-
Την είδα, πολύ καλή
-
film hunting
i need to now! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
film huntingi need to now!
-
Ο Mπαρδεμ στο no country εδωσε μια λανθανουσα κωμικη διασταση στο εργο,καθοτι ενας κακος δεν μπορει να ειναι σαν να βγηκε μολις απο κομμωτηριο για gay
-
Gay αλλά εάν σε κυνηγάγε στην πραγματικότητα όπως στην ταινία το σκατό σου θα είχε φτάσει στην Ηγουμενίτσα.
-
James Bond θέλουμε να δούμε, όχι γυφτομαχαλάδες. Aston, 4 seasons, tuxedos, martini όχι άνοιγμα της μπύρας με τον αναπτήρα και τρύπια κάλτσα
-
ε καποτε επρεπε να το γυρισε και στο λιγο ανθρωπινο ο bond..τετοια coolαδα ουτε ο κιμις πια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε καποτε επρεπε να το γυρισε και στο λιγο ανθρωπινο ο bond..τετοια coolαδα ουτε ο κιμις πια -
El secreto de sus ojos
http://www.imdb.com/title/tt1305806/Ρολοι, παιξιμο, σκηνικα, αντισκηνα, τι να λεω - εξαιρετικη!
-
Είδα στη πρεμιέρα το SKyFall.
Ο Bond εξαιρετικός όπως τον περιμέναμε. Αυτό που λέγανε ότι εμφανίζεται κουρασμένος, στο σενάριο, ίσχυε για λίγο. Η δικιά μας Ελληνίδα κάνει ένα μικρό πέρασμα 10 δευτερολέπτων, χωρίς καν να μιλάει.
Αλλά τη παράσταση κλέβει ο παρανοϊκός Χαβιέ Μπαρδεμ. Ώρες - ώρες θύμιζε τον αγέλαστο δολοφόνο στο No country for old man,ενώ σαν κακός ον αντιπαραβάλω με τον τζόκερ του Χιθ Λετζερ. Από θεαματικές σκηνές η επανεμφάνιση μιας από τις πρώτες Άστον Μάρτιν (DB 4, ίσως) που είχαν πρωταγωνιστήσει σtις αρχικές ταινίες του Bond, όπως και το θηριώδες ΕΗ 101. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Είδα στη πρεμιέρα το SKyFall.
Ο Bond εξαιρετικός όπως τον περιμέναμε. Αυτό που λέγανε ότι εμφανίζεται κουρασμένος, στο σενάριο, ίσχυε για λίγο. Η δικιά μας Ελληνίδα κάνει ένα μικρό πέρασμα 10 δευτερολέπτων, χωρίς καν να μιλάει.
Αλλά τη παράσταση κλέβει ο παρανοϊκός Χαβιέ Μπαρδεμ. Ώρες - ώρες θύμιζε τον αγέλαστο δολοφόνο στο No country for old man,ενώ σαν κακός ον αντιπαραβάλω με τον τζόκερ του Χιθ Λετζερ. Από θεαματικές σκηνές η επανεμφάνιση μιας από τις πρώτες Άστον Μάρτιν (DB 4, ίσως) που είχαν πρωταγωνιστήσει σtις αρχικές ταινίες του Bond, όπως και το θηριώδες ΕΗ 101.DB5
-
Έχω την αίσθηση ότι ο τωρινός Bond πλησιάζει αρκετά τον Bourne.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ο Bond να είναι κουλ, κοσμοπολίτης, όχι το τρελό αστέρι των πολεμικών τεχνών. Με άλλα λόγια, ας είναι......Bond!
From Russia with love, Goldfinger, κλπ είναι αξεπέραστα κατά τη γνώμη μου.
-
Γιατί μα γιατί έκαναν τον Bond Batman ?
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ?Εντάξει για 3.5 ευρώ καλή ήταν , αλλά παραμένει αγαπημένο μου bond το goldeneye
Δε ξέρω αν θα τη πρότεινα.. περνάει μεν ευχάριστα η ώρα , είναι καλή ταινία , αλλά περίμενα πολλά περισσότερα..
-
Με 3,5 ευρώ που την είδες;
-
Καμια προσφορα στυλ vodafone maybe? Στειλε σμσ στο ταδε και παρε ενα εισητιριο δωρεαν?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Με 3,5 ευρώ που την είδες;επειδη χεζομαι στο χρημα που λεει και ο κουπεας εχω κανει συστημα να τρωω δευτερα ή τριτη fridays με 5-6 ευρω το ατομο (με κουπονι ) στη συνεχεια μου δινουν κουπονι απο τα fridays για τα αθηναιον (εχουμε και γλυφαδα που ειναι διπλα και με βολευει) για πεμπτη ή παρασκευη με 50% εκπτωση τα 2 εισητηρια (3.5 ευρω το ατομο) και παιρνω παλι κουπονι για fridays
αυτος ο κυκλος συνεχιζει συνεχεια πλεον και η αληθεια ειναι οτι ενω δε πατουσα σινεμα , τωρα παω αρκετα συχνα
το γαματο ειναι οτι καθε φορα μου δινουν 2 κουπονια απο το καθε μερος και το ενα κουπονι ισχυει για 2 ατομα
αρα με τα κουπονια που πηρα χθες (εχουν ισχυ 2 βδομαδες) απο το σινεμα μπορω να παω για φαι και δευτερα και τριτη (ή και τη μεθεπομενη βδομαδα) , οπως και με τα κουπονια που ειχα παρει τη δευτερα απο τα fridays μπορουσα να παω για ταινια και χθες που πηγα , αλλα και σημερα ή την ερχομενη πεμπτη ή παρασκευη
με λιγα λογια εχω χεστει στο κουπονι
ενταξει καλα ειναι , 2 φορες τη βδομαδα περναει καπως οικονομικα η ωρα
επισης παιζουν και προσφορες με sms , παιζουν διαφορα.. παλια ειχαν και τα village με τα fridays , αλλα τα village θελουν ειτε αποσταση , ειτε παρκινγκ (γιατι αγιο δημητριο γινεται πλεον χαμος με το παρκαρισμα)
στο αλλο παω σε 3 λεπτα και παντα βρισκω να παρκαρω κονταεπισης με τη συγκεκριμενη προσφορα εχεις εκπτωση πεμπτη/παρασκευη σε αντιθεση με κατι τριτες που δινει το village , οποτε μπορεις να πετυχεις και πρεμιερες οπως πετυχα χθες
-
Αυτό το κουπόνι Fridays που το βρίσκουμε;
-
είχε κάτι ωραία στο μαλλ ... φοιτητικά που με 5/άτομο έβλεπες ταινία...
εκει έκανα τον λαρτζ και κέρναγα εγώ ταινία για να με κεράσει μετά φαι στα αγγελάκια στο ηράκλειο...
-
κοιτα αρχικα πρεπει σε καποιο απο τα 2 και να τα σταξεις κανονικα
εκτος αν σου δωσει κανας γνωστος σου κουπονι που του περισσευεικαι δε συνεργαζονται ολα τα friday's
-
Με βολεύουν αλλά δεν κατάλαβες.
Εγώ χέστηκα για την ταινία.
Το κουπόνι για τη μασαμπούκα που βρίσκουμε;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]