-
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις (και τα π.μ) , κλειστηκαν τελικως εισιτηρια για......
Βαρσοβια !!
Το ενστικτο μου , μου ειπε να κλεισω εκει , ιδωμεν απο κοντα , ελπιζω να ειναι ομορφα κ κατι λιγο διαφορετικο απο Βιεννη , Βουδαπεστη..
Τιμη 374 , με Αegean , για 3 ατομα..(go light ναυλος , θα χρειαστω μονο μια βαλιτσα , οποτε υπολογιζω +40€..) -
Εν όψει αυριανής εκδρομής (1 διανυκτέρευση) στην πόλη του Ναυπλίου , θα ήθελα τη βοήθειά σας (προτάσεις-συμβουλές) για φαγητό (κατά προτίμηση σουβλατζίδικο ή/και ταβερνάκι που να μη σου πιάνουν τον πωπό και να είναι νορμάλ η ποιότητα). Υπόψη ότι έχω επισκεφτεί πολλές φορές το Ναύπλιο αλλά πάντα αυθημερόν για καφέ-ποτό και από φαγητό κάποιες φορές στις τουριστικές ταβέρνες (Σαββούρας - Έλατος κλπ).
Μήπως αξίζει αντί να φάω στην πόλη, να γράψω τα 10-15 χλμ μέχρι τους Μύλους για τα περίφημα σουβλάκια τους; -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μήπως αξίζει αντί να φάω στην πόλη, να γράψω τα 10-15 χλμ μέχρι τους Μύλους για τα περίφημα σουβλάκια τους;
αυτό θα σου πρότεινα εγώ.Μάλιστα θα πρότεινα να πας σε αυτό που είναι δεξιά στο τρίγωνο όπως έρχεσαι απο την θάλασσα και στρίβεις για Αργος.
Μέσα στο Ναύπλιο όλοι λένε για τον Καλλίνη (στον δρόμο για Καραθώνα είναι) δουλεύει μόνο απόγευμα και τις Κυριακες είναι κλειστά αλλά εμένα δεν μου άρεσαν.Δεν τα φτιάχνει μονος του τα σουβλακια αλλά τα αγοράζει έτοιμα . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μήπως αξίζει αντί να φάω στην πόλη, να γράψω τα 10-15 χλμ μέχρι τους Μύλους για τα περίφημα σουβλάκια τους;
αυτό θα σου πρότεινα εγώ.Μάλιστα θα πρότεινα να πας σε αυτό που είναι δεξιά στο τρίγωνο όπως έρχεσαι απο την θάλασσα και στρίβεις για Αργος.
Μέσα στο Ναύπλιο όλοι λένε για τον Καλλίνη (στον δρόμο για Καραθώνα είναι) δουλεύει μόνο απόγευμα και τις Κυριακες είναι κλειστά αλλά εμένα δεν μου άρεσαν.Δεν τα φτιάχνει μονος του τα σουβλακια αλλά τα αγοράζει έτοιμα .Το Αγνάντι έχει κλείσει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μέσα στο Ναύπλιο όλοι λένε για τον Καλλίνη (στον δρόμο για Καραθώνα είναι) δουλεύει μόνο απόγευμα και τις Κυριακες είναι κλειστά αλλά εμένα δεν μου άρεσαν.Δεν τα φτιάχνει μονος του τα σουβλακια αλλά τα αγοράζει έτοιμα .Αυτόν εννοείς;
http://www.bestofrestaurants.gr/argolid ... rizolakia/ -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Μέσα στο Ναύπλιο όλοι λένε για τον Καλλίνη (στον δρόμο για Καραθώνα είναι) δουλεύει μόνο απόγευμα και τις Κυριακες είναι κλειστά αλλά εμένα δεν μου άρεσαν.Δεν τα φτιάχνει μονος του τα σουβλακια αλλά τα αγοράζει έτοιμα .Το Αγνάντι έχει κλείσει;
Δεν το ξέρω καθόλου και πλέον είμαι πολύ μακρυά για να το τσεκάρω
Απο Πανταζης ( και τους δύο), Τρεντυ,Γυροκομείο,Καποδίστριας που είχα δοκιμάσει τα σουβλακια τους ήταν . -
Μέσα στο Ναύπλιο όλοι λένε για τον Καλλίνη (στον δρόμο για Καραθώνα είναι) δουλεύει μόνο απόγευμα και τις Κυριακες είναι κλειστά αλλά εμένα δεν μου άρεσαν.Δεν τα φτιάχνει μονος του τα σουβλακια αλλά τα αγοράζει έτοιμα .Αυτόν εννοείς;
http://www.bestofrestaurants.gr/argolid ... rizolakia/Αυτός αν δεν κάνω λάθος είναι απέναντι απο το τρίγωνο.Εγώ λέω απέναντι απο αυτόν.
