-
-
-
Malik Mustache, N.E.O.N, Vinne - Rock U feat. Samantha Nova (Original Mix)
Είδος: Deep House
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
57,500 χλμ και πάμε καλά.
Ελίν για καύσιμο diesel.For the black wind , fire and steel - ManowaR
Ηρακλής
Όχι Manowar ρε Ηρακλή, μας γ@μησες.
-
Across the bridge of death... κατάσταση...
Μπράβο ρε Ηρακλή
Hail to.... Japan -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Across the bridge of death... κατάσταση...
Μπράβο ρε Ηρακλή
Hail to.... JapanΚαι εσύ Manowar, iceman7.
στοίχοι τραγουδιών από πρόγραμμα PC. Πετάς μέσα τις ακόλουθες λέξεις ( steel, sword, blood, heavy, metal, valhala, fire, ice κλπ κλπ) και είσαι κομπλέΈστω, στυλάκι πίνουμε τον κώλο μας, γ@μ@με ότι κινείται, και είμαστε οι πιο heavy στον κόσμο.
sorry για το , αλλά δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο
-
Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί. Προσωπικά ακούω τα πάντα πλέον αλλά κλασσικά και διαχρονικά σαν τα Hard Rock, heavy metal δεν έχω βρει. Άσε που εμένα κυρίως με απασχολεί η μελωδία (και η φασαρία εν προκειμένω) και όχι οι στίχοι. Αυτά που έγραψα είναι από τα λίγα που έχω συγκρατήσει.
Τώρα ακούω καθημερινά Iron Maiden στο αυτοκίνητο και γουστάρω.
Όσον αφορά το στυλ όπως ήμουν πάντα έτσι είμαι και τώρα. Ούτε μαλια, ούτε μπλουζάκια, τίποτα. Το τι ακούω δεν καθορίζει και τον τρόπο που ζω -
Μόνο η ποζεροκαγκουρια των Manowar.
Πραγματικά, τίποτε άλλο.
Και εγώ ακούω σχεδόν τα πάντα. Μοναχός μου και στο αμάξι μεταλλιές και ρόκιες κάργα.
Το μαλλί έφυγε πριν μπω φαντάρος το 2009. Μπλουζάκια ποτέ.nickthetrib from tapatalk
-
Για την τελευταία πρόταση σου, δεν χρειάζεται καν να πω οτι συμφωνώ απόλυτα, απλά το λέω.
nickthetrib from tapatalk
-
χαχαχαχα
Αδέρφια, manowar και ξερό ψωμί!
Εντάξει, αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που είναι σαν κλόουν σε παιδικό πάρτυ (και μάλιστα θρίλερ πάρτυ για παιδιά που δεν τρώνε το φαγητό τους ), η μουσική είναι καλή. Εξάχορδο μπάσο και καλή μελωδία, τέλεια φωνητικά, θυμίζουν rob halford από judas priest σε σημεία. Με την εμφάνιση κλαις από τα γέλια, αλλά η μουσική είναι αρκετά καλή.Τα τελευταία αλμπουμς, δεν ακούγονται με τίποτα, έχω μείνει στα παλιά πριν από το Achilles agony.Hail!
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
χαχαχαχα
Αδέρφια, manowar και ξερό ψωμί!
Εντάξει, αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που είναι σαν κλόουν σε παιδικό πάρτυ (και μάλιστα θρίλερ πάρτυ για παιδιά που δεν τρώνε το φαγητό τους ), η μουσική είναι καλή. Εξάχορδο μπάσο και καλή μελωδία, τέλεια φωνητικά, θυμίζουν rob halford από judas priest σε σημεία. Με την εμφάνιση κλαις από τα γέλια, αλλά η μουσική είναι αρκετά καλή.Τα τελευταία αλμπουμς, δεν ακούγονται με τίποτα, έχω μείνει στα παλιά πριν από το Achilles agony.Hail!
Συμφωνω με τα λεγομενα σου japanese1,και στα αρνητικα και στα θετικα, να προσθεσω μονο στα αρνητικα οτι και οι στιχοι μερικων τραγουδιων τους, ακομα και παλιων ειναι στην καλυτερη για γελια..
-
Maclaren δεν ήξερα ότι είχες τέτοια ακούσματα!!
Stay meNtal!! -
Παλι το σκίσαμε στα off topic αλλα πραγματικά ουδέποτε ασχολήθηκα με το ύφος, το ντύσιμο, το attitude ακομα και τα ονόματα των μελών των συγκροτημάτων. Μονο βασικά ονόματα ξέρω και απο εκει και πέρα πάντα απολαμβάνω τη μουσική/μελωδία/ήχο (ειμαι ακουστικός τύπος το ξέρω γι αυτο και η ευαισθησία με τους τριγμούς και θορύβους του Qashqai :lol )
Περί στοίχων ειτε σε ελληνικά ειτε σε ξένα ειλικρινά δεν ... αντίθετα οσο το έψαχνα σε ωραία τραγούδια τόσο απογοητευομουν απο το περιεχόμενο... -
Υπάρχουν μπάντες που συνδυάζουν τα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάξεις. Διαμάντια κυκλοφόρησαν, κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν. Θα πρέπει βέβαια κάποιος να μην μένει στις μπάντες που ξέρει μόνο αλλά να αναζητήσει περισσότερα στον χώρο. Μου έρχονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μπάντες με υπέροχη μουσική ΚΑΙ καταπληκτικούς στίχους και πραγματικά θεωρώ τεράστια βλακεία να αναφέρω μόνο μερικές, όπως Dream Theater, Symphony X, Fates Warning, Kamelot, Opeth, τα καλά Queensryche, κά κά κά...Ο rock - metal χώρος έχει τόσα παρακλάδια και καθένα από αυτά τόσες μπάντες που μπορείς να ανακαλύψεις θησαυρούς!
-
Από το μεταλλικό μου παρελθόν ένα μου έχει μείνει χαραγμένο...
Running WildΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]