-
Ξέρω 'γω; Παίζει άδειες και λεφτά για να κερδίσει κανένα γκομενάκι από μεγαλομαφιόζο;
edit:
Fresh from prison, a street racer who was framed by a wealthy business associate joins a cross country race with revenge in mind. His ex-partner, learning of the plan, places a massive bounty on his head as the race begins.
-
Ρε τους πστδες, πού πανε και τα σκεφτονται αυτα τα σεναρια;
-
Και ως σωστος φρεσκοελευθερος απ' της φυλακης τα σιδερα παει και βρισκει την P12 στο σπιτι του.Συμβαίνουν !
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω το olympus has fallen ..
μπορεί κάποιος με π.μ να μου στείλει ένα link? -
Δεν υπάρχει ακόμα, άπαξ και βγει σε DVD ή Blu-ray σε κάποια χώρα στο κόσμο θα στο πω
-
Ποιά είναι η ιδανική γραμματοσειρά, μέγεθος κλπ στους υπότιτλους? Τα κανα λίγο πο@τ@να στον mp classic.
-
αυτή που βλέπεις χωρίς να βάλεις γυαλιά ή να γουρλώνεις τα μάτια
-
Κάποια στάνταρ?? Δε μ άρεσε έτσι όπως τα κανα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To πρώτο (Before sunrise) ήταν πολύ καλό, το δεύτερο (Before sunset) απλά καλό, το τρίτο (το φετινό) πολύ καλό.Το είδα
Εμένα μου άρεσαν λίγο περισσότερο τα 2 πρώτα, το 3 μου φάνηκε οτι κόπηκε απότομα.
Πολύ όμορφο και αυτό πάντως, με αβίαστο χιούμορ, όμορφη φωτογραφίαΤο θέλει το θερινό του πάντως, δεν είναι για μέσα
εεπ, η ταινια είναι μια καλή διαφήμιση για την Ελλάδα
-
-
Ξέρουμε κανένα καλό θερινό σινεμά με προσβαση απο μετρό?
Το Village Cool λέει τίποτα?
Με έχει φάει μια φιλη να πάμε όποτε πρέπει να είναι κάτι που να παίζει και ανάλογη ταινία. -
εχει μέσα στο Πάρκο του Φλοίσβου ένα θερινό πολύ όμορφο ,
πρόσβαση με τραμ από πλατεία Συντάγματος (σταθμός ΜΕΤΡΟ). -
το θερινό μέσα στο ζάππειο [Αίγλη] είναι ωραίο.
Σινέ Θησείο, με ωραία θέα ακρόπολη
και της Πλάκας [cineparis ? στην Κυδαθηναίων] επίσης. -
Ευχαριστώ.
Θα τα κοιτάξω και όταν πάω σε κάποιο θα επανέλθω με εντυπώσεις. -
Antiviral
Antiviral is a sci-fi/horror film from the mind of Brandon Cronenberg, David Cronenberg's son. This is a beautifully shot film, with a great premise but it just didn't click with me totally. The film follows Syd March, a man who works for a company that harvests diseases from celebrities and then injects them into paying clients. Sounds pretty messed up right? To put it in real world context, you'd go to this company and willfully get injected with Britney Spears cold sore. It gets even weirder when they get into celebrity cell regeneration that is made into steaks. Yeah, you read that right. There's a 'butcher shop' that specializes in growing celebrities cells and selling them to you so you can eat them.dafuq?
-
Είδα το gangster squad, not bad
-
Εξαιρετικός ο Άνθρωπος από Ατσάλι, αν και το στόρυ είναι πανομοιότυπο με το superman 1. Πάντως αρκούντως ψυχαγωγικό με 143 χορταστικά λεπτά, ενώ το τελευταίο μισάωρο έχει μόνο δράση. Ο δε Cavill πολύ τουμπανιασμένος.
-
εχει ξυλο φαση dragonball;
ειδα το bullet to the head, ταινιαρα για οποιον μπορει να εκτιμησει τετοιες ταινιες
και σε σχεση με τα βαρετα expandables ηταν καλη φαση
-
Side effects ....
Eξαιρετική ταινία , με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε .
Ωραίες ερμηνίες και σενάριο πάνω σε έναν από τους πιο σκοτεινούς και κερδοφόρους 'πολέμους'.
[spoiler:yg0hmhsu]Φαρμακοβιομηχανίες[/spoiler:yg0hmhsu]
Να την δείτε ...
yg .... το ξέχασα ...* Director: Steven Soderbergh*
-
Ειδα stand up guys.Σιγουρα οχι κατι wow,αλλα βλεπεται ευκολα.Μ αρεσε το old school πνευμα που ειχε η ολη ατμοσφαιρα,σχεδον cult μερικες στιγμες.Μια χαρα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]