-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://www.imdb.com/title/tt1650407/το είδα καθαρα και μόνο λόγω πρότερου νορβηγικού βίου
α, και λόγω http://larsmyhrenholand.com/blog/wp-con ... 7933aw.jpg
τώρα τελευταία γουστάρω πολύ σκανδιναβικό κινηματογράφο.
να το δω αυτό ή θα βαρεθώ; -
κακό δεν είναι, δε θα βαρεθείς
-
The Avengers.
Ότι καλύτερο έχω δει με Super Heroes.
Ο Hulk απλά τα σπάει. -
http://www.nooz.gr/tech/i-google-upokli ... ggelopoulo
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
The Avengers.Ότι καλύτερο έχω δει με Super Heroes.
Ο Hulk απλά τα σπάει.εχω κλεισει για τεταρτη στα village δυο απο τις καλυτερες θεσεις για εμενα προσωπικά!
Μεση της αίθουσας σε διάδρομο να απλώνεις τα πόδια σου οσο θες κ ο επόμενος μπροστα σου στα +5μετρα!
-
το ολο σκηνικο τωρα με την shield προιδεαζει για την παρασκευη μεγαλων comic ταινιων
-
.... 4 ωρίτσες .... 1&2 ενωμενα + κάποια νεα σκηνες από την Ιαπωνική εκδοση ...
-
-
-
Ειδα ενα καινουργιο παλι το '7 pounds' με τον Will Smith.. ΤΑΙΝΙΑΡΑ..
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
The Avengers.
Ο Hulk απλά τα σπάει.εχω κλεισει για τεταρτη στα village δυο απο τις καλυτερες θεσεις για εμενα προσωπικά!
Μεση της αίθουσας σε διάδρομο να απλώνεις τα πόδια σου οσο θες κ ο επόμενος μπροστα σου στα +5μετρα!
αν σου λεει κατι το ειδα δυο φορες σε μια εβδομαδα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
The Avengers.
αν σου λεει κατι το ειδα δυο φορες σε μια εβδομαδα....
Σορυ που θα κάνω αυτο το ποστ, αν και ξερω πως πολλοι εδω μεσα θα με παρετε με τις αλλα θελω να μοιραστώ μαζί σας οτι δεν μπορω να δω με την καμια ταινιες με Super Heroes,ταινιες τυπου ''αρχονταs των δαχτυλιδιων'', ''χαρι ποτερ'',''star wars'' transformers και γενικότερα ταινιες οι οποιες βασίζονται στην οργιάζουσα παιδικη φαντασία.
Μιλάμε για ταινιες με τεράστιες εισπραξεις και μεγάλη απήχηση και γενικότερα προβόλη.
Δεν κατακρίνω αυτους που αρεσκονται να τις βλέπουν αλλά προβληματίζομαι που δεν μπορω εγω να τις δω!Θα μου πειτε μεγάλωσες και δεν τα σηκώνει ο οργανισμός σου ,ακομα όμως και μικροτερος ποτε δε μπορουσα να τις δω
Τι στα αλήθεια γινετε,έχει πραγματι τόση αναγκή ο κοσμος να ξεφεύγει σε φανταστικους κοσμους,η μηπως βαζει κ το χερακι του το μαρκετινγκ σε ολο αυτο? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
... Oh Scarlett my Scarlett ....
-
Θελετε να μου πειτε οτι αν κανω μια βολτα στις καφετεριες της Αθηνας δεν θα βρω μια σερβιτορα εξισου καλη με την Σκαρλετ;
-
Οι προτιμήσεις του κοινού είναι πολύ μυστήριες. Κι επιτέλους ΣΙΓΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!
Αααα! Το είπα κι ησύχασα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι προτιμήσεις του κοινού είναι πολύ μυστήριες. Κι επιτέλους ΣΙΓΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!Αααα! Το είπα κι ησύχασα!
[spoiler=:2lg7kqgh]Oταν φυγει η συζυγος πανω απο το κεφαλι σου μας γραφεις την δικια σου γνωμη [/spoiler:2lg7kqgh]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι προτιμήσεις του κοινού είναι πολύ μυστήριες. Κι επιτέλους ΣΙΓΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!Αααα! Το είπα κι ησύχασα!
Κάπου εδώ πρέπει να κάνει παρέμβαση ο ΑληθινόςΔίας και να πει πως η Scarlett παραείναι μικρή για να είναι αληθινή γυναίκα. Ας πάει πρώτα στα 35+ και θα δούμε!
-
γατακια -
Ο τρίφτερ βλέπει τέτοια πρόσωπα κατά 10άδες κάθε μέρα (στο δρόμο).
-
ευτυχώς δλδ που πάει από τα ποτάμια και τα αποφεύγει
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]