-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πείτε ταινίες δράσης Άγριας Δύσης και γενικά εκείνης της εποχής. Από 2000 και μετά...
Well, plenty of action in that one.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Well, plenty of action in that one.Φήμες ήθελαν τους γονείς να αποτρέπουν τα αγοράκια τους από το να παίζουν τους cowboys μετά από την προβολή της ταινίας...
-
-
Είδα
X-Men DoFP: πολύ καλό
Spiderman 2: πολύ μέτριο -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πριν 1 λεπτό το έβαλα να κατεβαίνει και τώρα είδα το ποστ
Φαίνεται ρίσκο πάντως -
- Ballantines
- Ξυροκάρπι
- Μπεγλέρι
Είσαι έτοιμος
εδιτ
-
Χθες είδα The Amazing Spiderman.
Ντάξει ξέραμε ότι τα μεγαλεία έχουν περάσει αλλά όχι ότι έκανε και τέτοια στροφή στην καριέρα του.
-
Godzilla.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS[rarbg]
ΟΣΟ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΣΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΟΥ
ΟΣΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ
ΟΣΟ ΣΙΧΤΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟHOLLYWOOD.... ειμαι αποφασισμενος να χορτασω παπατζιλικι.
Μεγαλη τηλεοραση- check
Τουμπανα ηχεια για σεισμο- check
Σνιτσελ, ρυζι, πατατες, χωριατικη, φρυγανιες, lemon pie και μπυρα- Cheeeeckkk -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Godzilla.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS[rarbg]ΟΣΟ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΣΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΟΥ
ΟΣΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ
ΟΣΟ ΣΙΧΤΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟHOLLYWOOD.... ειμαι αποφασισμενος να χορτασω παπατζιλικι.
Μεγαλη τηλεοραση- check
Τουμπανα ηχεια για σεισμο- check
Σνιτσελ, ρυζι, πατατες, χωριατικη, φρυγανιες, lemon pie και μπυρα- CheeeeckkkΚαι όμως ακούγεται ότι είναι αρκετά καλή ταινία...την έχω και εγώ στο pipeline, μπορεί και σήμερα μετά το ματς....
-
Χτες είδα Godzilla και the winter soldier. Χλιαρά και τα 2.
Σήμερα είδα το django unchained χωρίς να έχω διαβάσει κριτικές και χωρίς να ξέρω ότι παίζει Tarantino. Ε λοιπόν, πέρασαν 2 ώρες κ 45 λεπτά χωρίς να το καταλάβω! -
Ψες ειδα Godzilla και εχασα το χρονο μου ακομα και ο γκοτζιλα θα παλεψει αν χρειαστει για να σωσει την αμερικη
-
Και γω godziliasa χθες!!!
Καλα εφε αλλα το story...
Πως δεν εκατσε να φαει και κανα burger king πριν την κανει ο μεγαλος??!!??
-
'Θεικό κόλπο' που θύμισε την δικιά μας 'Νήσο' σε κροατική αυτή τη φορά βερσιόν. Συνίσταται γενικώς ειδικά για καλοκαίρι.
'Chef' όπου χωρίς τις κανονιοφόρους Βεργκάρα και Γιόχανσον θα είχε πάει άκλαφτη, στα όρια της εκνευριστικής. Δεν το περίμενες? Ε υπάρχουν και οι αγγαρίες...
-
Είδα το γαλλικό:'Θεέ μου, τι σου κάναμε;'
Κοινότυπη ιστορία ,αλλά απο διαφοροποιημένη οπτική.Έχει πλάκα
Τεράστια διαφορά απο τις αμερικανικες ¨κωμωδίες'... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξανα ειδα το το 'The american' εξαιρετικα ομορφη η κοπελλα του αλλα και η γκακστερινα... το μερος στην ιταλια ηταν καταπληκτικο.. και το κυνηγητο εκει μεσα επισης...
Ψιλοξερασα με την ταινια. Βαρετή διαφημιση 'αγνου Ιταλικου χωριου' και 'μεροκαματο' για τον Clooney...
Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ταινία Το 'αγνό Ιταλικό χωριό' ήταν ιδανικό φόντο/αντιθεση για αυτό που είναι ο ήρωας και αυτό που φαντάζεσαι οτι θα συμβεί. Και ο Clooney εξαιρετικός, νομίζω η καλύτερη εμφάνισή του.
Καλά δε μιλάμε για τις κοπέλες, και η Violante Placido αλλά ιδιαίτερα η Thekla ReutenΠερί ορέξεως φυσικά...
- στο nass, συμφωνώ απόλυτα
- στο trident1971, και χωρίς τον Clooney θα την έβλεπα. Αρκεί να παρέμεινε η Violante Placido και το μέρος!
Violante Placido κόρη του Michele Placido ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
+1 για το Migliore Offerta .... ( η πλάκα είναι ότι όποιος γνωστός μου την είδε του αρεσε πολύ ... σε αντίθεση όλες τις κριτικές που διαβάζω που την ψιλο-χοντρό θάβουν )- 1 για την βλακεία που ονομάζεται Adore ... εχασα 1,5 ώρα .
Είδα εχθές το ...
Εξαιρετική ταινία .... να την δείτε . ( προβληματίστηκα πολύ ως γονιός .... σκέφτομαι να το δεί και η κόρη μου )
υγ ... παράτησα στο 20' το Before Midnight .... δεν είμαι συνηθισμένος σε 15λεπτα μονόπλανα διαλόγων ( ναι ναι πιστέψτε το .... )
- στο ' η** πλάκα είναι ότι όποιος γνωστός μου την είδε του αρεσε πολύ**'!
Όντως πολύ καλή ταινία! Από τις καλύτερες που είδα τελευταία.
-
Godzilla.
Ηχητικα εφε: 8/10
Οπτικα εφε: 7/10
Σεναριο: Ξυσ'τ'αρχιδια...Αρεσε στους γειτονες ωστοσο.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Godzilla.Ηχητικα εφε: 8/10
Οπτικα εφε: 7/10
Σεναριο: Ξυσ'τ'αρχιδια...Αρεσε στους γειτονες ωστοσο.
Μολις το ειδα σε σπιτι φιλου. Κοιμηθηκα στη φαση με[spoiler:zusblyfr]το τραινο που το εριξε ο μπιθουλας απο τη γεφυρα[/spoiler:zusblyfr] και ξυπνησα λιγο πριν [spoiler:zusblyfr]σηκωθει ο γκοτζιλα και μπει στη θαλασσα να δροσιστει.[/spoiler:zusblyfr].
Σεναριο, τερατωδης Αμερικλανια.Σχολιο: 'Μλκ το ροχαλητο σου σκεπαζε τις φωνες του Γκοτζίλα'
-
Πφφφ φλωριες, ειχαν χαμηλα την ενταση...!!!
Ρε γατακι, ρε σαυρα, οταν βλεπεις τετοιες ταινιες με σεναριο φολα... ισοφαριζεις με τον ηχο και τα οπτικα εφε... να πεις τουλαχιστον οτι καααααατι απ'ολα το γουσταρες.
Νταξει, εσυ εισαι μπαρμπας, γουσταρες υπνο! Αλλο αυτο...
-
Οι αναλωσιμοι 3.
Επος. Καλύτερο απο το δευτερο. Έχει τοσα πολλά κλισέ αλλά πραγματικά το δίωρο ηταν απολαυστικοτατο!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]