-
Eγώ μόνο εξέλιξη βλέπω, η 2010 ήταν απαράδεκτη.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eγώ μόνο εξέλιξη βλέπω, η 2010 ήταν απαράδεκτη.Και το 2011 επισης ηταν απαραδεκτο, ταπεινη μου αποψη. Απλα ηταν αρκετα λιγοτερο απαραδεκτο απο το εκτρωμα του 2010.
-
Εγώ πάλι είδα μεγάλη εξέλιξη από το 10 στο 11 και λίγο μικρότερη (μιας και ήδη ήταν πολύ καλό το 11) στο 12.
-
μια που λέμε για το F1 2012 η Codemasters ανακοίνωσε στο Twitter πως ακόμα και στους 100% αγώνες βγάλανε το FP2 και το FP3... Επίσης η φθορά των ελαστικών, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι όπως στους 100% αγώνες... Π.χ. σε αγώνες 25% δε θα χρειάζεται πιτστοπ επειδή θα είναι φθαρμένα τα ελαστικά, αλλά επειδή το επιβάλλει ο κανονισμός....
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
μια που λέμε για το F1 2012 η Codemasters ανακοίνωσε στο Twitter πως ακόμα και στους 100% αγώνες **βγάλανε το FP2 και το FP3... **Επίσης η φθορά των ελαστικών, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι όπως στους 100% αγώνες... Π.χ. σε αγώνες 25% δε θα χρειάζεται πιτστοπ επειδή θα είναι φθαρμένα τα ελαστικά, αλλά επειδή το επιβάλλει ο κανονισμός....Δουλευομαστε τωρα...
-
Εγώ πάλι είδα μεγάλη εξέλιξη από το 10 στο 11 και λίγο μικρότερη (μιας και ήδη ήταν πολύ καλό το 11) στο 12.+1 και επίσης το demo δεν είναι το τελικό παιχνίδι
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
μια που λέμε για το F1 2012 η Codemasters ανακοίνωσε στο Twitter πως ακόμα και στους 100% αγώνες **βγάλανε το FP2 και το FP3... **Επίσης η φθορά των ελαστικών, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι όπως στους 100% αγώνες... Π.χ. σε αγώνες 25% δε θα χρειάζεται πιτστοπ επειδή θα είναι φθαρμένα τα ελαστικά, αλλά επειδή το επιβάλλει ο κανονισμός....
Δουλευομαστε τωρα...
Και όμως όχι..
-
Επίσης το FP1 Μειώθηκε σε 1 ώρα (τους έπιασε η κρίση μάλλον ) και βγάλανε το GP mode
-
Μα για ονομα! Τα FP ειναι της πουτσ@ς δουλεια να τα ειχαν μεσα, δεν θα πειραζαν κανεναν... Αλλωστε μπορουσες να τα απενεργοποιησεις αν ηθελες νομιζω.
Εν τω μεταξυ παει και η στρατηγικη με τα ελαστικα, ξεκινωντας απο την ελλειψη FP, εχοντας υποψην τον περιορισμενο αριθμο ελαστικων που ειχες για το τριημερο... Βλακεια...
Καλα για το οτι η φθορα των ελαστικων δεν ακολουθει το μεγεθος του αγωνα, δεν το σχολιαζω καν...
-
Μα για ονομα! Τα FP ειναι της πουτσ@ς δουλεια να τα ειχαν μεσα, δεν θα πειραζαν κανεναν...** Αλλωστε μπορουσες να τα απενεργοποιησεις αν ηθελες νομιζω.**Εν τω μεταξυ παει και η στρατηγικη με τα ελαστικα, ξεκινωντας απο την ελλειψη FP, εχοντας υποψην τον περιορισμενο αριθμο ελαστικων που ειχες για το τριημερο... Βλακεια...
Καλα για το οτι η φθορα των ελαστικων δεν ακολουθει το μεγεθος του αγωνα, δεν το σχολιαζω καν...
