-
Ξαναειδα μετα απο ποσο καιρο την επελαση των βαρβαρων, σε μια κινηματογραφικη λεσχη στο νησι.
Μα τι καταπληκτικη ταινια
-
Σσσσσσ, μη σ'ακούσει ο Asimov και έρθει σε οργασμό
(πάντως συμφωνώ 100% κι εγώ ) -
Τελικα εχει καποια ψηγματα γουστου αυτο το παιδι
Μιλαγανε και quebecois σε καποια φαση
-
Εννοειται πως αγορασα το αυθεντικο dvd λιγες ωρες μετα την κυκλοφορια του!
Το Les neiges du Kilimandjaro το ειδατε; Κυκλοφορησε χτες στα 'στεκια'.
Το ξαναειδα σημερα κι εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω πως γινεται στον κινηματογραφικο πλανητη να θριαμβευουν σαπουνοφουσκες σαν το Artist και να μενουν στην αφανεια ταινιαρες σαν αυτη! Δηλαδη ειπαν να βραβευσουν και μια γαλλικη για ξεκαρφωμα κι αντι να προτιμησουν την καλυτερη ισως των τελευταιων ετων (φετινη σιγουρα), διαλεξαν την παπαρια περιωπης... Ή μηπως δεν ειναι τοσο απλο;
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Μόλις το είδα. Καιρό είχα να γελάσω τόσο. Προτείνεται αλλά μάλλον ως κωμωδία
Σ'αρεσε το ηθικό δίδαγμα της ταινίας;
Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να βρω και τη σειρά που λέτε, που στον περισσότερο χρόνο που θα έχει ίσως αποδίδει καλύτερα το βιβλίο.
Στο μεταξύ, τέλειωσα και τη μίνι-σειρά. Αρκετά ενδιαφέρουσα, θα δω και τη ταινία τώρα και θα ανταλλάξουμε εντυπώσεις μετά.
Είδα: ένα ντοκυμαντέρ για ψάρεμα στη Μέση Ανατολή. Ολίγον τι από rom-com για να τη δείτε με το αίσθημα χωρίς να κόψεις φλέβες στο τέλος, και ολίγον τι από pop φιλοσοφία. Χλιαρό, αλλά περνάει η ώρα.
Είδα: The Raid.
από την Ινδονησία με αγάπη. Τι Expendables και μαλακίες; Αυτή είναι ταινία δράσης! Ούτε σενάριο, ούτε ανάπτυξη χαρακτήρων, ούτε τίποτα. Μόνο σφαίρες, πολύ μαχαίρωμα (ούτε σε council estate να ήταν ), και πολύ, μα πάρα πολύ ξύλο...
Το παράχεσαν λίγο με τον κακό και τη λάμπα, στο τέλος χειροκροτούσε όλη η αίθουσα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εννοειται πως αγορασα το αυθεντικο dvd λιγες ωρες μετα την κυκλοφορια του!Το Les neiges du Kilimandjaro το ειδατε; Κυκλοφορησε χτες στα 'στεκια'.
Το ξαναειδα σημερα κι εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω πως γινεται στον κινηματογραφικο πλανητη να θριαμβευουν σαπουνοφουσκες σαν το Artist και να μενουν στην αφανεια ταινιαρες σαν αυτη! Δηλαδη ειπαν να βραβευσουν και μια γαλλικη για ξεκαρφωμα κι αντι να προτιμησουν την καλυτερη ισως των τελευταιων ετων (φετινη σιγουρα), διαλεξαν την παπαρια περιωπης... Ή μηπως δεν ειναι τοσο απλο;
Λοιπον χτες χαζευα στη ΝΕΤ? μια εκπομπη για τον κινηματογραφο κι ενας τυπας με μουσακι το ανεφερε. Εχω την εντυπωση οτι θα παιξει σε κινηματογραφους στην αθηνα, τσεκαρετε το οσοι ειστε του σινεμα κι οχι του dvd
Δε λες και παπαρια περιοπης το artist παντως.
-
Στους κινηματογραφους επαιξε πριν κανα διμηνο.
