-
Η βαρετη ταινια στην Μεσσηνια ισως δεν τυχαιο οτι γυριστηκε εκει,παροτι ολοι οι συντελεστες δηλωσαν οτι χυνουν μολις βλεπουν την Μεσσηνια κτλ
Ειναι παραγωγή της Detour Filmproduction του Λινκλέιτερ, της Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου που εχει και το Costa Navarino
-
θα δει κανείς το world war Z ;
-
Ειδα το The Hunt (Jagten)... ωραια ταινια
(η γλωσσα απαλευτη βεβαια, και σοκ η ζωη στη Δανεζικη επαρχια στην οποια παρολιγο να μεταναστευσω τον περασμενο Μαρτιο)ο Mikkelsen ειναι κορυφη, ειδικα στο Hannibal τον εχω λατρεψει
-
δε το χω δει το hunt ακόμα, αλλά ο τύπος που λες ήταν αρκετά καλός και στον Έρωτα της Βασίλισσας (a royal affair) , η οποία ήταν αρκετά ωραία ταινία γενικά , ειδικά για όποιον του αρέσουν τα περί ιστορίας
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω το olympus has fallen ..
μπορεί κάποιος με π.μ να μου στείλει ένα link?Olympus.Has.Fallen.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω το olympus has fallen ..
μπορεί κάποιος με π.μ να μου στείλει ένα link?Olympus.Has.Fallen.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS
viewtopic.php?f=13&t=42434
-
Ειδα σημερα σε θερινο το Fast and Furious 6..
Επικη τρολλιά!!! [spoiler:s86e3zoj]Ο Ντομ και η Λετι πιανονται στον αερα. Ενα Mustang μπορει και συγκρατει ενα τανκ . Και το κορυφαιο. Ο διαδρομος που δεν τελειωνε!!! [/spoiler:s86e3zoj] Αλλα νταξ. Για 3 ευρω που εδωσα, μια χαρα ηταν. -
Παντως αν εξαιρεσεις αυτες τις 3 παπαριες του σποιλερ,η ταινια ηταν τουλαχιστον πολυ πιο ποιοτικη και μερακλιδικη σε ο,τι αφορα την επιλογη των αυτοκινητων.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως αν εξαιρεσεις αυτες τις 3 παπαριες του σποιλερ,η ταινια ηταν τουλαχιστον πολυ πιο ποιοτικη και μερακλιδικη σε ο,τι αφορα την επιλογη των αυτοκινητων.Ισχυει.. Αν μη τι αλλο το group Chrysler- Fiat πηρε αρκετη προβολη!!
Ειμαι περιεργος που θα γυρισουν τελικα το 7!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αλλά ούτε δεμένος δεν θα πήγαινα να δω το 'Man of steel'FYI, δεν είναι biopic του Στάλιν.
Είδα:
-
Jack Reacher. Το τρέιλερ είναι παραπλανητικό, πολύ διαφορετικό και πολύ καλύτερο απ'ότι περίμενα.
-
The internship. Ένα δίωρο corporate video όπου μαθαίνουμε ότι η Google θεραπεύει τον καρκίνο, ταίζει τους φτωχούς και βοηθάει τις γιαγιάδες να περάσουν τον δρόμο (ή τα Χρυσά Αυγά το κάνουν αυτό; ). Έχει και 1-2 ανέκδοτα.
-
-
είδε κανείς world war z; ψήνομαι να πάω κάποια στιγμή
-
Αν σου δώσουν 3 ευρώ πήγαινε
-
Είδα το Olympus has fallen.
OK, που γράφομαι μέλος στο Κόμμα; Greo;
DO NOT SEE..I REPEAT...DO NOT SEE!
-
Ηθελα κι εγω να το γραψω, εκανα κι εγω το λαθος
To θρυλικο 'Battlefield: Earth' ειναι Ταρκοφσκι μπροστα του
Ο Butler παιζει να ειναι ο χειροτερος ηθοποιος απο καταβολης κινηματογραφου -
ειδα το http://www.imdb.com/title/tt1904996/?ref_=sr_2
δε μου αρεσε και εχει υπερβολικη διαρκεια. αν ειχε καταδιωξη, πιστολιδι και ξυλο θα ηταν κλασικη ταινια statham.
για τις υποκριτικες ικανοτητες των ηθοποιοων δεν χρειαζεται να πω κατι. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Είδα το Olympus has fallen.OK, που γράφομαι μέλος στο Κόμμα; Greo;
DO NOT SEE..I REPEAT...DO NOT SEE!
10 άτομα πάντως που το είδαμε στο στρατό δεν έκανε κανείς παράπονο.
-
http://www.imdb.com/title/tt0892097/
απο τους ηθοποιους μην περιμενετε πολλα, αλλα εχει καλο ηθικο διδαγμα.
τη νοικιασα σε video club γιατι δεν μπορουσα να τη βρω πουθενα, αλλα αξιζε τα 2 ευρω. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ηθελα κι εγω να το γραψω, εκανα κι εγω το λαθος
To θρυλικο 'Battlefield: Earth' ειναι Ταρκοφσκι μπροστα του
Ο Butler παιζει να ειναι ο χειροτερος ηθοποιος απο καταβολης κινηματογραφουΕνισταμαι.
Εγω που την ειδα στο σινεμα μου εκατσε μια χαρα. καταιγιστικη, δραση , δραση , δραση . . πολυ ευχαριστη ταινια και την προτεινω σε οσους αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες .
Και ο gerard σε ρολους οπου παιζει τον σκληρο που του εχει γυρισει και λιγο το ματι, μια χαρα πεφτει.
Εγω προτεινω αυτη την ταινια ανεπιφυλακτα σε οσους γουσταρουν 'ξυλο'
-
Ειδα τον Ραλφ-Τελευταια πιστα
Μου ειχε φανει ενδιαφερουσα η ιστορια του σεναριου, αλλα τελικα τζίφος,ουτε ο μικρος ενθουσιαστηκε καθως αυτο τον καιρο ειναι κολλημενος με το ICE AGE.
Για σημερα-αυριο εχω γραψει τον Τζακ τον σφαγεα γιγαντων,εχω πολυ χαμηλες προσδοκιες. -
γαμώ τις ταινίες ηταν το ralf, απλά πρέπει να σου αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια για να την εκτιμήσεις όσο πρέπει
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]