-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Mια και πλησιάζει ο καιρός, έχει κανείς πληροφορίες για Παξούς ;
Εναλλακτικές προτάσεις δεκτές αρκεί να είναι σχετικά κοντά στη Βόρεια Ελλάδα και όχι κοσμοπολιτικοι.(Λευκάδα μην τολμήσει να προτείνει κανείς )
Προτεινω Λευκαδα , δεν πληρωνεις ακτοπλοικα και δεν εχει ακριβη βενζινη οπως γινεται στα νησια
-
Εναλλακτικές προτάσεις δεκτές αρκεί να είναι σχετικά κοντά στη Βόρεια Ελλάδα και όχι κοσμοπολιτικοι.(Λευκάδα μην τολμήσει να προτείνει κανείς )
Παξους προσπαθησα να παω δυο φορες με την κοπελα μου αλλα τελικα δεν πηγαμε ποτε. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι τα δωματια ειναι ακριβα και δεν ειναι τοσο καλα οσα πληρωνεις. Απο κει και περα πρεπει να ναι πολυ ωραια.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Προτεινω Λευκαδα , δεν πληρωνεις ακτοπλοικα και δεν εχει ακριβη βενζινη οπως γινεται στα νησια
Ήμουν πρόπερσι και θα ξαναπάω σε 50 χρόνια ....
-
Ήμουν πρόπερσι και θα ξαναπάω σε 50 χρόνια ....
Τωρα που σε βρηκα, για πες εντυπωσεις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λοιπόν, στη Λευκάδα όπου έχει ξενοδοχεία δεν έχει παραλίες και το αντίστροφο.Εγώ ήμουν αρχές Αυγούστου και είχε τρελό πήξιμο από αυτοκίνητα παντού. Ειδικά στο Νυδρί που έμενα. Καταπληκτικές παραλίες αλλά εγώ τουλάχιστον αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα, είμαι και τεμπέλης και δεν θέλω να περπατάω πολύ,όπως πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι, γύρω στα 5 χλμ μακριά + τα σκαλοπάτια. Πρόβλημα δεν είχα όταν πήγαινα στην πόλη της Λευκάδας. Άφηνα το αυτοκίνητο σ ένα πάρκινγκ από τη μεριά που μπαίνεις από το Νυδρί και με λίγο περπάτημα πήγαινα παντού. Για φαγητό κτλ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, αν θες σου στέλνω με πμ τα μόνα μαγαζιά που μου είπε φίλος που έμενε εκεί να αποφύγω. Δεν ξέρω αν είναι όντως προς αποφυγή γιατί εγώ δεν πήγα
Από τιμές σε λογικά πλαίσια και χωρίς πολύ ψάξιμο.Καλό είναι στις περισσότερες παραλίες να κάνεις μια καβάντζα από νερά κτλ, γιατί για παράδειγμα όταν πήγα εγώ δεν έπαιζε να ανέβω καμμιά εκατοστή σκαλιά αφού έχω λιώσει στον ήλιο. Πάντως μου είπαν κάποιοι που πήγαν πέρσι πως τώρα στις περισσότερες έχει καντίνες ή κάτι. Μην μασήσεις πάντως από τα σκαλοπάτια στους Εγκρεμνούς αξίζει τον κόπο. Στο Πόρτο Κατσίκι καλό είναι να αποφύγεις να κάτσεις κάτω από το βουνό, μιας και οι τουαλέτες είναι αφού ανέβεις τα σκαλοπάτια και πολλοί δεν είχαν την υπομονή .... Μην τσιμπήσεις από τις κρουαζιέρες σε Ιθάκη, Κεφαλλονιά κτλ. Τις παραλίες της Λευκάδας που θα δεις είναι καλύτερα να πας να με το αυτοκίνητο και από τα υπόλοιπα μέρη δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα( εξαιρείται ο Σκορπιός αν και η στάση για μπάνιο συνήθως είναι ολιγόλεπτη). Από νυχτερινή ζωή δεν το έψαξα ιδιαίτερα αλλά δεν νομίζω πως έχει και τίποτα ιδιαίτερο.
