αντιστοιχη εκδρομη και περσι,αλλα οδικως,που ειναι αρκετα μεγαλη ταλαιπωρεια)οποτε δεν νομιζω να παιζουν πουστια,περσι οσοι συμμετειχαν εμειναν ευχαριστημενοι.Σε ερωτηση μου οτι η τιμη ειναι αρκετα αλμυρη,η απαντηση ηταν οτι το κοστος ανεβαζει η πτηση τσαρτερ,με απευθειας μεταβαση απο θεσσαλονικη στην Καισαρεια και το αντιστροφο,αλλα και παλι η τιμη δεν παυει να ειναι αλμυρη για τα τα δικα μου μετρα. -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
6 μερες (16-21) με πτηση απο θεσσαλονίκη-Καισάρεια,με πρωινό και δειπνο στο ξενοδοχείο στην καππαδοκία,πασχαλινό γεύμα,φορους αεροδρομίων,μεταφορα και ξεναγηση σε 790 Ε ειναι καλα?
μου φαινονται αρκετα,αλλα θελω να παω να δω αυτα τα μερη και δεν οργανώνονται πολλες τέτοιες εκδρομές -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
μου φαινονται αρκετα,αλλα θελω να παω να δω αυτα τα μερη και δεν οργανώνονται πολλες τέτοιες εκδρομέςμπορεις να πεις καποιες πληροφοριες σε παρακαλω?
πως πηγες9αυτοκινητο,αεροπλανο,μονος ή οργανωμένα,ποσο σου στοιχισε?
ευχαριστω -
Nαι ναι πες τα ολα Γιωργο εναδυοτρια, γιατι εχω ξεκινησει πλάνα για το καλοκαιρι
-
Ηταν κρουαζιερα που οργανωσε η εταιρια που εργαζομαι . Πιαναμε λιμανια κ επισκεπτομαστε προορισμους πχ Παλαιστινη-Χαιφα -Εφεσος -Καισαρεια κ κατι απο Συρια φοβαμαι οτι θα σας επηρεασω αρνητικα .
Το μονο σημειο που αισθανθηκα ανετα ηταν οταν βρεθηκα με τους Παλαιστινιους κ το χειροτερο οταν βρεθηκα στο Ισραηλ
Τις περισσοτερες φορες δεν εβλεπα την ωρα να γυρισω στο πλοιο .
Προορισμος που αξιζει να επισκεφθει κανεις ,κατα την αποψη μου , ειναι η Εφεσος .
Κατα τους ξεναγους τους ομως τιποτα δεν ειναι Ελληνικο .
Ελπιζω να μη βοηθησα
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