-
Ε όχι από τώρα
2 ταινίες που είχα αφήσει.
Το καινούργιο Hobbit:ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΞΕΝΕΡΑ ΚΛΠ.Όχι γιατί είχε κάτι διαφορετικό από τα άλλα LOTR αλλά έχει τόσα άχρηστα πράγματα μέσα και το τραβάει από παντού ώστε να υπάρξει και τρίτο
Need for Speed.Έχοντας δει το trailer δε με είχε πείσει.Τελικά όμως αν ξέρεις τί πας να δεις,είναι πολύ καλό,καλύτερο θα έλεγα από F&F.Από υπερβολές,2 σκηνές μόνο αλλά γενικά τόσο καλό που δεν το περίμενα
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το φετινό Godzilla τον είδε κανείς;Μου θύμισε λίγο pacific rim στις σκηνές μάχης, κακό δεν το λες αλλά το έβλεπα άνετα κι απ τον καναπέ μου.
Χmen ωραίο, στηρίχθηκαν στα κόμικ και δεν αυτοσχεδίασαν τόσο σε αυτό κάτι που προσωπικά μου άρεσε. Αλλά για να καταλάβεις τι γίνεται πρέπει όντως να έχεις δει τα προηγούμενα
-
'Ανυποφοροι γειτονες',θα βλεπεται ή ειναι παγιδα;
-
Prisoners:Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί πήραν οι άλλοι όλα τα όσκαρ .ΕΙδικά η σκηνοθεσία .Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να έκλεινε καλύτερα η ταινία.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Prisoners:Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί πήραν οι άλλοι όλα τα όσκαρ .ΕΙδικά η σκηνοθεσία .Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να έκλεινε καλύτερα η ταινία.Δυναμωσε την ενταση στο τελος αρκετα. Εγω δεν καταλαβα τι παιχτηκε και χρειαστηκε να κανω 'rewind' 3 φορες.
Μου το ειπε η δικια μου (με ειχε παρει ο υπνος καπου προς το τελος). Τι σκατα, σοναρ εχει στ'αφτια της;; -
Προτείνεται με τα όλα της. Απολαυστικός ο Φωτόπουλος.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δυναμωσε την ενταση στο τελος αρκετα. Εγω δεν καταλαβα τι παιχτηκε και χρειαστηκε να κανω 'rewind' 3 φορες.
Μου το ειπε η δικια μου (με ειχε παρει ο υπνος καπου προς το τελος). Τι σκατα, σοναρ εχει στ'αφτια της;;Το καταλαβα και γω με την πρωτη Αλλα σα να μην ηταν αρκετο σε σχεση με οσα ειχαν προηγηθεί.Παντως το ξαναλεω,σκηνοθεσια απαικτη.Πρωταγωνιστές καταπληκτικοι και η μονη ταινια απο οσες προταθηκαν για οσκαρ που πραγματικα περιμενες πως και πως να δεις τι θα πουν οι ηθοποιοι σε καθε σκηνή.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Αφορμη του ποστ: http://get-popcorn.com/To εγκατεστησα, οταν γυρισα, ειχα και το φαι ετοιμο λεω δε γαμεις ας δοκιμασω μια ταινια στην τυχη.
Ωραιο και απλο interface. Με γραμμη στα 14Mbit περιπου, δεν υπηρξε ΚΑΝΕΝΑ θεμα με το Playback σε 1080p ... πολυ καλη ποιοτητα εικονας οι υποτιτλοι στη ταινια που δοκιμασα ηταν κομπλε. ΤΕΛΕΙΟ!
Οσο για την ταινια που διαλεξα στην τυχη...
Aπο τις μεγαλυτερες παπαριες .... Ειχε καποιες καλες σκηνες γελιου. Fun to watch στη φαση που ημουν.
http://www.imdb.com/title/tt1800246/το πρνσκριν δικό σου είναι?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αφορμη του ποστ: http://get-popcorn.com/
To εγκατεστησα, οταν γυρισα, ειχα και το φαι ετοιμο λεω δε γαμεις ας δοκιμασω μια ταινια στην τυχη.
