-
Ναι έχει aspect ratio, το default (τουλάχιστον σε μένα) είναι normal και μετά έχει επιλογές 4:3, 16:9 κλπ.
-
ΕΦΤΑΣΕ!
Ωραίο και δύσκολο παιχνίδι για εμένα που το τελευταίο παιχνίδι F1 ήταν του 2005! -
Ρε παίδες, ποιος έχει F1 2012;
Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε 4TF1 League.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Ρε παίδες, ποιος έχει F1 2012;Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε 4TF1 League.
Με PS3?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ρε παίδες, ποιος έχει F1 2012;
Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε 4TF1 League.
Με PS3?
Προσωπικά έχω για PC.
-
RaceRoom Racing Experience
free to play Στο steam -
Αν και δεν πολυγουσταρω να παιζω Φ1 γενικα αυτοτο F1 2012 μου κανε πολλα κλικ. Ειχα καιρο να πορωθω.
-
ρε αφηστε τα f1 και τα λοιπα κουραφεξαλα εδω θα φτιαξουμε 4t league
για **free to play ** η φυσικη του ειναι αστερι
-
Οκεικ κανονισε συντεταγμενες
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Οκεικ κανονισε συντεταγμενεςε κατεβασε το πρωτα τσαμπα ειναι μετα θα κοψω αζιμουθια
-
-
-
-
Περισσότερα από 370 αυτοκίνητα από τα 60's και τα 70's, που έχουν αναπαραχθεί πιστά + ιστορικές και τεχνικές πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά.
200 αρχεία για τη φυσική τους.
120 τύποι ελαστικών.Το τελικό προϊόν μιας δουλειάς που ξεκίνησε το 2006, μια εγκυκλοπαίδεια του vintage racing.
-
τώρα που πούλησα την τιμονιέρα;;;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
τώρα που πούλησα την τιμονιέρα;;;Τι τιμονιέρα;
-
G25. , δεν πάει ακόμα αλλά την έχω ταγμένη νομίζω...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
G25. , δεν πάει ακόμα αλλά την έχω ταγμένη νομίζω...Γιατί δεν την έδωσες σε έμενα που είμαι με την Easytouch ET-2034
-
γιατι δεν κοιτάς αγγελίες;;;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Power & Glory v3.0 released!Περισσότερα από 370 αυτοκίνητα από τα 60's και τα 70's, που έχουν αναπαραχθεί πιστά + ιστορικές και τεχνικές πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά.
200 αρχεία για τη φυσική τους.
120 τύποι ελαστικών.Το τελικό προϊόν μιας δουλειάς που ξεκίνησε το 2006, μια εγκυκλοπαίδεια του vintage racing.
Νομίζω πως ερωτεύτηκα!
F1 Games/Simulators [#2]