-
Στο ίδιο πνεύμα, take 5 Dave Brubeck
Tα Ιαπωνικά μου αρέσουν πάρα πολύ, ίσως γιατί στη 10ετία του ΄70 τριγύρισα πολύ στην Ιαπωνία και έχω ακούσματα από τότε που ακόμα με συγκινούν, ευχαριστώ που μου τα θύμισες.
-
Λάπη αν βρείς άνδρα Ιάπωνα τραγουδιστή να μου τον δείξεις να τον κάνω κάδρο, οι μόνοι που γνωρίζω είναι κάτι παιδιά σε γκρουπάκια που τραγουδάνε Ελληνικά παραδοσιακά στραμπουλώντας τη γλώσσα τους
-
Μπραβο κουαντρα, Μουσικαρες.
Και εμενα μ αρεσει πολυ αυτη η εποχη των ιαπωνικων, εχουν και πολυ ωραιες μελωδιες δυτικου τυπου, αλλα με στοιχεια ασιας και κυριως το παιξιμο, η ηχοληψεια η απιστευτη λεπτομερειεα σε ηχους, (δεν υπηρχαν ηλεκτρονικα που διορθωνουν τα παντα)
Η ακολουθια της μελωδιας εχει εκπληξεις , δεν περιμενεις να ακουσεις ως μελωδια αυτο που ακους στο τελος.
Γενικα μου βγαζει η μουσικη του τοτε, μια οργανωση, μια καθαροτητα ηχου, εναν σεβασμο γενικα ....πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω. Σαν να ενωνεις παζλ θυμιζει σε αιαθηση.
Οσο για αντρες, δεν το σκεφτηκα και ποτε.
Πολυ γρηγορα ως σκεψη να πω οτι ισως λογω του οτι τοτε εκει ο αντρας επρεπε να ειναι αντρας, βαρυ αρσενικο της οικογενειας. Και τον ρολο των τραγουδιων τον ειχαν μονο οι γυναικες ως πιο ομορφες και λεπτεπιλεπτες φωνες
Αλλωστε μη ξεχνας ηταν πολυ πολεμικος λαος, δεν ειναι ολοι χαζοχαορυμενα χαμογελα.
Τωρα πλεον εχουν αλλαξει τα δεδομενα πιαστευω, αλλα ισως πριν μισο αιωνα, το '70 να ηταν ετσι αυστηρα.
Μη ξεχνας ποσο σημασια δινουν στο 'καθαρο κουτελο στην κοινωνια'. Σχεδον ολη μερα αυτο σκεφτονται, του τι θα πει ο κοσμος.
-
Είναι η προφορά της γλώσσας μιλιταριστική και δεν τραγουδιέται από άντρες, έχεις παρατηρήσεις στις Ιαπωνικές ταινίες την ανδρική ομιλία ? Είναι σαν να δίνει παραγγέλαμαρα, τι σόϊ τραγούδι μπορεί να τραγουδίσει ένας άντρας που η γλώσσα του δεν βοηθάει το είδος, είναι τρις χειρότερη από την Γερμανική.
-
Και οι φωνες τους ...ε δεν ειναι και τοσο......βαριες...
Κ,τος απο βαρυτονους και τενορους της οπερας, εχουν φοβερους, οι υπολοιποι κελαηδουν.
Τετοιον τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει
-
Δεν είναι αν είναι βαρύτονοι ή όχι, το ύφος της γλώσσας τους είναι κοφτό, είναι για παραγγέλματα.
-
-
-
ρε τζάιρος εγυρισες και εβαλες την 'θελω αλβανια μεχρι τα σαλωνα'
παρτε παλιο, καλο καλοκαιριον
αμα μου καθοντουσαν να παιξουμε με τον εργατη του γκραντ βιτ, και οι τρεις ομως, τους εδινα την επιστρεπτεα μου και αγυριστη
-
ρε τζάιρος εγυρισες και εβαλες την 'θελω αλβανια μεχρι τα σαλωνα'
παρτε παλιο, καλο καλοκαιριον
αμα μου καθοντουσαν να παιξουμε με τον εργατη του γκραντ βιτ, και οι τρεις ομως, τους εδινα την επιστρεπτεα μου και αγυριστη
Overboost στα 2.5 bar, που πας σε καραμήτρο με 38c και overboost 2.5 bar ? ΟΚ αλλά με τέτοια intercooloer που έχουν οι Chiquititas βαράμε και 3 bar αν μας κάτσει.
-
Λοιπον, το ενα το επιασα....
Σιγά που το έβαλα για την τυππισα ούτε που την ξέρω για kygo και avicii το έβαλα (για τον avicii είχα στεναχωρηθεί πολύ, με πείραξε θυμάμαι περισσότερο από ότι περιμενα)
Στο άλλο...το ξέρεις ότι ειναι αδελφές, ετσι;.....οχι που δεν θα το ξερες...τι λέω και εγω;
Στο τρίτο με τον εργάτη.... το έχασα.
-
Είναι η προφορά της γλώσσας μιλιταριστική και δεν τραγουδιέται από άντρες, έχεις παρατηρήσεις στις Ιαπωνικές ταινίες την ανδρική ομιλία ? Είναι σαν να δίνει παραγγέλαμαρα, τι σόϊ τραγούδι μπορεί να τραγουδίσει ένας άντρας που η γλώσσα του δεν βοηθάει το είδος, είναι τρις χειρότερη από την Γερμανική.
Γερμανός που τραγουδάει ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τραγούδι.....κομματαρα
-
-
-
Tώρα τι δουλειά έχουν οι αρχαίες παραστάσεις στην προμετωπίδα της σκηνής δεν το κατάλαβα, μήπως πήραν οι Ρουμάνοι αμπάριζα από τα Σκόπια και ξεκινάνε και αυτοί να ζητάνε πράγματα από την Ελλάδα ? Μώπς ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν και Ρουμάνος ?
-
Σου λειπουν γυρω στα 300 ετη ευρωπαικης ιστοριας αδιαβαστα....
Tip: διαβασε καλα για την Αναγέννηση.
-
Σου λειπουν γυρω στα 300 ετη ευρωπαικης ιστοριας αδιαβαστα....
Tip: διαβασε καλα για την Αναγέννηση.
Αν αυτές οι παραστάσεις είναι αναγεννησιακές εγώ είμαι αστροναύτης.
-
Καλό ταξίδι αξεπέραστε Ψαριανέ
https://www.iefimerida.gr/politismos/pethane-o-tragoydistis-dimitris-psarianos
-
Μάλλον θα είδε τον Τσαρούχα να τον κάνει στο yfsf και δεν το άντεξε: https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4 ... eith-flint [youtube]Gq-XXb6ocx0[/youtube] Εδώ ο Keithαρος τραβηγμένος από εμενα, βασικα τον μπατζανακη μου μιας και εγώ εκπαιδευα 3 μαθητές μου στο moshing. Πρώτη συναυλία της ζωής τους Prodigy, τα 'καψα τα παιδιά...
-
Σχεδόν 40 χρόνια έχουν περάσει από τότε που βγήκε αυτό το τραγούδι αλλά η φωνή παραμένει κρυστάλινη.
Το ανεβάζω όχι μόνο για την εκτέλεση του τραγουδιού, αλλά βρίσκω ότι έχει και πολύ χιούμορ ο Κόλιν και δείχνει ότι εκτός από εξαιρετικός τραγουδιστής είναι και πολύ καλός 'διασκεδαστής'
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]