Ωραιο και απλο interface. Με γραμμη στα 14Mbit περιπου, δεν υπηρξε ΚΑΝΕΝΑ θεμα με το Playback σε 1080p ... πολυ καλη ποιοτητα εικονας οι υποτιτλοι στη ταινια που δοκιμασα ηταν κομπλε. ΤΕΛΕΙΟ!
Οσο για την ταινια που διαλεξα στην τυχη...
Aπο τις μεγαλυτερες παπαριες .... Ειχε καποιες καλες σκηνες γελιου. Fun to watch στη φαση που ημουν.
http://www.imdb.com/title/tt1800246/το πρνσκριν δικό σου είναι?
Ναι αλλα απο αλλη εκδοχη του 'get-popcorn'.
Γιατι απορεις; -
τους 300 του 2014 που τους βρήκες?
-
-
πηγα να δω Godzilla.
Εφυγα στα μισα του εργου και πηγα για μπυρες.
Οσοι φιλοι εμειναν μου ελεγαν καλα εκανα...
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δυναμωσε την ενταση στο τελος αρκετα. Εγω δεν καταλαβα τι παιχτηκε και χρειαστηκε να κανω 'rewind' 3 φορες.
Μου το ειπε η δικια μου (με ειχε παρει ο υπνος καπου προς το τελος). Τι σκατα, σοναρ εχει στ'αφτια της;;Το καταλαβα και γω με την πρωτη Αλλα σα να μην ηταν αρκετο σε σχεση με οσα ειχαν προηγηθεί.Παντως το ξαναλεω,σκηνοθεσια απαικτη.Πρωταγωνιστές καταπληκτικοι και η μονη ταινια απο οσες προταθηκαν για οσκαρ που πραγματικα περιμενες πως και πως να δεις τι θα πουν οι ηθοποιοι σε καθε σκηνή.
Κι όμως, το τέλος είναι αμφίσημο διότι ναι μεν ακούγεται αυτό που ακούγεται αλλά δεν ξέρουμε αν το άκουσαν οι άλλοι 'από πάνω'.
Από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν που πέρασε
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ειναι standalone προγραμμα, το οποιο εμφανιζει στη μορφη που βλεπεις τις ταινιες (σαν βιντεοκλαμπ).Ουσιαστικα, torrent κατεβαστηρι ειναι που παιζει ταυτοχρονα την ταινια που κατεβαινει (streaming).
Ναι, τις βλεπεις δηλαδη Online αρκει η γραμμη να μπορει να κατεβασει με 800KB/sec για Full HD με υποτιτλους, κομπλε.Θα το χρησιμοποιησω να δω πως παει, γιατι καποιες φορες εαν δεν εχω ετοιμη ταινια που εχω κατεβασει να δω, πρεπει να περιμενω να κατεβει (5+ Gb για full HD) ενω με αυτο τον τροπο τη βλεπω αμεσα.
Ξέρεις πως μπορώ να παίξω στη τηλεόραση μέσω appletv?
Το popcorn είναι στο mac μόνο ρε γμτ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ειναι standalone προγραμμα, το οποιο εμφανιζει στη μορφη που βλεπεις τις ταινιες (σαν βιντεοκλαμπ).
Ουσιαστικα, torrent κατεβαστηρι ειναι που παιζει ταυτοχρονα την ταινια που κατεβαινει (streaming).
Ναι, τις βλεπεις δηλαδη Online αρκει η γραμμη να μπορει να κατεβασει με 800KB/sec για Full HD με υποτιτλους, κομπλε.Θα το χρησιμοποιησω να δω πως παει, γιατι καποιες φορες εαν δεν εχω ετοιμη ταινια που εχω κατεβασει να δω, πρεπει να περιμενω να κατεβει (5+ Gb για full HD) ενω με αυτο τον τροπο τη βλεπω αμεσα.