Και λιγα λεω για το Artist
-
Nazis.at.the.Center.of.the.Earth.2012.720p.BluRay.x264-ROVERSPlot
Adrian Reistad and Paige Morgan lead a team of Antarctic researchers who are abducted by a team of masked SS. The are dragged deep underground to a hidden continent in the center of the earth where Nazi survivors held together by a patchwork of decaying and regenerated flesh, led by Dr. Josef Mengele, are preparing to revive the Third Reich.
επίκαιρο
-
http://www.imdb.com/title/tt1567609/
ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ
Ευχαριστη εκπληξη,πολυ δυνατο το Α ημιχρονο,στο Β πεφτει λιγο το επιπεδο με κλισε και πιστολιδι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Nazis.at.the.Center.of.the.Earth.2012.720p.BluRay.x264-ROVERSPlot
Adrian Reistad and Paige Morgan lead a team of Antarctic researchers who are abducted by a team of masked SS. The are dragged deep underground to a hidden continent in the center of the earth where Nazi survivors held together by a patchwork of decaying and regenerated flesh, led by Dr. Josef Mengele, are preparing to revive the Third Reich.
επίκαιρο
Αυτό μπήκα να ποστάρω.
Φοβερό. Βλέπεται και σαν κωμωδία.
Είδα το Girl with the dragon tattoo.
Καλό.
Γενική παρατήρηση: Η Σουηδία είναι ωραίο μέρος για ν' αυτοκτονήσεις. Τι να την κάνω την οργάνωση, όταν ζεις σε τέτοιες συνθήκες; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό μπήκα να ποστάρω.Φοβερό. Βλέπεται και σαν κωμωδία.
είσαι δυνατός... εγώ δεν το τόλμησα
-
Ούτε εγώ! Το τρέιλερ είδα και γέλασα αρκετά.
Περισσότερο μου θύμισε το Mars Attacks! παρά ταινία τρόμου. -
http://www.imdb.com/title/tt1650407/
το είδα καθαρα και μόνο λόγω πρότερου νορβηγικού βίου
α, και λόγω
αύριο θα πάω να δώ τις αλπεις του λάνθιμου και σειρά έχει το Έλενα
http://www.imdb.com/title/tt1925421/ -
http://www.lifo.gr/team/u13557/30239
2 - 3 πράγματα που πιθανότατα δεν γνώριζες για τον Bill Murray.
-
Cabin in the woods.
Αν το πήγαιναν για παρωδία με δόσεις σοβαρότητας καλό είναι.
Αν ήθελαν να τρομάξουν κόσμο δε θα έλεγα πως το κατάφεραν. Αν βέβαια δεν έχετε δει ποτέ θρίλερ και δεν έχετε παίξει ποτέ παιχνίδια κάτι μπορεί να καταφέρει αν και δύσκολα. -
Παρότι προετοιμασμένος να δω μεγάλη πατάτα (οι συγκρίσεις με το ηλίθιο παραμυθάκι για 12χρονα κοριτσάκια που είναι το Λυκόφως και η όλη σχετική saga είναι πέρα για πέρα άδικες), ήταν ενδιαφέρον περισσότερο σαν ιστορία και σαν background (με ενδιαφέροντα ζητήματα όπως 'άρτος και θεάματα', έλεγχος 'υπηκόων', τι μπορείς να θυσιάσεις για να επιβιώσεις και που παύεις να είσαι άνθρωπος κοκ.). Καλό σενάριο (πολύ πιστό απ΄ό,τι λένε, δεν το έχω διαβάσει, στο βιβλίο), πολύ καλή η πρωταγωνίστρια και ο Woody Harelsson και εν γένει συνιστάται, αν όχι για σινεμά, σίγουρα για DVD ή, ακόμα καλύτερα, BluRay.
Βέβαια το Hollywood έβαλε το xεράκι του και μετέτρεψε ένα πολύ σκληρό βιβλίο σε 'Κ-13' προκειμένου να μη χάσει εισπράξεις από το κοινό του Λυκόφωτος
-
Ποιος τόλμησε να κάνει σύγκριση με το Twilight???
-
Καταρχήν οι ίδιοι οι παραγωγοί με το Κ-13
Δες σχόλια στο IMDB... -
Εντάξει. Αυτό έγινε για τα κέρδη αλλά από εκεί και πέρα καμία σχέση.
Το IMDB τώρα τελευταία με απογοητεύει. -
δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά σαν ταινία όντως καλή
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]