Αν πας σε περίοδο που δεν έχει πολύ κόσμο δεν θα έχεις τα ίδια προβλήματα με μένα. Αν θες τίποτα άλλο συγκεκριμένο ρώτα, αν θυμάμαι θα σου πω ... -
Σε ευχαριστω blinkys
-
Αν πας Λευκάδα αξίζει να πας μια βόλτα μέχρι το Μεγανήσι
-
3-4 παραλιες εχει η Λευκαδα,δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο
Και οταν πας σε περιοδο αιχμης ουτε και αυτες μπορεις να απολαυσεις απο τον πολυ κοσμο,την κινηση κτλ -
Λοιπόν, στη Λευκάδα όπου έχει ξενοδοχεία δεν έχει παραλίες και το αντίστροφο.Εγώ ήμουν αρχές Αυγούστου και είχε τρελό πήξιμο από αυτοκίνητα παντού. Ειδικά στο Νυδρί που έμενα. Καταπληκτικές παραλίες αλλά εγώ τουλάχιστον αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα, είμαι και τεμπέλης και δεν θέλω να περπατάω πολύ,όπως πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι, γύρω στα 5 χλμ μακριά + τα σκαλοπάτια. Πρόβλημα δεν είχα όταν πήγαινα στην πόλη της Λευκάδας. Άφηνα το αυτοκίνητο σ ένα πάρκινγκ από τη μεριά που μπαίνεις από το Νυδρί και με λίγο περπάτημα πήγαινα παντού. Για φαγητό κτλ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, αν θες σου στέλνω με πμ τα μόνα μαγαζιά που μου είπε φίλος που έμενε εκεί να αποφύγω. Δεν ξέρω αν είναι όντως προς αποφυγή γιατί εγώ δεν πήγα
Από τιμές σε λογικά πλαίσια και χωρίς πολύ ψάξιμο.Καλό είναι στις περισσότερες παραλίες να κάνεις μια καβάντζα από νερά κτλ, γιατί για παράδειγμα όταν πήγα εγώ δεν έπαιζε να ανέβω καμμιά εκατοστή σκαλιά αφού έχω λιώσει στον ήλιο. Πάντως μου είπαν κάποιοι που πήγαν πέρσι πως τώρα στις περισσότερες έχει καντίνες ή κάτι. Μην μασήσεις πάντως από τα σκαλοπάτια στους Εγκρεμνούς αξίζει τον κόπο. Στο Πόρτο Κατσίκι καλό είναι να αποφύγεις να κάτσεις κάτω από το βουνό, μιας και οι τουαλέτες είναι αφού ανέβεις τα σκαλοπάτια και πολλοί δεν είχαν την υπομονή .... Μην τσιμπήσεις από τις κρουαζιέρες σε Ιθάκη, Κεφαλλονιά κτλ. Τις παραλίες της Λευκάδας που θα δεις είναι καλύτερα να πας να με το αυτοκίνητο και από τα υπόλοιπα μέρη δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα( εξαιρείται ο Σκορπιός αν και η στάση για μπάνιο συνήθως είναι ολιγόλεπτη). Από νυχτερινή ζωή δεν το έψαξα ιδιαίτερα αλλά δεν νομίζω πως έχει και τίποτα ιδιαίτερο.
Αν πας σε περίοδο που δεν έχει πολύ κόσμο δεν θα έχεις τα ίδια προβλήματα με μένα. Αν θες τίποτα άλλο συγκεκριμένο ρώτα, αν θυμάμαι θα σου πω ...Κι εγώ δε βλέπω να ξαναπηγαίνω...Δε μου έφταιγε βέβαια το νησί, αλλά η μλκία μου...
Ξεκίνησα με έτερο τρισήμισυ Σάββατο πριν τον 15αύγουστο (νομίζω οτι ήταν το 2007 και η αργία έπεφτε Τρίτη-κάτι τέτοιο) από τα Ιωάννινα... Καθώς μια φίλη είχε βρει δωμάτιο με χαρακτηριστική (όπως είχε πει) ευκολία τον προηγούμενο χρόνο, είπα να το παίξω άπλας και να μην κλείσω πουθενά...
Αποτέλεσμα; Στην αρχή ήμασταν επιλεκτικοί: όχι αυτό, δε λέει, ούτε εκεί, πάμε να δούμε εκεί πάνω, μπορεί να χει ωραία θέα κτλ. Τελικά; Πόρτα-πόρτα όλη μέρα, ΤΙΠΟΤΑ! Να βράζει ο τόπος απ τη ζέστη, το 306 να μην έχει αιρ-κον κι εγώ να είμαι σταμάτα-ξεκίνα μπας και βρω τίποτα.