Ξέρεις πως μπορώ να παίξω στη τηλεόραση μέσω appletv?
Το popcorn είναι στο mac μόνο ρε γμτ.
Δεν εχω ιδεα απο iSihtir προϊόντα!
Οσο για το 300 ... θενξ Angel!!!1!1!1!!!!
Οντως Nass ... καλο εργακι αν και ημουν τοσο κλαταρισμενος που στα τελευταια 10 - 15 λεπτα παρεδωσα πνευμα και ειδα το 'χαμενο' την αλλη μερα το πρωι. Αν δε μου ελεγε η δικια μου δυναμωσε, θα βαφτιζα την ταινια σαν την πιπα του αιωνα!
-
Είδα το Prisoners.
Γαμηστερό θριλεράκι με παράλληλους ψυχωτικούς χαρακτήρες (πχ οι 'καλοί' άνετα έπαιζαν και τους κακούς).Το highlight της ταινίας δυο εξαιρετικές ΑΝΩΜΑΛΟΦΑΤΣΕΣ για τις οποίες εύκολα μπορούν να γυριστούν θρίλερ-εκατόμβες για κάθε μια.
1η ανωμαλόφατσα.
2η ανωμαλόφατσα.
-
καλα η πρωτη ανωμαλοφατσα ειναι τρελο pick. Εχει παιξει νομιζω και σε αλλα εργα με περιεργα σκηνικα.
-
Ντάξει το ατομάκι είναι να χει βιάσει και σκοτώσει δελφίνια, να του κάνουν τα μούτρα σνίτσελ απ' το ξύλο και μετά να γυρίζει και να λέει χασκογελώντας 'Δεν ήξερα ότι ήταν κακό, χαχαχα'.
Ο δεύτερος παίζει να χει κάνει εγχείρηση για να βάλει κουμπότρυπες αντί για μάτια προκειμένου να είναι πιο ανατριχιαστικός.
-
Τι ακριβως σας αρεσε στο Prisoners?
[spoiler:2s55bysi]- Ο μονιμα με μια εκφραση, (πινω σιροπια και νταγκλιαζω) πρωταγωνιστης μπατσος (με τατουαζ στο λαιμο και δαχτυλιδι νταβατζη στο μικρο δαχτυλο) που δεν πυροβολει τον βλαμμενο που θελει να αυτοκτονησει?
- Ο βαρβατος ξυλουργος -φερτε το παιδι μου πισωωωω- που ηθελε να κανει ανακριση τυπου 24, αλλα δεν αφηνε τον αλλον να προλαβει να μιλησει μεταξυ μπουκετων? και παει στη γρια (οντας σιγουρος οτι τι παιδι ειναι εκει) χωρις όπλο?
- Η ανυπαρξια των υπολοιπων πρωταγωνιστων?
- Η ανταρα και η βρόχα της Πεννσυλβάνια?
- Το 'εξυπνο' τελος που μας αφηνει 'να αναρωτιώμαστε'?
- Το γεγονος οτι μια ωρα πριν το τελος το πραγμα ξεδιαλυνει απο τη στιγμη που ο καθυστερημενος λεει 'δεν ειμαι ο Αλεξ'?[/spoiler:2s55bysi]
Θα την προτεινω σαν αποτελεσματικο εναλλακτικο σε οσους χρειαζονται χαπια για τον υπνο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΚΛΕΨΑΤΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ (την αλλη μιση ωρα της ταινιας τη δουλευα με 1,5 speed στο vlc)
-
σκασμος!!! Αναιδεστατε!!!
Η ταινια ηταν μια χαρα, εσυ δεν εισαι σε θεση να κρινεις ενα τετοιο αριστουργημα!Ολα κι ολα, βλεποταν μεχρι ενος σημειου και ισχυει οντως αυτο με τον υπνο.
Εγω παρεδωσα οπλα λιγο πριν το τελος... μετα απο δυνατη μαχη με τα ματια μου.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]