-
Όποιος πάει να δει το grand budapest ας ρίξει μια ματιά εδώ πριν:
http://wesanderson.shrieker.info/
https://www.facebook.com/pages/Bring-Wo ... 9571935930
Μια πολύ καλή μου φίλη σκέφτηκε εναν πρωτότυπο τρόπο για να στείλει job application στον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, οποιος γουστάρει ας την βοηθήσει
cmarin εσύ που είσαι και του σιναφιού, επιβάλλεται
-
Ενδιαφέρον! Είδα το ένα trailer!
-
-
εσύ τη βοήθησες να φτιάξει το διαγραμματάκι ε;
-
Tέτοιες απαιτητικές δουλειές τις κάνω outsourcing στον jmarr
-
-
12 χρόνια σκλάβος. Πολύ καλή ταινία. Η 'μαυρούλα' που πήρε το Όσκαρ, νομίζω ήταν έξοχη.
-
Χάνω πάσα ιδέα για τις κριτικές που γράφονται εδώ μέσα και θα σπεύσω να τις αγνοώ από δω και στο εξής. Μετά από θετικά σχόλια, ξεκίνησα να δω τη Νεμπράσκα. Η ταινία ήταν απαράδεκτη και την άφησα στη μέση.
Σίγουρα όμως δεν μπορεί να πλησιάσει σε αθλιότητα την Bellezza. Μηδέν σενάριο,καμία πλοκή, κανένα χρήσιμο δίδαγμα για να κρατήσεις στο τέλος, τρελό κόμπλεξ εναντίον των καθολικών. Πάρα πολλές γυμνές σκηνές που δεν κολλούσαν με το σενάριο, δεν είχαν να προσφέρουν κάτι στην ταινία, οπότε να πεις ότι δικαιολογούνται. Απλώς οφθαλμόλουτρο και τίποτα παραπάνω.
Τουλάχιστον χορτάσαμε λίγο από τα μνημεία και τις ομορφιές της Ρώμης. -
Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα προφανώς.
Εμένα για παράδειγμα από πρόσφατες μου άρεσε πολύ το John Dies at the End.
Αμφιβάλλω αν θα άρεσε σε πάνω από 1-2 από τους ενεργούς του topic. -
dimsabas, επικεντρώσου στις κριτικές του tiger
-
Τουλάχιστον χορτάσαμε λίγο από τα μνημεία και τις ομορφιές της Ρώμης.
-
Η οποία γίνεται 50 φέτος, λέει.
Ο Ιταλός Φουστάνος πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
12 χρόνια σκλάβος. Πολύ καλή ταινία. Η 'μαυρούλα' που πήρε το Όσκαρ, νομίζω ήταν έξοχη.Σίγουρα δεν άξιζε Όσκαρ για 10 λεπτά παίξιμο
-
+1
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
12 χρόνια σκλάβος. Πολύ καλή ταινία. Η 'μαυρούλα' που πήρε το Όσκαρ, νομίζω ήταν έξοχη.
Σίγουρα δεν άξιζε Όσκαρ για 10 λεπτά παίξιμο
+1
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τουλάχιστον χορτάσαμε λίγο από τα μνημεία και τις ομορφιές της Ρώμης.
ορισμός της milf
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
+1
Μετα το περσυνο με την τυπισσα των Αθλιων που εμφανιστηκε 5 λεπτα και χωρις να κανει και κατι ιδιαιτερα ολα επιτρεπονται.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χάνω πάσα ιδέα για τις κριτικές που γράφονται εδώ μέσα και θα σπεύσω να τις αγνοώ από δω και στο εξής.Ισχύει και για μένα!
Μετά από θετικά σχόλια, ξεκίνησα να δω τη Νεμπράσκα. Η ταινία ήταν απαράδεκτη και την άφησα στη μέση.
Έχασες το καλύτερο
Σίγουρα όμως δεν μπορεί να πλησιάσει σε αθλιότητα την Bellezza. Μηδέν σενάριο,καμία πλοκή, κανένα χρήσιμο δίδαγμα για να κρατήσεις στο τέλος, τρελό κόμπλεξ εναντίον των καθολικών. Πάρα πολλές γυμνές σκηνές που δεν κολλούσαν με το σενάριο, δεν είχαν να προσφέρουν κάτι στην ταινία, οπότε να πεις ότι δικαιολογούνται. Απλώς οφθαλμόλουτρο και τίποτα παραπάνω.
Τουλάχιστον χορτάσαμε λίγο από τα μνημεία και τις ομορφιές της Ρώμης.Σίγουρα κάτι θα δικαιολόγησαν αυτοί που έδωσαν το oscar. Δες και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, πρέπει να είναι χειρότερες...
Γενικά, περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
+1
Μετα το περσυνο με την τυπισσα των Αθλιων που εμφανιστηκε 5 λεπτα και χωρις να κανει και κατι ιδιαιτερα ολα επιτρεπονται.
Εμένα γενικά η ταινία δε μου έκανε για Όσκαρ αλλα τεσπα.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+1
Εμένα γενικά η ταινία δε μου έκανε για Όσκαρ αλλα τεσπα.
Sent from my Nexus 4 using 3
+1
Μετρια θα την ελεγα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]