-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και οι 3 είναι μια χαρά ταινίες, όχι και βαρετές'Intouchables', καλή κωμωδία και κάτι παραπάνω. Θα το ευχαριστηθείτε
πολύ όμορφη ταινία όντως
(Αν δεν είχαν κι αυτές τις περιγραφές στο τέλος, ο τάδε παντρεύτηκε, και ζει ευτυχισμένος τί καλά που θα ταν. Κλείνεις με ένα ωραίο πλάνο, πρέπει σώνει και καλά να τα κάνεις νιανια )
άλλο ένα up για την ταινία.
Σήμερα συνειδητοποιησα ότι τη μουσική την έχει γράψει ο
Ludovico-einaudi, o οποίος έρχεται αύριο στο eindhoven για συναυλία
http://www.muziekgebouweindhoven.nl/det ... co-einaudi
είναι και απ τους αγαπημένους της στέφυ, αμα βρούμε εισιτήρια θα πάμε
-
είδα το shame χτες
http://www.imdb.com/title/tt1723811/του steve mcQueen.
ωραία ερμηνεία απ τον τυπά, στο ρόλο ενός καταπιεσμένου σεξουαλικά businessman που ζει μια κρυφή ζωή παράλληλα με την 'κανονική'
Η ταινία θύμιζε Αγγελόπουλο, είχε πολλές σκηνές που ήταν τραβηγμένες χρονικά χωρίς λόγο, πχ η φάση που τον δείχνει να τρέχει, η άλλη φάση με την αδελφή να τραγουδάει κτλ.
Ενδιαφέρον σαν concept αλλα το αποτέλεσμα ήταν βαρετό.
-
Οπωσδηποτε οι γαλλοφιλοι (αν καi καναδας δεν μιλαγαν quebecois )
Αυτό το λές για καλό; FFS quebecois FTW
-
WTF, quebecois? LMAO
-
Για πάρα πολλούς λόγους. Εσυ να ακούς τον Chirac
-
είπαμε, να καταλαβαίνουμε και τί ακούμε
την ταινία δες την ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ -
Πήγα να γράψω την εμπειρία μου για 'quebecois' αλλά μετά θυμήθηκα ότι το 'χω ξαναπεί
viewtopic.php?p=1454639#p1454639
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πήγα να γράψω την εμπειρία μου για 'quebecois' αλλά μετά θυμήθηκα ότι το 'χω ξαναπείviewtopic.php?p=1454639#p1454639
Μα γι αυτό, και όχι μόνο, τους πάω Ετυχε να βρεθώ με Quebecois το πρώτο εξάμηνο που ήμουν Γαλλία οπότε έκανα καλή εξάσκηση σε προφορά και ιδιωματισμούς αλλά πλέον τα ξεχνάω
Τεσπα βγαίνουμε -
μην μπασταγδεύεις την μοναδική, εγωτική πγοφογα σου μιγαζ
-
Την είδα με πολλές προσδοκίες καθότι λάτρης του είδους.
Τελικά, αν και είχε όλες τις δυνατότητες για ένα φοβερό αποτέλεσμα μου άφησε μια χλιαρή εντύπωση.
Σαν ένα πολύ καλό φαγητό που σερβίρεται σε λάθος θερμοκρασία.Προσπαθούσα να καταλάβω που είναι το πρόβλημα και θα λεγα η σκηνοθεσία. Καλή η εναλλαγή ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν αλλά κάπου ο ρυθμός της πλοκής χανόταν.
Ίσως ένας Statham στο casting να έδινε λίγο παραπάνω πιπεράκι αλλά ξέχασα, αυτός προτιμά να παίζει το Ζούπερμαν...Όσοι το είδατε και δεν ξετρελαθήκατε κατεβάστε να δείτε αυτό...
-
Εντελώς συνειρμικά χτες θυμήθηκα μια ταινία που είχε αναφέρει ο κουτσάν παλιότερα σε άσχετο τοπικό (πάλι καλά που θυμόταν πού και τί )
viewtopic.php?f=13&t=45957&p=2024049#p2024049
και κατάφερα να τη βρώ στο youtube, με πορτογαλικούς υπότιτλους
http://www.youtube.com/watch?v=V7jGVKns ... re=relatedΚάπως την πάλεψαν τα γαλλικά μου, η Huppert εξαιρετική, ο πιτσιρικάς δε με τρέλανε, και επίσης δε μου άρεσε ιδιαίτερα το πως δόμησε ο σκηνοθέτης το ειδύλιο, μου φάνηκε πολύ απότομο το βήμα που έκανε με τη σκηνή στην τουαλέτα
Απ την άλλη είχε μια 'αρρώστια' που γούσταρα, οπότε + από μένα
-
είδα ταινία με Vergara (new year's eve) και κάηκα που σαι vengas
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτά. Ξεκινάω τώρα το Tinker Tailor Soldier Spy.
Πέθανες από πλήξη; Δεν σε πρόλαβα να μην χάσεις χρόνο από την ζωή σου για αυτή την βλακεία.
Για τη σειρά το λες αυτό ή για τη ταινία;
Μέχρι στιγμής έχω τελειώσει τα 3 πρώτα επεισόδια. Κυλάει λίγο αργά, αλλά έχει ενδιαφέρον.BTW, τη περασμένη εβδομάδα είδα το Cabin in the woods.
Επική πίπα! Μιλάμε, η πάει σύννεφο...
-
Οι Τιτάνες τι λένε? Φαίνεται εντυπωσιακό σαν πλάνα και εφέ, ότι πρέπει για σινεμά.
Ή μήπως να προτιμήσω το Hunger Games? -
χωρίς να έχω δει τους τιτάνες, hunger games
είδα το 50-50 χτες, καλούτσικη ταινία, απέφυγε το μελό, είχε κάποιες όμορφες στιγμές και γενικά ο σκηνοθέτης νομίζω χειρίστηκε όμορφα το σενάριο, το οποίο απέφυγε αρκετά κλισέ
-
Βασικά το Hunger Games το κόβω λίγο κλαψομούνι (αρτιστίκ ορολογία ) και το φοβήθηκα, οπότε έκλεισα για Τιτάνες. Ε του φούστη, εφέ και ήχος σε σινεμά θα είναι, πόσο άσχημα να περάσω.
-
οχι, σε καμία περιπτωση κλαψομούνι
-
οχι, σε καμία περιπτωση κλαψομούνιτην πάτησα δηλαδή, ε?
-
sci-fi είναι, σε αρκετά φάση περιπετεια, με ΤΡΕΛΟ γκομενάκι, οπότε ναι την πάτησες
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]