-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Brighton να πας για μπουγάτσαSent from Corsair's brick
Οι μουσάτοι με τους κρύους καφέδες
-
Ναι προσοχή στα ελληνικά
Sent from Corsair's brick
-
Σκέφτομαι να πάω στην Κύπρο με το αυτοκίνητό μου (ελληνικό) μέσω Ρόδου-Τουρκίας- και μετά κατεχόμενα και Κύπρος..
Έχει ιδέα κανείς αν αυτό είναι εφικτό;;
Όποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.. -
Έχεις σκεφτεί ότι θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι? Και θα σου βγει η μπίστη στις μετεπιβιβάσεις. Λάβε υπόψη ότι η Κύπρος έχει πανεύκολα και φθηνά αεροπορικά, και μπορείς να νοικιάσεις εκεί ότι σου μαβλώσει.
-
o γαμπρος μου παντως φορτωνει το εταιρικο αυτοκινητο με τα δειγματα λογω της δουλειας και το στελνει κατευθειαν με καραβι Κυπρο.Αυτος παει αεροπορικως.
Γιατι να κανεις ολο αυτο το δρομολογιο,οταν υπαρχει καραβι κατευθειαν? -
Στην Τσύπρον οδηγουν αγγλικάν υπόψην,δηλαδης μεσα στην πολη ενα σοκ θα το παθεις
-
Σιγά τα ωά
Sent from Corsair's brick
-
Τα ξέρω όλα αυτά, αλλά θα πάω για καιρό, και αναγκαστικά θα οδηγάω εκεί..
Σκέφτηκα γιατί να μην τα συνδυάσω με μια ωραία(;) βόλτα συν το αμαξάκι μου ..
Απλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει στα κατεχόμενα και στην διαδρομή μέσα στην Τουρκία, γιαυτό ρωτάω.. -
Παρε ενα Bren gun μαζι σου. Δε ξερεις τι μπορει να σου τυχει.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Τα ξέρω όλα αυτά, αλλά θα πάω για καιρό, και αναγκαστικά θα οδηγάω εκεί..
Σκέφτηκα γιατί να μην τα συνδυάσω με μια ωραία(;) βόλτα συν το αμαξάκι μου ..
Απλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει στα κατεχόμενα και στην διαδρομή μέσα στην Τουρκία, γιαυτό ρωτάω..Οι δρομοι στα Κατεχομενα ειναι ψιλοαθλιοι αλλα χωρις κινηση και οι διαδρομες ωραιες (παρθενα μερη ιδιως προς Καρπασια)
Αλλα αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ειναι παλαβο υπαρχει απευθειας καραβι Ελλαδα-Κυπρος
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παρε ενα Bren gun μαζι σου. Δε ξερεις τι μπορει να σου τυχει.+1
Έχω ακούσει ότι μόνο η Τοσκάνη είναι αντίστοιχα επικίνδυνη εντός της Ε.Ε. -
Η Τοσκάνη επικίνδυνη;
-
Βασικά δεν υπάρχει καράβι, μόνο cargo..
'Οταν έγραψα συνθήκες, δεν εννοούσα λακκούβες κτλ, αλλά αστυνομία σύνορα και τα τοιάυτα.. -
Πήγα να κλείσω κάτι εισιτήρια πριν από travelplanet και ενώ πλήρωσα κανονικά με κάρτα (δεσμεύτηκε το ποσό) έφαγα άκυρο στο τέλος ότι η κράτηση δε μπόρεσε να πραγματοποιηθεί Τα συστήματά τους μέσα
-
Έχει να προτείνει κανείς καλα μερη για φαγητό - καφέ στην περιοχή του Αη Γιάννη στο Πήλιο?
-
θα τον βρεξεις;
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Έχει να προτείνει κανείς καλα μερη για φαγητό - καφέ στην περιοχή του Αη Γιάννη στο Πήλιο?Γενικώς ο ΑϊΓιάννης έχει γίνει πολύ τουριστικός, οπότε θα βρεις τα πάντα. Αλλά αυτός είναι και ένας λόγος να τον αποφύγεις. Για φαγητό είναι πολύ ωραία στον Κισσό (ούτως ή άλλως από εκεί θα περάσεις πηγαίνοντας), στην Τσαγγαράδα (πλατεία Ταξιαρχών) ενώ κορυφαίο μαγαζί για φαγητό είναι το Μεϊντάνι στη Ζαγορά. Για καφέ βραδάκι, ωραία το σχολαρχείο στην Πλατεία Κισσού και το βράδυ στη Νταμούχαρη.
-
Elvet σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες
-
Εχεις κανεις εμπειρια απο all inclusive hotels , εκτος απο Κυλληνη κ Λακκοπετρα; (ηπειρωτικη Ελλαδα,οχι νησια)
-
Αν γουστάρεις να τρως ουρές στις διακοπές, να βλέπεις τύπους να καβαρουν φαί σε τάπερ, και να πίνεις cola απο το Πέραμα, πας all inclusive.
Απο την στιγμή που οι πελάτες δεν έχουν να ξοδέψουν οι ξενοδόχοι ειναι τσίμα τσίμα το επακόλουθο ειναι χαμηλή προσφορά και χαμηλή ζήτηση.
Δύσκολα θα βρεις καλο value for money.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