Ερχόμενος απο Ναύπλιο φτάνεις σε ένα τρίγωνο.Αριστερά πάει Τρίπολη και δεξιά Αργος.Ακριβώς πάνω στο τρίγωνο στο δεξί σου χέρι είναι.
https://maps.google.gr/maps?q=μ� ... 38,,1,3.75
Αυτό που εχει το STOP ,δες το σε street view . -
Ευχαριστώ πολύ Bill. Μάλλον εκεί με βλέπω αύριο μεσημεράκι.
-
Ευχαριστώ πολύ Bill. Μάλλον εκεί με βλέπω αύριο μεσημεράκι.Καλά να περάσετε,φάτε και ένα για εμένα
-
Για πειτε προτασεις για Βερολινο οι γνωστες.
-
Αν θες εχω προταση για hotel. Εχεις κλεισει;
-
Εχω σπιτι, μενω μονιμα (οσο μονιμα μπορει να υπαρχει πλεον στη ζωη μας)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλά να περάσετε,φάτε και ένα για εμένα
Τελικα πηγαμε σημερα αργα το μεσημερι. Ολα καλα, οπως τα λεγες Βασιλη. Να σαι καλα. Εφαγα και για σενα...επισης για πολλοστη φορα αναλογιστηκα γιατι το ναυπλιο ειναι η πολη που θα θελα να ζω κ να εργαζομαι...
-
Καλά να περάσετε,φάτε και ένα για εμένα
Τελικα πηγαμε σημερα αργα το μεσημερι. Ολα καλα, οπως τα λεγες Βασιλη. Να σαι καλα. Εφαγα και για σενα...επισης για πολλοστη φορα αναλογιστηκα γιατι το ναυπλιο ειναι η πολη που θα θελα να ζω κ να εργαζομαι...
Ειναι επειδή δεν έχεις κάτσει πολύ,είμαι σίγουρος ότι θα άλλαζες γνώμη.
-
Καλημερα. Ακομα και σε σχεση με την αθηνα;
-
Καλημερα. Ακομα και σε σχεση με την αθηνα;Αθήνα είναι πολύ ευρεία η έννοια και δεν την έχω ζήσει αρκετά.Θα σου πω τι δεν μου άρεσε ,ισως είμαι και περίεργος : το νερό της βρύσης που δεν είναι πόσιμο,ότι το δίκτυο αποχέτευσης είναι ελάχιστο και όλοι έχουν βόθρους,οι κατσαρίδες και τα ποντίκια που κυκλοφορούν συνέχεια στους δρόμους,η βρώμα απο τα ελαιουργία τον χειμώνα ,τα σκουπίδια που όταν τα μαζεύουν τα πηγαίνουν πάνω απο τον Καραθώνα .
-
Για το νερο και τα σκουπιδια-βρωμιες που ευνοουν τρωκτικα και κατσαριδες το ηξερα. Για την αποχετευση ομολογω πως οχι.
Απο την αλλη πλευρα, εμενα μου κανει καλη εντυπωση στη νεα πολη, γυρω απ το κολυμβητηριο και περιξ της Μ. Αλεξανδρου που εχει φαρδιους δρομους και σχετικα χαμηλα κτιρια, οπως και πολλα ακτιστα οικοπεδα συν κοινοχρηστους χωρους, σε συνδυασμο με τις εκτασεις του λιμανιου και του οσε (που δυστυχως ρημαξαν και λυμαινονται οι ρομα).
Επισης, η πολη σχεδον στο συνολο προσφερεται για ποδηλατο.
Δεν αμφιβαλλω οτι οι ντοπιοι ειναι κατα βαση στυγνοι επαγγελματιες του τουρισμου συν το οτι επειδη γενικα, εδω, λεφτα υπαρχουν, εχουν ενα καπως υφακι, αλλα, πιστεψε με, αυτες οι παθογενειες υπαρχουν στο 80% των περιοχων της χωρας με παρεμφερη χαρακτηρα... -
Η αποχετευση, σκουπιδια, κατσαριδες και ποντικια για μενα ακυρωνουν την ομορφια της πολης και δεν νομιζω να μπορουσα να ζησω κατω απο αυτες τις συνθηκες....
-
Γνωριζει κανεις να μου πει 3-4 μερη που αξιζει να δω στην Καταλωνια;
-
Μουσειο νταλι στο fingueras
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