-
Ότι και να λέτε, Trancendence και NFS θα τα δω έτσι και αλλιώς, έχω κάνει τάμα σε όλο το 12θεο
-
Nαι ρε συ δεσ τα. Κι εγώ δεν άκουγα τα καλύτερα για το NFS αλλά το είδα.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ότι και να λέτε, Trancendence και NFS θα τα δω έτσι και αλλιώς, έχω κάνει τάμα σε όλο το 12θεοΤο trancendence αξίζει αν εισαι tech nerd με όλα αυτά που δείχνει. Γενικά όμως καλή ταινία..
Επιπλέον για όσους δεν έχουν δει το Railway Man με τον Colin Firth αξίζει
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
...
Επιπλέον για όσους δεν έχουν δει το Railway Man με τον Colin Firth αξίζει
...το προτείνεις και σε ζευγάρι;
-
Ναι. Με την κοπέλα μου στο Θησειον την ειδαμε. Τα πλάνα που έχει από τα βασανιστήρια δεν είναι κάτι. Άνετα δλδ.
-
Ναι. Με την κοπέλα μου στο Θησειον την ειδαμε. Τα πλάνα που έχει από τα βασανιστήρια δεν είναι κάτι. Άνετα δλδ.Ααα, ωραία τότε. Το έχω προτείνει να πάμε να το δούμε, για αυτό και η ερώτηση...
-
Ότι και να λέτε, Trancendence και NFS θα τα δω έτσι και αλλιώς, έχω κάνει τάμα σε όλο το 12θεο
Το trancendence αξίζει αν εισαι tech nerd με όλα αυτά που δείχνει.
meh, αντε και την ειδαμε και την ξεχασαμε σε 10 λεπτα.
Σεναριακα μου θυμισε ταινια της δεκαετιας του 80, που το 'κομπγιούτερζ' κανει ΜΑΓΙΚΑ πραγματα, και ενας μυαλωμενος programmer μονος του γραφει κωδικα για 45 ατομα και γαμαει και δερνει κλπ. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το trancendence αξίζει αν εισαι tech nerd με όλα αυτά που δείχνει.
meh, αντε και την ειδαμε και την ξεχασαμε σε 10 λεπτα.
Σεναριακα μου θυμισε ταινια της δεκαετιας του 80, που το 'κομπγιούτερζ' κανει ΜΑΓΙΚΑ πραγματα, και ενας μυαλωμενος programmer μονος του γραφει κωδικα για 45 ατομα και γαμαει και δερνει κλπ.Προσωπικά είμαι σε φάση προετοιμασίας για PMP με ώρες διαβάσματος, οπότε κανά διάλειμμα έστω για instantly forgettable ταινιούλα scifi είναι άκρως απαραίτητο...
-
nfs: απλά κακή και αδιάφορη ταινία, ούτε στο δακτυλάκι τα F&F
sabotage: πολύ καλή ταινία, γενικά ο Άρνολντ τα σπάει στις τελευταίες του εμφανίσεις
δε ξέρω αν είναι πιο καλή από το last stand, αλλά σίγουρα είναι πιο καλή από αυτή που έπαιζε με το Stallone όπου ήταν και οι δύο φυλακισμένοι -
Επιβεβαιωνω για το Sabotage ... καλο εργακι... δεν εφτασα σε σημειο να τραβαω τα μαλλια μου οπως στο Escape Plan.
-
Πριν μερικες μερες κατεβασα και ειδα το Drunken Master
Θυμηθηκα τα νιάτα μου
-
Πριν μερικες μερες κατεβασα και ειδα το Drunken MasterΘυμηθηκα τα νιάτα μου
Από τις καλύτερες του Jackie...αλλά και πάλι Big Boss ή Fist ή Dragon δεν είναι
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Πριν μερικες μερες κατεβασα και ειδα το Drunken Master
Θυμηθηκα τα νιάτα μου
Από τις καλύτερες του Jackie...αλλά και πάλι Big Boss ή Fist ή Dragon δεν είναι
Ο καθενας με την τεχνη του, με τον Jackie γελας κιολας. Τωρα που το λεμε μπορει να δω και καμια αλλη του for old times' sake.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Επιβεβαιωνω για το Sabotage ... καλο εργακι... δεν εφτασα σε σημειο να τραβαω τα μαλλια μου οπως στο Escape Plan.εμένα μου άρεσε πιο πολύ, ίσως γιατί από το escape plan περίμενα περισσότερα, ενώ από το sabotage τίποτα απολύτως
επίσης ο σκηνοθέτης της ταινίας είχε τη φοβερή ιδέα σε άπειρες σκηνές ο arnie να καπνίζει πούρα, φοβερή σκηνοθετική άποψη
-
Καποιος που να μπορει να βρει τη σκηνη με το πρωινο ξυπνημα στο Wheels on meals ??
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Καποιος που να μπορει να βρει τη σκηνη με το πρωινο ξυπνημα στο Wheels on meals ?? -
Καποιος που να μπορει να βρει τη σκηνη με το πρωινο ξυπνημα στο Wheels on meals ??
Ωραιος!!
Για καποιο λογο μου ειχε καρφωθει στο μυαλο η σκηνη στην αρχη -
Είδα επιτέλους το Oblivion.
Το κεντρικό plot twist το κατάλαβα στην πρώτη σκηνή αλλά δεν με πτόησε (:P) και οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά μετά.
Ωραία ιδέα, καλή για μένα εκτέλεση με ωραία εφέ.
Θα μπορούσαν σίγουρα καλύτερα αλλά η τελική εντύπωση ήταν καλή. -
-
ειναι απιστευτο το ποση ηλιθιοτητα παιζει στα comments..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]