-
Και τώρα θα ακολουθήσουν 200 μεταλλάδικα, κατά το '...παίζανε 2-3 τραγούδια και μετά 3 χιλιάδες ζεμπέκικα...' του Σταρόβα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και τώρα θα ακολουθήσουν 200 μεταλλάδικα, κατά το '...παίζανε 2-3 τραγούδια και μετά 3 χιλιάδες ζεμπέκικα...' του Σταρόβα.ΟΚ. Αλλά θα το πάμε σιγά σιγά, μην τρομάξουν και οι πελάτες!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και τώρα θα ακολουθήσουν 200 μεταλλάδικα, κατά το '...παίζανε 2-3 τραγούδια και μετά 3 χιλιάδες ζεμπέκικα...' του Σταρόβα.Είχα σκοπό να βάλω αυτό.
Αλήθεια.
-
Ναι σε πιστεψαμε
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έλα ρε τις κλασσικουρίες των Keys βάλατε! 8 δίσκους έχουν βγάλει, ψάξτε τους! Τσεκάρετε και το Blakroc που είναι συνεργασίες των Black Keys με διάφορους ράπερ (σοβαρούς, όχι 50cent και μαλακίες).Yo! Peace brothers!
Γεγονός, τελευταία τους ξεκίνησα ο κακομοιρης
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Και τώρα θα ακολουθήσουν 200 μεταλλάδικα, κατά το '...παίζανε 2-3 τραγούδια και μετά 3 χιλιάδες ζεμπέκικα...' του Σταρόβα.
Είχα σκοπό να βάλω αυτό.
Αλήθεια.
βαζεις black sabbath και μετα βαζεις τραγουδι υμνος των gay?
πρεπει να σε επαναφερω στον σωστο δρομο -
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Είχα σκοπό να βάλω αυτό.
Αλήθεια.
βαζεις black sabbath και μετα βαζεις τραγουδι υμνος των gay?
πρεπει να σε επαναφερω στον σωστο δρομοΦωνάρα η Lita.
Αλλά εξίσου καλή είναι κι αυτή.
-
-
-
Φαντάζομαι οτι θα έχουν αναφερθεί κάποια στιγμή (δε μπορεί....!), αλλα για μενα προκειται για διαολεμένα ωραία φωνή (και γενικά μπάντα )....!!!!!
-
Δυνατό!
-
-
Έχουν ξαναμπεί Cardigans στο θέμα?
Πολυαγαπημένοι μου, πάρτε ένα καταπληκτικό, και όχι πολύ γνωστό τους, κομμάτι:
-
-
Αυτά που ακούω στο iPod τις τελευταίες ημέρες.
Στο αυτοκίνητο:
Στη δουλειά:
Άλλος άνθρωπος, θα έλεγα.
-
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτά που ακούω στο iPod τις τελευταίες ημέρες.Στο αυτοκίνητο:
Ναι ρε φίλε!! Ναι!! Το κατέχεις τελικά! Μακράν από τις καλύτερες ριφάρες του Slash!!
Σου αρέσουν οι Rotting όμως? Τα ξέρω τα παιδιά και αυτούς και τους Septic Flesh που σχετίζονται αλλά δεν μπορώ να τους ακούσω ούτε δευτερόλεπτο. Όλο τον Ιούλιο δε ήταν Αμερική σε tour και δεν είναι η πρώτη φορά που σημαίνει ότι έχουν κοινό...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σου αρέσουν οι Rotting όμως? Τα ξέρω τα παιδιά και αυτούς και τους Septic Flesh που σχετίζονται αλλά δεν μπορώ να τους ακούσω ούτε δευτερόλεπτο. Όλο τον Ιούλιο δε ήταν Αμερική σε tour και δεν είναι η πρώτη φορά που σημαίνει ότι έχουν κοινό...
Σαν είδος το black metal είναι λίγο δύσκολο και δεν με ενθουσιάζει εύκολα τα τελευταία χρόνια. Μου άρεσαν από παλιά οι Rotting, αλλά τους λάτρεψα στα δυο τελευταία album που είναι διάσπαρτα τα ελληνικά στοιχεία (ειδικά στο τελευταίο album). Όπως και το προηγούμενο τραγούδι που έβαλα με έντονα ελληνικά στοιχεία (χορωδία που μοιρολογεί για τον χάρο στα ελληνικά), άλλο ένα χαρακτηριστικό τραγούδι από το τελευταίο album, όπου συμμετέχει και πάλι χορωδία (είναι η παραδοσιακή ηπειρώτικη χορωδία Πλειάδες):
Υπέρ-επικό ύφος.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]