Τελικά κατεβήκαμε στα Σύβοτα Λευκάδας (πανέμορφο μέρος). Καθώς οδηγούσα στην κατηφόρα, είδα μια πινακίδα ρουμς του λετ και φρέναρα. Μες στα νεύρα μου, προτού σκινητοποιηθεί το 306, κάρφωσα την όπισθεν και το σαζμαν έκανε έναν ήχο σα να σφηνώθηκε κατσαβίδι στο δίσκο . Το κατέβασα στα Σύβοτα αναμμένο και με συμπλέκτη. Φυσικά η wind σήμα ούτε για αστείο, οδικές βοήθειες από δευτέρα , οπότε το παρατήσαμε στο πάρκιν στην παραλία, όπου προφανώς θα την πέφταμε για ύπνο στο αμάξι...Έλα όμως που εκεί ετοίμαζαν συναυλία!!!
Εκεί ήταν που μας τη βάρεσε και τα παρατήσαμε όλα, πήγαμε τσακίσαμε κάτι φοβερές μπριζόλες και χαλαρώσαμε. έπειτα αποφάσισα να το ανεβάσω κακήν κακώς μέχρι τον κέντρικό δρόμο, με σκοπό να βρω κάποιο συνεργείο (κλειστό προφανώς αφού είχε νυχτώσει πλέον) ή κάποια οδική βοήθεια. Το σαζμάν να σκούζει (κάτι σαν ήχος από λουρί....7 φορές χειρότερος!) - ποιός ξέρει τι διάολο είχε πιάσει. Το καλό ήταν οτι κάποια στιγμή αυτό που είχε πιαστεί μάλλον...φαγώθηκε, το 306 έπαψε να κάνει αυτό το θόρυβο και ταξιδέψαμε πάλι πίσω στα Γιάννενα, όπου φτάσαμε ψόφιοι φυσικά...
Για την ιστορία, το σαζμαν δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό από τότε, παρόλο που κάνει 30-35Κ το χρόνο Το πρόσωπο όμως και μόνο που ακούει για Λευκάδα
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
...Να βράζει ο τόπος απ τη ζέστη, το 306 να μην έχει αιρ-κον...
...Λευκάδα...
Εμένα μου χάλασε το a/c του 306 στην Λευκάδα καλοκαίρι του 2009 και ψηθήκαμε με το έτερον ήμισυ.
ΑΡΑ: Αν έχετε 306 και είστε με την γυναίκα, ΜΗΝ πάτε Λευκάδα το καλοκαίρι
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
...Να βράζει ο τόπος απ τη ζέστη, το 306 να μην έχει αιρ-κον...
...Λευκάδα...
Εμένα μου χάλασε το a/c του 306 στην Λευκάδα καλοκαίρι του 2009 και ψηθήκαμε με το έτερον ήμισυ.
ΑΡΑ: Αν έχετε 306 και είστε με την γυναίκα, ΜΗΝ πάτε Λευκάδα το καλοκαίρι
Σωστός!!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Κι εγώ δε βλέπω να ξαναπηγαίνω...Δε μου έφταιγε βέβαια το νησί, αλλά η μλκία μου...
Κάτι αντίστοιχο έπαθα κι εγώ.Λες να φταίει πως είχα επίσης peugeot ;
Εγώ ξεκίνησα από πιο βόρεια από εσένα. Άφησα ένα φιλάρακι στα Σύβοτα (όχι Λευκάδας) και συνέχισα μόνος για να βρω την στη Λευκάδα. Λίγο μετά τα Γιάννενα το 106 άρχισε να κάνει κάποια κοψίματα και να ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Συνέχισα αφού το έκανε όλο κι όλο 2 φορές.Σταματάω σε κάποια έργα πριν τη Πρέβεζα και σβήνει.Βάζω μπροστά και ξαναπέρνει.Φτάνοντας στον Άγιο Νικόλαο σταματάω σε μια διασταύρωση να ελέγξω,σβήνει και δεν ξαναπαίρνει. Το σπρώχνω στην άκρη και ψιλομαστορεύω.Είναι 2 η ώρα το μεσημερι ο ήλιος καίει και δεν έχω ούτε νερό.Τηλέφωνο στην οδική και περιμένω. Ξαναδοκιμάζω,παίρνει μπροστά.Σταματάω σ ένα βενζινάδικο κατεβάζω 8 νερά,5 nestea και 2 καφέδες,με φορτώνει η οδική και το αφήνω σ ένα συνεργείο.