ναι υπήρχε επιλογή για Long race weekend ( FP1,2,3 Q1,2,3) ή για short race weekend (1 περίοδος practice 1 ώρας και 15λεπτα δοκιμαστικά αν θυμάμαι καλά )
-
Παιδιά εμένα μου άρεσε τρελά και το 2010 και το 2011 (το 2012 το περημένω πως και πως!). Μόνο και μόνο που στο 2010 η υπερστροφή ήταν πολύ πιο συχνό φαινόμενο (ειδικά στο 2011) από την υποστροφή (βλ. 2006) μου φτάνει και μου περισεύει πόσο μάλλον όταν τα γραφικά είναι Ά-ΨΟ-ΓΑ!
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Παιδιά εμένα μου άρεσε τρελά και το 2010 και το 2011 (το 2012 το περημένω πως και πως!). Μόνο και μόνο που στο 2010 η υπερστροφή ήταν πολύ πιο συχνό φαινόμενο (ειδικά στο 2011) από την υποστροφή (βλ. 2006) μου φτάνει και μου περισεύει πόσο μάλλον όταν τα γραφικά είναι Ά-ΨΟ-ΓΑ!καλά γενικά το μοντέλο ανάρτησης του 2010 ήταν ΓΤΠΚ. Σε κάθε κερμπ τετακέ
-
Επειδη δεν θυμαμαι καλα, στο 2010 οι αντιπαλοι οριοθετουσαν τον ρυθμο τους με βαση την θεση που ηταν, σωστα; Δηλαδη αν ο Vettel επεφτε 22ος εκανε χρονους 22ου μετα. Στο 2011 συνεβαινε αυτο;
-
Επειδη δεν θυμαμαι καλα, στο 2010 οι αντιπαλοι οριοθετουσαν τον ρυθμο τους με βαση την θεση που ηταν, σωστα; Δηλαδη αν ο Vettel επεφτε 22ος εκανε χρονους 22ου μετα. Στο 2011 συνεβαινε αυτο;Όχι αλλά στο 2011 υπήρχε ένα bug όπου όταν σε έναν αγώνα δεν υπήρχε κανείς πολύ κοντά ούτε μπροστά ούτε πίσω, οι πίσω έκαναν πολύ αργούς γύρους και οι μπροστά πολύ γρήγορους ή κάτι τέτοιο. Out of sight bug λέγεται.
-
....το demo του f1 2012 .....
... εάν μιλάτε για pc , μπορείτε να δώσετε ένα link ... ?
-
Το χουν στο steam.
-
Το χουν στο steam.Τους ήταν τόσο δύσκολο να το έχουν με ένα απλό link στο site όπως τα παλιά τα χρόνια;
-
)>Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Παιδιά εμένα μου άρεσε τρελά και το 2010 και το 2011 (το 2012 το περημένω πως και πως!). Μόνο και μόνο που στο 2010 η υπερστροφή ήταν πολύ πιο συχνό φαινόμενο (ειδικά στο 2011) από την υποστροφή (βλ. 2006) μου φτάνει και μου περισεύει πόσο μάλλον όταν τα γραφικά είναι Ά-ΨΟ-ΓΑ!
καλά γενικά το μοντέλο ανάρτησης του 2010 ήταν ΓΤΠΚ. Σε κάθε κερμπ τετακέ
Μα αυτό συμβαίνει όταν πατάς άτσαλα στα kerbs ή επιταχύνεις έχοντας το τιμόνι υπό έντονη γωνία. Εγώ που το έπαιζα με abs και traction off μια χαρά το συνήθισα (το είχα κάψει βέβαια )
-
Να υποθέσω ότι σε μένα δεν ξεκινάει καν (βγάζει την οθόνη που λεει Preparing to launch αλλά μένει στα Windows), επειδή έχω μια ταπεινή X1950XT?
-
ε ναι 8 γενιες πισω καρτα με 60 ευρω περνεις μια μετρια 6χχχ
F1 Games/Simulators [#2]