Ρωτάω τον μάστορα και λέει πως θα το βάλει στον εγκέφαλο.Βλέπω το μηχάνημα,ίδιο με αυτό που έχει ο δικός μου μάστορας και ξέρω πως δεν πιάνει το 106 μου.Του το λεω,έλα να το πάρεις αύριο απαντάει.Το παίρνω την άλλη μέρα (ω τι έκπληξη δεν το έπιανε ο εγκέφαλος) προχωράει κανονικά. Πάω για μπάνιο και στο γυρισμό ξανασβήνει. Νοικιάζω ένα παλιό Φίατ πάντα,χωρίς ράδιο και με οροφή πάνινη που άνοιγε μόνη της μετά τα 60 ,πιάνω και τις 2 ελεύθερες θεσεις πάρκινγκ εκεί που έμενα (προκαλώντας σοκ στην καθαρίστρια που με ρωτάει ποιανού είναι το άσπρο αυτοκίνητο,δικό μου απαντάω,και το κόκκινο ξαναρωτάει,και αυτό δικό μου απαντάω ). Για τις υπόλοιπες 9 μέρες δεν το κούνησα.
Στον γυρισμό έκανα 300 χλμ τέρμα γκάζι με 2 στάσεις για βενζίνη χωρίς να κάνει κιχ.
Για την ιστορία έφταιγε ο πολλαπλασιαστής που τον άλλαξα ένα πρωί στο πάρκινγκ του πανεπιστημιου στα Γιάννενα όταν πήγα για να δώσω μάθημα.... τον Σεπτέμβριο . -
Μιας και λεμε για νησια,υπαρχει μεταφορικο μεσο που μπορεις να νοικιασεις χωρις διπλωμα?Ειχα δει για κατι buggie like οχηματα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
-
είναι που δε σε ήξερα τότε, αλλιώς, όχι αιρκοντίσιον θα χάλαγε, ρυμουλκό θα ήθελες για να φύγεις απ το νησί
-
Ρε σεις, έχει πάει κανείς πρόσφατα Μύκονο?
Είχα πάει πριν σχεδόν 10 χρόνια (και δε θυμάμαι τίποτα ) και έλεγα να ξαναπάω φέτος.
Δώστε καμιά πληροφορία για φαγητό-παραλίες. Από δρόμους πώς πάει? -
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από παραλίες, τα ίδια και τα γίδια. Από δρόμους τώρα, στον ίδιο παρονομαστή.Κάποιοι έχουν βελτιωθεί, και κάποιοι έχουν απογίνει από τη λακκούβα.
Από φαί τώρα η νέα μόδα είναι τα γκουρμέ σουβλάκια καλαμάκια, ένεκα της κρίσης. Πιο φθηνά από σολωμούς και σούσια, πολύ πιο ακριβά από το πατροπαράδοτο καλαμάκι. Τα περι ου ο λόγος μαγαζιά τιτλοφορούνται ως grill house και τα ρέστα, για πουλμούρ και για να σε προειδοποιήσουν ότι θα τα πληρώσεις 2-3 φορές επάνω. Αλλά είναι γκλαμ. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
(και δε θυμάμαι τίποτα ) -
Up
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
3-4 παραλιες εχει η Λευκαδα,δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτεροΓια την ακρίβεια 3 είναι : Πόρτο κατσίκι, Εγκρεμνοί και Κάθισμα και μετά το χάος (δλδ μετριότητες). Α ρε Κεφαλλονιά δεν παίζεσαι ......
-
Ας το βάλω και εδώ. Είναι εν μέρει διαφήμιση, αλλά νομίζω πως το αξίζουν.
Via Natura και rafting στον Άραχθο. Ο Νίκος Μάνθος έχει και το ξενοδοχείο 'Τελωνείον', ακριβώς δίπλα, και αυτό, στη γέφυρα της Πλάκας, στον Άραχθο.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